- Konu Sahibi perikanadi
-
Canim benimki 4 kat katlanmamisti ama tek yumurta ikizlerine hamileyim. Kesin bir bilgi vermiyormus beta degerleri. En dogru sonuc keselerin gorulmesiKızlar
Transferimin
8.günü10
10.günü60
12.günü190
14.günü565
Sizce bu değerlere göre ikiz olma şansım varmı?
2tane 3.gün emriyosu transfer edildi
Canım bende öğretmenim bulantılar yüzünden resmen sürünüyorum her gün sabah okula gitmek eziyet resmen. Çevremden acaba psikolojik olabilir mi kendini bu kadar bırakma lafını duyunca çıldırıyorum. Naz kapris yapıyorum zannediyolar . Yaşayan bilir çok zor herşeyden tiksinmek ..halsiz kalmak ..seni çok iyi anliyorum
Arkadaşların dediği gibi çok farklı değerler oluyor kişisel bir durum benim 4katim bhcg ile tekli gebelik var yani bu iş bundan anlaşılmaz. Allah gönlünüze göre versin sağlıkla tabi.Kızlar
Transferimin
8.günü10
10.günü60
12.günü190
14.günü565
Sizce bu değerlere göre ikiz olma şansım varmı?
2tane 3.gün emriyosu transfer edildi
Ne yazık ki anlamıyorlar etrafımızdakiler . Bende size katılıyorum benzer seyler yasadim naz yaptığımızı düşünüyorlar ama benim 3. gebeliğim. hiç hamilelik yaşamamış biri degilim digerleriyle kiyaslayinca gerçekten herşeyi iki kat yaşıyorsun. Allah güç kuvvet versin hepimize.Canım bende öğretmenim bulantılar yüzünden resmen sürünüyorum her gün sabah okula gitmek eziyet resmen. Çevremden acaba psikolojik olabilir mi kendini bu kadar bırakma lafını duyunca çıldırıyorum. Naz kapris yapıyorum zannediyolar . Yaşayan bilir çok zor herşeyden tiksinmek ..halsiz kalmak ..seni çok iyi anliyorum
Hayırlı güzel sonuçlar alırsin inşallah. Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu test. Ben Niğde de yaşıyorum perinatolog yok burda. Benimde yaşım 40 ense kalinliklarina ve burun kemigine normal dedi doktorum. Ama test yaptır demedi. Çok ilgisiz doktorum soru sordugumda zorla cevap alıyorum. Hiç memnun değilim doktorum dan.Detaylı ultrasonda bebekleriimin ense ve burun ölçümleri normal hiç bi anormallik yok.Ancak yaşım 39 olduğundan risk grubunda olduğumu ve DNA kromozon testi yaptırmamı istedi perinatologum.Bu test bebeklerde down sendrom olup olmadığına bakan bi test.Bende NIFTY genetik test için kan verdim sonuç bekliyorum.
Güzel olur inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşım.Hayırlı güzel sonuçlar alırsin inşallah. Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu test. Ben Niğde de yaşıyorum perinatolog yok burda. Benimde yaşım 40 ense kalinliklarina ve burun kemigine normal dedi doktorum. Ama test yaptır demedi. Çok ilgisiz doktorum soru sordugumda zorla cevap alıyorum. Hiç memnun değilim doktorum dan.
CANM bol bol su iç havuc suyu iç keseye iyi geliyormşKızlar dün perinotolog muayenemiz vardı 1 saate yakin sürdü .ense ölçümleri biri 1.7 diğeri 2 cıktı. Bebeklerde bu hafta için sıkıntı yok dedi ama kesenin biri digerine göre daha küçük ve amniyotik sıvısı az bebek iki büklüm duruyo bu yüzden .ılerleyen haftaları bekleyelim plesanta büyüyebilir dedi .bu duruma biraz canım sıkıldı.
Benim de 3. Gebeligim iki 8 ve 2 yaşlarında iki kızım var. Duyanlarin önce şok geçirip 4 çocuğa nasıl bakican demeside ayrı bir muamma. Neyse sağlıkla gelsinler rabbimin yardımıyla altından kalkarızNe yazık ki anlamıyorlar etrafımızdakiler . Bende size katılıyorum benzer seyler yasadim naz yaptığımızı düşünüyorlar ama benim 3. gebeliğim. hiç hamilelik yaşamamış biri degilim digerleriyle kiyaslayinca gerçekten herşeyi iki kat yaşıyorsun. Allah güç kuvvet versin hepimize.
