- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.201
Aptamil pramature verdi bizede doktor ama sanki çok gaz yapıyor gibi geldi ve dediniz gibi çok kopuruyor degistirmelimyim acaba ben deCanim ben cok arastirdim, hastanede aptamil vermislerdi ama bana cok uyduruk geldi o, kopuruyor vs tam market mamasi.
Ben hipp veriyorum su an, bebeklerim erken dogmalarina ragmen 2 aylik kontrollerinde normal egriyi gectiler masallah oyle diyeyim sana.
Masallah sana da :) Biz iyiyiz biizmkiler gece cok guzel uyuyor masallah, gunduz bu aralar oyun istemeye basladilar ama idare ediyoruz.
Meme+mama düzenini nasıl olusturdun ben kendi sutumu sagarak veriyorum ama dediğin gibi yetmiyor kuvezde biberonada alıştılar meme ucum yok ememiyorlar nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum
Ben daha mama meme düzenini kuramadım ya sutum bitene kadar gün boyu süt veriyorum sagipta sonra göğsüm dolana kadar mama veriyorumValla once biraz meme sonra mama veriyorum ya da o anda rastgele hangisi acsa,agliyosa meme veriyorum.Gogsum dolmussa mama vermiyorum ama benim oglsnlar illa bi mama istiyolar arada.
Benim de ucum tam yoktu.Bir tanesi meme ucunu alamiyodu.Uzun sure 40 gun kadar silikon gogus ucuyla emdi.Onunla ciktı biraz.Gogus ucu cikarici alabilirsin.Onu da denedim.
Merhaba ben son günlerimde size danışmıştım doğum kilosuyla ilgili . Hikayelerimiz benzer diye danışmıştım. Ben de 34+3 te doğum yaptım. 33 haftalıkken açılma fark edildi. Ama ondan 1 hafta önce kontroldeydim nasıl oluyor anlamıyorum doktor gayet iyisin dedi gönderdi. Rahim boyunda kısalma vs. hiçbir şey demedi. Çok üzülüyorum erken doğurdum diye. Doktora kızıyorum. Bu Rahim boyu 1 haftada bitti mi. Doktor mu sorumsuzca davrandı.Merhaba sevgili yeni anneler anne adayları sağlıkla bebeklerimizi buyutelim ins 11 kasımda 34+4de doğum yaptım 2 3cm açılmam ve sancilarim vardı acilen sezeryana alındım spinal anestezi ile oldu bebeklerim hala kuvezde kızım 1790 oğlum 2110 gr doğdu 3 cü gün solunum desteğini çıkardılar su an herşey şükürler olsun güzel ilk günden itibaren sütünü götürüyorum ve hergun 5 10 dk girip görüyoruz çocukları dün akşam kucağıma verdiler emzirme durumlarina bakıldı şükür oda iyi baya güçlü çekiyorlar ins yakın zamanda evimize don3cegiz lütfen kuvezde diye üzülmeyin özellikle sezeryandan sonra bir yönden iyi siz iyilesirken bebekleriniz misket gibi bakılıyor tabi hastanesine göre değişebilir herkese sağlıklı doğumlar dilerim
Benim de üç gün sütüm gelmedi sonrada çok az geldi ama bebekler memeyi almamak için inat etti bende alsın diye inat ettim şimdi yavaştan emmeye başladılar ama hala mamayı yemeden uyumuyorlarMeme+mama düzenini nasıl olusturdun ben kendi sutumu sagarak veriyorum ama dediğin gibi yetmiyor kuvezde biberonada alıştılar meme ucum yok ememiyorlar nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum
Yok canım benimde aynı oldu dogumdan bir hafta önce çok iyidim kontrole diye gittim açılmam vardı olabiliyor üzülme bende erken dogurdum ama şu an iyiyiz kuvezde kaldı bebeklerim 15 gün 4 gündür evdeyiz çabuk toparlıyorlarMerhaba ben son günlerimde size danışmıştım doğum kilosuyla ilgili . Hikayelerimiz benzer diye danışmıştım. Ben de 34+3 te doğum yaptım. 33 haftalıkken açılma fark edildi. Ama ondan 1 hafta önce kontroldeydim nasıl oluyor anlamıyorum doktor gayet iyisin dedi gönderdi. Rahim boyunda kısalma vs. hiçbir şey demedi. Çok üzülüyorum erken doğurdum diye. Doktora kızıyorum. Bu Rahim boyu 1 haftada bitti mi. Doktor mu sorumsuzca davrandı.
