2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Niye sessizlesti ki bu grup bu kadar? Herkes ikiz bebek mi bakiyor :)
Yesss
Inşallah doğum kolay geçmiştir ve bebekler iyidir görünce yaz bize
Merhaba, doğumum kolaydı ama sonrası fevkalade zor bebekler de iyiler. Hayata adapte olmaya çalışıyorlar.
Ben de ikizlerime süt vermekten belim koptu Bugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
Oyy maşallah kuzularaaaaa. Tam yemelik

Kızlar merhaba salo günü 36+6 da spinal sezaryen ile ikizlerime kavuştum. 2900 gr ve 2650 gr doğdular. Hemen yanıma verdiler ve emzirdim. Dünyanın en güzel hissi yeniden anne olmak. Hala hastanedeyiz, 36 + 6 yi prematüre kabul ettikleri için 5 gün takip etmek istediler. Sıkıntıdan döküntü oldu vücudum. Eve gitmek istşyorum artık. Duş almak kuzularımı yıkamak, evdeki yavrumu doya doya öpüp koklamak istiyorumm. Bizden böyle. Sizler ne yapıyprsunuz.

Masallah kilolarina haftasina bakilirsa.Baya guzel beslenmisler senden o kadar tutuluyor yani 4 -5 gun hastanede.Olsun bu kadar hafta sabrettin eve gecince rahat edersin.Darisi bizlerin basina insallahh boyle saglikla gule gule buyut bebisleri.

Kizlar,bizim yasal olarak dogum iznine ayrilma haftamiz kac ? Tek ya da ikiz farkediyor mu yoksa bizimde mi 32.hafta ?

[/QUOTE="Chelzy, post: 60535677, member: 61237"]
Masallah kilolarina haftasina bakilirsa.Baya guzel beslenmisler senden o kadar tutuluyor yani 4 -5 gun hastanede.Olsun bu kadar hafta sabrettin eve gecince rahat edersin.Darisi bizlerin basina insallahh boyle saglikla gule gule buyut bebisleri.
[/QUOTE]
Kizlar,bizim yasal olarak dogum iznine ayrilma haftamiz kac ? Tek ya da ikiz farkediyor mu yoksa bizimde mi 32.hafta ?
Hastaneden hastaneye değişiyormuş. Ben üniversite hastanesinde doğum yaptım bizi tuttular, evet kuzular iyi doğdular, keşke 1 hafta daha kalabilselerdi ama maalesef taşıyamazdım. Darısı sizlere olsun inşallah. Yasal olarak doğum iznine ayrışma haftamız 30. Ben 36+5 e kadar çalışıp kendi adıma rekor kırıp tam 18 hafta aktarmış oldum

Merhaba kızlar, bizde bugün kontrolden çıktık. 32+5i geçtik. Kızçelerimizin biri 2250 gr, diğeri 2000 gr. Biz 36yı zor görecek gibiyiz. Bir sonraki kontrol 34+5te. Doktor tarih verecek o zamana kadar ama pek ümitli değil gibi. 34+5i görürüz inşallah diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…