2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Sık idrar yanma gibi sorunlarda yok aslında inşallah yoktur bişey dr kontrolümde cuma beklesem mi acile mi gitsem bilemedim

Arkadaşlar bugün ikili test sonucunu almaya gittim . Ense kalınlıkları iyi dedi. Üclü test önermedi. Onjn yerine 16 ile 17. Haftanın ortasinda gel bir de nöral tüp dekfekti yapalım dedi. Daha önce ysptıran var mı

Arkadaşlar dün geceden bu yana belim agriyo ve anlık bıçak saplanır gibi sancılar var.nedeni ne olabilir aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi ama diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.
Bende idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda protein çıktı. Sag bobregim ağrıyor günde 4 litre su iceceksin dedi Dr. O bıçak saplanır gibi ağrı bende de oluyor zaman zaman çok ayakta kaldığımda yada yoruldugumda oluyor sanırım. Benim bu ağrı direk popodan saplaniyor resmen.

Canım tansiyona da çok dikkat et, eve bir tansiyon aleti al, günlük ölçüm yap sabah akşam, idrarda protein ve tansiyon birlikte önemli, çok çok geçmiş olsun

Arkadaşlar dün geceden bu yana belim agriyo ve anlık bıçak saplanır gibi sancılar var.nedeni ne olabilir aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi ama diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.
Ağrı sürekli mi? İstersen gitmesen bile doktorunu ara sor, o yönlendirsin. Çok geçmiş olsun arkadaşım

Çok geçmiş olsun canım, geçmiş bitmiş olsun
Sağol canım, geçecek inşallah.
Kizlar karniniz belli olmaya basladi mi ? Benim sanki bazen sisiyor bazen iniyor gibi kafaya takiyorum. Bu durum normal mi ?
Benim kilom hali hazırda vardi ama yine de ekstra öne doğru bir büyüme çabuk başladı, su anda çok bariz belli. İç karın gibi durumlar neden oluyor bunlara sağlıklı olsun bebekler gerisi önemli değil zaten çıkmaya başlayınca çok hızlı büyüyecek, çok çabuk rahatsız etmeye başlayacak o yüzden kafana takma.

Kizlar karniniz belli olmaya basladi mi ? Benim sanki bazen sisiyor bazen iniyor gibi kafaya takiyorum. Bu durum normal mi ?
Bu karın meselesini ben de takıyorum kafama, kilom olduğu için canım sıkılıyor, zayıf olsaydım daha belirgin olurdu karnım diye düşünüyorum. Bazen şişip inmesi de belki midryle falan alakalıdır

Bende dünden beri hastanedeyim, sancılandim apandisitten şüphe ettiler tehlikeden bir şey çıkmadı çok şükür sancida iyice azaldı.
Cok gecmis olsun canim. Ne kadar korkmusundur kimbilir Rabbim yardimcin olsun insallah sagliklicakla kucagina alirsin evlatlarini

Canım tansiyona da çok dikkat et, eve bir tansiyon aleti al, günlük ölçüm yap sabah akşam, idrarda protein ve tansiyon birlikte önemli, çok çok geçmiş olsun
Sagol canım tansiyonum 13 e 8 çıktı. Dr çok dikkat et sıfır tuz kullan dedi. Rabbim hepimize yardım etsin. Gerçekten zormuş çoğul gebelik inşallah tüm arkadaşlar sağlıkla yavrularını kucaklarina alırlar. Ben sürekli burdaki arkadaşlara dua ediyorum Tanimasamda biliyorumki hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin. Sağlıcakla kalın.

Arkadaşım bu nörol tüp defektini duymamiştım.ama şimdi araştırdîm.nicin dr un istedi acaba? özellikle obezite ve şeker hastalarından isteniyor yazıyor

Kizlar bugun bebeklerimin mono kardiak diamn. Tek yum ikizi old ogrendim. Bi suru riski varmis bilgilendirdiler. Suan icin bir soru yok ama insallah ilerdede sıkınti olmaz

Kizlar bugun bebeklerimin mono kardiak diamn. Tek yum ikizi old ogrendim. Bi suru riski varmis bilgilendirdiler. Suan icin bir soru yok ama insallah ilerdede sıkınti olmaz
Olmaz inşaallah korkma. İlk başta hepimize dediler onu. Aynı riskler her gebede olabiliyor tek fark iki canı taşıyorsun ister istemez bi tık daha sabır gerektiriyor Rabbim diledikten sonra gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…