- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.981
Maşaallah kolay gelsin inşaallah daha da düzene girer darısı başımızaCuma gunu cikardik canim diger bebegimi.Biraz gazli bir bebek.Zorluyor ama buna da sukur.Henuz gece gunduz ayrimi yok.Bize de yok o yuzden ☺ onun disinda ilk zamanlar yaptigin sey ayni.Once alt ac sonra emzir ,gazini cikar,mama ver,gazini cikar,yatir.2 -3saatte bir ayni rutin.
Maşaallah kolay gelsin inşaallah daha da düzene girer darısı başımıza
Haftamız yakınmış. Amin inşaallah.ben de 29+531. Haftadan selamlar
Doğum yapan herkese kolay gelsin, darısı başımıza sağlıkla inşallah..
Nasıl gidiyor varmı şikayetler?? Kaç kg aldınız şimdiye kadar?Haftamız yakınmış. Amin inşaallah.ben de 29+5
Şikayetim elhamdülillah pek yok sadece ağırlık ve kramplar kasigimin altında batmalar oluyor iş yapamıyorum pek ağrıyor hemen çok şükür başka yok 10 11 kilo civarı aldım siz?Nasıl gidiyor varmı şikayetler?? Kaç kg aldınız şimdiye kadar?
Merhaba. Aynıyız sizinle .Merhaba herkese, 29 bitti. Yol arkadaşlığı yapalım. Herkese kolaylıklar dilerim.
Bende 11 kg aldım azmı aldım diyodum kendi kendime ☺Şikayetim elhamdülillah pek yok sadece ağırlık ve kramplar kasigimin altında batmalar oluyor iş yapamıyorum pek ağrıyor hemen çok şükür başka yok 10 11 kilo civarı aldım siz?
Aa bende 11 kg aldım, az mı aldım diyodum kendi kendimeŞikayetim elhamdülillah pek yok sadece ağırlık ve kramplar kasigimin altında batmalar oluyor iş yapamıyorum pek ağrıyor hemen çok şükür başka yok 10 11 kilo civarı aldım siz?
Merhaba az kalmış sizinde, sağlıkla gelsin minnaklarSelam ben de 33. Haftamdayım
Yok az değil yeter ki bebeler kilo alsin. Ben ilkinde 18 kilo almıştım ama bebeğim 2.700 doğmuştu yani onca kiloya bu kiloBende 11 kg aldım azmı aldım diyodum kendi kendime ☺
Aa bende 11 kg aldım, az mı aldım diyodum kendi kendime☺
31. Haftadan selamlar
Doğum yapan herkese kolay gelsin, darısı başımıza sağlıkla inşallah..
Çok teşekkürler çoğunluk az kilo almış ben 17 kilo aldım bu arada karın çatlakları için ne yapıyorsunuzMerhaba az kalmış sizinde, sağlıkla gelsin minnaklar
Ben 15 almıstım bebegim 4kg üzeri dogdu ondan bunda dr fazla büyütme dedi sanki benim elimdeymiş gibi :) bilmiyorum belkide bilinç altımda fazla yememeye alıştırdım kendimi ama hateketliyim de bence ondan almadım daha çok.Yok az değil yeter ki bebeler kilo alsin. Ben ilkinde 18 kilo almıştım ama bebeğim 2.700 doğmuştu yani onca kiloya bu kilo
Bebekler sürekli değişiyorlar şuan biri baş geliş pozisyonunda öbürüde tam tersi kafası göğsümün altında. Sizin nasıl?Biz de çarşamba günü 31 oluyoruzBebeklerinizin pozisyonları nasıl?
17 kg normal ben onceki tek gebelikte 15 almıştım.Çok teşekkürler çoğunluk az kilo almış ben 17 kilo aldım bu arada karın çatlakları için ne yapıyorsunuz
Bebekler sürekli değişiyorlar şuan biri baş geliş pozisyonunda öbürüde tam tersi kafası göğsümün altında. Sizin nasıl?
O kadar çok çatladı ki karnım lierac kullandım Hindistan cevizi yağı sürdüm kantaron yağı sürdüm ama fayda etmedi17 kg normal ben onceki tek gebelikte 15 almıştım.
Shea yağı kullanıyorum en bastan beri, henüz çatlamadı çok şükür.
Shea yagıda hindistan cevizi yagi gibi yogun aslında nemlendirmesi lazımdı sürdüklerininO kadar çok çatladı ki karnım lierac kullandım Hindistan cevizi yağı sürdüm kantaron yağı sürdüm ama fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?