- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.961
Bende enfeksiyon kapmıştım bi sıra kullanmıştımArkadaşlar aranızda gebeyken antibiyotik kullanan var mı benim doktorum ikidir antibiyotik veriyor vajeni temizleyelim diyor valla ikisinde de kullanmadım bir türlü aklıma yatmadı siz kullandınıx mı
Hemsireler var canim, onlardan yardim iste mumkun oldugunca...Arkadaşlar yine bir soruyla karşınızdayım
Ben üniversite hastanesine gidiyorum özel muayeneye. Ve ayarlanabilirse özel oda tutmayı düşünüyoruz. 1 kızım var ona annem baksın istiyorum ben hastanedeyken. İkiz olduğu için eşimden başka tecrübeli biri gerekir mi kayinvalide görümce gibi. Eşim çok becerikli değil malesef. Şimdi zaten belli değil belki ikisi de kuvoze girecek belki biri belki hiç girmeyecekler. Kızıma annem bakarsa içim daha rahat edecek sizce eşim ve ben ikisi de kuvoze girmezse altından kalkabilir miyiz ?
Teşekkür ederimHemsireler var canim, onlardan yardim iste mumkun oldugunca...
Sol tarafınıza uzanıp dinlenin geçmezse doktora gidin yazıyordu internette ben de daha erken haftalarda buna benzer bir durum yaşadım ve çok korkmuştum neyseki geçmisti çok sukur.Merhaba kizlar ben şuan 33. Haftama girdim ama sabahtan beri adet sancisi gibi agrilarim var sizde de oldu mu bu haftlarda normal mi acaba ikiz oldugu icin cok tedirginim
Arkadaşlar aranızda gebeyken antibiyotik kullanan var mı benim doktorum ikidir antibiyotik veriyor vajeni temizleyelim diyor valla ikisinde de kullanmadım bir türlü aklıma yatmadı siz kullandınıx mı
Soluma uzanıncada sertlesme oluyo acile gittim nst de sancim cikmadi rahim agzida kapliydi rahatladim ama bi ağrılar korkutuyo insanı hepimiz sağ sağlim kavusalim insallah yavrularimizaSol tarafınıza uzanıp dinlenin geçmezse doktora gidin yazıyordu internette ben de daha erken haftalarda buna benzer bir durum yaşadım ve çok korkmuştum neyseki geçmisti çok sukur.
Ben ilk 2 hafta siringayla verdim, sonra doktorum biberona gecebilirsin dedi; simdi biberonla veriyoruz canim avent’in yenidogan biberonlarini tavsiye ederim.Kizlar bebeklere mamayi siringayla mi yoksa biberonla mi veriyosunuz ? Hastane ilk 3gun siringayla verince oyle devam ediyoruz ama diger bebegim gelince yetisebilecegimi dusunmuyorum.Sizler nasil yapiyorsunuz ?
Bazen benim de oluyor. Belki gece ters yatmissinizdir. Ben de 29 dayım sizi gördüğüme çok sevindim.Merhaba arkadaşlar. 30. haftanın içindeyim. Sabahtan beri belim ağrıyor. Böyle iş yapmışım da yorulmuşum gibi bir ağrı. Bu haftalarda normal mi? Kum döküyorum ben bir de. Bu durum kasıklarda ağrı yapar mı sizce, aranızda başına böyle bir şey gelen var mı?
Bazen benim de oluyor. Belki gece ters yatmissinizdir. Ben de 29 dayım sizi gördüğüme çok sevindim.
Evet kesinlikle buradaki çoğu arkadaş doğum yaptı ben kendimi yalnız hissediyordum. Bol bol yatin dinlenin. Sert bir yerde yatınca da bel ağrıyor benim. İnşaallah zamanında dogururuz sağlıkla sihhatleBen 2 aydır yatıyorum serklaj yüzündenHer ağrı korkutuyor artık beni. İnşallah zamanında doğar bebeklerim Ben de sizi gördüğüme sevindim Kendine yakın zamanlı bir hamileyi görünce insan, yaşadıklarına daha rahat cevap buluyor
Evet kesinlikle buradaki çoğu arkadaş doğum yaptı ben kendimi yalnız hissediyordum. Bol bol yatin dinlenin. Sert bir yerde yatınca da bel ağrıyor benim. İnşaallah zamanında dogururuz sağlıkla sihhatle
Ben ilk 2 hafta siringayla verdim, sonra doktorum biberona gecebilirsin dedi; simdi biberonla veriyoruz canim avent’in yenidogan biberonlarini tavsiye ederim.
Evet evet kesinlikle aramızda 1 hafta var gidebildiğimiz yere kadar gidelim inşaallah. Gerçekten çok mutluyum şu an benim psikolojim de bozulmuştu biraz ☺ sizi görünce rahatladım. Kiloları nedir benimkiler en son 920 960 civarıydı 1.5 hafta önce gitmiştim doktora. Bana biraz zayıf gibi geldiler.O zaman biz yol arkadaşlığı yapalımBenim oğlanlar ne zamana kadar durursa
Ben hep biberonla verdim de browns biberonlarını tavsiye ederim içindeki aparatı sayesinde bebekelrde gaz yapmıyor gibi bişeyMerhaba arkadaşlar. 30. haftanın içindeyim. Sabahtan beri belim ağrıyor. Böyle iş yapmışım da yorulmuşum gibi bir ağrı. Bu haftalarda normal mi? Kum döküyorum ben bir de. Bu durum kasıklarda ağrı yapar mı sizce, aranızda başına böyle bir şey gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?