- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.192
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.061
Allah kolaylık versin arkadaşlar sağlıcakla gelsin miniklerinizdoğuma daha yakın haftalarda olduğunuz için sizden fikir almak istiyorum, Yenidoğan sünnetini araştıran yaptırmayı düşünen var mı acaba ??
Allah bağışlasın bende doğunca yaptırayım uygun olursa diye düşünüyorum anestezisiz cabuk geçiyor sağlıklı dediler sadece hangi dr yapmalı diye merak ettim ürolog mu çocuk mu bilgi verir misiniz daha sonra bize deBen cok istiyorum ama bebeklerimden biri premature dogdu kilo azligindan.Cuma gunu doktora sorucam ne zaman yapilabilir diye.Uygun gorurse yaptiricam.
Kaç haftalıksiniz?Allah bağışlasın bende doğunca yaptırayım uygun olursa diye düşünüyorum anestezisiz cabuk geçiyor sağlıklı dediler sadece hangi dr yapmalı diye merak ettim ürolog mu çocuk mu bilgi verir misiniz daha sonra bize de
Benim 27 hafta bitiyor daha. Okuduklarim da arkadaşlar bakım için yatmış genelde sizinde öyledir ilk etapta çünkü dr acil risk görmedikçe almaz yatırmadan da bırakmazdı. Anne karnında kalmasını destekler az şancı cıktı demissiniz sakin olun stres yapmayınArkadaşlar kontrolden geliyorum birinde biraz sancı çıktı. Çok korktum biri de zayıf dedi. Nerdeyse yatış yapılacaktı. 32 haftalığim. Haftaya bir daha gideceğim. Bu haftalarda olanlar her hafta mi gidiyorsunuz kontrole?
Bir de yatış yapılırsa doğum için mi yapılır yoksa hastanede bakmak için mi ? Siz biliyor musunuz? Aklıma gelmedi hastanede bunu sormak
Düşünüyorum ama hiç araştırmadım herhalde kırkı çıkınca yapılırAllah kolaylık versin arkadaşlar sağlıcakla gelsin miniklerinizdoğuma daha yakın haftalarda olduğunuz için sizden fikir almak istiyorum, Yenidoğan sünnetini araştıran yaptırmayı düşünen var mı acaba ??
Geçmiş olsun..Arkadaşlar kontrolden geliyorum birinde biraz sancı çıktı. Çok korktum biri de zayıf dedi. Nerdeyse yatış yapılacaktı. 32 haftalığim. Haftaya bir daha gideceğim. Bu haftalarda olanlar her hafta mi gidiyorsunuz kontrole?
Bir de yatış yapılırsa doğum için mi yapılır yoksa hastanede bakmak için mi ? Siz biliyor musunuz? Aklıma gelmedi hastanede bunu sormak
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun..
Haftada 1 gidiyorum 31. Haftadan beri evet.
33. Haftadan sora da 3 günde bir nst girecegim zaten 15 sorada doğum dedi :) son zamanlar sık kontrol yapıyorlar.
Selam canim,Ugrasiyorum ben canim.Meme+mama duzenini nasil uapiyorsunuz arkadaslar diyr sormaya geldim.
Senin nasil geciyor hamilelik? Ben sanki hamilelik gecirmemis gibiyim.Tamamen unuttum o sureci :)
Merhabalar
Dogum yapan annelere sorum olacak ikizleri beraber mi ayrı mı yatırıyorsunuz düzeni nasıl kurdunuz cok merak ediyorum dogunca bir süre bereber yatırın sonra ayırın diyorlar ama birbirini uyutmama ihtimali de olabilir yardım lütfenn:)
Jessmike karnında sertleşme oluyor mu? Geçenlerde nerdeyse yatisim yapılacaktı birinde hafif sancı çıktı sancı çıkması normal midir doktor o kadarı tolere edilir dedi ama ben korktum. 32 deyimMerhabalar
Dogum yapan annelere sorum olacak ikizleri beraber mi ayrı mı yatırıyorsunuz düzeni nasıl kurdunuz cok merak ediyorum dogunca bir süre bereber yatırın sonra ayırın diyorlar ama birbirini uyutmama ihtimali de olabilir yardım lütfenn:)
Ay yerim ben onlarıBugun 1 ay oldular.Ayni besikte yatiriyotum.Sese,gurultuye alissinlar.Ara ara uyandiriyolar birbirlerini ama napalim.Olacak okadar
Evet oluyor tabi yatıyorum öyle olunca zaten ayakta ve otururken baskı da oluyor alşağıya.Bide progestan alıyorum ben 3 haftadır falan her gece vajinal yolla doktor kasılmaları rahatlatır demişti.Jessmike karnında sertleşme oluyor mu? Geçenlerde nerdeyse yatisim yapılacaktı birinde hafif sancı çıktı sancı çıkması normal midir doktor o kadarı tolere edilir dedi ama ben korktum. 32 deyim
Sertleşme toplanma gibi oluyor. Bir tuhaf oluyorum canım. Peki yemek ev işi yapıyor musun yoksa birileri mi bakıyor sana? Bana yat sürekli diyorlar ama doktorum bol bol dinlen ama yatip durma dediEvet oluyor tabi yatıyorum öyle olunca zaten ayakta ve otururken baskı da oluyor alşağıya.Bide progestan alıyorum ben 3 haftadır falan her gece vajinal yolla doktor kasılmaları rahatlatır demişti.
Ay yerim ben onlarıPeki yanyana mı araya bişey mi koyuyorsunuz
Yatmak dedigim koltukta uzanma şeklinde yoksa bende hareketliyim gün içinde..Sertleşme toplanma gibi oluyor. Bir tuhaf oluyorum canım. Peki yemek ev işi yapıyor musun yoksa birileri mi bakıyor sana? Bana yat sürekli diyorlar ama doktorum bol bol dinlen ama yatip durma dedi
Merhabalar ben ikizlerimi 3 ay yatak odamdaki park yataklarında beraber yatırdım sonra kendi odalarına kendi beşiklerine geçirdim ayrı ayrıMerhabalar
Teşekkür ederim paylaşımınız için. Bende de park yatak var şimdilik..ilk zamanlar bizde yanyana yatırmayı düşünüyoruz sonrasını da duruma göre bakarız artık :)Merhabalar ben ikizlerimi 3 ay yatak odamdaki park yataklarında beraber yatırdım sonra kendi odalarına kendi beşiklerine geçirdim ayrı ayrı
Ben ayni odada farkli yataklarda yatiriyorum benim icin daha kolay oluyorMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?