- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.001
Önce kaşıntı başlıyor zaten sonra sabah bi bakıyorsun çatlamışsınShea yagıda hindistan cevizi yagi gibi yogun aslında nemlendirmesi lazımdı sürdüklerinin
Üzüldüm gönül isterki catlamasın ama annelik hep böyle fedakarlık napalım..
benimde sonlara dogru catlayacak gibi zaten cok kaşınıyor.
Doğum yapmış anneler göğüs pompası şart mıdır? Süt sağmak illaki gerekiyor mu? Bende manuel vardı ama beni mahvetmisti şimdi bunu kullanmak istemiyorum ama gerekli ise başka bir marka alacağım
Lansinoh un bir çok ürününden memnun kalmıştım. Bakayım canım ondan alırız artıkBen lansinoh aldım canım, tekli ve elektrikli olanından. İnternetten araştırdım ve memnun kalanlar çok. Ben çalıştığım için bana mutlaka lazım olacağını düşündüm. Bir araştır istersen
Ne güzel dogumuna az kalanlar var darısı başıma.
Biz daha yolu yarilamadik, günler geçmiyor bu aralar.
Hayırlı olsun arkadaşım. Gününüzü almissiniz. Ben en son gittiğimde bana ciğer geliştirici iğne yaptiracagim sonraki kontrolde demişti. İkizlerin geneline yaptırıyorlar sanırım.Arkadaşlar merhaba Dr bana 8 kasıma doğum için gün verdi başka o tarihlere gün alan var mı bir de her hafta bir tane celeste ciğer geliştirici iğne vuruluyordum bu hafta 2 tane verdi doktor. Bu iğneden bu şekilde düzenli kullanan var mı
Ben gebeligimi yatarak geçirmek zorundayım böyle oluncada zaman geçmiyor tabi.Az kaldı ama benim için de günler hiiiç geçmiyor. Bugüne kadar nasıl gelmişiz, anlamıyorumHep diyorlardı “30. haftadan sonra zaman yavaşlıyor” diye. Hakikaten doğruymuş. Bazen saatleri sayıyorum
Ben gebeligimi yatarak geçirmek zorundayım böyle oluncada zaman geçmiyor tabi.
Günler geçer elbet yeter ki sorunsuz ilerlesin,
O mis kokululari kucaklayinca hersey unutulur.
Benim rahim boyu kısa ve erken doğum hikayem var.Ben de2,5 aydır yatıyorum, seni çok iyi anlarım Ama zor da olsa sabrederek geçiyor günler bir şekilde. İnşallah hayırla, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Benim rahim boyu kısa ve erken doğum hikayem var.
Sen neden yatiyorsun canım serklajli misin?
Cok kötü olmuş ama atlatmışsın şükür canim☺Evet. 20 haftalıkken rahim ağzım 1 cm açılmış ve su kesesi aşağı sarkmıştı. Serklaj yapıldı.
Canım bana her hafta yaptırıyordu bu hafta 2 tane yaptırdı çok teşekkürlerHayırlı olsun arkadaşım. Gününüzü almissiniz. Ben en son gittiğimde bana ciğer geliştirici iğne yaptiracagim sonraki kontrolde demişti. İkizlerin geneline yaptırıyorlar sanırım.
Çok geçmiş olsun Dr bana da fazla hareket etme dedi o bile zoruma gidiyor Allah kolaylıklar sabırlar versinCok kötü olmuş ama atlatmışsın şükür canim☺
Benim ilk gebeligimde ikizdi, 19 haftalıkken kese aşağı indi ne yazık ki müdahale için çok geçti.
O yüzden sürekli yatıyorum.
Serlajda yapılmadı ama progestan kullanıyorum.
Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah canim.Çok geçmiş olsun Dr bana da fazla hareket etme dedi o bile zoruma gidiyor Allah kolaylıklar sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?