2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba arkadaşlar. Bende 9+1 deyim. Çift yumurta ikizleri. Ama 6 haftada başlayan bulantı kusma halsizlik hala devam ediyor Varmı benim gibi yatak döşek yatanlar. Neler yapıyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar. Bende 9+1 deyim. Çift yumurta ikizleri. Ama 6 haftada başlayan bulantı kusma halsizlik hala devam ediyor Varmı benim gibi yatak döşek yatanlar. Neler yapıyorsunuz.
Merhaba, kusma hiç olmadı ama bulantı yoğun yaşadım 5kg verdim, 13. Haftada bitti bulantı. Senin de tez vakitte geçer inşallah.

Merhaba, kusma hiç olmadı ama bulantı yoğun yaşadım 5kg verdim, 13. Haftada bitti bulantı. Senin de tez vakitte geçer inşallah.
Merhaba negüzel sizinki geçmiş. ben kusma yaşadığım halde 4 kilo almışım sürekli yattığım için. Zofer isimli Dr. Verdiği ilaç biraz azaltıyor işte. İnşAllah geçer hastayım resmen ben

Bende yattığım yerde verdim kiloyu hala da yatıyorum verdiğim iki kiloyu ancak aldım, sadece ekmek patates makarna pilav meyve gibi şeyler yiyebildim ama çok az zoraki yiyordum ilaç içmek için. Çoğumuz hasta hissediyoruz o dönemde normal çabucak geçer inşallah.
Kiloya ikiz gebeliklerde çok dikkat edilmesi gerekiyor şimdiden kilo almak biraz sıkıntı dikkat etmeye çalış. Şimdiden karnım kocaman oldu hareket zorlaşıyor.

Biraz canım sıkkın kızlar, yaklaşık 5 haftadır falan devam eden idrar yolu enfeksiyonum var, önce 2 doz monurol vermişti doktorum, kullandım ama tam geçmemiş demek ki sıkıntılar devam edince yine idrar kültürü yapıldı, düşük enfeksiyon çıktı doktorum bol sıvı al öyle geçer dedi ama sıkıntılarım arttı ve 2 gün önce yine idrar kültürü yapıldı, bu defa yüksek çıktı, doktorum korkma önemli değil 1 hafta antibiyotik kullanalım dedi ama penisiline alerjim olunca ilaç veremedi. Bol sıvı al dedi. Yanma vs olmuyor ama idrar yaparken afedersiniz kasılma hissediyordum, 4 gündür progestan hap başladığım için sanırım kasılma kalmadı, sıklıkla idrar varmış gibi hissediyorum hatta yapıp çıktıktan sonra bile. Okuduklarım da korkutuyor. Kadınlar kulübünde bir başlıkta Londra'da yaşayan bir arkadaş doktorların idrar yolu enfeksiyonu için berry cinsi meyveleri yemeyi önerdiklerini yazmış, bu zamanda da bulamam sanırım, yaban mersini bulurum belki

Merhaba canim gecmis olsun. Benimde cuma günü kontrole gittiğimde idrarda enfeksiyon çıktı. Çok sık wc ye gidiyordum dediğin gibi yanma falan yoktu. Ama bir mandalina bile yesem afedersin cok sıkışıkmışım gibi hissediyordum. Dr antibiyotik vermedi bana bol bol su iç dedi Bende enfeksiyonun dusuge sebep olabileceğini duymuştum o yüzden korkuyorum niye ilaç vermediki bana. Birde bery cinsi meyve demişsin ya. goji bery gibimi

Sağol canım sana da acil şifalar olsun. Evet goji berry, blue berry yani yaban mersini bir de cranberry demiş

Sağol canım sana da acil şifalar olsun. Evet goji berry, blue berry yani yaban mersini bir de cranberry demiş
Evde goji bery var kuru uzum gibi bişey aktardan almıştım. Internette biraz araştırınca hamilelikte birçok faydasından bahsediyor ama kullanım miktarı çok önemliymiş. Fazla kullanımda bebekte anomalilere veya düşüge sebep olabiliyormuş. O yüzden doktora danismadan kullanmayın diyor.

Kizlar benimde idrar tahlilinde idrarimda kan gorundu. Ama bende hic bir semptom yoktu. Doktorum onlem amacli berry meyvesinden yapilma bitkisel bir ilac onerdi. Unifern olmasi lazim adi. Onu kullandım isterseniz sizde bir arastirin.

Kizlar benimde idrar tahlilinde idrarimda kan gorundu. Ama bende hic bir semptom yoktu. Doktorum onlem amacli berry meyvesinden yapilma bitkisel bir ilac onerdi. Unifern olmasi lazim adi. Onu kullandım isterseniz sizde bir arastirin.
Aa harika bir şeymiş hemen inceleyeceğim, şifa olsun geçmiş olsun sana da canım

Kızlar son bir haftadır daha belirgin olmak üzere, tam ağrı gibi değil ama biraz ağrı biraz baskı gibi bir şey hissediyorum alt tarafımda, adet ağrısı gibi ağrım olduğu da oluyor ama bu farklı. Hele dik oturmam mümkün değil, hafif kaykılarak oturuyorum. İdrar yolu enfeksiyonu ile mi ilgili bilmiyorum, korkuyorum da, sizlerdeki ağrı vs durumlar nasıl 13. Haftam bitiyor benim bugün

Arkadaşlar dün geceden bu yana belim agriyo ve anlık bıçak saplanır gibi sancılar var.nedeni ne olabilir aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi ama diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.

Bende dünden beri hastanedeyim, sancılandim apandisitten şüphe ettiler tehlikeden bir şey çıkmadı çok şükür sancida iyice azaldı.

Cok gecmis olsun canimm.

Arkadaşlar dün geceden bu yana belim agriyo ve anlık bıçak saplanır gibi sancılar var.nedeni ne olabilir aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi ama diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.

Bazen bende de oluyor. Idrar yolu enfeksiyonum yok bence normal. Belirti gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…