2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kizlar ben sabah biraz fazla ogurdum. Midem bos olunca çıkacak bisey yoktu tabi afedersiniz tukurukle beraber biraz kan geldi. Bogazim tahris oldugu icindir degil mi? Biraz tedirgin oldum.
Normal boğazın tahriş olunca kanamistir. Bir arkadaşımız uzun süre bu şekilde oldu sürekli küstüğü için boğazı kanıyordu. Boğazını yumuşatacak bir şeyler iç Ihlamur gibi balli zencefil gibi.

Icebilirin yani onlardan, hic bitki cayi tuketmiyordum bende.
Su mide bulantısı gecse o kadar iyi olacak ki

Evet ama çamaşırımda 1 damla gördüm koyu renk sonra peçete silince hafif geldi ara ara bakiyorum devam etmiyor ama endişelendim napsam bilemedim
Geçmiş olsun, ihmal etme çoğul gebelik sonuçta. Benimde aynı şekilde olmuştu önce kırmızı sonra kahverengiye döndü Dr iğne ve hap tedavisi uygulamisti.

Merhaba arkadaşlar alışverişe ne zaman başlayacaksınız
Her ne kadar çookk heyecanlı olmakla birlikte, 7. Ayda falan mı alsak diye düşünüyorum. Okuduğum ikizler sayfalarında 30. Haftada herşeyi bitirmiş olun deniliyor. Çünkü sonrasında gezmek, alışveriş vs zor
Tabi zaman isteyen oda hazırlama işini ne zaman yapmak lazım bilemiyorum bazı ürünler 2 ayda geliyormuş çünkü

Doktorum 32 de Doğum olur muhtemel dedi . Bende 25 de almayı düşünüyorum. Bazıları da kıyafetleri erken almayın kuvöze girebilir bebekler diyor. Ben ikiz arabası bakacağım. Puset falan bakacağım ..

Icebilirin yani onlardan, hic bitki cayi tuketmiyordum bende.
Su mide bulantısı gecse o kadar iyi olacak ki
Canım her bitki çayı icilmiyor, sınırlı ve hazır olmayacak. Ihlamur abartmadan içebilirsin. Taze zencefil ile az zencefil kullan biraz limon sık biraz bal koyup içebilirsin bulantı içinde kullandım ben. Papatya çayı da az miktarda tüketilebilir. Bazı bitkiler yasak araştır istersen ama bu dediklerim kullanılabilir.

Merhaba arkadaşlar alışverişe ne zaman başlayacaksınız

Ben 27 hafta gibi düşünüyorum çok bir şey almam zaten. İdare edecek kadar Yenidoğan ve 0-3ay alırım birkaç banyo için lazım şey var. Biberon emzik falan şimdilik düşünmüyorum zaten. Yatak beşik falan almayacağım idareten bir arkadaş verecek bir süre sonra oda hazırlariz. Yani ben çok çok alışveriş yapmam.
Senin yakındır.

Benimde içim gidiyor ama 30. Haftaya kadar hic bir sey almayacagim. Ama annem battaniye oruyor. O kadar soyledim yapma diye yinede basladi.
Ikiz arabasi almayacagim ileride ihtiyac durumunda alirim.
Besik ilk etap icin bir tane almayi dusunuyorum.
Ve elbette hepsine Rabbim izin verirse.
Insallah tum bu heyecanları hepimiz yasariz kizlar. Birbirimize dua edelim ben hep sizlere ediyorum.

Amin inşallah yarabbim
Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi

Bende karar veremedim alışveriş zamanı için . Oglumda 32 de yapmıstım . Bakalım ikizlerde nasıl olacak . Zaten sürpriz olmustu bize ikizler . Ama agrılarım çok

Ben bebek arabamı aldım kıyafetleri hallediyorum yavaş yavaş Rabbim kullanmayı nasip etsin inş ama bir müddet sonra hareketler zorlaşacak hem de herşeyden Çifter Çifter olunca maddi olarak zorlanmak istemiyorum
Güle güle kullansınlar inşallah. Bebek Arabası şimdilik almayacağım biraz büyüdüklerinde almayı düşünüyorum.
Şimdiye kadar sadece indirimden Bebek şampuanı aldım Sebamed. Dün de ip siparişi verdim battaniye örmek için becebilirsem
Çoğunu netten alırım sanırım evden çıkamıyorum pek.

Canım merhabalar..nasılsın..sana birşey soracam.afp diye bir test varmış.sen yaptırdın mi.doktorum bana öyle birşey demedi.ya da,ikizlerde yaptıran var mi

Ben bebek arabamı aldım kıyafetleri hallediyorum yavaş yavaş Rabbim kullanmayı nasip etsin inş ama bir müddet sonra hareketler zorlaşacak hem de herşeyden Çifter Çifter olunca maddi olarak zorlanmak istemiyorum
Canım hayırlı olsun, sağlıkla ağız tadıyla kullanırsın inşallah kuzucuklarınla. Gerçekten alınacak çok fazla şey var, bir yerden başlamak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…