2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Maşallah kuzularına, doktorun neden umutşu değil?

Maşallah kilolarına. Doktorunu neden umutlu deil?

Maşallah kuzularına, doktorun neden umutşu değil?
Maşallah kilolarına. Doktorunu neden umutlu deil?

Günde 120 mg Adalat kullanıyorum. Progestan da var. Ama her gittiğimizde rahim mesafesi kısalıyor sürekli. Bugün 17ye kadar düşmüş. Anladığımız kadarıyla Adalat bitse aşağı doğru yol alacaklar ki 34+0dan sonra doktor adalatı keseceğiz dedi Bizim elimizdeki de ancak 34+3e kadar yetecek Bir de bu aralar ayaklarım fazla şişmeye başladı. Ağrılarım da artıyor iyice.

Cok gecmis olsun.Insallah biraz daha dayanir bebisler. Bu adalat pek bulunmayan bir ilac mi ki elimizdeki yetecek kadar diyorsunuz?

Cok gecmis olsun.Insallah biraz daha dayanir bebisler. Bu adalat pek bulunmayan bir ilac mi ki elimizdeki yetecek kadar diyorsunuz?

İnşallah canım. Baya zor bulunan bir ilaç aslında. Biz şanslıyız ki eşimin bir akrabası yardımcı oldu bize. İlaç depolarında var ama ilaç ithal edilmediği için eczanelere dağıtmıyorlar. Eczanelerde ancak zar zor 1-2 tane olur, onu da tanıdıklara verirler. Biz mesela ilk ilacı öyle bulmuştuk. Biri ayırtmış ama almamıştı. İnşallah sizin böyle bir şeye ihtiyacınız kalmaz :)

O sıkıntıyı bilmez miyim.Pruluton depot icin haziran basina kadar ulkenin binbir yerindeki akrabalari,arkadaslari ayaklandirdik ta cok sumur sonradan piyasaya suruldu.Simdi rahatiz.Insallah ihtiyacim olmaz ve insallah sizlerde gerektigi kadar rahatca bulursunuz.

Merhaba kuvez gibi risk olusmadi degil mi

Ben de ikizlerime süt vermekten belim koptu Bugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
Ay canim cok tatlilar saglikli omurleri olsun insallah bende bu evreye gecmek istiyorum bian once Allah sana da kolayliklar versin zor ama cok guzeldir eminim

Bunu bende çok merak ediyorum kiloları güzel gidiyor diyoruz ama doğumda az çıkar mı diye de düşünmekten alamıyorum kendimi
Benim bebeklerim usg de 2600 ve 2700 çıkmıştı en son Doğumdan bir gün önce. 2480 ve 2370 olarak doğdular. Usg de +-400 gr a kadar oynayabilir

Merhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim 25+3 bir haftadır hastanede yatıyorum arada nst de sancı çıkıyor erken doğumu önlemeye çalışıyorlar benim gibi olanlar ve 30 lu haftaları görenler var mı?

Merhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim 25+3 bir haftadır hastanede yatıyorum arada nst de sancı çıkıyor erken doğumu önlemeye çalışıyorlar benim gibi olanlar ve 30 lu haftaları görenler var mı?
Aynıyız seninle 25+1 de hastanede yattım 5 gün. Bende de sancı çıkıyordu. Adalat serumlar iğneler tedavi aldım hafta sonu çıktım hastaneden. Bugün 26+0ız.ikizlerimle. Birde benim rahim ağzı kısalığım var 1 cm.
İnşallah yatarak bizde 30 lu haftalara geliriz

Belirtiler neydi bu sancilarin.Bende yururken oluyor sadece sertlesme,toplanma gibi.Yattigimda dinlenik vaziyette birsey yok.Persembe gunu bende girmeyi isteyecegim nst ye.Korkuyorum var diye.

Belirtiler neydi bu sancilarin.Bende yururken oluyor sadece sertlesme,toplanma gibi.Yattigimda dinlenik vaziyette birsey yok.Persembe gunu bende girmeyi isteyecegim nst ye.Korkuyorum var diye.
Ben de hiç belirti yoktun ne toplanma ne kasılma ne vajina da ağrı, hiç birşey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…