2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arkadaşlar biberon ve sağma makinesi şart mıdır hastanede?

Belki hastanesine gore degisiyor bu.Bizim hastane 2 saatte bir hemsire gelip siringayla beslemisti.biberona hic ihtiyac duyulmadi.Sagma makinasini da hastane orda kaldigim gun boyunca hastsne tipini kullanmami sagladi ama mahvetti gogus uclarimi.Kullanmadim hic.Eve geldikten 1 hafta sonra aldim sagma makinasini.keske daha oncr alsaydim ama birden tum maseaflar bindi o hafta.

Çok teşekkür ederim chelzy. Karnında sertleşme oluyor muydu acaba? 4 5 sn sürüp sonra gevşeyen

Çok teşekkür ederim chelzy. Karnında sertleşme oluyor muydu acaba? 4 5 sn sürüp sonra gevşeyen

Benim o sertlesme 20 li haftalardan beri vardi.30larda 3 adim atiyodum sonra sertlesiyodu karnim,yurutmuyodu beni.Doktor normal normal deyip durdu.Adalat,magnezyumla biraz dindiriyodum o sertlesmeleri,kasilmalari artik her neyse.

Benim o sertlesme 20 li haftalardan beri vardi.30larda 3 adim atiyodum sonra sertlesiyodu karnim,yurutmuyodu beni.Doktor normal normal deyip durdu.Adalat,magnezyumla biraz dindiriyodum o sertlesmeleri,kasilmalari artik her neyse.
Ben de korkup duruyorum erken doğum olur diyre daha 32 deyim de sizde de olmuş madem normal demekki çok çok sağ olun

Ben de korkup duruyorum erken doğum olur diyre daha 32 deyim de sizde de olmuş madem normal demekki çok çok sağ olun

Nst ye girdin mi ? Sanci cikti mi ? Kafana takildiginda git gir.Ben giriyodum valla kafama bisey takildikca.Bir de kontrolleri sıklaştır.Benim rahimagzina dayandiklarini 32 de anlamustik.Ondan 2 hafta once hersey normal seyrinde gidiyodu.

Nst ye girdin mi ? Sanci cikti mi ? Kafana takildiginda git gir.Ben giriyodum valla kafama bisey takildikca.Bir de kontrolleri sıklaştır.Benim rahimagzina dayandiklarini 32 de anlamustik.Ondan 2 hafta once hersey normal seyrinde gidiyodu.
Hafif sancı çıkmıştı ama tolere edilebilir diye saldılar eve. Siz 36 da doğum yapmistiniz değil mi?

Hafif sancı çıkmıştı ama tolere edilebilir diye saldılar eve. Siz 36 da doğum yapmistiniz değil mi?

Valla imkabin varsa cagir yanina donusumlu sana bakacak birilerini ve dinlen ,yat.Ben 32 den 36 ya oyle tuttum iceride bebekleri.Aynen 36 da yaptim ama 34 sonu gelisimindeydiler.Kilo olarak ta o yuzden dusuk dogdular zaten.

Valla imkabin varsa cagir yanina donusumlu sana bakacak birilerini ve dinlen ,yat.Ben 32 den 36 ya oyle tuttum iceride bebekleri.Aynen 36 da yaptim ama 34 sonu gelisimindeydiler.Kilo olarak ta o yuzden dusuk dogdular zaten.
Evet sanırım öyle olmalı

Yeni dogum yapan var mı sanırım S Starstyle yaptı??

benimde sancım cıktı dün nst de dr dinlen dedi baya baskı war aşağıya eski sezeryan yerimde ağrı war 34+3 üm bugun.
Canım sancı çıkmış ya sende. Yatış verelim falan demediler mi? Bana neden dediler yarın kontrol var. Korkuyorum sancı çıkar da yatış verirler diye

Canım sancı çıkmış ya sende. Yatış verelim falan demediler mi? Bana neden dediler yarın kontrol var. Korkuyorum sancı çıkar da yatış verirler diye
Nst de cıkanları doktor bana hissediyor musun diye sordu bende evet ama çok şiddetli bişey yok dedim tamam evde dinlen dedi cuma tekrar nst gircem bakalm ama 2-3 gündür basıyorlar aşağı doğru çok, dogum yakın olabilir yani kendiliğinden gelirlerse yoksa da 14ünde alacak.

Özele mi gidiyorsunuz? Ben hissetmiyorum sancı sadece karnımda sertlesme oluyor. Bı de popo ya da kafasını dayıyor gibi toplanma oluyor.
Anestezi çeşidini soruyorlar mi? Ben belden istiyorum

Özele mi gidiyorsunuz? Ben hissetmiyorum sancı sadece karnımda sertlesme oluyor. Bı de popo ya da kafasını dayıyor gibi toplanma oluyor.
Anestezi çeşidini soruyorlar mi? Ben belden istiyorum

Evet ozele gidiyorum, sordular dün karar veremiyorum onceki geneldi doktor istemişti öyle olmasını,bunda da doktor epidural yapalım gibi konustu.. senin önceki de mi epidural?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…