2sine süt az geliyor benim mamayla destekliyor emsinler diye göğüs ucu silikon aldım baya emdiler bugun ama doymuyolar 3 saatte bir 45 50 ml besleniyorlar şu anBenim de üç gün sütüm gelmedi sonrada çok az geldi ama bebekler memeyi almamak için inat etti bende alsın diye inat ettim şimdi yavaştan emmeye başladılar ama hala mamayı yemeden uyumuyorlar
Cok geçmiş olsun ilk defa duydum bol bol dinlen ayakta durma ki ağrı olmasınMerhaba anneler benim yaklaşık 4 haftadır vulvada varisim var ve artık biraz ayakta durunca bile çok şişip zonkluyorlar başına gelen elbet olmuştur doğumdan sonra ne kadar sürede geçiyor çünkü ilacının kreminin olmaması çok illet bir durumsadece buz biraz rahatlatıyor o da geçici
Öğretmenim o yüzden izne erken çıktım rapor alıp çünkü ayakta durmak yürümek gerçekten işkence gibiydi evde bir nebze rahat geçti bu hafta ama tabii çocuk var ne de olsa onla oyna yemek yap çişe götür yatılmıyor çokCok geçmiş olsun ilk defa duydum bol bol dinlen ayakta durma ki ağrı olmasın
Ya inşallah nişan değildir sanki daha kan gibi oluyor diyorlardı zamanında sağlıkla gelsinlerGünaydın herkese bu sabah lavaboda koyu sümüksü bolca bir akintim oldu tek parça halinde rengi açık kahverengi idi kan yoktu ama jöle gibi ve bildiğimiz akıntıdan farklı idi. herhangi bir sancim yok ama korktum nişan dedikleri bu mu acaba yasayan oldu mu bunu doğum öncesi lütfen bilgi verir misiniz ?
Inşallah aylardır böyle bir akinti olmamıştı birden korkuyor insan bende ogretmenim 30 hafta da bıraktım bende Allah yardımcımız olsunYa inşallah nişan değildir sanki daha kan gibi oluyor diyorlardı zamanında sağlıkla gelsinler
Güya 35e kadar çalışırım diyordum kızımda 37ye kadar çalışmıştım çünkü ama nerdeee mümkün değil artık doğumdan sonra rapor falan bir şekilde haziranı bulmamız lazımInşallah aylardır böyle bir akinti olmamıştı birden korkuyor insan bende ogretmenim 30 hafta da bıraktım bende Allah yardımcımız olsun
Kaç haftalık sın şu an2sine süt az geliyor benim mamayla destekliyor emsinler diye göğüs ucu silikon aldım baya emdiler bugun ama doymuyolar 3 saatte bir 45 50 ml besleniyorlar şu an
Kaç haftalık sın şu an
[/QUgubOTE20 günlük oldukKaç haftalık sın şu an
Merhaba ben de şuan 5+1 ikizlere hamileyim. Sizin baya büyümüştür nasıl geçti hamilelik ne gibi zorlukları var tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Iyi akşamlar arkadaşlar ben 2019 değil ama 2020 ikiz annesi olucam allah nasip ederse daha bi kaç gün oldu ikiz olduğunu öğreneli.. 6. Haftanın bitmesine yakın öğrendim su an 7 haftalik hamileyim tek yumurta ikizlerim olacakmış daha çok erken hamileliğim ama siz tecrubelilerle konuşurum diye yazdım.. bu arada tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.. Sizlerin arasında da tek yumurta ikizlerime hamile olan var mi
Aynı sorun bizdede var ikiside sürekli ikiniyor prebiyotik gaz damlası verdi doktor biogia diye ama hiç ise yaramıyor sanırımArkadaşlar bebeklerim 25 günlük ve kabız oldular ne yapmam lazım bilen varsa çok acil yavrum çok acı çekiyor
Aynı sorun bizdede var ikiside sürekli ikiniyor prebiyotik gaz damlası verdi doktor biogia diye ama hiç ise yaramıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?