- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.192
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.301
Merhaba rop muayenesinde göze takılan teller nasıldı bebekler cok agladı mı? Tel takılacagını duyan eşim muayeneyi yaptırmadı 35+6 da dogum yapmıştım ben cok emin olamadık yaptırmaya..
Benim ilk kızım sağlık ocağında olmuştu muayene. Bunlar da öyle olacak sanmistimDiger bebek icin doktor da bisey demedi.Iyi dedin sorayim onu ben.Biz yogundan cikarken kimlerr,nerelere goturulecek listesi verilmisti.Direkt rop muayenesi yaziyodu premature bebekler icin.Saglam da bir ucret verdik hatta
Sizin bebekler de mi prematüre olarak geçiyor?Merhaba rop muayenesinde göze takılan teller nasıldı bebekler cok agladı mı? Tel takılacagını duyan eşim muayeneyi yaptırmadı 35+6 da dogum yapmıştım ben cok emin olamadık yaptırmaya..
Al benden de o kadar emzireyim diyorum gece iki üç saat sürüyor altlarını değiştir emzir bi bakıyorum 3 saat olmuş uyku falan kalmadıOyle bir sistem oturtmadim tam olarak.Sabahtan ogleden sonraya kadar ama cogunlukla meme.Az cok uykumu almis oluyorum sut biraz daha iyi oluyor o zaman.Ogleden sonra mamaya yoneliyoruz.Gece zaten mama.Ilk ay memeydi ama buyudukce ikisini emzirmek en az 45 dk .Bir de sabaha karsi sagiyorum sutu dolmus olursa gogusler.Bazen memedrn sonra hala mikirdaniyolarsa ustune biraz da mama yapiyoruz .2bucuk 3 saat tutuyor onlari .
Evet ya ikisini de altini degistir besle derken sonraki beslenme geliyor nerdeyseAl benden de o kadar emzireyim diyorum gece iki üç saat sürüyor altlarını değiştir emzir bi bakıyorum 3 saat olmuş uyku falan kalmadı
Cok kısa sürmüş tekrar bi araştırıyım benValla acikca soyleyeyim yarim saatten fazla devamli damla dalattilar 4 5 er dk da bir gozbebeklerinin buyumesi icin.Buyudukten sonra dedigin gibi tel takilmis.Doktor bana gostertmedi.Sen otur annesi bakma dedi.Ama yaklasik 30 saniye surmedi bu islem de.Cok sukur biz gectik.
Evet canım prematüre geciyor ama sınırda diyebilirimSizin bebekler de mi prematüre olarak geçiyor?
merhaba arkadaşlar.nasipse 2020 ikiz annesi olacağım.bugün kontrolüm vardı.bebklerden biri baş,diğeri makat geliş pozisyonda.baş olan bayaa yerleşmiş,ağrım yok.nstde de sancı yok.böyle olanınız var mı
Chelzy merhaba sana rop hakkında bilgi verirken 1 ayı geçmeyin dediler mi biz 43 günlük olduk geç mi kaldık acaba?Benim ikisi de bas asagi yerlesmislerdi rahim iyice incelmisti.32 den 36 ya kadar tuvalet ve kontrol disinda hep yattim.Ama benimkiler iyice agiza dayanmislardi artik.nst de son gune kadar benkm de sancim yoktu hic.
Chelzy merhaba sana rop hakkında bilgi verirken 1 ayı geçmeyin dediler mi biz 43 günlük olduk geç mi kaldık acaba?
Doktor mu tembihledi yatak istirahati diye.bana da dinlenceksin hafif tempo yürüyebiilirsin ama zorlamıcaksın dedi.Benim ikisi de bas asagi yerlesmislerdi rahim iyice incelmisti.32 den 36 ya kadar tuvalet ve kontrol disinda hep yattim.Ama benimkiler iyice agiza dayanmislardi artik.nst de son gune kadar benkm de sancim yoktu hic.
Doktor mu tembihledi yatak istirahati diye.bana da dinlenceksin hafif tempo yürüyebiilirsin ama zorlamıcaksın dedi.
erkek iyice dayanmış dedi ama bilemedim şimdi.kendimi de iyi hissediyorum yine de tedbirli olmakta fayda var.umarım erken gelmezler32 de bu durum oldu.Doktor o kontrolde her an gelebilirler dedi.O yuzden isrirahat verdi 4 hafta tuttum iceride diyebilirim ama benimkilerin kafalar iyice asagida baski yapiyodu artik.Sizin doktorunuz hafif tempo yuruyus demisse risk yoktur.
erkek iyice dayanmış dedi ama bilemedim şimdi.kendimi de iyi hissediyorum yine de tedbirli olmakta fayda var.umarım erken gelmezler
Çok teşekkürler1 aylik kontrollerine giderken yaptirdik biz ama zaman dilimi verdiler mi hatirlamiyorum.Tarih vermemisler.Bak asagida bize yogunda verilen liste yapilacaklar diye.1 ekimde dogdular ve 10 gun kaldi yogunda.
baskı hissetmiyorum şimdilik.saol canım tesekkür ederimErkekler aceleci demek.Benim ikiside erkek.Basasagi geldiler iste.Baski hissetmiyorsan sorun yok.Insallah vaktiyle alirsin kucagina.Yine de cok yormamaya calis kendini.
Ikiz anneleri fikirlerinizi almak istiyorum bnm kızlar 5 aylik oldular uyku problemimiz var geceleri fena dgl ama gun icinde cok az uyuyorlar ve ikiside sallanmadan uyumuyorlar uyku egitimi vereniniz var ikizler için nsl bir yol izleyebiliriz kendi kendilerine uyumayı öğretmem lazım yoksa perte çıkacağım yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?