- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.021
Merhaba Kaç haftaliksiniz?Merhaba kizlar şu son günler geçmek bilmiyor agırlastikca insan daha da zorlaniyor sizlerde durumlar nasıl bizim pazartesi kontrolumuz var bakalim dogmak istiyolar mi acaba nasipse
Allah yardımcın olsunHamileliği boyunca sıkıntı çeken, hareketleri kısıtlanan arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Bizim zorluğumuz daha bebek sahibi olmadan başlamıştı yani. Daha sonra hamile olduğumu öğrendim. 3 ay boyunca mide bulantısından hiçbir şey yiyemedim, su bile içemedim. 9 kilo verdim. Tam her şey düzeldi derken ayrıntılı ultrasonda rahim ağzının açıldığını öğrendik. 1 cm açıklık oluşmuştu ve su kesesi aşağı sarkmıştı. Acil serklaj yapılacaktı. Doktorumun şu cümlesi hala kulaklarımda çınlar “Çok çok riskli bir operasyon. Dikiş atılırken kese patlayabilir ve doğum gerçekleşir. Henüz çok küçük oldukları için bebeklerinizi kaybedebilirsiniz.” Bir anne adayının hayatında duyacağı en acı cümle... Ameliyathanede anestezi uzmanı benimle sohbet ediyordu. “Söylemek istediğin bir şey var mı?” diye sordu. “3 kişi uyuyorum, 3 kişi uyanmak istiyorum” dedim. Sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda korkudan elimi karnıma götüremedim. Bebeklerim oradalar mı değiller mi, bilmiyordum. Odaya çıkınca söylediler, gayet iyilermiş. Bir sıkıntıyı daha atlattım diye düşünürken sürekli yatmam gerektiğini ve çalışmamın yasak olduğunu öğrenince bir kez daha yıkıldım. Çoook uzun bir yol vardı önümde ve yolun sonu mutlulukla mı bitecek, belli bile değildi. Yattım, tam 2,5 ay yattım. Sanki hiç geçmiyordu günler, geçmeyecek gibiydi. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 6 Kasım’da doğum yapacağım inşallah 34. haftamda.
Demem o ki; çok zor ama sabredin arkadaşlar. Geçiyor zaman. Hatta öyle bir noktaya geliyorsunuz ki “Ne çabuk büyüdüler bu çocuklar” diyorsunuz. Güçlü olun. Bebeğinizden de güç alın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz evlatlarınızaBana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim
Merhaba cnm 35. Haftaya girdik çok şükür ❤Merhaba Kaç haftaliksiniz?
Maşaallah aramızda 1 ay var.Merhaba cnm 35. Haftaya girdik çok şükür ❤
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeklerine kavuşursunHamileliği boyunca sıkıntı çeken, hareketleri kısıtlanan arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Bizim zorluğumuz daha bebek sahibi olmadan başlamıştı yani. Daha sonra hamile olduğumu öğrendim. 3 ay boyunca mide bulantısından hiçbir şey yiyemedim, su bile içemedim. 9 kilo verdim. Tam her şey düzeldi derken ayrıntılı ultrasonda rahim ağzının açıldığını öğrendik. 1 cm açıklık oluşmuştu ve su kesesi aşağı sarkmıştı. Acil serklaj yapılacaktı. Doktorumun şu cümlesi hala kulaklarımda çınlar “Çok çok riskli bir operasyon. Dikiş atılırken kese patlayabilir ve doğum gerçekleşir. Henüz çok küçük oldukları için bebeklerinizi kaybedebilirsiniz.” Bir anne adayının hayatında duyacağı en acı cümle... Ameliyathanede anestezi uzmanı benimle sohbet ediyordu. “Söylemek istediğin bir şey var mı?” diye sordu. “3 kişi uyuyorum, 3 kişi uyanmak istiyorum” dedim. Sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda korkudan elimi karnıma götüremedim. Bebeklerim oradalar mı değiller mi, bilmiyordum. Odaya çıkınca söylediler, gayet iyilermiş. Bir sıkıntıyı daha atlattım diye düşünürken sürekli yatmam gerektiğini ve çalışmamın yasak olduğunu öğrenince bir kez daha yıkıldım. Çoook uzun bir yol vardı önümde ve yolun sonu mutlulukla mı bitecek, belli bile değildi. Yattım, tam 2,5 ay yattım. Sanki hiç geçmiyordu günler, geçmeyecek gibiydi. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 6 Kasım’da doğum yapacağım inşallah 34. haftamda.
