2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bnmkiler 5 ayını doldurdu iki ikibuçuk saatte bazen 120 bazen 90 yiyorlar sizin demenize gore çok az yiyor bizimkiler

Dedigim.90 100 u de cikartiyolar 3 saatte bir.Bilemedim ya.Bazen emdikten sonra ac mi tok mu anlamiyorum mama veriyorum.Guldur guldur kusuyolar.Bazen vermiyorum 15 dk sonra avaz avaz agliuolar.3 ay dolacak.Hala cozemedim bunlari ben

Dedigim.90 100 u de cikartiyolar 3 saatte bir.Bilemedim ya.Bazen emdikten sonra ac mi tok mu anlamiyorum mama veriyorum.Guldur guldur kusuyolar.Bazen vermiyorum 15 dk sonra avaz avaz agliuolar.3 ay dolacak.Hala cozemedim bunlari ben
Bnde çözemedim cnm biri zaten 4 5 saat verme mama istemez öteki 2 saatte kizilkiyamet ben arada delidana oldum dolanıyorum

Migros bezi bende denemek iatiyorum.prima premium kullaniyoruz.Ogullarimin biri resmen kakamatik.Gunde 5 kez kaka yapiyor.Bez dayanmiyor.
Bn ilk prima kullandım sonra molfix baktım basedemiyorum minies kullanmaya başladım 50 li paket 26.5 lira 3 numara kullanıyorum şuan çok çok bariz farkta yok bana gore molfix 'le dediğin gibi durmadan bez değişiyoruz ztn

Ben mi cok az mama veriyorum cc olarak acaba?benimkilerin midesi mi cok kucuk ya da anlamadim.1 ocakta 3 ay dolucak 90-100 cc iciyolar.Az mi veriyorum ki ama biraz.fazla versem guldur guldur kusuyolar
Bence normal biz 2 ayı doldurmadik 90 içiyor arada 75 veriyrm doymuyor 90 veriyrm bazen oğluma kızım daha 60 65 cc içiyor senin gayet normal

Bizim bebeler sınırda olduğu için rop u dememişler yani yaptirmasak da olurmuş. Yaptırsaniz da iyi olur demiş doktor. Eşim hastaneye görüşmeye gitmişti rop dışında yaptırmamiz gerekli bir şey var mı diye. Çarşamba günü gideceğiz doktor yapılsa iyi olur demiş sonuçta. Çok soğuk kar geliyor ve konya donmus durumda üşütür muyuz diye korkumdan gitmek istemiyodum. Eşim götüremeyecek babamla gideceğiz.

Durumlar nasıl arkadaşlar benim kızlardan biri gazlı uyumuyor diğeri uyudu bayadir demekki gece uyku yok bana

Kızlar merhaba ben 36 haftalık ikizlere gebeyim 37 + 2 de alınacak nasipse bebeklerim. Ama 2200 anva var kiloları. Sizinkiler nasıldı yani bı kiloyla evde büyütebilir miyim bebeklermi endişeliyim

Ben mi cok az mama veriyorum cc olarak acaba?benimkilerin midesi mi cok kucuk ya da anlamadim.1 ocakta 3 ay dolucak 90-100 cc iciyolar.Az mi veriyorum ki ama biraz.fazla versem guldur guldur kusuyolar
Herkesin yeme kapasitesi farklı senin bebeğini en iyi sen tanırsın aç olsa ağlar zaten sen kimseye bakma

Kızlar merhaba ben 36 haftalık ikizlere gebeyim 37 + 2 de alınacak nasipse bebeklerim. Ama 2200 anva var kiloları. Sizinkiler nasıldı yani bı kiloyla evde büyütebilir miyim bebeklermi endişeliyim
Bende 37+1 de doğum yaptım biri 2800 doğdu biri 3.400 Dr bana da ancak 2800 doğarlar demişti ultrason tahmini bilgi verşyor doğunca şaşırdık en çok son hafta kilo alıyorlar fazla hareket etme kuru üzüm pekmez ye

Evde çok güzel büyürler mamanı hazır et çünkü süt yetmiyor yetse de ikisini birden emziremiyorsun mama rahat bir de göğüs kalkanı al mutlaka meme yaradı başka türlü geçmiyor yara olmadan kullan lanolin li krem al hepsi laxım

Merhaba ben 33 de 1500 1700 Gr yaklaşık doğum yaptım 1 ay küvoz de kaldık çıkarken 2100 civarıydı bebekler. Merak etme buyutursun eğer ultrason daki gibi çıkarsa kiloları çok iyi maşallah. Arkadaşın da dediği gibi mamayı hazırla canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…