2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arkadaşlar aranızda gebeyken antibiyotik kullanan var mı benim doktorum ikidir antibiyotik veriyor vajeni temizleyelim diyor valla ikisinde de kullanmadım bir türlü aklıma yatmadı siz kullandınıx mı
Bende enfeksiyon kapmıştım bi sıra kullanmıştım

Hemsireler var canim, onlardan yardim iste mumkun oldugunca...

Merhaba kizlar ben şuan 33. Haftama girdim ama sabahtan beri adet sancisi gibi agrilarim var sizde de oldu mu bu haftlarda normal mi acaba ikiz oldugu icin cok tedirginim

Merhaba kizlar ben şuan 33. Haftama girdim ama sabahtan beri adet sancisi gibi agrilarim var sizde de oldu mu bu haftlarda normal mi acaba ikiz oldugu icin cok tedirginim
Sol tarafınıza uzanıp dinlenin geçmezse doktora gidin yazıyordu internette ben de daha erken haftalarda buna benzer bir durum yaşadım ve çok korkmuştum neyseki geçmisti çok sukur.

Kizlar bebeklere mamayi siringayla mi yoksa biberonla mi veriyosunuz ? Hastane ilk 3gun siringayla verince oyle devam ediyoruz ama diger bebegim gelince yetisebilecegimi dusunmuyorum.Sizler nasil yapiyorsunuz ?

Arkadaşlar aranızda gebeyken antibiyotik kullanan var mı benim doktorum ikidir antibiyotik veriyor vajeni temizleyelim diyor valla ikisinde de kullanmadım bir türlü aklıma yatmadı siz kullandınıx mı

En az 3 defa kullandim.Ilki bogaz enfeksiyonu oldugumda,digeri serklaj oldugumda,diger iki ya da ucu de akintidaki bakteri yuzunden.Aynen bana da vajeni temizleyelim demisti oysa bu konuda titizimdir.Ben tereddutsuz kullandim valla.kar / zarar hesabi yapinca kullanmak en mantiklisi dedim.Enfeksiyon onemli cunku.

Sol tarafınıza uzanıp dinlenin geçmezse doktora gidin yazıyordu internette ben de daha erken haftalarda buna benzer bir durum yaşadım ve çok korkmuştum neyseki geçmisti çok sukur.
Soluma uzanıncada sertlesme oluyo acile gittim nst de sancim cikmadi rahim agzida kapliydi rahatladim ama bi ağrılar korkutuyo insanı hepimiz sağ sağlim kavusalim insallah yavrularimiza

Merhaba arkadaşlar. 30. haftanın içindeyim. Sabahtan beri belim ağrıyor. Böyle iş yapmışım da yorulmuşum gibi bir ağrı. Bu haftalarda normal mi? Kum döküyorum ben bir de. Bu durum kasıklarda ağrı yapar mı sizce, aranızda başına böyle bir şey gelen var mı?

Kizlar bebeklere mamayi siringayla mi yoksa biberonla mi veriyosunuz ? Hastane ilk 3gun siringayla verince oyle devam ediyoruz ama diger bebegim gelince yetisebilecegimi dusunmuyorum.Sizler nasil yapiyorsunuz ?
Ben ilk 2 hafta siringayla verdim, sonra doktorum biberona gecebilirsin dedi; simdi biberonla veriyoruz canim avent’in yenidogan biberonlarini tavsiye ederim.

Bazen benim de oluyor. Belki gece ters yatmissinizdir. Ben de 29 dayım sizi gördüğüme çok sevindim.

Bazen benim de oluyor. Belki gece ters yatmissinizdir. Ben de 29 dayım sizi gördüğüme çok sevindim.

Ben 2 aydır yatıyorum serklaj yüzünden Her ağrı korkutuyor artık beni. İnşallah zamanında doğar bebeklerim Ben de sizi gördüğüme sevindim Kendine yakın zamanlı bir hamileyi görünce insan, yaşadıklarına daha rahat cevap buluyor

Evet kesinlikle buradaki çoğu arkadaş doğum yaptı ben kendimi yalnız hissediyordum. Bol bol yatin dinlenin. Sert bir yerde yatınca da bel ağrıyor benim. İnşaallah zamanında dogururuz sağlıkla sihhatle

Evet kesinlikle buradaki çoğu arkadaş doğum yaptı ben kendimi yalnız hissediyordum. Bol bol yatin dinlenin. Sert bir yerde yatınca da bel ağrıyor benim. İnşaallah zamanında dogururuz sağlıkla sihhatle

O zaman biz yol arkadaşlığı yapalım Benim oğlanlar ne zamana kadar durursa

O zaman biz yol arkadaşlığı yapalım Benim oğlanlar ne zamana kadar durursa
Evet evet kesinlikle aramızda 1 hafta var gidebildiğimiz yere kadar gidelim inşaallah. Gerçekten çok mutluyum şu an benim psikolojim de bozulmuştu biraz ☺ sizi görünce rahatladım. Kiloları nedir benimkiler en son 920 960 civarıydı 1.5 hafta önce gitmiştim doktora. Bana biraz zayıf gibi geldiler.
Akşamları yemekten sonra çok agirlasiyorum. Yerimden kalkmam zor oluyor. Bazen ağrım oluyor en. Ama üstüme Ağırlık çökmesi en zorlandığım konulardan biri. Çok çabuk yoruluyorum.

Ben hep biberonla verdim de browns biberonlarını tavsiye ederim içindeki aparatı sayesinde bebekelrde gaz yapmıyor gibi bişey

Chelzy çıktı mı diğer bebiş kuvozden nasıl gidiyor zor mu kolay mı

Cuma gunu cikardik canim diger bebegimi.Biraz gazli bir bebek.Zorluyor ama buna da sukur.Henuz gece gunduz ayrimi yok.Bize de yok o yuzden onun disinda ilk zamanlar yaptigin sey ayni.Once alt ac sonra emzir ,gazini cikar,mama ver,gazini cikar,yatir.2 -3saatte bir ayni rutin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…