2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canım merhabalar..nasılsın..sana birşey soracam.afp diye bir test varmış.sen yaptırdın mi.doktorum bana öyle birşey demedi.ya da,ikizlerde yaptıran var mi
Merhaba, iyiyim sen nasılsın.
Yaptırmadik öyle bir test, anomali ile ilgili sanırım ikili üçlü testler gibi aldırmak niyetinde olmadığım için bu tip testler yaptirmiyorum. Ve ayrıntılı yapılmalı mi gibi bir ön bilgi veriyor sanırım test. Yine nereden duydun canım araştırma bırak artık deşmeyi. Boşuna canını sıkiyorsun.
Her testi yaptırmamiz gerekmiyor ki.

Tamam canım Allah korusun benimde aldırmak gibi bir şeyin söz konusu değil.sagolasin cevabın için

Kızlar dün perinotolog muayenemiz vardı 1 saate yakin sürdü .ense ölçümleri biri 1.7 diğeri 2 cıktı. Bebeklerde bu hafta için sıkıntı yok dedi ama kesenin biri digerine göre daha küçük ve amniyotik sıvısı az bebek iki büklüm duruyo bu yüzden .ılerleyen haftaları bekleyelim plesanta büyüyebilir dedi .bu duruma biraz canım sıkıldı.

Sıkma canını düzelir genelde böyle şeyler, çok detay bilmek hiçbirimiz için iyi değil aslında çoğunlukla geçecek şeyler için çok canımızı sıkiyoruz. Hem bak ense kalınlıkları da güzel çıkmış.

Ben de Becidina'ya katılıyorum. Daha çok küçükler bunlar geçer, olumlu düşünmek lazım, dua oku arkadasım, sana güzel düşünme gücü de verir, geçmiş olsun

Ben bebek arabamı aldım kıyafetleri hallediyorum yavaş yavaş Rabbim kullanmayı nasip etsin inş ama bir müddet sonra hareketler zorlaşacak hem de herşeyden Çifter Çifter olunca maddi olarak zorlanmak istemiyorum
Hangi marka aldın . Yan yana mı önlü arka mı araba ? Pusett aldın mı ?

Merhaba ense olcumlerin güzel çıkmış amniyotik sıvı azlığında 2018 ikiz anneleri topiginde okumuştum havuç suyu iyi geliyormuş. Eger seker sikintin yoksa bir araştırsın istersen. Geçmiş olsun.

İyi geceler kızlar nasılsınız kaç gundur kimseden ses seda yok. Ben 1 ay rapordan sonra bugün işbaşı yaptım. Ama çok zorlandım. Normalmi bilmiyorum ama kemiklerim çok ağrıyor özellikle kalcamin agrisinden duramıyorum. Karnım aşırı büyük değil ama şimdiden uzandığım yerden sağa sola dönmek kalkmak bile zorluyor beni. Sizlerde bu şikayetler varmı yada kaçıncı haftanızda başladı. Bana çok erken geliyor bu ağrılar. Birde alttan sızım oldu bugün ilk defa boyle oldum. Masa başında çalışıyorum çok ağır bir isim yok 8 saat oturmak mi bu kadar etkiledi beni bilmiyorum. Canım çok sıkıldı böyle giderse fazla calisamayacagim heralde. Sizlerde durumlar nasıl.

Birkaç gündür kaburga ağrısı çekiyorum bende yattığım yerde, karın ağrısı vardi hatta dün çok fena şişkindi bugün iyi. Alttan sizi sık sık oluyor normal diyorum. Erken başlıyor gibi geliyor ama rahim çok hızlı büyüyor. Takip ettiğim programda rahim nereye kadar büyüdü yazıyor ama benim rahim geri üç dört parmak yukarı çıkıyor daha erken. İkiz gebe kadınların çalışması zor benimde bir aylık raporum var. Masa başı da olsa o kadar uzun süre oturamiyorum. Ayaklarımı uzatmak istiyorum hemen. Bebekler de rahatsız oluyor karnın sertleşmeye başlıyor çok oturunca.
Rabbim hepimize yardım etsin inşallah büyük sorunlar olmadan atlatiriz.

Prego İbiza aldık önlü arkalı pusetsiz kızımın puseti duruyor yanına da arkadaşlardan aldık
Hayırlı olsun, önlü arkalı olanlar bence de daha mantıklı yan yana olanı her kapıdan geçiremez insan. Ben geç alacağım bunları bebekleri dışarı çıkarmak zor bizim için bir kişi bakacak.

Günaydın arkadaşlar. benim de dün burnum kanadı baya sonra da akşama baş ağrısından duramadım. korktum baya bi nette araştırdım hamilelikte burun kanaması normal yazıyor ama ben baş ağrısı da olunca akşam baya telaşlandım. hiç böyle bir şey başına gelen var mı hamileyken burun kanaması olan ?

Benim kullandigim takip programinda okumustum birkac gun once, burun kanamasi normal yaziyordu.

Zor gerçekten hepimiz benzer seyler yasiyoruz Allah hepimize yardım etsin canım. daha fazla zorluklar çekmeyiz Sağ salim vakti zamanında kucaklarız bebislerimizi insallah.Hepimiz ve bebislerimiz Allah'a emanet olsun..

Geçmiş olsun canım tansiyonunu olctur. Yükseliyor olabilir. Benim önceki gebeligimde oluyordu tek olduğu halde yükseliyordu dediğin gibi baş ağrısı ve burun kanaması oluyordu. Bunlarda da yüksek seyrediyor dikkat et muhakkak.

teşekkür ederim. eşim de tansiyondan olabileceğini söyledi. bugün bi sağlık ocağına gidip bi ölçtüreyim yine de. peki senin önceki gebeliğin sonucu ne oldu?

teşekkür ederim. eşim de tansiyondan olabileceğini söyledi. bugün bi sağlık ocağına gidip bi ölçtüreyim yine de. peki senin önceki gebeliğin sonucu ne oldu?
Oğlum şuan 11 yaşında. Gebelik süresince bebek aspirini kullandirmisti o zamanki doktorum. daha fazla yükselirse tansiyon ilacına basliyacaz demişti. Tuzlu yememeğe dikkat edince bebek aspiriniyle atlattım canım. Şuanda 13- 8 civarında tuza dikkat ediyorum bol su içmeye çalışıyorum.

çok şükür canım oğlunu sağlıkla dünyaya getirmişsin. ben şuan da zaten kan sulandırıcı hap kullanıyorum ama yine de doktoruma danışayım. çok teşekkürler cevabın için. inşallah hayırlısıyla minnaklarını da kucağına sağlıkla alırısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…