2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

2 yada 3 saatte bir 45 50 ml mama yada anne sütü bazen 4 saati buluyor benim kızım oğlum 2 saaatte bir besleniyor 2 tane olunca düzen kurmak çok zor ben hala kuramadım duzen

Allah korusun hastanede yattık 3 gün sonra zor çıktık hocalar kongredeymis nerdeyse yatacaktik daha asistanlar bizim yetkimiz Yok taburcu etmeye dediler. Yarın kontrol var. Bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum
1 hafta kontrolleri sanirim.Yok.hic korkma sorun cikmayacak..Sadece cok sistematik besle.Bence en onemlisi o.Ilk 3 ay kilo alma konusunda zirve yapiyolarken en ust limitte alsinlar.2 kiloyu asmislardir da taburcu etmislerdir zaten .

Allah korusun hastanede yattık 3 gün sonra zor çıktık hocalar kongredeymis nerdeyse yatacaktik daha asistanlar bizim yetkimiz Yok taburcu etmeye dediler. Yarın kontrol var. Bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum
1 hafta kontrolleri sanirim.Yok.hic korkma sorun cikmayacak..Sadece cok sistematik besle.Bence en onemlisi o.Ilk 3 ay kilo alma konusunda zirve yapiyolarken en ust limitte alsinlar.2 kiloyu asmislardir da taburcu etmislerdir zaten .
Evet 2 yi asmislardi şimdi bu yetersiz beslenme yüzünden yarın hastaneye alırlar diye korkuyorum. Zayıf doğan en son kilo vermisti sonra aldı tabi. Şimdi ya kilo verdilerse ve hastaneye yatmak zorundasınız bebekler iyi beslenemiyor derlerse diye korkuyorum

2 yada 3 saatte bir 45 50 ml mama yada anne sütü bazen 4 saati buluyor benim kızım oğlum 2 saaatte bir besleniyor 2 tane olunca düzen kurmak çok zor ben hala kuramadım duzen
Memeden beslenince 40 ya da 50 ml alıp almadıklarını bilemiyorum ama mama verirken sorun değil zaten. Şu kontrolü bir atlatsaydik hayırlısıyla

Peki bu 1 hafta kontrolünde neye bakıyorlar?

Onlae premature tabiki bir alip bir vericekler.Doktor bize mehter takimi gibi dusunun iki ileri bir geri dedi.Gunluk 20-30 gram almalari gerekiyor ki yogun bakimdakilerden cok daha iyi bakiyorsundur bebeklerine eminim.Aliyorlardir onlar kilo.Bezleri cis oluyorsa tamam.

Boy,kilo genel bakim.Cok uzun surmuyor.Doktor bize aptamilin dusuk kilo ve prematureler icin ek toz mamasini vermisti.Size de verebilir bu kontrolde.Anne sutune ekliyorsun.
Bize Aptamil in protein gibi bir şeyini verdiler. Anne sütüne karistirilan. Riskli bebeklik polikliniği varmış oraya gidin dediler.

Evett o iste.Onu ihmal etme.Ver karistirip sutune.Kilo aldiriyor.Topuk kanlarinda sorun cikmadi degil mi ?
Bize bir şey demediler topuk kanında da sorun yok herhalde sormustuk sorun yok dediler bir de bebekler 1 ay kaldı hastanede acaba sağlıkocaginda topuk kanı alacaklar mi?

Bize bir şey demediler topuk kanında da sorun yok herhalde sormustuk sorun yok dediler bir de bebekler 1 ay kaldı hastanede acaba sağlıkocaginda topuk kanı alacaklar mi?

Sorun olursa ariyorlar zaten bir daha vermek icin.Benim minigin 3.kez aldilar.Bir degerimiz takipte mesela.Prematurelerde oluyormus.Ne guzel sorun cikmamis sizde.

Güya 35e kadar çalışırım diyordum kızımda 37ye kadar çalışmıştım çünkü ama nerdeee mümkün değil artık doğumdan sonra rapor falan bir şekilde haziranı bulmamız lazım
Doğum için doktorunuz normal sezeryan diye bir yorumda bulunuyor mu? Bende öğretmenim28. Haftadayım kısmetse 30 da çıkacağım. Yabi idaredeyim yoksa o kadar bile dayanamazsın siz iyi götürmüşsünüz sınıfta. İkiz gebelik çok zor

Sorun olursa ariyorlar zaten bir daha vermek icin.Benim minigin 3.kez aldilar.Bir degerimiz takipte mesela.Prematurelerde oluyormus.Ne guzel sorun cikmamis sizde.
Valla aldilarsa da 2. Kez bilmiyorum mesela 2 kez beyin ultrasonuna girdiler ama bize sonuç söylemediler. Kan aldılar sonuç söyleme yok sadece bana mesaj geliyordu radyoloji sonucunuZ çıktı diye.

Valla aldilarsa da 2. Kez bilmiyorum mesela 2 kez beyin ultrasonuna girdiler ama bize sonuç söylemediler. Kan aldılar sonuç söyleme yok sadece bana mesaj geliyordu radyoloji sonucunuZ çıktı diye.

Almis olabilirler ama sonuc anormal cikinca zaten ariyorlar.Bizi hemen aradilar mesela 1. Bebegin 2 degeri normal disi.Bir daha alicaz diye ve.hemen fakulteye sevk ediyor saglik ocagi randevu falan olmaksizin gidiyorsun.1 ay gecmis ciksa coktan cikardi.

Ben 3 gun sonra falan taktım hala da takıyorum karnım gitmedi
Öncelikle çok sevindim eve gelmiş minikler gözünüz aydın kontrolleri de güzel çıkar inşallah Ben göbekten çok bebeklerime daha iyi bakabilir miyim bel ve dikiş ağrısı daha az oluyor, daha rahat hareket ediliyor dediler ondan merak ettim dr sorup alacağım artık.

Evet daha rahat hareket ediliyor. Ağrı azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…