2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Allah yardımcın olsun

Ca
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeklerine kavuşursun Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Selamlar ikiz anneleri.Yavrulari gazlı olanlar neler yaptilar acaba?Sıkıntımız buyuk

Merhaba kizlar dün gece aniden sancılarımın ve açılmam olmasindan dolayi bebeklerimi sezaryenle aldılar 34+2 de oglan 2.160 gr. Kız 2.100 gr. Dogdu şuan ikisi de kuvezde solunum sıkıntısından dolayı ilk defa bugün oglen gorebildik onları ama küvezdeler diye aklim hep onlarda ne olur dua edin sag saglim alayım yavrularımı kucağıma darısı sizin basınıza insallah

Hayırlı olsun daha geçen gün konuşmuştuk burda
Erken doğum riskiniz mi vardı? Rabbim sağlıkla kavuştursun kuvozden çıksınlar sağlıkla inşaallah. Ay heyecanlandım

Hayırlı olsun ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı hamileyken

Hayırlı olsun daha geçen gün konuşmuştuk burda
Erken doğum riskiniz mi vardı? Rabbim sağlıkla kavuştursun kuvozden çıksınlar sağlıkla inşaallah. Ay heyecanlandım
Evet canim konusmustuk. Erken dogum riskim yoktu aslinda tansiyonum yükseldi diye acile gittim hersey ondan sonra gelisti sancım arttı açılmam oldu ondan sonra sezaryenle aldilar bebekleri

Gözünüz aydın inşallah en kısa sürede kucağınıza alırsınız

Gunaydın bişey sorucam iğneyi önlem amaclımı yapıyorlar yoksa erken dogum vs gibi bi risk oldugu için mi?
Günaydın. Erken doğum ikizlerin genelinde olduğu için sanırım ondan yapıyorlar 38 40 haftayı pek goremedikleri için galiba. Ben de tam bilmiyorum bence bu yüzden

Solunum sikintisi cekmesin diye yapildigini biliyorum.Benimkilere 2 ser hafta aralikli 2 ser doz yapildi.Dogumdan 4.gun once som doz yapildi 1870 gram dogan bile solunum cihazina baglanmadi yogunda.Kilo sebebiyle kaldi.Coger gelistirici onemli.

Hayırlı olsun canım. Rabbim sağ salim evlatlarını kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…