- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.321
30. Haftada ayrılabilirsin canım. İkizde iki hafta önceKizlar,bizim yasal olarak dogum iznine ayrilma haftamiz kac ? Tek ya da ikiz farkediyor mu yoksa bizimde mi 32.hafta ?
Maşallah kuzularına, doktorun neden umutşu değil?Merhaba kızlar, bizde bugün kontrolden çıktık. 32+5i geçtik. Kızçelerimizin biri 2250 gr, diğeri 2000 gr. Biz 36yı zor görecek gibiyiz. Bir sonraki kontrol 34+5te. Doktor tarih verecek o zamana kadar ama pek ümitli değil gibi. 34+5i görürüz inşallah diyor
30. Haftada ayrılabilirsin canım. İkizde iki hafta önce
Maşallah kilolarına. Doktorunu neden umutlu deil?Merhaba kızlar, bizde bugün kontrolden çıktık. 32+5i geçtik. Kızçelerimizin biri 2250 gr, diğeri 2000 gr. Biz 36yı zor görecek gibiyiz. Bir sonraki kontrol 34+5te. Doktor tarih verecek o zamana kadar ama pek ümitli değil gibi. 34+5i görürüz inşallah diyor
Maşallah kuzularına, doktorun neden umutşu değil?
Maşallah kilolarına. Doktorunu neden umutlu deil?
Günde 120 mg Adalat kullanıyorum. Progestan da var. Ama her gittiğimizde rahim mesafesi kısalıyor sürekli. Bugün 17ye kadar düşmüş. Anladığımız kadarıyla Adalat bitse aşağı doğru yol alacaklar ki 34+0dan sonra doktor adalatı keseceğiz dediBizim elimizdeki de ancak 34+3e kadar yetecek Bir de bu aralar ayaklarım fazla şişmeye başladı. Ağrılarım da artıyor iyice.
Cok gecmis olsun.Insallah biraz daha dayanir bebisler. Bu adalat pek bulunmayan bir ilac mi ki elimizdeki yetecek kadar diyorsunuz?
İnşallah canım. Baya zor bulunan bir ilaç aslında. Biz şanslıyız ki eşimin bir akrabası yardımcı oldu bize. İlaç depolarında var ama ilaç ithal edilmediği için eczanelere dağıtmıyorlar. Eczanelerde ancak zar zor 1-2 tane olur, onu da tanıdıklara verirler. Biz mesela ilk ilacı öyle bulmuştuk. Biri ayırtmış ama almamıştı. İnşallah sizin böyle bir şeye ihtiyacınız kalmaz :)
Merhaba kuvez gibi risk olusmadi degil miKızlar merhaba salo günü 36+6 da spinal sezaryen ile ikizlerime kavuştum. 2900 gr ve 2650 gr doğdular. Hemen yanıma verdiler ve emzirdim. Dünyanın en güzel hissi yeniden anne olmak. Hala hastanedeyiz, 36 + 6 yi prematüre kabul ettikleri için 5 gün takip etmek istediler. Sıkıntıdan döküntü oldu vücudum. Eve gitmek istşyorum artık. Duş almak kuzularımı yıkamak, evdeki yavrumu doya doya öpüp koklamak istiyorumm. Bizden böyle. Sizler ne yapıyprsunuz.
Ay canim cok tatlilar saglikli omurleri olsun insallah bende bu evreye gecmek istiyorum bian onceBen de ikizlerime süt vermekten belim koptuBugün 22 günlük oldular İkizler doğunca zaman su gibi geçiyor Şimdi uyuyorlar Eki Görüntüle 2288130
Yok başından beri yanımdalardı.Merhaba kuvez gibi risk olusmadi degil mi
Benim merak ettiğim bir diğer şey de ultrasonda ölçülem ağırlıklara benzer mi çıktı agırlıkları ?Yok başından beri yanımdalardı.
Benim merak ettiğim bir diğer şey de ultrasonda ölçülem ağırlıklara benzer mi çıktı agırlıkları ?
Benim bebeklerim usg de 2600 ve 2700 çıkmıştı en son Doğumdan bir gün önce. 2480 ve 2370 olarak doğdular. Usg de +-400 gr a kadar oynayabilirBunu bende çok merak ediyorum kiloları güzel gidiyor diyoruz ama doğumda az çıkar mı diye de düşünmekten alamıyorum kendimi
Kaç haftalık doğum yapmıştın canım sen? Bir de küveze girdiler mi?Benim bebeklerim usg de 2600 ve 2700 çıkmıştı en son Doğumdan bir gün önce. 2480 ve 2370 olarak doğdular. Usg de +-400 gr a kadar oynayabilir
Aynıyız seninle 25+1 de hastanede yattım 5 gün. Bende de sancı çıkıyordu. Adalat serumlar iğneler tedavi aldım hafta sonu çıktım hastaneden. Bugün 26+0ız.ikizlerimle. Birde benim rahim ağzı kısalığım var 1 cm.Merhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim 25+3 bir haftadır hastanede yatıyorum arada nst de sancı çıkıyor erken doğumu önlemeye çalışıyorlar benim gibi olanlar ve 30 lu haftaları görenler var mı?
En son 2600 gr a 2800 gr dı doğumdan 6 gün önce. 2900 gr ve 2650 gr doğdular.Benim merak ettiğim bir diğer şey de ultrasonda ölçülem ağırlıklara benzer mi çıktı agırlıkları ?
Aynıyız seninle 25+1 de hastanede yattım 5 gün. Bende de sancı çıkıyordu. Adalat serumlar iğneler tedavi aldım hafta sonu çıktım hastaneden. Bugün 26+0ız.ikizlerimle. Birde benim rahim ağzı kısalığım var 1 cm.
İnşallah yatarak bizde 30 lu haftalara geliriz
Ben de hiç belirti yoktun ne toplanma ne kasılma ne vajina da ağrı, hiç birşey yoktuBelirtiler neydi bu sancilarin.Bende yururken oluyor sadece sertlesme,toplanma gibi.Yattigimda dinlenik vaziyette birsey yok.Persembe gunu bende girmeyi isteyecegim nst ye.Korkuyorum var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?