2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Valla yalniz bakanlara helal olsun.
Annemler yolda geliyor.Kv 'ye sen git ben annemler gelene kadar tek bakarim dedim.4 saattir oyalicam diye canim cikiyor.Alismisim bir yardim edene.

Benimde sütüm var a çok ama emdikten sonra aranıyolardı yine sağdığım sütlerden veriyodum ardındn bende emzirmeyi bıraktık memeti bitirmiyolar diye sağıp veriyorum artık nereye kadar giderse

Ben doğuma 76 kilo ile girdim 2 hafta sonra 63 e indim anca şimdi yine 66 oldum tatlı hamurişi çok tüketiyorum sütümü de sağıyorum gğnde 7 ya da 8 kez şimdi sorum şu diyetisyene gitmeyi düşünüyorum sizce diyete başlasam sütüm azalır mı diyorum ki kendim bi diyet uygulayayım nasılsa sağıyorum anlarım azalıp azalmadığını olur mu sizce? Kilolu olmak psikolojimi bozuyor eski kilom 55 bu arada.ne dersiniz siz verebildinis mi kilolarınızı

Azalacagini sanmıyorum süt az yada cok.yemekle alakali değil yediğin şeylerle alakalı süt yapan yiyceklerle diyet yapabilirsin bence

Bende ikizlerime hamileyim daha 1 aylığız ama olsun büyüyorlar☺☺☺

Bizimkiler 3,5 aylık oldu kızlar, biraz düzene girdi uykuları.. bizde de bir yatılı yardımcı birde gündüz gidip gelen bayan var onun dışında babanne gelip gidiyor gece de bazen kalıyor o yoksa dede kalıyor haftasonu annem gelip gidiyor ancak yetişiyoruz..ikizler birde 3 yaşında kızım var evde en az 3 kişi olmadan olmuyor

Ben bi yardımcı bulabildim sonunda da sağlığım düzeldi eşim pek işgilenme bebeklerle gelen kadınla birlikte bakıyoruZ bebeklere yardımcısı olmayanın allah yardımcısı olsun çok zor

Günaydın herkese aranızda yeniyim Rabbim herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin adete 4 gün varken kanda tesadüf eseri betahcgnin 131,3 çıktığını öğrendim bugünle birlikte 2 gün oldu günüm geçeli ve 3 gündürde acayip sabahları midem bulanıyor kafamı karıştıran çoğul gebelik mi acaba ve benim üç çocuğum var ama hiç birinde böyle olmamıştım cevap yazarsanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar
24 haftalik olduk çok Şükür neredeyse 2 haftadır sırt ve kaburga ağrısı dan ölüyorum 10 dk ayakta kalsam sırtıma bıçaklar saplanıyor göğüslerimin altı batıyor karıncalanıyor kendimi zor atıyorum bir yere resmen koltuga ve yastıklara bağımlı yasıyorum bazen gece uykumdan uyandırıyor hele yemek yedığımde nefes alamıyorum aynı seyleri yasayan oldu mu ne zaman geçiyor yada gececek mi

Ben tam 4 ay çektim bunların üstüne bide migde ağrısı vardı çok şükür sağ sağlım doğum yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…