- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.181
Size hastanede kalacaksınız demiyorlar mi? Neden bizim hastanede ille de kalacaksın diyorlar anlamadımMerhaba sevgili yeni anneler anne adayları sağlıkla bebeklerimizi buyutelim ins 11 kasımda 34+4de doğum yaptım 2 3cm açılmam ve sancilarim vardı acilen sezeryana alındım spinal anestezi ile oldu bebeklerim hala kuvezde kızım 1790 oğlum 2110 gr doğdu 3 cü gün solunum desteğini çıkardılar su an herşey şükürler olsun güzel ilk günden itibaren sütünü götürüyorum ve hergun 5 10 dk girip görüyoruz çocukları dün akşam kucağıma verdiler emzirme durumlarina bakıldı şükür oda iyi baya güçlü çekiyorlar ins yakın zamanda evimize don3cegiz lütfen kuvezde diye üzülmeyin özellikle sezeryandan sonra bir yönden iyi siz iyilesirken bebekleriniz misket gibi bakılıyor tabi hastanesine göre değişebilir herkese sağlıklı doğumlar dilerim
Maşallah kuzucuklara sizlere evlerine kavuşacaklar yakındaIyi iyi biz geç başladık bak 2ciye yaptiramdim bol bol yat ayakta durma çok 30dan sonra aşağıya baskı çok oluyor ben 1 2 hafta kizin kafasi kanala girmişti öyle yattım ama dahada erteleyemedik sancin tuttu doğuma alındım p yüzden dinlen bol bol ev işi bile mecbur kalmadıkça yapma ne kadar çok içinde durursa o kadar iyi he erken doğurursanda üzülme ben evde kendimi topladım bebeklerimde kuvezde toparlandı şimdi büyük buluşma için 2 3 günümüz kaldi
Maşallah kuzucuklara sizlere evlerine kavuşacaklar yakındaIyi iyi biz geç başladık bak 2ciye yaptiramdim bol bol yat ayakta durma çok 30dan sonra aşağıya baskı çok oluyor ben 1 2 hafta kizin kafasi kanala girmişti öyle yattım ama dahada erteleyemedik sancin tuttu doğuma alındım p yüzden dinlen bol bol ev işi bile mecbur kalmadıkça yapma ne kadar çok içinde durursa o kadar iyi he erken doğurursanda üzülme ben evde kendimi topladım bebeklerimde kuvezde toparlandı şimdi büyük buluşma için 2 3 günümüz kaldi
Bize öyle birşey demediler emzirme yapıyoruz ama orda kalmıyorum belli bir saat var hergun o saatte gidiyoruz emzirme yapıyoruz eve dönüyorum bide benim bebeklerimin ikiside ordaSize hastanede kalacaksınız demiyorlar mi? Neden bizim hastanede ille de kalacaksın diyorlar anlamadımemme reflekslerinin gelişmesini bekliyoruz sonra hastaneye gidip kalacağım. Bebekler anneden beslenip ve taburcu edeceklermis. Resmen kabusum oldu.evdeki kızım çok ağlıyor keşke şu kalma durumu olmasaydı
Normal doğum yapamıyoruz zaten ikiz olduğu için o yüzden yatmak ayakta kalmamak en iyisi yiyebiloyoraan günde 4 5 defa yoğurt ye 2 tane muz ye birde kasar peynir ye bebeklere çok kilo yapıyorMaşallah kuzucuklara sizlere evlerine kavuşacaklar yakındadinleniyorum olabildiğince benim kızın kafası da aşağıda kasıklarıma oturmuş durumda ölçüm yapmak bile çok zor oluyor. Tavsiyeleriniz için çok sağolun bazen doğru mu yapıyorum nasıl olacak diye endişeleniyorum. Paylaşmak hepimize iyi geliyor bence. Allahım bakımlarında da kolaylıklar versin hepimize sağlıkla büyüsünler
Benim bebeler hastanede olduğu için pek yazmıyorum.Kimseler yazmiyor artik.Hemrn herkes dogum yapti da bebeklerin telasina dustu sanirim.
Bizim surec herkesinki gibi yorucu geciyor.Uyku duzeni tam oturmus degil.Yasitlarini demeteyim kendi ayinda doganlari yakalamaya calisiyolar.
