2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kizlar herkesler nerede? Pek sesi solugu cikmiyor kimsenin son gunlerde?
Buralardayız uyuyamıyoruzzzzzz.
Sen ne yapıyorsun , nasıl gidiyor ?
Kızlar nidicard nidilat gıbı ılac kullanıp dogum yapan varmı Bır aydır kullanıyorum ama içim de rahat degil bebeklere bir yan etkısı varmıdır
Çok var kullanan, tedirgin olmanı gerektirecek bir şey değil bence. Geçmiş olsun

Bende kullandım nidicard 2 kutu bitirdim kasılmalarım yüzünden hastanede yatıyordum bugün taburcu oldum baya serum takviyesi aldım.en son nst lerim güzel çıkınca evde istirahat verdi dr ve adalat günde bir tane risk geçti ama durduralım biraz diyor bencede şu an 33+3 oldum hayalim 36 görmek ama şu durumumda biraz zor gibi görünüyor.

Kizlar gunaydin.1 haftayi gecicek kabizlik basladi.Yediklerime o kadar dikkat ediyorum ki kati seyler yememeye ama karsi koyamiyorum.Yasayaniniz oldu mu ?Neler yaptiniz ?
Magnezyum eksikligi yapar deniyor.Henuz baslamadim magnezyum ilacina cunku herhangi bir kramp vs birsey hissetmiyorum ama stres oluyorum artik tuvalete cikamayacagim diye.

Kızlar merhaba,
2 gündür ayağa kalkınca kasık ağrısı hissediyorum. Ağırlaştılar da baskı mı yapıyorlar acaba yoksa doğum mu yaklaşıyor? Yaşayan var mı daha önce. 32+1iz şu anda.

Magnezyum kramp hıssetmesende kullan 4.aydan itibaren doktorum verdı bana Kabızlık bendede çok oluyor sabah ac karnına üç kuru kayısı ılık su cok ıyı geldı Gun içinde biraz kıraz yada vısne oda iyi geliyor

Kızlar merhaba,
2 gündür ayağa kalkınca kasık ağrısı hissediyorum. Ağırlaştılar da baskı mı yapıyorlar acaba yoksa doğum mu yaklaşıyor? Yaşayan var mı daha önce. 32+1iz şu anda.
Benım bir aydır var o kasık agrıları Ara ara oluyor Ama doğum yaklaşmıs olabılır sonlardasınız siz

Buralardayız uyuyamıyoruzzzzzz.
Sen ne yapıyorsun , nasıl gidiyor ?

Çok var kullanan, tedirgin olmanı gerektirecek bir şey değil bence. Geçmiş olsun
Benim iyi, ah siz bebeklerde ben de koca gobegimden pek uyuyamiyorum acikcasi...
Osteocare kullan canim hem magnezyum hem kalsiyum hem cinko vs var icinde... Kullanman lazim artik takviye...

Ayaklarim sismeye basladi, baya agir hissediyorum artik; hayirlisiyla su onumuzdeki 10 hafta daha dayansam....
Sen yine 29 dasin.Ben 25 te boyleyim.Karnim yururken hep kasiliyor.Allah dayanma gucu versin.
Memlekete geldim benimde sisti.Esimin ailesinin yayla evindeydik orda boyld degildi.Izmire geldim ayak bileklerim taninmaz halde sicaktan

Sen yine 29 dasin.Ben 25 te boyleyim.Karnim yururken hep kasiliyor.Allah dayanma gucu versin.
Memlekete geldim benimde sisti.Esimin ailesinin yayla evindeydik orda boyld degildi.Izmire geldim ayak bileklerim taninmaz halde sicaktan
Benim de ya... Ama Cesme’deydim 1 hafta tatilde orada da hem sicak hem de cok yedim galiba goturdum hamurisi, cikolata, tursu vs onun da etkisi... Neyse simdi evime dondum, toparlarim insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…