2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Gerçekten çok tuhaflar uzak olmasi daha iyi oylesinin gelip basini agritmasindansa bide bi çocuğun daha mi var bn bunlarla baş edemiyorum Allah kolaylık versin yardımcın olsun ins
Evet canım Şubat'ta 4 u dolduracak inşaallah bir kızım daha var. Çok sağ olasın hepimizin inşaallah

Merhaba bende 6 haftalik doktora gittigimde, ikizlerimin olucagini ögrendim. Doktor birin kalp atisinin daha yavas attigini söyledi ama bir risk olusmadigini belirtdi. Acaba sizde durum nasildi?

Arkadaşlar 44 günlüğüz 60 ml mama veriyorum ağlıyorlar acaba doymadilar mi 80 90 versem çok olurmu mama çok verilirse böbreklere zarar verir diye bir şey var mı?
canım bizde 40 günlüğüz benim bebeklerim 90 içiyor zaten fazla gelirse kusuyor o zman azaltirsin ben ilk hastaneden çıktıklarında 45 ml verydum 5 ml 5 ml artırdık 90 ml oldu zaten attıkça beslenme saatleri uzayacakmis 3 saat değilde 4 5 saat arayla besloyecekmisiz

Merhaba bende 6 haftalik doktora gittigimde, ikizlerimin olucagini ögrendim. Doktor birin kalp atisinin daha yavas attigini söyledi ama bir risk olusmadigini belirtdi. Acaba sizde durum nasildi?
6+0 da biz kalp atışlarını gördük duymadım. Sata göre 8+2 de gittim biri 8+5 imiş 169 atim iyi dedi. Diğeri 8+2 imiş onunda kalp atımı 166 imiş. Haftalarına göre iyi dedi boyları da 20 mm diğeri 18 mm.

Ben mi cok az mama veriyorum cc olarak acaba?benimkilerin midesi mi cok kucuk ya da anlamadim.1 ocakta 3 ay dolucak 90-100 cc iciyolar.Az mi veriyorum ki ama biraz.fazla versem guldur guldur kusuyolar

Ben mi cok az mama veriyorum cc olarak acaba?benimkilerin midesi mi cok kucuk ya da anlamadim.1 ocakta 3 ay dolucak 90-100 cc iciyolar.Az mi veriyorum ki ama biraz.fazla versem guldur guldur kusuyolar
Bence kapasiteleri o kadar olabilir. Her bebek bir değildir ben arttırdım içtiler ama dibinde kalıyor biraz biberonun. sonra kusuyorlar bir de. Yani aç kalıyorlar diye artırdım bu sefer de kustular ama artık 50 değil de 65 70 arası veriyorum

Arkadaşlar Bebelac devam sütü hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullananiniz var mı? İyi mıdır? Hipp bizi aşıyor biraz

Evet sanirim kapasiteyle alakali ve biz cok vermedik.uzun sure 40 ve 60 ar cc verdik.Hata ettik belki

Evet sanirim kapasiteyle alakali ve biz cok vermedik.uzun sure 40 ve 60 ar cc verdik.Hata ettik belki
Aslında bunu ilk kizimda ben de düşündüm. 1 meme emzirip bırakırdım diğerini de verseydim arkasından belki şimdi bogazli bir çocuk olurdu diyorum. Da doymasa ağlarlar. Bu da var yani.

Aslında bunu ilk kizimda ben de düşündüm. 1 meme emzirip bırakırdım diğerini de verseydim arkasından belki şimdi bogazli bir çocuk olurdu diyorum. Da doymasa ağlarlar. Bu da var yani.
2 bucuk 3 saate yaklastimi agliyolar.Dogduklarindan beri mama saatlerine onem verdik cok.Sanirim ordan yirttik durumu yoksa aylarina gore az yiyolar saniyorum.

Bnmkiler 5 ayını doldurdu iki ikibuçuk saatte bazen 120 bazen 90 yiyorlar sizin demenize gore çok az yiyor bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…