2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canlaaarr.. hipp1 mama aldım 50 ml e 1.5 ölçek atıyorum sanırım 30 ml e 1 ölçek oluyor 50 ye 1.5 attım. Doğru mudur? Bir de yapılan mama ne kadar sürede tüketilmeli? Anne sütü 3 saat dayanıyor bu mamaların da süresi var mıdır?

Goz karari aynen 1 bucuk olcek yeterli.
Disarida 1 saat icinde tuketilmeli.Yoksa cöpe

Haklısın ☺Bir beslenme saati meme bir sonrakine mama mi yapıyorsunuz yoksa her beslenme de meme+mama mi?

Oyle bir sistem oturtmadim tam olarak.Sabahtan ogleden sonraya kadar ama cogunlukla meme.Az cok uykumu almis oluyorum sut biraz daha iyi oluyor o zaman.Ogleden sonra mamaya yoneliyoruz.Gece zaten mama.Ilk ay memeydi ama buyudukce ikisini emzirmek en az 45 dk .Bir de sabaha karsi sagiyorum sutu dolmus olursa gogusler.Bazen memedrn sonra hala mikirdaniyolarsa ustune biraz da mama yapiyoruz .2bucuk 3 saat tutuyor onlari .

Uyku çok önemli gerçekten sütü etkiliyor. Gece çok az uyuyorum sütüm az oluyor o yüzden.

Arkadaşlar çok şükür işitme testini geçtik yine kipirdayacaklar da gecemeyecegiz diye çok korktum.

1.5 aylıkken yapiyoruz dedi Selçuklu tıp kalça testini. özel bir hastanede ise 2 ay dediler özele gideceğiz çünkü sabah 8.30 da gidip sıra alıp bekleyip sonra ultrasona yönlendiriyormus tıp. İkizlerle bu iş zor olacağı için mecbur özele gideceğiz sanırım.

Siz sağlık ocağındaki görme testini ne zaman yaptırdınız hemşire bunlar prematüre olduğu için acaba ne zaman yapılır biz mi yapacağız doktoruna sor dedi bizim bı doktorumuz yılki. Siz sağlık ocağında ne zaman yaptırdiniz özellikle prematüre bebeklerinizi

Normal goz testine girmedi bizim yogunbakima giren bebemiz.Ozelde ya da fakiltede rop muayenesi oldu.Hatta herhangi bir goz doktoruna girdik once.Ben yapmiyorum prof yapiyor onu dedi.Prof.a yonlendirildik.

Normal goz testine girmedi bizim yogunbakima giren bebemiz.Ozelde ya da fakiltede rop muayenesi oldu.Hatta herhangi bir goz doktoruna girdik once.Ben yapmiyorum prof yapiyor onu dedi.Prof.a yonlendirildik.
Diğer bebeğiniz sağlık ocağında mi oldu? Acaba bizimki de mi öyle olur.

Tıp da da hiçbir şey demediler

Diğer bebeğiniz sağlık ocağında mi oldu? Acaba bizimki de mi öyle olur.

Tıp da da hiçbir şey demediler

Diger bebek icin doktor da bisey demedi.Iyi dedin sorayim onu ben.Biz yogundan cikarken kimlerr,nerelere goturulecek listesi verilmisti.Direkt rop muayenesi yaziyodu premature bebekler icin.Saglam da bir ucret verdik hatta

Diger bebek icin doktor da bisey demedi.Iyi dedin sorayim onu ben.Biz yogundan cikarken kimlerr,nerelere goturulecek listesi verilmisti.Direkt rop muayenesi yaziyodu premature bebekler icin.Saglam da bir ucret verdik hatta
Merhaba rop muayenesinde göze takılan teller nasıldı bebekler cok agladı mı? Tel takılacagını duyan eşim muayeneyi yaptırmadı 35+6 da dogum yapmıştım ben cok emin olamadık yaptırmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…