Demem o ki; çok zor ama sabredin arkadaşlar. Geçiyor zaman. Hatta öyle bir noktaya geliyorsunuz ki “Ne çabuk büyüdüler bu çocuklar” diyorsunuz. Güçlü olun. Bebeğinizden de güç alın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz evlatlarınızaBana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeklerine kavuşursunAllah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Hayırlı olsun daha geçen gün konuşmuştuk burdaMerhaba kizlar dün gece aniden sancılarımın ve açılmam olmasindan dolayi bebeklerimi sezaryenle aldılar 34+2 de oglan 2.160 gr. Kız 2.100 gr. Dogdu şuan ikisi de kuvezde solunum sıkıntısından dolayı ilk defa bugün oglen gorebildik onları ama küvezdeler diye aklim hep onlarda ne olur dua edin sag saglim alayım yavrularımı kucağıma darısı sizin basınıza insallah
Hayırlı olsun ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı hamileykenMerhaba kizlar dün gece aniden sancılarımın ve açılmam olmasindan dolayi bebeklerimi sezaryenle aldılar 34+2 de oglan 2.160 gr. Kız 2.100 gr. Dogdu şuan ikisi de kuvezde solunum sıkıntısından dolayı ilk defa bugün oglen gorebildik onları ama küvezdeler diye aklim hep onlarda ne olur dua edin sag saglim alayım yavrularımı kucağıma darısı sizin basınıza insallah
Size yapıldı mı??Hayırlı olsun ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı hamileyken
Evet her hafta yaptırıyor doktorum hatta iki haftadır 2 doz vuruluyorumSize yapıldı mı??
Evet canim konusmustuk. Erken dogum riskim yoktu aslinda tansiyonum yükseldi diye acile gittim hersey ondan sonra gelisti sancım arttı açılmam oldu ondan sonra sezaryenle aldilar bebekleriHayırlı olsun daha geçen gün konuşmuştuk burda
Erken doğum riskiniz mi vardı? Rabbim sağlıkla kavuştursun kuvozden çıksınlar sağlıkla inşaallah. Ay heyecanlandım
Sagol canım Allah razi olsun. Evet dogum dan once 2 doz yapıldıHayırlı olsun ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı hamileyken
Bana da yaptıracak doktorum.Evet her hafta yaptırıyor doktorum hatta iki haftadır 2 doz vuruluyorum
Gunaydın bişey sorucam iğneyi önlem amaclımı yapıyorlar yoksa erken dogum vs gibi bi risk oldugu için mi?Bana da yaptıracak doktorum.
Gözünüz aydın inşallah en kısa sürede kucağınıza alırsınızMerhaba kizlar dün gece aniden sancılarımın ve açılmam olmasindan dolayi bebeklerimi sezaryenle aldılar 34+2 de oglan 2.160 gr. Kız 2.100 gr. Dogdu şuan ikisi de kuvezde solunum sıkıntısından dolayı ilk defa bugün oglen gorebildik onları ama küvezdeler diye aklim hep onlarda ne olur dua edin sag saglim alayım yavrularımı kucağıma darısı sizin basınıza insallah
Günaydın. Erken doğum ikizlerin genelinde olduğu için sanırım ondan yapıyorlar 38 40 haftayı pek goremedikleri için galiba. Ben de tam bilmiyorum bence bu yüzdenGunaydın bişey sorucam iğneyi önlem amaclımı yapıyorlar yoksa erken dogum vs gibi bi risk oldugu için mi?
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağ salim evlatlarını kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar dün gece aniden sancılarımın ve açılmam olmasindan dolayi bebeklerimi sezaryenle aldılar 34+2 de oglan 2.160 gr. Kız 2.100 gr. Dogdu şuan ikisi de kuvezde solunum sıkıntısından dolayı ilk defa bugün oglen gorebildik onları ama küvezdeler diye aklim hep onlarda ne olur dua edin sag saglim alayım yavrularımı kucağıma darısı sizin basınıza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?