- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi perikanadi
-
Merhaba, kusma hiç olmadı ama bulantı yoğun yaşadım 5kg verdim, 13. Haftada bitti bulantı. Senin de tez vakitte geçer inşallah.Merhaba arkadaşlar. Bende 9+1 deyim. Çift yumurta ikizleri. Ama 6 haftada başlayan bulantı kusma halsizlik hala devam ediyor Varmı benim gibi yatak döşek yatanlar. Neler yapıyorsunuz.
Merhaba negüzel sizinki geçmiş. ben kusma yaşadığım halde 4 kilo almışım sürekli yattığım için. Zofer isimli Dr. Verdiği ilaç biraz azaltıyor işte. İnşAllah geçer hastayım resmen benMerhaba, kusma hiç olmadı ama bulantı yoğun yaşadım 5kg verdim, 13. Haftada bitti bulantı. Senin de tez vakitte geçer inşallah.
Merhaba negüzel sizinki geçmiş. ben kusma yaşadığım halde 4 kilo almışım sürekli yattığım için. Zofer isimli Dr. Verdiği ilaç biraz azaltıyor işte. İnşAllah geçer hastayım resmen ben
Benim maalesef zaten ciddi kilom olduğu için doktorum sonuna kadar kilo almamı istemiyor. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçıyor maalesefKac kilo aldiniz peki kizlar ? Ben 14. Haftamdayin 1 kilo almışım. Benimde 8. Haftada bulantılarım basladi hala da devam ediyor.
Merhaba canim gecmis olsun. Benimde cuma günü kontrole gittiğimde idrarda enfeksiyon çıktı. Çok sık wc ye gidiyordum dediğin gibi yanma falan yoktu. Ama bir mandalina bile yesem afedersin cok sıkışıkmışım gibi hissediyordum. Dr antibiyotik vermedi bana bol bol su iç dedi Bende enfeksiyonun dusuge sebep olabileceğini duymuştum o yüzden korkuyorum niye ilaç vermediki bana. Birde bery cinsi meyve demişsin ya. goji bery gibimiBiraz canım sıkkın kızlar, yaklaşık 5 haftadır falan devam eden idrar yolu enfeksiyonum var, önce 2 doz monurol vermişti doktorum, kullandım ama tam geçmemiş demek ki sıkıntılar devam edince yine idrar kültürü yapıldı, düşük enfeksiyon çıktı doktorum bol sıvı al öyle geçer dedi ama sıkıntılarım arttı ve 2 gün önce yine idrar kültürü yapıldı, bu defa yüksek çıktı, doktorum korkma önemli değil 1 hafta antibiyotik kullanalım dedi ama penisiline alerjim olunca ilaç veremedi. Bol sıvı al dedi. Yanma vs olmuyor ama idrar yaparken afedersiniz kasılma hissediyordum, 4 gündür progestan hap başladığım için sanırım kasılma kalmadı, sıklıkla idrar varmış gibi hissediyorum hatta yapıp çıktıktan sonra bile. Okuduklarım da korkutuyor. Kadınlar kulübünde bir başlıkta Londra'da yaşayan bir arkadaş doktorların idrar yolu enfeksiyonu için berry cinsi meyveleri yemeyi önerdiklerini yazmış, bu zamanda da bulamam sanırım, yaban mersini bulurum belki
Sağol canım sana da acil şifalar olsun. Evet goji berry, blue berry yani yaban mersini bir de cranberry demişMerhaba canim gecmis olsun. Benimde cuma günü kontrole gittiğimde idrarda enfeksiyon çıktı. Çok sık wc ye gidiyordum dediğin gibi yanma falan yoktu. Ama bir mandalina bile yesem afedersin cok sıkışıkmışım gibi hissediyordum. Dr antibiyotik vermedi bana bol bol su iç dedi Bende enfeksiyonun dusuge sebep olabileceğini duymuştum o yüzden korkuyorum niye ilaç vermediki bana. Birde bery cinsi meyve demişsin ya. goji bery gibimi
Evde goji bery var kuru uzum gibi bişey aktardan almıştım. Internette biraz araştırınca hamilelikte birçok faydasından bahsediyor ama kullanım miktarı çok önemliymiş. Fazla kullanımda bebekte anomalilere veya düşüge sebep olabiliyormuş. O yüzden doktora danismadan kullanmayın diyor.Sağol canım sana da acil şifalar olsun. Evet goji berry, blue berry yani yaban mersini bir de cranberry demiş
Aa harika bir şeymiş hemen inceleyeceğim, şifa olsun geçmiş olsun sana da canımKizlar benimde idrar tahlilinde idrarimda kan gorundu. Ama bende hic bir semptom yoktu. Doktorum onlem amacli berry meyvesinden yapilma bitkisel bir ilac onerdi. Unifern olmasi lazim adi. Onu kullandım isterseniz sizde bir arastirin.
Adı farklı olabilir mi bulamadım internetteKizlar benimde idrar tahlilinde idrarimda kan gorundu. Ama bende hic bir semptom yoktu. Doktorum onlem amacli berry meyvesinden yapilma bitkisel bir ilac onerdi. Unifern olmasi lazim adi. Onu kullandım isterseniz sizde bir arastirin.
Afedersin yanlis yazmisim. Urinonvef adi. Bu sekilde bulabilirsin.Adı farklı olabilir mi bulamadım internette
Çok teşekkürlerAfedersin yanlis yazmisim. Urinonvef adi. Bu sekilde bulabilirsin.
Bende dünden beri hastanedeyim, sancılandim apandisitten şüphe ettiler tehlikeden bir şey çıkmadı çok şükür sancida iyice azaldı.
Arkadaşlar dün geceden bu yana belim agriyo ve anlık bıçak saplanır gibi sancılar var.nedeni ne olabilir aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi ama diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?