- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.841
Canım bozma moralini önemli olan sağlıkla doğsunlar, eve gelsinler geç de olsa...Dun kontrol vardi.Kilo almiyolar cok.32 e 1500-1700duler.34 te 1800-1900 olmuslar.1 hafta geriden geliyolardi.Simdi 12 gune cikmis.Haftaya kadar dayanirsam ve kilo almamis olurlarsa alicam dedi doktor.Cok yiyorum onlara yarayn seyler ama olmuyor.30. Haftaya kadar gelisim tam gidiyordur.40 dan sonra gerilemeye basladi.Dun cok moralim bozuldu.
Kızlar ben doğurdum 13 etlülde, geçen cuma... perşembeyi cumaya bağlayan gece 2’de suyum geldi apar topat hastanr sabah 8.30’ta doğurmuş bulundum. Oğlum 1 gece yoğun bakımda kaldı kilodan dolayı 2250’ye 2350 doğdular. 1 gün daha kalsın istediler ven kabul etmedim. Çok da iyi bakıyoruz, bugün 5. günleri ve 2360’a 2390 oldular minikler oğlan kızı da geçti. Annelik çok güzelmiş hele ki ikiz anneliği... Darısı isteyen herkesin başına37+0’da olmuş oldu doğum bu arada.
Oyy maşallah hayırlı olsun canm. Kiloları da iyi benimkilere yakın. Hatta benim kızım 2010 kg olmasına rağmen hiç alınmadı kuvöze vs. Bi gece kaldık hastane de çıktık. Ama tabi 3 gün sonra sarılık ve enfeksiyondan 12 gün yattık o kızımla. Allah kolaylık versin canm çok güzel bi duygu. Zorluğu kadar güzelliği de var. Çok zor geçmiş olsa da bu 3 ayım:)Kızlar ben doğurdum 13 etlülde, geçen cuma... perşembeyi cumaya bağlayan gece 2’de suyum geldi apar topat hastanr sabah 8.30’ta doğurmuş bulundum. Oğlum 1 gece yoğun bakımda kaldı kilodan dolayı 2250’ye 2350 doğdular. 1 gün daha kalsın istediler ven kabul etmedim. Çok da iyi bakıyoruz, bugün 5. günleri ve 2360’a 2390 oldular minikler oğlan kızı da geçti. Annelik çok güzelmiş hele ki ikiz anneliği... Darısı isteyen herkesin başına37+0’da olmuş oldu doğum bu arada.
Vay 3 ay mi bitirdin ne guzel, 1 hafta bitti bizim sariligi atlattik cok sukur; hala mama veriyorum ama az az; gece sadece 1 kere uyaniyorlar duzene oturttuk iyice... Kisacasi gayet memnunum ikisinden de, cok duzenliler ve cok sakinler masallah...Oyy maşallah hayırlı olsun canm. Kiloları da iyi benimkilere yakın. Hatta benim kızım 2010 kg olmasına rağmen hiç alınmadı kuvöze vs. Bi gece kaldık hastane de çıktık. Ama tabi 3 gün sonra sarılık ve enfeksiyondan 12 gün yattık o kızımla. Allah kolaylık versin canm çok güzel bi duygu. Zorluğu kadar güzelliği de var. Çok zor geçmiş olsa da bu 3 ayım:)
Bebeklerin bi kız mı erkek mi. Kız bebekler sakin olur derler :)) benim sütüm çok azdı mama kullaniyoruz ve son haftalarda meme reddi yaşıyoruz bu şekilde de süt kesildi nerdeyseVay 3 ay mi bitirdin ne guzel, 1 hafta bitti bizim sariligi atlattik cok sukur; hala mama veriyorum ama az az; gece sadece 1 kere uyaniyorlar duzene oturttuk iyice... Kisacasi gayet memnunum ikisinden de, cok duzenliler ve cok sakinler masallah...
Maşallah ne güzel :) kaç kg doğmuşlardı62.günü geçtik biz kızlar. İlk yanımıza gelen kızımız 4 kiloyu geçti. Diğer kızımız da 3,5 kiloyu aştı. Büyüyoruz hızla :) Hem anne sütü hem de mama kullanıyoruz.
Maşaallah inşaallah biz de sağlıkla sağ salim kucağımıza alırız62.günü geçtik biz kızlar. İlk yanımıza gelen kızımız 4 kiloyu geçti. Diğer kızımız da 3,5 kiloyu aştı. Büyüyoruz hızla :) Hem anne sütü hem de mama kullanıyoruz.
Moralinizi bozmayın yeter ki sağlıkla dogsunlar inşaallahDun kontrol vardi.Kilo almiyolar cok.32 e 1500-1700duler.34 te 1800-1900 olmuslar.1 hafta geriden geliyolardi.Simdi 12 gune cikmis.Haftaya kadar dayanirsam ve kilo almamis olurlarsa alicam dedi doktor.Cok yiyorum onlara yarayn seyler ama olmuyor.30. Haftaya kadar gelisim tam gidiyordur.40 dan sonra gerilemeye basladi.Dun cok moralim bozuldu.
33+2de 2050 ve 2175 g doğmuşlardı. 2050 olan 9 gün küvezde kaldı. Şu anda 4150 gram. Diğeri 34 gün kaldı. Şimdi 3500-3600 civarında. :)Maşallah ne güzel :) kaç kg doğmuşlardı
Kiloları da iyiymiş neden kaldılar acaba kuvezde? Bu arada maşaallah33+2de 2050 ve 2175 g doğmuşlardı. 2050 olan 9 gün küvezde kaldı. Şu anda 4150 gram. Diğeri 34 gün kaldı. Şimdi 3500-3600 civarında. :)
Maşallah yine benimkiler 34.haftada 1200 1100 kilolarDun kontrol vardi.Kilo almiyolar cok.32 e 1500-1700duler.34 te 1800-1900 olmuslar.1 hafta geriden geliyolardi.Simdi 12 gune cikmis.Haftaya kadar dayanirsam ve kilo almamis olurlarsa alicam dedi doktor.Cok yiyorum onlara yarayn seyler ama olmuyor.30. Haftaya kadar gelisim tam gidiyordur.40 dan sonra gerilemeye basladi.Dun cok moralim bozuldu.
MaşaallahMaşallah yine benimkiler 34.haftada 1200 1100 kilolar
Maşallah yine benimkiler 34.haftada 1200 1100 kilolar
Endişe etme bebeklerin sağlıkla doğarlar inşallah, benim bebeklerim ultrasondan çok daha iyi kgda doğdular, kızıma 3 hafta boyunca kilo almamış dediler 1900 den sonra kg söylemediler 2755 doğdu, oğlanı en son 2400 demişlerdi 3195 doğdu 36+4Dun kontrol vardi.Kilo almiyolar cok.32 e 1500-1700duler.34 te 1800-1900 olmuslar.1 hafta geriden geliyolardi.Simdi 12 gune cikmis.Haftaya kadar dayanirsam ve kilo almamis olurlarsa alicam dedi doktor.Cok yiyorum onlara yarayn seyler ama olmuyor.30. Haftaya kadar gelisim tam gidiyordur.40 dan sonra gerilemeye basladi.Dun cok moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?