- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.191
- 1.123
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.321
Bu rop testi ile ilgili bir şeyler okudum da yok göz kkanamasi çocuğun gözünü acamamasi vs birsuru şey gelmiş insanların başına. Gözüm korktuprematüre annesi olmak zormuş bilsem hamilelik boyunca yatardim ama nasipse varsa yine bulurdu o ayrı.
Peki bundan başka böyle önemli bir test var mıdır kalp beyin vs başka doktora. Ve siz bu ropa başka kontrole gidecek misinizO yuzden her goz doktoru yapmiyor.Ben yapamam dedi resmen bilmeden normal randevu almisiz.Prof.a yonlendirildik ozelde hemen.Adam isinin ehliydi ama.Bizde cok sukur sorun cikmadi.Cok zor dedigin gibi.2 kilo sınırı bile okadar cok sey farkettiriyoki...2200 doganin masallahi var,yakaladi bile normal dogani ama 1800 dogan marazli oglum benim.Hersey mi onu bulur
Ben tek bakıyorum yardım edenim yok malesef yeter ki uyusunlar diye sallıyorum dediğin gibi benimde biri benle yatmayı çok seviyor gece uyanıyor uyumayınca mecbur yanıma aliyorum beraber uyuyalım tabi bn uyuyamiyorum off nsl olacak bilmiyorum artık ayak ağrısından yürüyemiyorumKelin ilaci olsa misali...10 gun sonra 3 aylik olucaz.Evde herkes farkli sekilde uyutuyor.Bir tanesi hele gogsumde koala.gibi yapisarak uyuyor.Bazen geceleri oyle uyuyoruz yeterki uyusun diye,besikte asla yatmiyor.Gunduz ya kucak pozisyonunda uyuyolar,babannelerindeyse 7/24 ayakta.salliyorsimdi boyleyse birkac ay sonra napicaz hic bilmiyorum.Ilerisi icin uyku egitmeni bile dusunuyorum bende.
Peki bundan başka böyle önemli bir test var mıdır kalp beyin vs başka doktora. Ve siz bu ropa başka kontrole gidecek misiniz
Cidden tek mi bakiyorsun? Saygiyla egiliyorum onunde valla.Benimde bir tanesi kucakra uyuyor.kolumun altina yastik destegi yapiyorum ki uyuyakalirsam dusurmeyeyim.diye.Ayagimda uyuyor bazen,bende kaykilarak az da olsa uyuyorumBen tek bakıyorum yardım edenim yok malesef yeter ki uyusunlar diye sallıyorum dediğin gibi benimde biri benle yatmayı çok seviyor gece uyanıyor uyumayınca mecbur yanıma aliyorum beraber uyuyalım tabi bn uyuyamiyorum off nsl olacak bilmiyorum artık ayak ağrısından yürüyemiyorum
Evet tek bakıyorum canım ilk iki ay annem yanimdaydi 3 aydır tek bakıyorum uyku problem olmaya başladı günde 5 saat uyku lux haline geldi öyle oluyor ki 2-3 saatlik uykuyla gün geçiriyorum yemeği temizliği herşey bende malesef ki o yüzden diyorum miniklerin bi uyku düzeni olursa Bnde azda olsa rahat ederim de nsl olacak bilmiyorum işte birbirlerini uyandırmaya başladılar bu aralar alıştırmaya çalışıyorum birbir seslerine nsl yapicam bilmiyorum hiç hem annelikle acemiyim hem ikiz bebek gerçekten çok zormus Allah hepimizinde yardımcısı olsunCidden tek mi bakiyorsun? Saygiyla egiliyorum onunde valla.Benimde bir tanesi kucakra uyuyor.kolumun altina yastik destegi yapiyorum ki uyuyakalirsam dusurmeyeyim.diye.Ayagimda uyuyor bazen,bende kaykilarak az da olsa uyuyorum
Amin benn de tek bakıyorum.Evet tek bakıyorum canım ilk iki ay annem yanimdaydi 3 aydır tek bakıyorum uyku problem olmaya başladı günde 5 saat uyku lux haline geldi öyle oluyor ki 2-3 saatlik uykuyla gün geçiriyorum yemeği temizliği herşey bende malesef ki o yüzden diyorum miniklerin bi uyku düzeni olursa Bnde azda olsa rahat ederim de nsl olacak bilmiyorum işte birbirlerini uyandırmaya başladılar bu aralar alıştırmaya çalışıyorum birbir seslerine nsl yapicam bilmiyorum hiç hem annelikle acemiyim hem ikiz bebek gerçekten çok zormus Allah hepimizinde yardımcısı olsun
İşitme tamam bizim kalça ve rop kaldıUniversitenin referans merkezine yonlendirdiler bir de bizi isitme testi icin.Fakulteden de illa istediler.2 defa isitme testine girdi yani minik.Rop muayenesi bir de o kadar.
