2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Evet ozele gidiyorum, sordular dün karar veremiyorum onceki geneldi doktor istemişti öyle olmasını,bunda da doktor epidural yapalım gibi konustu.. senin önceki de mi epidural?
Evet ilki belden uyusmaydi. Ben memnundum sadece bana alerji yapmıştı vurdukları o ilaç her neyse. Bana hiç sormamislardi anestezi doktorumuz neyi uygun görürse o olur ama genelde hastanemizde belden uyuşma yapılıyor demislerdi

Hmm o zaman yine epidural yaparlar sana..
Bende epidural düşünüyorum bu sefer.hayırlısı bakalım

Ben 33 1 de sezareyn oldum bugun bebekkerim çok zayıf yoğun bakimdalar 1600 Gr. Dua edin nolur sağlıkla kucağımıza alalim
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Hayırdır neden böyle erken oldu?? Üzülmeyin ama çabuk toparlar onlar inşallah.
Allah kolaylık versin bundan sonrasi için

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hiç merak etmeyin tez vakitte toparlar kuzucuklar
Çok teşekkürler canımı sıkan şey sabah ve öğle gittim bebeklerimin yanına biri hep ağlıyordu. Sabah da ağlıyordu öğlen de . Hemşire gelir bakar şimdi bakar diyorlar hemşire yok ortada. Yani çok moralim bozuldu.

Kıyamam Allahım bir an önce buluştursun sizi yavrularınızla sabırlı olun sağlıkları şu an önemli çok zor tahmin edebiliyorum dua edin bebeklerinize bol bol. Hem onlar daha minicik anneleri dünyaya alışıyorlar ağlayacaklar hiç merak etmeyin yüreğinizi ferah tutun yeterki iyi olsunlar

Ben 33 1 de sezareyn oldum bugun bebekkerim çok zayıf yoğun bakimdalar 1600 Gr. Dua edin nolur sağlıkla kucağımıza alalim

Canim hayirli ugurlu olsun.Hic merak etme cok cabuk toparliyolar.Hele yogundan ciktiktan sonra hizla kilo aliyolar.Haftasina gore kilolari cok iyi.Hic merak etme.Sen sutunu sagmaya ve bebeklerine goturmeyr bak.

Kıyamam haklısın moral bozmakta insanın evladı sonucta, o şimdi kardeşini arıyordur yada kucak istiyordur en kısa zamanda cıksınlar inşallah hayırlı günde.
Hemşirelere falan jest yapın bi pasta vs bişeyler götürün giderken derim. Söylemedilermi ne zaman cıkartacaklarını

Doğum yao
Canim hayirli ugurlu olsun.Hic merak etme cok cabuk toparliyolar.Hele yogundan ciktiktan sonra hizla kilo aliyolar.Haftasina gore kilolari cok iyi.Hic merak etme.Sen sutunu sagmaya ve bebeklerine goturmeyr bak.
Çok teşekkürler chelzy inşaallah geçecek bu günler ben nerde hata yaptım da böyle erken doğdular diyorum bilemiyorum doktorum hatan yok vücut bu kadar taşımış diyor bilemedim.

Evet sütümü sağiyorum elimden geldiğince. Şimdi yarın nasıl bırakıp gideceğim onu düşünüyorum

Aminn.. En az 2.5 hafta dediler ama biri daha çok oksijen desteğine ihtiyaci olacakmış inşaallah da 2.5 hafta yeter..

Aslaa oyle dusunme aslaa.33+1 de 1600 dog.us.Bak ben 36+2 de yaptim dogum da sanki 3 kilo mu dogurdum ki gelisimleri 34 te kaldi ve 1870 gram dogdu biri.Neler yiyodum yarasin diye,son ay yerimden kalkmadim.Nasip boyleymis.Kendini sakin suclama.Su anda süte ihtiyaclari var bebeklerinin.Guzel beslen,bol dereotu,tahin pekmez,su .Evde olacagindan guzel uyu,dinlen ve bol bol süt götür onlara.
Moralli ol.Su surecte bir gun kilo alip bir gun vericekler.Bu cok normal.Doktorum bana mehter takimi gibi iki ileri bir geri giderek buyuyecek dedi ama su anda sagligi iyi masallah.Senin miniklerin de oyle olucak.❣❣

Çok çok teşekkürler inşaallah buyuyecekler günden güne daha da canlanacaklar Rabbimizin izniyle. Elimden geldiğince yavrularıma sütü götüreceğim. Biriktirecegim artık dolapta. Keşke imkanım olsa 3 saate bir gidip götürsem ama malesef yok. Günde 2 kez gidebilirim. Sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…