2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Önce kaşıntı başlıyor zaten sonra sabah bi bakıyorsun çatlamışsın

Herkese selamlar doğum yapan arkadaşlar yok . Doğumu bekleyen yeni arkadaşlar gelmis gruba. Hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar dilerim hepinize. Stres yapmayın, rahat olmaya çalışın, herşeyin üstesinden gelebilmenin sırrı bu bence :)

Doğum yapmış anneler göğüs pompası şart mıdır? Süt sağmak illaki gerekiyor mu? Bende manuel vardı ama beni mahvetmisti şimdi bunu kullanmak istemiyorum ama gerekli ise başka bir marka alacağım

Arkadaşlar merhaba Dr bana 8 kasıma doğum için gün verdi başka o tarihlere gün alan var mı bir de her hafta bir tane celeste ciğer geliştirici iğne vuruluyordum bu hafta 2 tane verdi doktor. Bu iğneden bu şekilde düzenli kullanan var mı

Doğum yapmış anneler göğüs pompası şart mıdır? Süt sağmak illaki gerekiyor mu? Bende manuel vardı ama beni mahvetmisti şimdi bunu kullanmak istemiyorum ama gerekli ise başka bir marka alacağım

Ben lansinoh aldım canım, tekli ve elektrikli olanından. İnternetten araştırdım ve memnun kalanlar çok. Ben çalıştığım için bana mutlaka lazım olacağını düşündüm. Bir araştır istersen

Lansinoh un bir çok ürününden memnun kalmıştım. Bakayım canım ondan alırız artık

Ne güzel dogumuna az kalanlar var darısı başıma.
Biz daha yolu yarilamadik, günler geçmiyor bu aralar.

Ne güzel dogumuna az kalanlar var darısı başıma.
Biz daha yolu yarilamadik, günler geçmiyor bu aralar.

Az kaldı ama benim için de günler hiiiç geçmiyor. Bugüne kadar nasıl gelmişiz, anlamıyorum Hep diyorlardı “30. haftadan sonra zaman yavaşlıyor” diye. Hakikaten doğruymuş. Bazen saatleri sayıyorum

Hayırlı olsun arkadaşım. Gününüzü almissiniz. Ben en son gittiğimde bana ciğer geliştirici iğne yaptiracagim sonraki kontrolde demişti. İkizlerin geneline yaptırıyorlar sanırım.

Ben gebeligimi yatarak geçirmek zorundayım böyle oluncada zaman geçmiyor tabi.
Günler geçer elbet yeter ki sorunsuz ilerlesin,
O mis kokululari kucaklayinca hersey unutulur.

Ben gebeligimi yatarak geçirmek zorundayım böyle oluncada zaman geçmiyor tabi.
Günler geçer elbet yeter ki sorunsuz ilerlesin,
O mis kokululari kucaklayinca hersey unutulur.

Ben de 2,5 aydır yatıyorum, seni çok iyi anlarım Ama zor da olsa sabrederek geçiyor günler bir şekilde. İnşallah hayırla, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Ben de 2,5 aydır yatıyorum, seni çok iyi anlarım Ama zor da olsa sabrederek geçiyor günler bir şekilde. İnşallah hayırla, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Benim rahim boyu kısa ve erken doğum hikayem var.
Sen neden yatiyorsun canım serklajli misin?

Evet. 20 haftalıkken rahim ağzım 1 cm açılmış ve su kesesi aşağı sarkmıştı. Serklaj yapıldı.
Cok kötü olmuş ama atlatmışsın şükür canim☺
Benim ilk gebeligimde ikizdi, 19 haftalıkken kese aşağı indi ne yazık ki müdahale için çok geçti.
O yüzden sürekli yatıyorum.
Serlajda yapılmadı ama progestan kullanıyorum.

Çok geçmiş olsun Dr bana da fazla hareket etme dedi o bile zoruma gidiyor Allah kolaylıklar sabırlar versin

Hamileliği boyunca sıkıntı çeken, hareketleri kısıtlanan arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Bizim zorluğumuz daha bebek sahibi olmadan başlamıştı yani. Daha sonra hamile olduğumu öğrendim. 3 ay boyunca mide bulantısından hiçbir şey yiyemedim, su bile içemedim. 9 kilo verdim. Tam her şey düzeldi derken ayrıntılı ultrasonda rahim ağzının açıldığını öğrendik. 1 cm açıklık oluşmuştu ve su kesesi aşağı sarkmıştı. Acil serklaj yapılacaktı. Doktorumun şu cümlesi hala kulaklarımda çınlar “Çok çok riskli bir operasyon. Dikiş atılırken kese patlayabilir ve doğum gerçekleşir. Henüz çok küçük oldukları için bebeklerinizi kaybedebilirsiniz.” Bir anne adayının hayatında duyacağı en acı cümle... Ameliyathanede anestezi uzmanı benimle sohbet ediyordu. “Söylemek istediğin bir şey var mı?” diye sordu. “3 kişi uyuyorum, 3 kişi uyanmak istiyorum” dedim. Sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda korkudan elimi karnıma götüremedim. Bebeklerim oradalar mı değiller mi, bilmiyordum. Odaya çıkınca söylediler, gayet iyilermiş. Bir sıkıntıyı daha atlattım diye düşünürken sürekli yatmam gerektiğini ve çalışmamın yasak olduğunu öğrenince bir kez daha yıkıldım. Çoook uzun bir yol vardı önümde ve yolun sonu mutlulukla mı bitecek, belli bile değildi. Yattım, tam 2,5 ay yattım. Sanki hiç geçmiyordu günler, geçmeyecek gibiydi. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 6 Kasım’da doğum yapacağım inşallah 34. haftamda.

Demem o ki; çok zor ama sabredin arkadaşlar. Geçiyor zaman. Hatta öyle bir noktaya geliyorsunuz ki “Ne çabuk büyüdüler bu çocuklar” diyorsunuz. Güçlü olun. Bebeğinizden de güç alın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz evlatlarınıza Bana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim

Merhaba kizlar şu son günler geçmek bilmiyor agırlastikca insan daha da zorlaniyor sizlerde durumlar nasıl bizim pazartesi kontrolumuz var bakalim dogmak istiyolar mi acaba nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…