- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.221
valla anlamyrm ya çok ikiniyor uyumuyor pitir pitir ses var kaka yok cildircamBiogai ise yaramasiysa damlayi degistirebilirsin.Benimkilerin faz sancisi felaket boyuttaydi.Biogia ve nurse harvey i beraber kullaniyirim.
7 8 gune kadar yapmayabilir demisti doktorumuz bizim.O yuzden cok rahatsiz,huzursuz degilse sorun yok.P
valla anlamyrm ya çok ikiniyor uyumuyor pitir pitir ses var kaka yok cildircam
Kıpkırmızı okuyor ikiniyor ne bileyim çok da değil heralde gündüz baya uyuyor cunku7 8 gune kadar yapmayabilir demisti doktorumuz bizim.O yuzden cok rahatsiz,huzursuz degilse sorun yok.
Kıpkırmızı okuyor ikiniyor ne bileyim çok da değil heralde gündüz baya uyuyor cunku
Merhaba raporu kendiniz mi istediniz? Doktor mu önerdi? Ben de öğretmenim, 2. dönem 1 buçuk aydan daha az bir sürem kalıyor izne kadar.. Rapor istesem verir mi acaba dokror? Bir de en kötü sınıfları vereceklermiş ki ben nasılsa gideceğim yerime başkası gelecek diye..Öğretmenim o yüzden izne erken çıktım rapor alıp çünkü ayakta durmak yürümek gerçekten işkence gibiydi evde bir nebze rahat geçti bu hafta ama tabii çocuk var ne de olsa onla oyna yemek yap çişe götür yatılmıyor çok
Deneyelim baklm ya perişan oldu çocuğumKarnina gaz masaji yapabilirsin.Pat pat karnina hafif hafif vurabilirsin.Gaz masaji etkiliyor kaka yapmalarini.
Deneyelim baklm ya perişan oldu çocuğum
Evet ya kahroluyorumBilmem mi.Gecen gun aynisi bizim basimizdaydi.Cok zor bir durum .Resmen caresizlik.
Ben istedim doktorumdan daha çalışamıyorum diye o da verdi iznim 8 nisanda bitecek sonrasında zor olacak ama yine rapor haklarını kullanıp idare etmeye çalışacağım seminer dönemine kadarMerhaba raporu kendiniz mi istediniz? Doktor mu önerdi? Ben de öğretmenim, 2. dönem 1 buçuk aydan daha az bir sürem kalıyor izne kadar.. Rapor istesem verir mi acaba dokror? Bir de en kötü sınıfları vereceklermiş ki ben nasılsa gideceğim yerime başkası gelecek diye..
Cevap için teşekkür ederim. Peki toplamda ne kadar verdi raporu? Sanırım heyet raporuna giriyor uzun raporlar.. Benim idare de bana rapor al diyor, keşke alabilsem 2. dönem..Ben istedim doktorumdan daha çalışamıyorum diye o da verdi iznim 8 nisanda bitecek sonrasında zor olacak ama yine rapor haklarını kullanıp idare etmeye çalışacağım seminer dönemine kadar
Bence degistirin, tam market mamasi. Ben hipp’i oneririm hipp combiotic veriyorum bebeklerime.Aptamil pramature verdi bizede doktor ama sanki çok gaz yapıyor gibi geldi ve dediniz gibi çok kopuruyor degistirmelimyim acaba ben de
Şu an prematüre kullanıyoruz ya onun varmı prematüresiBence degistirin, tam market mamasi. Ben hipp’i oneririm hipp combiotic veriyorum bebeklerime.
Doğum sonrası korse kullanan oldu mu arkadaşlar bel desteği ve dikişler için iyi mi bebekler için emzirirken rahat ettirir belki daha rahat uzanırım alırım diye düşündüm size danışmak istedim.
Birde biberon almadım tavsiyeler avent genelde mamajolarda indirim var e bebekte özellikleri benzer kullanan var mı acaba?
Biri 2025 biri 1940. Dün tartmislar. Acaba ne kadar emmeleri lazim bana dakika tutturuyorlar. Ama hep 3 5 dk emiyorlar . Siz günde kaç beslenmeye katilmistinz?
Arkadaşlar bebeklerim 25 günlük ve kabız oldular ne yapmam lazım bilen varsa çok acil yavrum çok acı çekiyor
Merhaba kuvozden çıktıkMesajini buldum merak rttim seni.Nasil oldu bebisler?
Ben 3 gun sonra falan taktım hala da takıyorum karnım gitmediDoğum sonrası korse kullanan oldu mu arkadaşlar bel desteği ve dikişler için iyi mi bebekler için emzirirken rahat ettirir belki daha rahat uzanırım alırım diye düşündüm size danışmak istedim.
Birde biberon almadım tavsiyeler avent genelde mamajolarda indirim var e bebekte özellikleri benzer kullanan var mı acaba?
Merhaba kuvozden çıktıkeve geldik buraya yazmaya fırsat bulamadım bir türlü. Ama yavaş yavaş sistem oturtmayı düşünüyorum.
Hastanede bebekleri 3 saate bir besliyorlardi evde bazen bu süre uzuyor çünkü uyandırmakta güçlük çekiyorum bazen de uyanıkken emmiyorlar. Biberon alımı sorun yok ama içini bitirme sıkıntısı var. Siz 1 aylık bebeklerinizi nasıl kaç saatte bir beslediniz?
Allah korusun hastanede yattık 3 gün sonra zor çıktık hocalar kongredeymis nerdeyse yatacaktik daha asistanlar bizim yetkimiz Yok taburcu etmeye dediler. Yarın kontrol var. Bir sorun çıkacak diye çok korkuyorumIlk ay 2 saati aşmadik hic.Uyandirmasi 45 dk suruyodu.Hatta bir defasinda 1800 dogani acile goturucektik neden uyanmiyor diye.Hastane cok sıkı tembihlemisti 3 saati aşmamak konusunda şekerleri dusuyor dedi.Yani saat kuruyodum ortalama 2 bucuk saatte bir beslenme oluyordu.Simdi 3 e cikardim hatta 4 bile oluyor bazen.Illaki icecekler bitiricekler su anda cok cabuk yoruluyolardir daha cok kucukler cunku.Tavsiyem ne yap ne et uyandir 3 saati aşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?