2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Evet gunde 2 kez ama hemen cagirmazlar saniyorum.Belirli bir sure sonra cagiriyorlar.Olsun hergun gorsen,dokunsan yeter.Seni hissetsinler

Sancı çıktı sezaryene aldılar bu yüzden amin inşaallah Allah razı olsun.
Canimm bende snin kaderini yasarmiyim bilemiyorum.. yazilarinizin basini okuyamadim ama erken dogum riski hepimiz icin gecerli... hicc canini sikmaa.. artik 24. 25. Haftada doganlarin bile yasama sansinin yukseldigi donemde yasiyoruz.. seninkilerin masallahi var... guzelce sutunu sag dolapta biriktir.. bilemiyorum hastane istiyormu? Yada ondan once acilman varmiydu? Rahim boyun ne kadardi? Doktorun oncesinde herhangi birsey diyormuydu? Simdi anniskosu snin esinin guclu olma zamaniniz sen elinden gelenini yaptin yapiyorsundurda.. dua edicem kardesim sana Allah yardimciniz olsun

Allah razı olsun çok çok teşekkürler. Rahim boyu iyiydi. Ama 32. Haftada malesef hafif sancı çıktı. Sonra 33 deki kontrolde yüksek çıkan sancı yüzünden müşahede altına alındım. Ertesi gün de açılma olduğu için sezaryen... İnşaallah toparlanacaklar inşaallah. Duanızı eksik etmediğimiz için teşekkür ederim Siz kaç haftalıksiniz

Hiccc eksik etmiyorum oyle anneler bebekleri kuvezde olabiliyor kuzenimde 32 haftalik dogurmak zorunda kaldi.. bir ay kuvezde yaklasik kaldi.. nur topu gibi bir kizi bir oglu var 1.5 yaslarinda.. sen canini sikma guzelce sivi tuket. Ben yarin 25. Haftama giricem insallah..

Maşaallah zamanında gelsinler inşaallah elimden geldiğince de dikkat ediyorum...

Merhaba kızlar ben doğum yaptım bebekler mememi emmiyor sarılık çıktı Dr saat başı mama ver dedi ben bunları nasıl alıştırıcam süt pompası al diyorlar sağmak için siz napıyorsunjz aldınız mı

Hayırlı olsun gözünüz aydın
Ben lansinoh kullanıyorum iyiki almışım isimi görüyor. Manuel.

Gözünüz aydın hoşgelmiş minnaklar
Pompa şart emmiyorsa bebekler emene kadar sagıp vermek arada göğüs denettirmek lazım. Bende kullandım ilk dogumumda şimdi de hastane çantama koydum.

Kizlar selam oo yeni anne adaylari gelmis... Benim ikizler 2 aylik oluyor yarin insallah zaman geciyor valla; herkese bol sans dilerim.
Benimkiler de 37+0’da 2260’a 2360 dogmuslardi hatirlarsaniz egrinin en altindalardi, simdi Son kontrolde egrinin ortalamasini gectiler; oglum 4650 kizim 4250 oldu, hic caninizi sikmayin kucuk doganlar daha hizli yetisiyor yasitlarina.

Ben 33 1 de sezareyn oldum bugun bebekkerim çok zayıf yoğun bakimdalar 1600 Gr. Dua edin nolur sağlıkla kucağımıza alalim
hayirlı olsun canim Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omurler versin insallah. Biliyosun benimkilerde 34 haftalik dogdular bende seninle ayni duygulari yasadim ama inanki onlar cok guclu gecicek insallah bu günleriniz sag saglim evlerine gelicek bebeklerin. Biz 16 günün sonunda evimize geldik suan evimizdeyiz cok sukur darisi senin basına insallah dua edicem senin icin Allah a emanet ol .

Allah razı olsun inşaallah biz de hemen evimize donebiliriz.. emme refleksi gelişmediği için şimdi zor görünüyor

Allah razı olsun inşaallah biz de hemen evimize donebiliriz.. emme refleksi gelişmediği için şimdi zor görünüyor

Bizim yogun bakimda avent soothie emzigi don lastigiyle maske gibi kafasinin arkasindan gecirmislerdi.Mecburen bebekler emmek zorunda kaliyordu.Ben hatta bir makina sanmistim onu megerse bildigimiz emzikmis lastikle basinin arkasindan gecirmisler.

Bizim yogun bakimda avent soothie emzigi don lastigiyle maske gibi kafasinin arkasindan gecirmislerdi.Mecburen bebekler emmek zorunda kaliyordu.Ben hatta bir makina sanmistim onu megerse bildigimiz emzikmis lastikle basinin arkasindan gecirmisler.
Biz de emzik bıraktık ama vermiyorlar herhalde.

Ama emzik cene kaslari ,emme refleksi icin onemli demisti bizim yogun bakim hemsireleri.Hatta yoguna girmeyen bebegim meme ucunu alamazken ,kuvoze giren minik pirana gibi kapti meme ucunu.Yine de bir bildikleri vardir tabi vermemekle.
Belki de çok küçük oldukları içindir bilemiyorum ki yarın sorarım inşaallah. Bir gecseydi şu günler hayırlısıyla..

Kızlar merhaba perşembe günü bende doğum yaptım, 35+5 2070 ve 2250 kg doğdular 2.gün solunum sıkıntısı ile kuvöze girdiler Testler vs yapılacak bugun öğrenecegiz durumlarını.
Çok üzüldük herşey iyi derken şimdi eve eli boş döneceğiz

Gözün aydın yaşları uzun olsun inşaallah
Üzülmeyin kiloları iyi. Solunum desteği 1 yada 2 gün de verilebilir. İkizlerin çoğunda yaşanıyor bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…