- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.281
BuralardayızKizlar herkesler nerede? Pek sesi solugu cikmiyor kimsenin son gunlerde?
Çok var kullanan, tedirgin olmanı gerektirecek bir şey değil bence. Geçmiş olsunKızlar nidicard nidilat gıbı ılac kullanıp dogum yapan varmı Bır aydır kullanıyorum ama içim de rahat degil bebeklere bir yan etkısı varmıdır
Magnezyum kramp hıssetmesende kullan 4.aydan itibaren doktorum verdı bana Kabızlık bendede çok oluyor sabah ac karnına üç kuru kayısı ılık su cok ıyı geldı Gun içinde biraz kıraz yada vısne oda iyi geliyorKizlar gunaydin.1 haftayi gecicek kabizlik basladi.Yediklerime o kadar dikkat ediyorum ki kati seyler yememeye ama karsi koyamiyorum.Yasayaniniz oldu mu ?Neler yaptiniz ?
Magnezyum eksikligi yapar deniyor.Henuz baslamadim magnezyum ilacina cunku herhangi bir kramp vs birsey hissetmiyorum ama stres oluyorum artik tuvalete cikamayacagim diye.
Benım bir aydır var o kasık agrıları Ara ara oluyor Ama doğum yaklaşmıs olabılır sonlardasınız sizKızlar merhaba,
2 gündür ayağa kalkınca kasık ağrısı hissediyorum. Ağırlaştılar da baskı mı yapıyorlar acaba yoksa doğum mu yaklaşıyor? Yaşayan var mı daha önce. 32+1iz şu anda.
En son rahim mesafesi 2,38di progestan ve adalatda kullanıyorum hatta dozlarını arttırdık ama daha mı çok kısaldı acaba diye de korkmuyor değilimBenım bir aydır var o kasık agrıları Ara ara oluyor Ama doğum yaklaşmıs olabılır sonlardasınız siz
Benim iyi, ah siz bebeklerde ben de koca gobegimden pek uyuyamiyorum acikcasi...Buralardayızuyuyamıyoruzzzzzz.
Sen ne yapıyorsun , nasıl gidiyor ?
Çok var kullanan, tedirgin olmanı gerektirecek bir şey değil bence. Geçmiş olsun
Osteocare kullan canim hem magnezyum hem kalsiyum hem cinko vs var icinde... Kullanman lazim artik takviye...Kizlar gunaydin.1 haftayi gecicek kabizlik basladi.Yediklerime o kadar dikkat ediyorum ki kati seyler yememeye ama karsi koyamiyorum.Yasayaniniz oldu mu ?Neler yaptiniz ?
Magnezyum eksikligi yapar deniyor.Henuz baslamadim magnezyum ilacina cunku herhangi bir kramp vs birsey hissetmiyorum ama stres oluyorum artik tuvalete cikamayacagim diye.
Sen yine 29 dasin.Ben 25 te boyleyim.Karnim yururken hep kasiliyor.Allah dayanma gucu versin.Ayaklarim sismeye basladi, baya agir hissediyorum artik; hayirlisiyla su onumuzdeki 10 hafta daha dayansam....
Benim de ya... Ama Cesme’deydim 1 hafta tatilde orada da hem sicak hem de cok yedim galiba goturdum hamurisi, cikolata, tursu vs onun da etkisi... Neyse simdi evime dondum, toparlarim insallah...Sen yine 29 dasin.Ben 25 te boyleyim.Karnim yururken hep kasiliyor.Allah dayanma gucu versin.
Memlekete geldim benimde sisti.Esimin ailesinin yayla evindeydik orda boyld degildi.Izmire geldim ayak bileklerim taninmaz halde sicaktan
Ben bakıyorum bir tanesi diş çıkarıyor :)Niye sessizlesti ki bu grup bu kadar? Herkes ikiz bebek mi bakiyor :)
Oh masallah kac aylik oldular?Ben bakıyorum bir tanesi diş çıkarıyor :)
Inşallah doğum kolay geçmiştir ve bebekler iyidirKızlar ben de 36+6 da salı günü doğuma giriyorum :):):):)
20 günlük ikiz bebklerime bakıyorumNiye sessizlesti ki bu grup bu kadar? Herkes ikiz bebek mi bakiyor :)
Nasil gidiyor alisabildiniz mi birbirinize?20 günlük ikiz bebklerime bakıyorum
Çok şükür onlar sağlıklı alıştık birbirimize. Uykusuzluğa da alıştık iki bebekle zor ama çok da güzelNasil gidiyor alisabildiniz mi birbirinize?
Sağol canım bugün 9 aylık oldularOh masallah kac aylik oldular?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?