2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba raporu kendiniz mi istediniz? Doktor mu önerdi? Ben de öğretmenim, 2. dönem 1 buçuk aydan daha az bir sürem kalıyor izne kadar.. Rapor istesem verir mi acaba dokror? Bir de en kötü sınıfları vereceklermiş ki ben nasılsa gideceğim yerime başkası gelecek diye..

Ben istedim doktorumdan daha çalışamıyorum diye o da verdi iznim 8 nisanda bitecek sonrasında zor olacak ama yine rapor haklarını kullanıp idare etmeye çalışacağım seminer dönemine kadar

Ben istedim doktorumdan daha çalışamıyorum diye o da verdi iznim 8 nisanda bitecek sonrasında zor olacak ama yine rapor haklarını kullanıp idare etmeye çalışacağım seminer dönemine kadar
Cevap için teşekkür ederim. Peki toplamda ne kadar verdi raporu? Sanırım heyet raporuna giriyor uzun raporlar.. Benim idare de bana rapor al diyor, keşke alabilsem 2. dönem..

Doğum sonrası korse kullanan oldu mu arkadaşlar bel desteği ve dikişler için iyi mi bebekler için emzirirken rahat ettirir belki daha rahat uzanırım alırım diye düşündüm size danışmak istedim.
Birde biberon almadım tavsiyeler avent genelde mamajolarda indirim var e bebekte özellikleri benzer kullanan var mı acaba?

Valla korse aklima geldikce.takiyorum.Firsat olmuyor,kendimi zor goruyorum.Sezeryan izi icin jel vermisti,onu bile 2 3 defa surebildim.
Biberon avent gayet memnunum ben.

Mesajini buldum merak rttim seni.Nasil oldu bebisler?
Merhaba kuvozden çıktık eve geldik buraya yazmaya fırsat bulamadım bir türlü. Ama yavaş yavaş sistem oturtmayı düşünüyorum.

Hastanede bebekleri 3 saate bir besliyorlardi evde bazen bu süre uzuyor çünkü uyandırmakta güçlük çekiyorum bazen de uyanıkken emmiyorlar. Biberon alımı sorun yok ama içini bitirme sıkıntısı var. Siz 1 aylık bebeklerinizi nasıl kaç saatte bir beslediniz?

Ben 3 gun sonra falan taktım hala da takıyorum karnım gitmedi

Ilk ay 2 saati aşmadik hic.Uyandirmasi 45 dk suruyodu.Hatta bir defasinda 1800 dogani acile goturucektik neden uyanmiyor diye.Hastane cok sıkı tembihlemisti 3 saati aşmamak konusunda şekerleri dusuyor dedi.Yani saat kuruyodum ortalama 2 bucuk saatte bir beslenme oluyordu.Simdi 3 e cikardim hatta 4 bile oluyor bazen.Illaki icecekler bitiricekler su anda cok cabuk yoruluyolardir daha cok kucukler cunku.Tavsiyem ne yap ne et uyandir 3 saati aşma.

Allah korusun hastanede yattık 3 gün sonra zor çıktık hocalar kongredeymis nerdeyse yatacaktik daha asistanlar bizim yetkimiz Yok taburcu etmeye dediler. Yarın kontrol var. Bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…