2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Maşaallah kolay gelsin inşaallah daha da düzene girer darısı başımıza

Şikayetim elhamdülillah pek yok sadece ağırlık ve kramplar kasigimin altında batmalar oluyor iş yapamıyorum pek ağrıyor hemen çok şükür başka yok 10 11 kilo civarı aldım siz?
Bende 11 kg aldım azmı aldım diyodum kendi kendime ☺
Şikayetim elhamdülillah pek yok sadece ağırlık ve kramplar kasigimin altında batmalar oluyor iş yapamıyorum pek ağrıyor hemen çok şükür başka yok 10 11 kilo civarı aldım siz?
Aa bende 11 kg aldım, az mı aldım diyodum kendi kendime

Bende 11 kg aldım azmı aldım diyodum kendi kendime ☺

Aa bende 11 kg aldım, az mı aldım diyodum kendi kendime☺
Yok az değil yeter ki bebeler kilo alsin. Ben ilkinde 18 kilo almıştım ama bebeğim 2.700 doğmuştu yani onca kiloya bu kilo

Yok az değil yeter ki bebeler kilo alsin. Ben ilkinde 18 kilo almıştım ama bebeğim 2.700 doğmuştu yani onca kiloya bu kilo
Ben 15 almıstım bebegim 4kg üzeri dogdu ondan bunda dr fazla büyütme dedi sanki benim elimdeymiş gibi :) bilmiyorum belkide bilinç altımda fazla yememeye alıştırdım kendimi ama hateketliyim de bence ondan almadım daha çok.

O kadar çok çatladı ki karnım lierac kullandım Hindistan cevizi yağı sürdüm kantaron yağı sürdüm ama fayda etmedi
Shea yagıda hindistan cevizi yagi gibi yogun aslında nemlendirmesi lazımdı sürdüklerinin
Üzüldüm gönül isterki catlamasın ama annelik hep böyle fedakarlık napalım..
benimde sonlara dogru catlayacak gibi zaten cok kaşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…