- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.361
Hmm Migros a hiç bakmadım aslında bu bakalım teşekkür ederimAynen tam üç gün gitmiyor 900 gr mama baş edemiyoruz bizde çok pahalı çok bezde migros un bezini kullanıyorum uygun ve güzel tavsiye ederim
Bnmkiler 5 ayını doldurdu iki ikibuçuk saatte bazen 120 bazen 90 yiyorlar sizin demenize gore çok az yiyor bizimkiler
Migros bezi bende denemek iatiyorum.prima premium kullaniyoruz.Ogullarimin biri resmen kakamatik.Gunde 5 kez kaka yapiyor.Bez dayanmiyor.Aynen tam üç gün gitmiyor 900 gr mama baş edemiyoruz bizde çok pahalı çok bezde migros un bezini kullanıyorum uygun ve güzel tavsiye ederim
Bnde çözemedim cnm biri zaten 4 5 saat verme mama istemez öteki 2 saatte kizilkiyamet ben arada delidana oldum dolanıyorumDedigim.90 100 u de cikartiyolar 3 saatte bir.Bilemedim ya.Bazen emdikten sonra ac mi tok mu anlamiyorum mama veriyorum.Guldur guldur kusuyolar.Bazen vermiyorum 15 dk sonra avaz avaz agliuolar.3 ay dolacak.Hala cozemedim bunlari ben
Bn ilk prima kullandım sonra molfix baktım basedemiyorum minies kullanmaya başladım 50 li paket 26.5 lira 3 numara kullanıyorum şuan çok çok bariz farkta yok bana gore molfix 'le dediğin gibi durmadan bez değişiyoruz ztnMigros bezi bende denemek iatiyorum.prima premium kullaniyoruz.Ogullarimin biri resmen kakamatik.Gunde 5 kez kaka yapiyor.Bez dayanmiyor.
Bence normal biz 2 ayı doldurmadik 90 içiyor arada 75 veriyrm doymuyor 90 veriyrm bazen oğluma kızım daha 60 65 cc içiyor senin gayet normalBen mi cok az mama veriyorum cc olarak acaba?benimkilerin midesi mi cok kucuk ya da anlamadim.1 ocakta 3 ay dolucak 90-100 cc iciyolar.Az mi veriyorum ki ama biraz.fazla versem guldur guldur kusuyolar
Benimde aynı oğlan 1 buçuk 2 saatte açıkyor kızım 3 4 saatte birBnde çözemedim cnm biri zaten 4 5 saat verme mama istemez öteki 2 saatte kizilkiyamet ben arada delidana oldum dolanıyorum
Gozunuzaydin.Çok şükür ROP testini geçtik arkadaşlar
Allah razı olsun.Gozunuzaydin.
Ben level level gidiyoruz diyodum.Kalca ultrasonu son level diyodum.Hayirlisiyla onu da gecin insallah
Saatlerdir uyumuyolar ve direniyolar.Esimle delirmenin esigindeyiz.Ayaga sallanmaya okadar alistilar mi napicaz bilmiyorum.Durumlar nasıl arkadaşlarbenim kızlardan biri gazlı uyumuyor diğeri uyudu bayadir demekki gece uyku yok bana
İyice yorulsunlar gece uyurlar belki. İşimiz zor.Saatlerdir uyumuyolar ve direniyolar.Esimle delirmenin esigindeyiz.Ayaga sallanmaya okadar alistilar mi napicaz bilmiyorum.
Herkesin yeme kapasitesi farklı senin bebeğini en iyi sen tanırsın aç olsa ağlar zaten sen kimseye bakmaBen mi cok az mama veriyorum cc olarak acaba?benimkilerin midesi mi cok kucuk ya da anlamadim.1 ocakta 3 ay dolucak 90-100 cc iciyolar.Az mi veriyorum ki ama biraz.fazla versem guldur guldur kusuyolar
Bende 37+1 de doğum yaptım biri 2800 doğdu biri 3.400 Dr bana da ancak 2800 doğarlar demişti ultrason tahmini bilgi verşyor doğunca şaşırdık en çok son hafta kilo alıyorlar fazla hareket etme kuru üzüm pekmez yeKızlar merhaba ben 36 haftalık ikizlere gebeyim 37 + 2 de alınacak nasipse bebeklerim. Ama 2200 anva var kiloları. Sizinkiler nasıldı yani bı kiloyla evde büyütebilir miyim bebeklermi endişeliyim
Evde çok güzel büyürler mamanı hazır et çünkü süt yetmiyor yetse de ikisini birden emziremiyorsun mama rahat bir de göğüs kalkanı al mutlaka meme yaradı başka türlü geçmiyor yara olmadan kullan lanolin li krem al hepsi laxımKızlar merhaba ben 36 haftalık ikizlere gebeyim 37 + 2 de alınacak nasipse bebeklerim. Ama 2200 anva var kiloları. Sizinkiler nasıldı yani bı kiloyla evde büyütebilir miyim bebeklermi endişeliyim
Bende minies kullanıyorum gayet iyiAynen tam üç gün gitmiyor 900 gr mama baş edemiyoruz bizde çok pahalı çok bezde migros un bezini kullanıyorum uygun ve güzel tavsiye ederim
Merhaba ben 33 de 1500 1700 Gr yaklaşık doğum yaptım 1 ay küvoz de kaldık çıkarken 2100 civarıydı bebekler. Merak etme buyutursun eğer ultrason daki gibi çıkarsa kiloları çok iyi maşallah. Arkadaşın da dediği gibi mamayı hazırla canım.Kızlar merhaba ben 36 haftalık ikizlere gebeyim 37 + 2 de alınacak nasipse bebeklerim. Ama 2200 anva var kiloları. Sizinkiler nasıldı yani bı kiloyla evde büyütebilir miyim bebeklermi endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?