Sadece meme malesrf yetmiyor.Mama+ meme gidiyoruz.4 gun sonra tam 2 aylik olucaklar❣ zaman cok cabuk geciyor.Sizler nasilsiniz?
Benim bebeler hastanede olduğu için pek yazmıyorum.
Bugün 12 beslenmesinde biri 5 dk emdi 3 beslenmesinde de diğeri 3 dk emdi. Galiba daha var çıkmamizaSu an icin en iyi yer kuvoz.Sen kendini bir toparla.Bebeler bir kendine gelsin ve evlerine gelsin yazmaya firsatin olamicak zatenSu an icin dinlen,beslen ve sut gotur yeter bebelerine
Bugün 12 beslenmesinde biri 5 dk emdi 3 beslenmesinde de diğeri 3 dk emdi. Galiba daha var çıkmamizaöyle yorucu ki. Bu durum sanki hiç bitmicek gibi geliyor
Biri 2025 biri 1940. Dün tartmislar. Acaba ne kadar emmeleri lazim bana dakika tutturuyorlar. Ama hep 3 5 dk emiyorlar . Siz günde kaç beslenmeye katilmistinz?Cok buyuk gelisme emebilmeleri,gogus ucunu albilmeleri.Demekki gucleniyolar yavas yavas.Kac gram oldular?
Biri 2025 biri 1940. Dün tartmislar. Acaba ne kadar emmeleri lazim bana dakika tutturuyorlar. Ama hep 3 5 dk emiyorlar . Siz günde kaç beslenmeye katilmistinz?
Bizim hastane aşırı garantici. İlla anne yanına verecekler. Ben hastanede çok kalamam diyorum umarım dinlerler bu kalma durumu yuzunden strese girdimKilolari masallah cok iyi.Benim 1 numarayi 2020 olunca taburcu ettiler ama once de dedim ya emzigi kafasina taktilar diye cok cabuk emme refleksi gelisti saniyorum.Ilk gittigim gun bile pirana gibi kapmisti digeri 40 imiz cikti anca gogus ucumu almayi ogrendi.Bir sabah bir de aksam gidiyordum ben.7-8 dakika emiyodu.son 2 defa meme yettigi icin mama almadi hatta.
Kızlar hepimizin çocuklarını, Allahım en kısa sürede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Ben 14 haftalık ikizlere hamileyim. Karnım şimdiden kocaman oldu. sizlerinde öyle miydi? Son aylarda nasıl taşıyacağım hiç bilemiyorum.
Canim ben cok arastirdim, hastanede aptamil vermislerdi ama bana cok uyduruk geldi o, kopuruyor vs tam market mamasi.Hangi mamayı kullandın
Masallah sana da :) Biz iyiyiz biizmkiler gece cok guzel uyuyor masallah, gunduz bu aralar oyun istemeye basladilar ama idare ediyoruz.Kimseler yazmiyor artik.Hemrn herkes dogum yapti da bebeklerin telasina dustu sanirim.
Bizim surec herkesinki gibi yorucu geciyor.Uyku duzeni tam oturmus degil.Yasitlarini demeteyim kendi ayinda doganlari yakalamaya calisiyolar.
Sadece meme malesrf yetmiyor.Mama+ meme gidiyoruz.4 gun sonra tam 2 aylik olucaklar❣ zaman cok cabuk geciyor.Sizler nasilsiniz?
Meme+mama düzenini nasıl olusturdun ben kendi sutumu sagarak veriyorum ama dediğin gibi yetmiyor kuvezde biberonada alıştılar meme ucum yok ememiyorlar nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorumKimseler yazmiyor artik.Hemrn herkes dogum yapti da bebeklerin telasina dustu sanirim.
Biraz erken sismissin ben 34 haftalik dogurdum kimse ikiz olduğuna inanmıyordu hiç yoktu senin kadarken kimse hamile oldugumu anlamiyorduCok erken degil mi kocamqn karin ?Daha bebekler 1 cm degiller.Benim 16-17 den sonra cikti kabarti olarak sadece.Tshirtle hic belli bile degildi.Herkesin yapisi farkli olabilir tabii.
Canım üzülme ben 3 beslenme sonrası çıktık 2000 gr olunca çıkartıyorlarBiri 2025 biri 1940. Dün tartmislar. Acaba ne kadar emmeleri lazim bana dakika tutturuyorlar. Ama hep 3 5 dk emiyorlar . Siz günde kaç beslenmeye katilmistinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?