- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.261
Evet şükür sorun yok o zaman.Almis olabilirler ama sonuc anormal cikinca zaten ariyorlar.Bizi hemen aradilar mesela 1. Bebegin 2 degeri normal disi.Bir daha alicaz diye ve.hemen fakulteye sevk ediyor saglik ocagi randevu falan olmaksizin gidiyorsun.1 ay gecmis ciksa coktan cikardi.
Yok kan sekerine bakıyor topuktan dusukse risk var değilse yok o yüzden giderken besle de git düşük çıkmasınKontrol yarın. İnşaallah risk yoktur. Kan tahlili mi yapiyorlar?
çıkacağız birazdan emmiyorlar 10.30 da besledim.Yok kan sekerine bakıyor topuktan dusukse risk var değilse yok o yüzden giderken besle de git düşük çıkmasın
Çok teşekkürler işe yarıyor mu gerçektenMerhaba eger mama veriyorsaniz. 1 cay kasigi zeytinyagi dokun icine. hemen yaparlar kakalarini.doktorumuzun tavsiyesi bu arada.
Çok geçmiş olsun ben bebelerden fırsat bulamadım yeni gördümAllah korusun hastanede yattık 3 gün sonra zor çıktık hocalar kongredeymis nerdeyse yatacaktik daha asistanlar bizim yetkimiz Yok taburcu etmeye dediler. Yarın kontrol var. Bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum
Bende senin gibiyim kara kara düşünüyorum bebeleri bırakıp işe nasıl gidicezMerhaba raporu kendiniz mi istediniz? Doktor mu önerdi? Ben de öğretmenim, 2. dönem 1 buçuk aydan daha az bir sürem kalıyor izne kadar.. Rapor istesem verir mi acaba dokror? Bir de en kötü sınıfları vereceklermiş ki ben nasılsa gideceğim yerime başkası gelecek diye..
Cnm ben golden goat diye bir mama kullanıyorum internet te çok araştırdımBoy,kilo genel bakim.Cok uzun surmuyor.Doktor bize aptamilin dusuk kilo ve prematureler icin ek toz mamasini vermisti.Size de verebilir bu kontrolde.Anne sutune ekliyorsun.
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun ben bebelerden fırsat bulamadım yeni gördüm
Nasul geçti kontrol canımçıkacağız birazdan emmiyorlar 10.30 da besledim.
Güzeldi muayene etti her ikisini de tarttı kilo almislar dedi çok şükür kan testine gerek kalmadı.Nasul geçti kontrol canım
Sevindim canım çok şükürGüzeldi muayene etti her ikisini de tarttı kilo almislar dedi çok şükür kan testine gerek kalmadı.
Teşekkür ederim canım bilmiyordum bunu güzel bir tavsiye olduSevindim canım çok şükürsen yinede beslenmeye dikkat et mama kullanıyorsan bir tavsiye daha vereyim gece kendi sutunu gündüz mama ver 4 öğün mama 4 öğün kendi sutunu günde 8 öğün 3 saatte bir ver ben öyle yapiyrm gece kendi sutumuzu daha çabuk sindiriyor gaz sorunu çok olmiyor
1 aylık olduk aptamil kullaniyrm bende ama memnun değilim hipe gecicem aptamil çok kopuruyir vaz yapıyor size pramature mi normal mamami onerdiTeşekkür ederim canım bilmiyordum bunu güzel bir tavsiye olduhipp marka al dedi doktor.
Sizin kaç aylık ikizler ?
Bebeklerim prematüre ama bana hipp 1 dedi organikmis prematüre için ayrı var mı bilmiyorum1 aylık olduk aptamil kullaniyrm bende ama memnun değilim hipe gecicem aptamil çok kopuruyir vaz yapıyor size pramature mi normal mamami onerdi
Aptamil prematil kullaniyrm prematüre bebekler için sadace eczanede var 90 lira 200 gr çok pahalı 1 hafta gidiyor yüzden değiştirmek istedim 3 kilo olunca dedi doktor daha küçükler dediBebeklerim prematüre ama bana hipp 1 dedi organikmis prematüre için ayrı var mı bilmiyorum
200 Gr gerçekten çok pahali. Rabbimiz kolaylıkla altından kalkmak nasip etsin.Aptamil prematil kullaniyrm prematüre bebekler için sadace eczanede var 90 lira 200 gr çok pahalı 1 hafta gidiyor yüzden değiştirmek istedim 3 kilo olunca dedi doktor daha küçükler dedi
Amiin canım az kaldı artık normal manaya geccez ins kiloları 3 u geçmiştir ins200 Gr gerçekten çok pahali. Rabbimiz kolaylıkla altından kalkmak nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?