- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.281
Sanırım kırkı çıkıncaArkadaşlar kalça cikikligi testi ne zamandı? İlk kizimda her şeyi söylemişti hastane ona göre yapmıştık bunlar bir şey demedi ben de tabiki sormayı unuttum.2 aylıkken miydi?
Bazı yerlerde prematüre bebeklerin 2. Ayda yapıldığını okudum da kafam karistiSanırım kırkı çıkınca
Kalça cikikligi testi ne zaman yapılıyordu arkadaşlar?
Evet bizimki 2.ayda olduBazı yerlerde prematüre bebeklerin 2. Ayda yapıldığını okudum da kafam karisti
Cnm en doğrusunu çocuk doktorun söyle r en iyisi danışmakBazı yerlerde prematüre bebeklerin 2. Ayda yapıldığını okudum da kafam karisti
Canlaaarr.. hipp1 mama aldım 50 ml e 1.5 ölçek atıyorum sanırım 30 ml e 1 ölçek oluyor 50 ye 1.5 attım. Doğru mudur? Bir de yapılan mama ne kadar sürede tüketilmeli? Anne sütü 3 saat dayanıyor bu mamaların da süresi var mıdır?
Teşekkürler chelzyGoz karari aynen 1 bucuk olcek yeterli.
Disarida 1 saat icinde tuketilmeli.Yoksa cöpe
Teşekkürler chelzysen de mama veriyor muydun?
HaklısınVermem mi ? ikizlerde sadece memeyle isi gotureni tebrik ederim.
Haklısın ☺Bir beslenme saati meme bir sonrakine mama mi yapıyorsunuz yoksa her beslenme de meme+mama mi?
Uyku çok önemli gerçekten sütü etkiliyor. Gece çok az uyuyorum sütüm az oluyor o yüzden.Oyle bir sistem oturtmadim tam olarak.Sabahtan ogleden sonraya kadar ama cogunlukla meme.Az cok uykumu almis oluyorum sut biraz daha iyi oluyor o zaman.Ogleden sonra mamaya yoneliyoruz.Gece zaten mama.Ilk ay memeydi ama buyudukce ikisini emzirmek en az 45 dk .Bir de sabaha karsi sagiyorum sutu dolmus olursa gogusler.Bazen memedrn sonra hala mikirdaniyolarsa ustune biraz da mama yapiyoruz .2bucuk 3 saat tutuyor onlari .
Su siralar oglanlardan bi tanesi inanilmaz huysuz ne uyku ne dinlenme ne dogru duzgun beslenme.NapalimUyku çok önemli gerçekten sütü etkiliyor. Gece çok az uyuyorum sütüm az oluyor o yüzden.
Çok teşekkürler işe yarıyor mu gerçekten
Allah kolaylık versin hepimizeSu siralar oglanlardan bi tanesi inanilmaz huysuz ne uyku ne dinlenme ne dogru duzgun beslenme.Napalim
Arkadaşlar çok şükür işitme testini geçtikyine kipirdayacaklar da gecemeyecegiz diye çok korktum.
1.5 aylıkken yapiyoruz dedi Selçuklu tıp kalça testini. özel bir hastanede ise 2 ay dediler özele gideceğiz çünkü sabah 8.30 da gidip sıra alıp bekleyip sonra ultrasona yönlendiriyormus tıp. İkizlerle bu iş zor olacağı için mecbur özele gideceğiz sanırım.
Siz sağlık ocağındaki görme testini ne zaman yaptırdınız hemşire bunlar prematüre olduğu için acaba ne zaman yapılır biz mi yapacağız doktoruna sor dedibizim bı doktorumuz yılki. Siz sağlık ocağında ne zaman yaptırdiniz özellikle prematüre bebeklerinizi
Diğer bebeğiniz sağlık ocağında mi oldu? Acaba bizimki de mi öyle olur.Normal goz testine girmedi bizim yogunbakima giren bebemiz.Ozelde ya da fakiltede rop muayenesi oldu.Hatta herhangi bir goz doktoruna girdik once.Ben yapmiyorum prof yapiyor onu dedi.Prof.a yonlendirildik.
Diğer bebeğiniz sağlık ocağında mi oldu? Acaba bizimki de mi öyle olur.
Tıp da da hiçbir şey demediler
Merhaba rop muayenesinde göze takılan teller nasıldı bebekler cok agladı mı? Tel takılacagını duyan eşim muayeneyi yaptırmadı 35+6 da dogum yapmıştım ben cok emin olamadık yaptırmaya..Diger bebek icin doktor da bisey demedi.Iyi dedin sorayim onu ben.Biz yogundan cikarken kimlerr,nerelere goturulecek listesi verilmisti.Direkt rop muayenesi yaziyodu premature bebekler icin.Saglam da bir ucret verdik hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?