- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.261
İnşallah seninde bir daha tekrarlamaz canım son olur buBende gittim 30 hataligum simdi 32 de gel nst yapcaz dedi
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Ben sancılar içinde kıvrana kıvrana hastaneye koştum ilk sancım 16. Haftamda geldi ikincisi 20 küsürdü net hatırlamıyorum canım. Ama hep yattım hep o şekilde 36. Haftaya kadar geldim. Suyum azaldığı için 36+0 da doğum yaptım. Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah kaçıncı haftada yatmıştın bende sürekli yatıcam artık gözüm korktu ve çok üzüldüm erkenden gelecekler diye şuan hiç sancım çıkmadı tedbir amaçlı bu gece kal dedi dr hala risk altında mıyım yoksa geçti mi bilemiyorum
Baya erken olmuş sende ne güzel çok şükür zamanında doğurmuşsun darısı başıma inşallah evet eve k.validemi çağırıcam artık yemek bile yapmamam lazım inşallah bu şekilde bende 36 yı görürüm küvez riski kaçıncı haftada bitiyor pekiTeşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Ben sancılar içinde kıvrana kıvrana hastaneye koştum ilk sancım 16. Haftamda geldi ikincisi 20 küsürdü net hatırlamıyorum canım. Ama hep yattım hep o şekilde 36. Haftaya kadar geldim. Suyum azaldığı için 36+0 da doğum yaptım
O bebekten bebeğe göre değişiyor bence benimkiler girdiler küvözeBaya erken olmuş sende ne güzel çok şükür zamanında doğurmuşsun darısı başıma inşallah evet eve k.validemi çağırıcam artık yemek bile yapmamam lazım inşallah bu şekilde bende 36 yı görürüm küvez riski kaçıncı haftada bitiyor peki
Senin ne kadarlıktı canım küvöze girdiklerinde sanırım ciğer gelişimi ve kiloya göre değişiyorO bebekten bebeğe göre değişiyor bence benimkiler girdiler küvöze
Benim biri 2000 kg doğdu o kilodan girdi öbürü 2560 kg doğdu oda doğar doğmaz solunum sıkıntısı çekti o yüzden girdi. Büyük olan 8 gün küçük olan 15 gün kaldı canımSenin ne kadarlıktı canım küvöze girdiklerinde sanırım ciğer gelişimi ve kiloya göre değişiyor
Kiloya gore mi giriliyor ben bunu hala anlayamadim?Benim biri 2000 kg doğdu o kilodan girdi öbürü 2560 kg doğdu oda doğar doğmaz solunum sıkıntısı çekti o yüzden girdi. Büyük olan 8 gün küçük olan 15 gün kaldı canım
2000 kg doğanı kilo yüzünden aldılar kilosu az küvöze almamız gerek dediler diğeri solunum sıkıntısı yüzünden girdiKiloya gore mi giriliyor ben bunu hala anlayamadim?
Gecmis olsun canim...2000 kg doğanı kilo yüzünden aldılar kilosu az küvöze almamız gerek dediler diğeri solunum sıkıntısı yüzünden girdi
Kizlar herkesler nerede? Pek sesi solugu cikmiyor kimsenin son gunlerde?
Kac haftalık dogum oldu sızın2000 kg doğanı kilo yüzünden aldılar kilosu az küvöze almamız gerek dediler diğeri solunum sıkıntısı yüzünden girdi
Kızlar nidicard nidilat gıbı ılac kullanıp dogum yapan varmı Bır aydır kullanıyorum ama içim de rahat degil bebeklere bir yan etkısı varmıdır
Bende cikmamisti canim; umarim cikmaz sende de icini ferah tut; pozitif dusun... Ben de agirlastim iyice ya yatmak kalkmak zorlasiyor; birkac gundur tatildeyim yuzmek vs iyi geldi gerci ama yine de artik zorlasmaya basladi ki daha 3. trimester bile baslamadi resmi olarak...Bende girip cikiyorum bakiyorum pek sessiz.Haziranda dogum yapanlar cogunluktaydi sanirim.Biz kaldik.
Bugun 24 haftalik olduk artik.Birkac gun sonra seker yuklemesi yaptiricam.Bakalim nasil cikicak.Icimden bir ses cikicak diyor.Ailemde de var cunku.
Sizlerde durum nedir?
36+0 canımKac haftalık dogum oldu sızın
Ben kullandım aya yakın. 15 günlük oldu bebeklerim gayet sağlıklı çok şükürKızlar nidicard nidilat gıbı ılac kullanıp dogum yapan varmı Bır aydır kullanıyorum ama içim de rahat degil bebeklere bir yan etkısı varmıdır
Merhaba ultrasin ilcumlarinde bebeklerin kilosu benzer mi cikiyordu caba beneim 30 baftalik biru 1937 gr biri 1650 gr cikti agir olan asagiya cok baski yapiyor ki dr asavi dusmus dediBenim biri 2000 kg doğdu o kilodan girdi öbürü 2560 kg doğdu oda doğar doğmaz solunum sıkıntısı çekti o yüzden girdi. Büyük olan 8 gün küçük olan 15 gün kaldı canım
Canım benim ikiside doğuma gireceğim hafta 2500 kg çıkıyordu ama bi 2000 kg diğeri 2560 kg doğdularMerhaba ultrasin ilcumlarinde bebeklerin kilosu benzer mi cikiyordu caba beneim 30 baftalik biru 1937 gr biri 1650 gr cikti agir olan asagiya cok baski yapiyor ki dr asavi dusmus dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?