2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ilk başta aynı beşikte yatırdım 2 aya kadar ve sallamaya alıştırmadım kesinlikle. kendi odalarına geçirmedim daha benim odam da uyuyorlar. Nasıl alıştırırsanız öyle devam eder. Emzik tutuyo benimkiler o şekilde duruyolar.

Doğum yapan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz 16'sında kontrolüm vardı 30 haftadayız herşey güzel ilerliyor kızım 1450 bir hafta önde, oglum 4 gün önde 1380 gr çıktı. Ultrason sonuçları değişkenlik gösteriyor tabi. Benim aklıma takılan dr bu hafta, 32 hafta ve 34 hafta da ciğer geliştirici iğne verdi 3 defa iki doz şeklinde. Genelde okuduklarımdan iki kere olmuş bazı arkadaşlar ya da son haftalarda. Bu şekilde olan var mı acaba?? Bu arada dr çok temkinli ikinci tüp bebek denemem de oldu serklaj da oldum erken doğum riskim olmadı şimdiye dek inşallah olmaz 36, 37 sağlıkla görürüz bekleyenler olarak hepimiz

Allah yardimcin olsunnn.. bende burda okuduklarimla bilgilenmeye calisiyorum.. haftam size gore az sizi takip ediyorum bende.. umarim birisi sorunuzu yanitlar bizde duruma karsi nasil surec oluyormus onu gorme sansi buluruz... Allah yardimciniz olsun

Allah yardimcin olsunnn.. bende burda okuduklarimla bilgilenmeye calisiyorum.. haftam size gore az sizi takip ediyorum bende.. umarim birisi sorunuzu yanitlar bizde duruma karsi nasil surec oluyormus onu gorme sansi buluruz... Allah yardimciniz olsun
Allahım her birimize yardım etsin Hepimizin süreci farklı tabi ama tecrübeli arkadaşların doğum öncesi ve doğum sonrası paylaşımlarını sürekli takip ediyorum bende. Birbirimize destek olduğumuz, yol gösterdiğimiz ve dua ettiğimiz için mutluyum

Doguran arkadaslar varmi? Varsada cok yogunlardir herhalde... ama tecrubeli arkadaslar bilenler varsada keske girebilseler bende onumu goremiyorum... erken dogum riski hepimiz icin gecerli saniyorum.. ustune kanamali gebelik yasadim son 7 haftadir sukur yok..
rahim boyunuz kizlar kac mm oldu??
Kacinci haftamizda nst baglanacak bize?
Ne zaman doktorlar gorusmleriniz ayda birden daha sik olmaya baslandi??

Merhaba bnm bebisler 4 aylik oldular 36. Hafta da doğdular 30. Haftadan sonra 2 haftada gitmiştim yani 32. Hafta ve 34. Hafta gittim sonra ztn bnm sanci artınca 12 gün yattım erken doğum riskim var diye 36 dolduğu gün sancim tuttu suyum geldi doğuma gittim sezeryan oldu açılma olmadi diye 26. Haftadan sonra başlanmıştı bnm nst ler Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kolaylık versin ins

Hangi mamayı kullandın

Ben verdim emzik tüm tecrübeli anneler de tavsiye etti

Ama emzik cene kaslari ,emme refleksi icin onemli demisti bizim yogun bakim hemsireleri.Hatta yoguna girmeyen bebegim meme ucunu alamazken ,kuvoze giren minik pirana gibi kapti meme ucunu.Yine de bir bildikleri vardir tabi vermemekle.
T

Kizlaaaaarrr sizde ikiz annesi adayi hicbir fikriniz yokmu. Biriniz cevap verseniz bari. Sut sagma makinesi aldinizmi alcakmisiniz
Canım bende 11 kasımda doğum yaptım bebeklerim kuveze indi orda süt sagdırdılar ben manuel pompa almistim ugrlmedi sutum sonradan wee babynin elektrikli pompasini aldım 162 liraya netten aldım hem sutum onla daha güzel geldi hemde dogumdan önce almadigima pişman oldum o yüzden mutlaka almalisin cantana köy bana hastane kendi kullandığı elektrikli pompa verdi ama herkes kullanıyor çok sağlıklı değil o yüzden mutlaka elektrikli pompa al koy zaten sonradan da çok lazım çocuklar memeyi tam boşaltamiyor

Merhaba sevgili yeni anneler anne adayları sağlıkla bebeklerimizi buyutelim ins 11 kasımda 34+4de doğum yaptım 2 3cm açılmam ve sancilarim vardı acilen sezeryana alındım spinal anestezi ile oldu bebeklerim hala kuvezde kızım 1790 oğlum 2110 gr doğdu 3 cü gün solunum desteğini çıkardılar su an herşey şükürler olsun güzel ilk günden itibaren sütünü götürüyorum ve hergun 5 10 dk girip görüyoruz çocukları dün akşam kucağıma verdiler emzirme durumlarina bakıldı şükür oda iyi baya güçlü çekiyorlar ins yakın zamanda evimize don3cegiz lütfen kuvezde diye üzülmeyin özellikle sezeryandan sonra bir yönden iyi siz iyilesirken bebekleriniz misket gibi bakılıyor tabi hastanesine göre değişebilir herkese sağlıklı doğumlar dilerim