Ne kadarlik oldu senin bebisler nsl düzen kurdun cnmAmin benn de tek bakıyorum.
44 günlük. Tam bir düzen yok 3 saate bir beslenme. Uyku düzeni yok. Onlar uyurken ev işi yapıyorum ama yetişmiyor.Ne kadarlik oldu senin bebisler nsl düzen kurdun cnm
Ben birini ayağıma birini kucagima alıp sallıyorum sakinlesiyorlar yada şarkı fln söylüyorum yüksek sesle odaklari değişiyor sakinliyorlar sizler ne yapıyorsunuzikicicek-birbocek Jawlensky
Peki ben sorayim bu defa size,ikisi birden aglayinca napiyorsunuz kizlar ? Bazen tek kaliyorum.kisa sure agliyorlar cok.Deliriyorum o anlarda.
Bende ayni sekilde biri ayagimda biri lucagimda ya da anakucaginda.Kanguru aldim yenidgan aparati olan sevmediler.icinde yuzduler zaten buyuk geldi.Biraz buyusunler insallah kullanabilirim.Ben birini ayağıma birini kucagima alıp sallıyorum sakinlesiyorlar yada şarkı fln söylüyorum yüksek sesle odaklari değişiyor sakinliyorlar sizler ne yapıyorsunuz
Üzücü bir durum bnm yakında hiç kimsem yok kvler hala görmeye gelmedi bu hafta gelecekmisler herkes bi tuhaf cnm duyunca böyle şeyler way be diyorum milletin ki yarışır biz bakalim bizimkiler ortada yok annem arada geliyor bir hafta kalip gidiyor babam kardeşim çalışıyor duramıyor ev halay çekiyor bn de halay basi :)44 günlük. Tam bir düzen yok 3 saate bir beslenme. Uyku düzeni yok. Onlar uyurken ev işi yapıyorum ama yetişmiyor.
Aslında bana yardım edecek var da ben istemiyorum annem ve kv iktidar yarışına girdi. Arada kaldım. Kv gereksiz yere iddialasti hastaneden çıkınca annem yanimda kalsin istedim kv izin vermedi annem de sinir oldu ben de oldum sonuçta ameliyatlıyim ve annemi istiyorum yanımda. Sonra ipler gerildi annem gitti evine kv biraz kalıp o da gitti şimdi istemiyorum yoksa yine arada kalacağım çok zorlandım bebekler kuvozde ona mı yanayım ağrıma sizima mi bunlara mi. İkisine de yakın oturuyoruz. Annemler sık sık gündüzleri gelip gidiyor
Şu an küçük oldukları için ikisini de kucağıma aliyorum biraz geziyoruz susmazlarsa ikisini birden emziriyorumikicicek-birbocek Jawlensky
Peki ben sorayim bu defa size,ikisi birden aglayinca napiyorsunuz kizlar ? Bazen tek kaliyorum.kisa sure agliyorlar cok.Deliriyorum o anlarda.
İlk çocuğumda ne doğumgününe ne kirkina hicbirseyine gelmedi bunda annemle iddia ediyor. Hediye de vermedi kusura bakmasın ama beklerim babaanne sonuçta ama tık yok sadece iddia etmeye var. AnlamadımÜzücü bir durum bnm yakında hiç kimsem yok kvler hala görmeye gelmedi bu hafta gelecekmisler herkes bi tuhaf cnm duyunca böyle şeyler way be diyorum milletin ki yarışır biz bakalim bizimkiler ortada yok annem arada geliyor bir hafta kalip gidiyor babam kardeşim çalışıyor duramıyor ev halay çekiyor bn de halay basi :)
Arkadaşlar 44 günlüğüz 60 ml mama veriyorum ağlıyorlar acaba doymadilar mi 80 90 versem çok olurmu mama çok verilirse böbreklere zarar verir diye bir şey var mı?
Olmadi 70 yapayım madem 2 saattir uyutamadım ağlıyorlar ikisi de ve sallamak emzirmek yetmiyor tam sizin sorunuzun üstüne geldi aslında90 45 gunluk icin cok degil mi ? Benimkiler su anda 90-110 arasi aliyor.Sen bir dene istersen ama.
Gerçekten çok tuhaflarİlk çocuğumda ne doğumgününe ne kirkina hicbirseyine gelmedi bunda annemle iddia ediyor. Hediye de vermedi kusura bakmasın ama beklerim babaanne sonuçta ama tık yok sadece iddia etmeye var. Anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?