Şubat Mart arasında hazır olursa işini görür. Bizimde çok zahmetli oldu ve ekonomik olarak sıkıntılıyiz birkaç parça eşya için bile korkuyorum bir şey olursa diye şimdiye kadar sadece şampuan aldım birkaç yumak ip ne kadar sıkıntılı bir durum Rabbim korusun minik evlatlarımızı sağlıkla kavuştursun inşallah.Kızlar nasılsınız? Giderek sayımız artıyor ne güzel. Geçende alışveriş konusunu konuşmuştuk ne zaman başlasak diye. Ben ilk çocuklarıma hamileyim, çok da emekle oldular bin şükür, tabii çok heyecanlıyız eşimle, oda yapmak istiyoruz kuzulara, teslim sürelerini vs düşününce de kasım ayı içinde sipariş vermeliyiz gibi geliyor bana, yaklaşık 3 ay sürecek gibi konuşmalara göre, yani şubatta falan hazır olacak gibi, acaba martta mı hazır olsa ona göre mi sipariş versek kafam karışık, normalde doğum tarihim 22 nisan ama malum ikizlerde daha erken oluyor, ne dersiniz
Leke ve kanama alanının ikiz gebelik ile bir ilgisi yok her gebelikte olabilir 15. Hafta gibi yoğun kanama oldu on gün kadar leke ile sürdü. Dediğim gibi bu gebelik ile ilgili bir durum olabilir ama bu şekilde sağlıkla doğuran kişi de çoktur. Sakin olmakta fayda var geçer inşallah.Arkadaslar merhaba herkese sağlıklı hamilelik ve doğum nasıp eylesin. İkiz anne adaylarına birşey danşmak istiyorum ben suanda 6+4 te ikiz hamileyim.sizde de kahverengi akıntınız oldumu dr cok küçük kenarda kanma alanı var dedi istirahat verdi ama ben tedirgin
Çok teşekkğr ederm canm sanki böyle kahverenhi akıntı olunca bebeklere birşey olacak diye tesirgn oldmLeke ve kanama alanının ikiz gebelik ile bir ilgisi yok her gebelikte olabilir 15. Hafta gibi yoğun kanama oldu on gün kadar leke ile sürdü. Dediğim gibi bu gebelik ile ilgili bir durum olabilir ama bu şekilde sağlıkla doğuran kişi de çoktur. Sakin olmakta fayda var geçer inşallah.
Canım biz bebek için uğraşırken bir yerlere gittiğimzde falan güzel bir şey görürsek alıp saklamıştık bebeğimize nasip olsun diye, ama hamilelikten bu yana hiç bir şey almadık. İnan hala rüyada gibiyim. Allahım korusun esirgesin, sağlıkla gelsinler kucaklarımıza inşallahŞubat Mart arasında hazır olursa işini görür. Bizimde çok zahmetli oldu ve ekonomik olarak sıkıntılıyiz birkaç parça eşya için bile korkuyorum bir şey olursa diye şimdiye kadar sadece şampuan aldım birkaç yumak ip ne kadar sıkıntılı bir durum Rabbim korusun minik evlatlarımızı sağlıkla kavuştursun inşallah.
Zor kazandık ondan kaybetme korkusu gitmiyor doğduğu gün geçer belki ya da hastaneden sağlıkla çıktığımızda. İnşallah sağlıkla gelecekler Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Canım biz bebek için uğraşırken bir yerlere gittiğimzde falan güzel bir şey görürsek alıp saklamıştık bebeğimize nasip olsun diye, ama hamilelikten bu yana hiç bir şey almadık. İnan hala rüyada gibiyim. Allahım korusun esirgesin, sağlıkla gelsinler kucaklarımıza inşallah
Evinin büyüklüğü odaların durumu gibi şeylere göre değişir. Alt katta annenin odasında yer açabilirsen eğer oraya da yatak hazırlayabilirsiniz onlar için ama dediğim gibi odanın durumu etken olur. Sürekli oturulan yerde çocukların sürekli olması çok uygun bence değil. Benimde ilk bebeklerim yaş 35 tüp Bebek yani seni iyi anlıyorum kaybetme korkusu bizde de yoğun. Yarısını geçtin çok şükür bak inşallah birşey olmaz sağlıkla doğar minikler.Herkese merhaba,
Ben de 23 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim:) ilk gebelik yaş 38 ..yavaş yavaş hazırlıklara başlamayı planlıyorum , arkadaşlarımın doğumgünümde aldığı bir kutu bebek bezi dışında hiç bir şey yapmadım:) kaybetme korkusundan belki de :/ sizlerin fikirlerine ihtiyacım var; annem yanıma gelecek , ev iki katlı alt katta salon ve annemin odası , üst katta bizim ve çocukların odası olacak, annem sürekli üst kata çıkamaz dizinden sorunlu çünkü , bebekler gündüz aşağıda gece yukarda olsun istiyorum ama buna göre nasıl bir düzen kurmalıyım beşik vs açısından ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?