2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Size hastanede kalacaksınız demiyorlar mi? Neden bizim hastanede ille de kalacaksın diyorlar anlamadım emme reflekslerinin gelişmesini bekliyoruz sonra hastaneye gidip kalacağım. Bebekler anneden beslenip ve taburcu edeceklermis. Resmen kabusum oldu.evdeki kızım çok ağlıyor keşke şu kalma durumu olmasaydı

Maşallah kuzucuklara sizlere evlerine kavuşacaklar yakında dinleniyorum olabildiğince benim kızın kafası da aşağıda kasıklarıma oturmuş durumda ölçüm yapmak bile çok zor oluyor. Tavsiyeleriniz için çok sağolun bazen doğru mu yapıyorum nasıl olacak diye endişeleniyorum. Paylaşmak hepimize iyi geliyor bence. Allahım bakımlarında da kolaylıklar versin hepimize sağlıkla büyüsünler

Maşallah kuzucuklara sizlere evlerine kavuşacaklar yakında dinleniyorum olabildiğince benim kızın kafası da aşağıda kasıklarıma oturmuş durumda ölçüm yapmak bile çok zor oluyor. Tavsiyeleriniz için çok sağolun bazen doğru mu yapıyorum nasıl olacak diye endişeleniyorum. Paylaşmak hepimize iyi geliyor bence. Allahım bakımlarında da kolaylıklar versin hepimize sağlıkla büyüsünler

Bize öyle birşey demediler emzirme yapıyoruz ama orda kalmıyorum belli bir saat var hergun o saatte gidiyoruz emzirme yapıyoruz eve dönüyorum bide benim bebeklerimin ikiside orda

Normal doğum yapamıyoruz zaten ikiz olduğu için o yüzden yatmak ayakta kalmamak en iyisi yiyebiloyoraan günde 4 5 defa yoğurt ye 2 tane muz ye birde kasar peynir ye bebeklere çok kilo yapıyor

Ne işe yarıyor söyleyeyim, burayı okuyan, çocuk yapmamış kişilere uyarı bu. Sen zaten yapacağını yapmışsın, çocuklar ömrünün geri kalanını bu ülkeden kaçmaya çalışarak geçirecek ya da sürekli fakir halde yaşayacak karın tokluğuna çalışacak.
Diğer insanlar da bu hataya düşmesin. Çocuklar eşya değil. Bin kere düşünmek lazım yaparken.

Kimseler yazmiyor artik.Hemrn herkes dogum yapti da bebeklerin telasina dustu sanirim.
Bizim surec herkesinki gibi yorucu geciyor.Uyku duzeni tam oturmus degil.Yasitlarini demeteyim kendi ayinda doganlari yakalamaya calisiyolar.
Sadece meme malesrf yetmiyor.Mama+ meme gidiyoruz.4 gun sonra tam 2 aylik olucaklar❣ zaman cok cabuk geciyor.Sizler nasilsiniz?

Benim bebeler hastanede olduğu için pek yazmıyorum.

Su an icin en iyi yer kuvoz.Sen kendini bir toparla.Bebeler bir kendine gelsin ve evlerine gelsin yazmaya firsatin olamicak zaten Su an icin dinlen,beslen ve sut gotur yeter bebelerine
Bugün 12 beslenmesinde biri 5 dk emdi 3 beslenmesinde de diğeri 3 dk emdi. Galiba daha var çıkmamiza öyle yorucu ki. Bu durum sanki hiç bitmicek gibi geliyor

Cok buyuk gelisme emebilmeleri,gogus ucunu albilmeleri.Demekki gucleniyolar yavas yavas.Kac gram oldular?
Biri 2025 biri 1940. Dün tartmislar. Acaba ne kadar emmeleri lazim bana dakika tutturuyorlar. Ama hep 3 5 dk emiyorlar . Siz günde kaç beslenmeye katilmistinz?

Biri 2025 biri 1940. Dün tartmislar. Acaba ne kadar emmeleri lazim bana dakika tutturuyorlar. Ama hep 3 5 dk emiyorlar . Siz günde kaç beslenmeye katilmistinz?

Kilolari masallah cok iyi.Benim 1 numarayi 2020 olunca taburcu ettiler ama once de dedim ya emzigi kafasina taktilar diye cok cabuk emme refleksi gelisti saniyorum.Ilk gittigim gun bile pirana gibi kapmisti digeri 40 imiz cikti anca gogus ucumu almayi ogrendi.Bir sabah bir de aksam gidiyordum ben.7-8 dakika emiyodu.son 2 defa meme yettigi icin mama almadi hatta.

Bizim hastane aşırı garantici. İlla anne yanına verecekler. Ben hastanede çok kalamam diyorum umarım dinlerler bu kalma durumu yuzunden strese girdim

Kızlar hepimizin çocuklarını, Allahım en kısa sürede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Ben 14 haftalık ikizlere hamileyim. Karnım şimdiden kocaman oldu. sizlerinde öyle miydi? Son aylarda nasıl taşıyacağım hiç bilemiyorum.

Cok erken degil mi kocamqn karin ?Daha bebekler 1 cm degiller.Benim 16-17 den sonra cikti kabarti olarak sadece.Tshirtle hic belli bile degildi.Herkesin yapisi farkli olabilir tabii.

Hangi mamayı kullandın
Canim ben cok arastirdim, hastanede aptamil vermislerdi ama bana cok uyduruk geldi o, kopuruyor vs tam market mamasi.
Ben hipp veriyorum su an, bebeklerim erken dogmalarina ragmen 2 aylik kontrollerinde normal egriyi gectiler masallah oyle diyeyim sana.
Masallah sana da :) Biz iyiyiz biizmkiler gece cok guzel uyuyor masallah, gunduz bu aralar oyun istemeye basladilar ama idare ediyoruz.

Meme+mama düzenini nasıl olusturdun ben kendi sutumu sagarak veriyorum ama dediğin gibi yetmiyor kuvezde biberonada alıştılar meme ucum yok ememiyorlar nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum

Cok erken degil mi kocamqn karin ?Daha bebekler 1 cm degiller.Benim 16-17 den sonra cikti kabarti olarak sadece.Tshirtle hic belli bile degildi.Herkesin yapisi farkli olabilir tabii.
Biraz erken sismissin ben 34 haftalik dogurdum kimse ikiz olduğuna inanmıyordu hiç yoktu senin kadarken kimse hamile oldugumu anlamiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…