- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.041
Ben de yapılmadı ciğer gelistirici iğne doktorum söz etmedi çünkü 35.haftaya kadar riskli bi durumum olmadı çok şükür. 36+1de ani suyumun gelişiyle sezeryana alındım. Küveze girmediler çok şükür 2010 2390 doğdularSolunum sikintisi cekmesin diye yapildigini biliyorum.Benimkilere 2 ser hafta aralikli 2 ser doz yapildi.Dogumdan 4.gun once som doz yapildi 1870 gram dogan bile solunum cihazina baglanmadi yogunda.Kilo sebebiyle kaldi.Coger gelistirici onemli.
Bi kızım gazlıydı sürekli masaj yapıyoduk, kucağımızdaydı hep. Dr damla yazdı ama alışmasın diye vermedim doğrusu. Kendimiz ilgilendik sürekliSelamlar ikiz anneleri.Yavrulari gazlı olanlar neler yaptilar acaba?Sıkıntımız buyuk
Sagol canım Allah razi olsun. Evet dogum dan once 2 doz yapıldı
Merhaba ben adetim 4 gün geçtikten sonra test yaptırdım betahcg 5000 di bir hafta sonra keseleri gördük sanırım 3. Haftada kalp atışlarını duyduk ondan çok emin değilşmMerhaba kızlar,sizler biraz farklı konular kpnusuyorsunuz,affınıza sıgınarak çok dagıtmadan sorup geçeyim:)) ikiz gebelıkte özellıkte tüp bebekte betahcg degerlerınız ve artışı nasıldı kaçtı ? Hepınız bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alın ımsallah,anneli babalı buyusunler
Normal bence ben 33 e girdim bugun baya baskı hissediyorum alt tarafta, kolay degil iki bebek birden taşımak. Pozisyon değiştirince ayaga fln kalkınca geçmiyormu kaçar kg bebekler?Kızlar 35+3 deyim özellikle akşamları kasıklarımda sanki bi damar düğümlenmiş gibi sancı oluyır sizde de var mı ne yapmak lazım dün gece çok çektim
Nasılsınız arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ❤
Ben 32 olacağım yarın inşaallah kontrolüm var. Bekliyorum ve hala doğumdan korkuyorumUgrasiyorum ben canim.Meme+mama duzenini nasil uapiyorsunuz arkadaslar diyr sormaya geldim.
Senin nasil geciyor hamilelik? Ben sanki hamilelik gecirmemis gibiyim.Tamamen unuttum o sureci :)
Ben 32 olacağım yarın inşaallah kontrolüm var. Bekliyorum ve hala doğumdan korkuyorumsiz belden uyuşturularak mi doğum yaptınız?
Demek sadece süt yetmiyor. Sizin sayenizde biz de öğrenmiş oluruz☺☺
Çok teşekkürler chelzyEpidural oldum belden aynen.Hicbir sey hissetmedim.Sadece soguk bir sivi belimde sonrasi zaten 15-20 dk sürdü toplam.Girmemle cikmam bir oldu gibi ameliyathaneden.Bir baktim aglamalar :) Tartttlilar,soylediler kilolarini,annesi gayet iyi dediler iki yanagima koydular bi 15-20 saniye goturduler.Hemen diktiler sonra odaya getirdiler..Benim dogum degil de dogumdan sonraki surec daha agrili gecti.Gerci bunyeden bunyeye degisiyor bu durum.Benim agrilarim yaklasik 15 gun azalarak devam etti.Sol ayagimin,bilegimin şişligi yeni indi.Korse bile takmaya basladim karnim icin.Korkma bence ki ben panikatak,anksiyete hastasiyim.Genel anestezi yaparlar sandim.Ben bile sakin kaldim epidural esnasinda.Sasirdim kendime.
Valla 2.5 kilo dedi doktor ayağa kalkınca da sanki bebekler aşağı düşecek gibi oluyor inşallah günümü tamamlarım sanki dayanamıcam gibiNormal bence ben 33 e girdim bugun baya baskı hissediyorum alt tarafta, kolay degil iki bebek birden taşımak. Pozisyon değiştirince ayaga fln kalkınca geçmiyormu kaçar kg bebekler?
Valla ben çok ağırlaştı bir de grip oldum üstüne pek iyi değilim sen nasılsın ben 35+4 deyim sen 32 isin galiba hazırlıklarını tamamla ben artık hiç kalkamıyorumNasılsınız arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ❤
Tahmin edebiliyorum yaa allah kolaylık versin.benimkilerde 2 kg olmuslar 15 kasım gibi dogum olabilir dedi 36 da oluyorum o zaman bakalım hayırlsı.Valla 2.5 kilo dedi doktor ayağa kalkınca da sanki bebekler aşağı düşecek gibi oluyor inşallah günümü tamamlarım sanki dayanamıcam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?