- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.301
Ya ne tatli, darisi basimiza...Çok şükür onlar sağlıklı alıştık birbirimize. Uykusuzluğa da alıştık iki bebekle zor ama çok da güzel
Ooo siz iyice buyutmussunuz artik masallah :)Sağol canım bugün 9 aylık oldular
Aminn inşallahYa ne tatli, darisi basimiza...
Ooo siz iyice buyutmussunuz artik masallah :)
Ay ne tatlilar :)Ben de ikizlerime süt vermekten belim koptuBugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
Teşekkür ederiz,teyzesiAy ne tatlilar :)
Ben de ikizlerime süt vermekten belim koptuBugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
Teşekkür ederimMaşallah annesi çok tatlılar sağlıcakla büyüsünler inşallah
Aminn inşallah canımYaa maşallah bu ay ikiz doğumlar çoktu hepimiz sağlıkla büyütelim darısı hamilelere
Maşallah canım sağlıkla büyüt çok güzellerBen de ikizlerime süt vermekten belim koptuBugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
Teşekkür ederim,canımAminn inşallah canım
Maşallah canım sağlıkla büyüt çok güzeller
Maşallah çok tatlılarBen de ikizlerime süt vermekten belim koptuBugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
Ben de ikizlerime süt vermekten belim koptuBugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
Maşallah çok tatlılarsağlıkla büyüsünler annesi kuzucuklar :) darısı biz bekleyenlerin başına
Teşekkür ederim,inşallahMasallah masallah.Allah nazardan saklasin
Darisi bizim basimiza insallahh
YesssNiye sessizlesti ki bu grup bu kadar? Herkes ikiz bebek mi bakiyor :)
Merhaba, doğumum kolaydı ama sonrası fevkalade zorInşallah doğum kolay geçmiştir ve bebekler iyidirgörünce yaz bize
Oyy maşallah kuzularaaaaa. Tam yemelikBen de ikizlerime süt vermekten belim koptuBugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
Kızlar merhaba salo günü 36+6 da spinal sezaryen ile ikizlerime kavuştum. 2900 gr ve 2650 gr doğdular. Hemen yanıma verdiler ve emzirdim. Dünyanın en güzel hissi yeniden anne olmak. Hala hastanedeyiz, 36 + 6 yi prematüre kabul ettikleri için 5 gün takip etmek istediler. Sıkıntıdan döküntü oldu vücudum. Eve gitmek istşyorum artık. Duş almak kuzularımı yıkamak, evdeki yavrumu doya doya öpüp koklamak istiyorumm. Bizden böyle. Sizler ne yapıyprsunuz.
Hastaneden hastaneye değişiyormuş. Ben üniversite hastanesinde doğum yaptım bizi tuttular, evet kuzular iyi doğdular, keşke 1 hafta daha kalabilselerdi ama maalesef taşıyamazdım. Darısı sizlere olsun inşallah. Yasal olarak doğum iznine ayrışma haftamız 30. Ben 36+5 e kadar çalışıp kendi adıma rekor kırıp tam 18 hafta aktarmış oldumKizlar,bizim yasal olarak dogum iznine ayrilma haftamiz kac ? Tek ya da ikiz farkediyor mu yoksa bizimde mi 32.hafta ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?