2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Nasilsin gulnihal? Bebisler nasillar ?
İyi olmaya çalışıyorum. Bebisler iyi elhamdülillah şimdilik sorun yok. Emme refleksleri yok. Burundan besliyorlar. Uyuyorlar genelde. Hergun gidiyorum hastaneye. Hastanede kalma durumu aklimi kurcaliyor ben yokken evdeki kızım çok üzülüyor yemek yemiyor. Bir yanım hastanede bir yanım burda çok bunaldım hastaneye gitmek çok yıpratıcı tek güzel yani bebeklerimi görmek

Acaba kaç gün kuvozde kalırlar diye sürekli kk nin eski konularına bakıyorum kiminki kaç gün kalmış diye.. çok bunaldım.

Ayyy kuzumm bnm kac haftalik dogurdunki sen ya.. Oncekikle Allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin Bak bi method var bebek memeden uzaklasmasin ve onu alsin diye emzirme destek sistemi diye bir sey var.. EDS ona bakabilirmisiniz? Onunla anne memesine de alisiyor cocuk normalde oipetten cekiyor ama bir sistem yardimiyla anne gogsunden aliyordu yanlis hatirlamiyorsam.. ne olur haberlerinizi bizede verin, cok guzel gunler diliyorum

Kilolari 1600 demistin.Kilo olarak masallah iyiler.Biraz vakit var kalirlar.Bence bu sureci senin evde gecirmen daha iyi.Bol bol sut sag gotur.Ele avuca.gelene kadar kalmalari cok daha iyi.Uzulme hic.

Gözün aydın yaşları uzun olsun inşaallah
Üzülmeyin kiloları iyi. Solunum desteği 1 yada 2 gün de verilebilir. İkizlerin çoğunda yaşanıyor bu durum..
Teşekkür ederim fototerapi de alıyorlar.. enfeksiyon varmı yokmu bakılacak ona göre bir tedavi uygulanacak..
Siz ne durumdasınız? Allah şifa versin hepimize.

Kilolari 1600 demistin.Kilo olarak masallah iyiler.Biraz vakit var kalirlar.Bence bu sureci senin evde gecirmen daha iyi.Bol bol sut sag gotur.Ele avuca.gelene kadar kalmalari cok daha iyi.Uzulme hic.
Evet ama biri 1500 e diğeri 1400 e düşmüş inşaallah şimdi kilo alırlar artık şimdi hastaneden geliyorum. Süt verdim emzirmeye çalıştım almadılar birinin gözünde enfeksiyon oluşmuş galiba akıntı vardı. Ama genel olarak iyi gibiler çok şükür inşaallah kalmama gerek kalmaz ben istemiyorum ama mecbur derlerse yapacak şey yok.
Teşekkür ederim fototerapi de alıyorlar.. enfeksiyon varmı yokmu bakılacak ona göre bir tedavi uygulanacak..
Siz ne durumdasınız? Allah şifa versin hepimize.
Amin canım. Ben de hastaneden geliyorum. Süt verdim emzirmeye çalıştım almadılar. Bileklerinde ki alet otup duruyor yüreğim hop hop hemşire bişi yok desede o aletin kırmızı yanıp ötmesi beni korkuttu.

Bizde süt sağıp götürecegiz, canını sıkma mamayla da bebekler büyüyor bide bizimkiler ikiz mutlaka mama takviyesi lazım. Bizimkilere de veriyorlar yapacak birşey yok.
Sıkma canını cok fazla takılacak şey var o ortamda insanın yüreği götürmüyor ama yinede oradan guvenlisi yok.

Evet içimizi rahatlatan tek şey de bu galiba. Şu an biz onlar kadar iyi bakamayız... Sanki bir ruyadayim..

Kizlar hepinize iyi aksamlar. Bende bi ikiz annesi olarak soruyorum. Sut sagma makinesi aldinizmi. Dogmadan alayim mi almayimmi cok kararsiz kaldim. Hangi marka aldiniz aldıysanız

Sakinnn endiselenme annesii babasi sen merak etme haftan guzel masallah daha erken doguranlrda var kuzenim 34te ikiz dogurdu objnkide kuvoze girdi senin gibi skmdi bi bucuk yasindalar... moral olsun diyede demuyorum.. gonluni rahat ett doktorundan kotu bi haber almadigin surece ve bu arecte senin iyi olman herkes icin en guzeli annesi ve ben iniyorum hersey yolunda gidecek

Ya size birsey sormaliyim bebekleri nasil uyuytuyorsuniz baslardan bu yana.. iki bebek olunca bende cok merak ediorum, hamak ve otomatik titresimli salincaklar oluyor ya .. alinsami? Biriyle ugrasirken digeri en azindan durur.. yada ne yaptiniz yaoiosunuz bana anlatirmisjnizzzzz

Çook teşekkür ederim inşallah kısa sürede toparlayıp çıkarlar. Sanada sağlıklı hamilelikler diliyorum bol bol dinlen minimum 36. Haftaya kadar da doğurma.

Çook teşekkür ederim inşallah kısa sürede toparlayıp çıkarlar. Sanada sağlıklı hamilelikler diliyorum bol bol dinlen minimum 36. Haftaya kadar da doğurma.
Yaaa keskeeee ahh ahhh gonul isterr ama ne bilim bu karinda cocuklar hapur hupur... ya beslenseler keske guzelce.. seker yukleme yaptirmismiydi doktorunuz? Birde hersey gayet normal giderken mi sancilandiniz nasil oldu?

Kizlar hepinize iyi aksamlar. Bende bi ikiz annesi olarak soruyorum. Sut sagma makinesi aldinizmi. Dogmadan alayim mi almayimmi cok kararsiz kaldim. Hangi marka aldiniz aldıysanız
Bence evde duracaksan genel olarak ilk zamanlar icin medela kiralik hastane tipi cok cok iyi; ama yaninda tasiyacaksan philips avent ben cok memnun kaldim hem pille hem elektrikle calisiyor her yerde sagabilirain

Yaaa keskeeee ahh ahhh gonul isterr ama ne bilim bu karinda cocuklar hapur hupur... ya beslenseler keske guzelce.. seker yukleme yaptirmismiydi doktorunuz? Birde hersey gayet normal giderken mi sancilandiniz nasil oldu?
Hayır yaptırmadım ben seker yükleme,doktor verdi tarihi nerdeyse 36 demişti bilmiyorum belkide biraz daha beklenebilirdi.. belkide birkaç günde geçse değişen bişey olmazdı ooff bilmiyorum neyse olan oldu :)

Kizlaaaaarrr sizde ikiz annesi adayi hicbir fikriniz yokmu. Biriniz cevap verseniz bari. Sut sagma makinesi aldinizmi alcakmisiniz
Aldim bende ama dogurmadigim icin bilgi vermek istemedim. Yeni gordum esasen mamajoonun aldim ikili olanini awentten daha ii cektigini gordum denedim kolumda.. aldim gitti

Kizlaaaaarrr sizde ikiz annesi adayi hicbir fikriniz yokmu. Biriniz cevap verseniz bari. Sut sagma makinesi aldinizmi alcakmisiniz
Merhaba cnm 36 haftalik dogdular bnm ikizler simdi 4 aylik oldular şükür ben almamıştım ama doğum yaptığım gün almak zorunda kaldım hem sütüm gelmedi hem bebekler ememedi o yüzden aldım llansinoh aldım hala kullanıyorum gündüz emiyorlar ama geceleri sagip veriyorum memnunum makinadan güzel çekiyor

Tesekkur ederim cevabin icin canim. Ins bende o haftalari bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…