Merhaba bende ikiz annesiyim 16 eylülde doğum yaptim 38+3 te doğdular 2 800 ikisidé hiç sağlık sorunu yaşamadık kuvezede girmediler daha sancim yoktu ama ben nefes alamiyordum artık yoksa 40 à kadar giderdi ikiz olunca herkes erken dogurrsun dedi ama yok oyle bişey kuvezede girmediler çok şükür stres yapmayın hiç bişey olmaz rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin asıl doğduktan sonrası zor allah şimdiden kolaylik versin

Ne güzel ne içten bir mesaj çok teşekkürler ben 37+1 de doğum yaptım arkadaşlar çok şükür son 8 hafta tuvalet dışında hiç kalkmadım Dr ne derse yaptım lütfen doktorunuzu dinleyin bir de hep yaş üzüm yedim bi abla hamileyken çok ye demişti işte böyle

Sorumu yanıtlayan olmadı ama ben yine kendi sürecim hakkında bilgi vereyim canım çok az da olsa öndeyim senden belki faydam dokunur Bugün 31 haftaya giriyorum çalışıyordum izne başladım ağırlık hissediyorum artık aşağıya baskı yapiyor biraz. birde hafif hemoroid başladı korktum açıkçası oturmak istemedim bütün gün. Magnezyum başladığımdan beri kasılmalar azaldı günde 4 veya 5 kere sertleşiyor karnım dr normal rahim hazırlanıyor dedi. Bugün iki doz ciğer geliştirici iğneyi yaptık acımadı fazla burada okuduklarimda çok acıdı diyen vardı ben pruloton vuruluyorum son iki kaldı o daha çok acıtıyor 6 Aralıkta tekrar kontrol ve ciğer geliştirici iğne sonra her hafta görüşeceğiz dedi dr. daha hiç nst yapilmadi gidince olur sanırım. Benim durum böyle

Magnezyuma kacinci hafta basladiniz.. gunde 2-3 kere sertlesme oluyor karnimda bazi gunler hic olmuyor... cok sukur iyisiniz cok gecmis olsun.. ciger gelistirici devamli yapiliyormuymus ilk defa ogrendim

Magnezyuma kacinci hafta basladiniz.. gunde 2-3 kere sertlesme oluyor karnimda bazi gunler hic olmuyor... cok sukur iyisiniz cok gecmis olsun.. ciger gelistirici devamli yapiliyormuymus ilk defa ogrendim
Bir hafta oldu başlayalı magnezyuma 26 haftalarda senin gibi başladı kasılmalar son zamanlar yorulunca 7 veya 8 kere oluyordu şimdi daha az. ciğer geliştiricisi sormuştum bende burada genelde çift doz iki kere aralıklı olarak yapilmis ya da erken doğum süreci başlayanlarda 2 doz şeklinde doğum olmadan uygulanmış. Bana da 30 hafta 32 hafta ve 34 hafta çift doz verdi 3 kere olacak. fazla mi acaba diye bu şekilde uygulanan var mı diye sordum cevap gelmedi burda canım iyiyim çok şükür sende iyisindir umarim daha da iyi olsun günlerimiz inşallah

2ser doz 15gun arayla.Kullaniminiz dogru zaten ilacin etkisi 15 gun suruyor yani aman 3 defa vurulduk cigerleri cok gelisicek mantigi yok.Ben oyle sanmistim

Normal canım bizde başlamistik igneye ama 34de ilk doz yapıldı 2 defa 1 gün arayla sonra diğer doza gecemedik çünkü dogurdumbenim minnoslar erken geldi

Normal canım bizde başlamistik igneye ama 34de ilk doz yapıldı 2 defa 1 gün arayla sonra diğer doza gecemedik çünkü dogurdumbenim minnoslar erken geldi
Allah bağışlasın sağlıklı güzel ömürleri olsun miniklerin bende aralıklı olacağını biliyordum erken başladık gibi geldi ve 3 kere yapılacak olması iyi mi bilemedim cevap içinde teşekkür ederim

Iyi iyi biz geç başladık bak 2ciye yaptiramdim bol bol yat ayakta durma çok 30dan sonra aşağıya baskı çok oluyor ben 1 2 hafta kizin kafasi kanala girmişti öyle yattım ama dahada erteleyemedik sancin tuttu doğuma alındım p yüzden dinlen bol bol ev işi bile mecbur kalmadıkça yapma ne kadar çok içinde durursa o kadar iyi he erken doğurursanda üzülme ben evde kendimi topladım bebeklerimde kuvezde toparlandı şimdi büyük buluşma için 2 3 günümüz kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…