2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Solunum sikintisi cekmesin diye yapildigini biliyorum.Benimkilere 2 ser hafta aralikli 2 ser doz yapildi.Dogumdan 4.gun once som doz yapildi 1870 gram dogan bile solunum cihazina baglanmadi yogunda.Kilo sebebiyle kaldi.Coger gelistirici onemli.
Ben de yapılmadı ciğer gelistirici iğne doktorum söz etmedi çünkü 35.haftaya kadar riskli bi durumum olmadı çok şükür. 36+1de ani suyumun gelişiyle sezeryana alındım. Küveze girmediler çok şükür 2010 2390 doğdular

Hanımlar ilk 3 ay gerçekten bakımı zor oluyor ikizlerin ama sonrasın da alışıyosun düzen oturuyor yavaş yavaş. Ve o kadar sevimli oluyolar ki Rabbim tüm isteyenlere versin ve hamile kardeşlerimizi de hayırla kurtarsın

Sagol canım Allah razi olsun. Evet dogum dan once 2 doz yapıldı

İnşallah sağlıkla dönersiniz evinize. Ben bir şey sormak istiyorum. Ciğer geliştirici iğneyi ben de yaptırdım. İşe yaramıyor mu ki bebekleriniz kuvöze alındı? Ben de 34. haftada doğum yapacağım da endişelendim

Merhaba kızlar,sizler biraz farklı konular kpnusuyorsunuz,affınıza sıgınarak çok dagıtmadan sorup geçeyim:)) ikiz gebelıkte özellıkte tüp bebekte betahcg degerlerınız ve artışı nasıldı kaçtı ? Hepınız bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alın ımsallah,anneli babalı buyusunler

Merhaba ben adetim 4 gün geçtikten sonra test yaptırdım betahcg 5000 di bir hafta sonra keseleri gördük sanırım 3. Haftada kalp atışlarını duyduk ondan çok emin değilşm

Kızlar 35+3 deyim özellikle akşamları kasıklarımda sanki bi damar düğümlenmiş gibi sancı oluyır sizde de var mı ne yapmak lazım dün gece çok çektim

Kızlar 35+3 deyim özellikle akşamları kasıklarımda sanki bi damar düğümlenmiş gibi sancı oluyır sizde de var mı ne yapmak lazım dün gece çok çektim
Normal bence ben 33 e girdim bugun baya baskı hissediyorum alt tarafta, kolay degil iki bebek birden taşımak. Pozisyon değiştirince ayaga fln kalkınca geçmiyormu kaçar kg bebekler?

Ugrasiyorum ben canim.Meme+mama duzenini nasil uapiyorsunuz arkadaslar diyr sormaya geldim.
Senin nasil geciyor hamilelik? Ben sanki hamilelik gecirmemis gibiyim.Tamamen unuttum o sureci :)
Ben 32 olacağım yarın inşaallah kontrolüm var. Bekliyorum ve hala doğumdan korkuyorum siz belden uyuşturularak mi doğum yaptınız?
Demek sadece süt yetmiyor. Sizin sayenizde biz de öğrenmiş oluruz

Ben 32 olacağım yarın inşaallah kontrolüm var. Bekliyorum ve hala doğumdan korkuyorum siz belden uyuşturularak mi doğum yaptınız?
Demek sadece süt yetmiyor. Sizin sayenizde biz de öğrenmiş oluruz☺☺

Epidural oldum belden aynen.Hicbir sey hissetmedim.Sadece soguk bir sivi belimde sonrasi zaten 15-20 dk sürdü toplam.Girmemle cikmam bir oldu gibi ameliyathaneden.Bir baktim aglamalar :) Tartttlilar,soylediler kilolarini,annesi gayet iyi dediler iki yanagima koydular bi 15-20 saniye goturduler.Hemen diktiler sonra odaya getirdiler..Benim dogum degil de dogumdan sonraki surec daha agrili gecti.Gerci bunyeden bunyeye degisiyor bu durum.Benim agrilarim yaklasik 15 gun azalarak devam etti.Sol ayagimin,bilegimin şişligi yeni indi.Korse bile takmaya basladim karnim icin.Korkma bence ki ben panikatak,anksiyete hastasiyim.Genel anestezi yaparlar sandim.Ben bile sakin kaldim epidural esnasinda.Sasirdim kendime.

Çok teşekkürler chelzy Maşaallah.. inşaallah benim ve benim gibi bekleyenlerin de böyle çabucak olur biter

Normal bence ben 33 e girdim bugun baya baskı hissediyorum alt tarafta, kolay degil iki bebek birden taşımak. Pozisyon değiştirince ayaga fln kalkınca geçmiyormu kaçar kg bebekler?
Valla 2.5 kilo dedi doktor ayağa kalkınca da sanki bebekler aşağı düşecek gibi oluyor inşallah günümü tamamlarım sanki dayanamıcam gibi

Allah kolaylık versin. Evet 32 deyim. Hazırlıklar tamam gibi sadece çantaya biberon falan konacak o da gerekli mi bilmiyorum S Starstyle

Allah kolaylık versin arkadaşlar sağlıcakla gelsin minikleriniz doğuma daha yakın haftalarda olduğunuz için sizden fikir almak istiyorum, Yenidoğan sünnetini araştıran yaptırmayı düşünen var mı acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…