- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi perikanadi
-
Benim daha çok yeni ama bendende aynı akıntilar geliyor sizin daha önce hiç gelmiyormuydu?Kizlar merhaba
Benim sapsari akıntim var. Arada da su gibi akinti geliyor bu normal mi? Tedirgin oldum biraz.
Benim daha çok yeni ama bendende aynı akıntilar geliyor sizin daha önce hiç gelmiyormuydu?
Kizlar merhaba
Benim sapsari akıntim var. Arada da su gibi akinti geliyor bu normal mi? Tedirgin oldum biraz.
Merhaba benimde bu sekilde akıntim var. 17. hafta gebelikte annedeki değişimler diye İnternete baktığımda sari ve beyaz koyu akintiya normal diyor. Yeşil ve kokulu olursa tehlikeli oluyormuş. Ama sen yinede kontrole gittiginde dr unla paylaş bence.Kizlar merhaba
Merhaba benimde bu sekilde akıntim var. 17. hafta gebelikte annedeki değişimler diye İnternete baktığımda sari ve beyaz koyu akintiya normal diyor. Yeşil ve kokulu olursa tehlikeli oluyormuş. Ama sen yinede kontrole gittiginde dr unla paylaş bence.
Normal sanırım çünkü bende de epeydir var. Günlük pedi daha sık değiştiriyorum o yüzden. Normal akıntı çoğalması. Sarı renkli arada daha yoğun akıntı geliyor su içebiliyor musun sıvı alımını arttir. Şüphe varsa sağlık ocağında idrar tahlili yaptırabilirsn.
Kış için ancak diyebilirim benimde o civarda su. Diğer sıvıları da eklersek biraz daha artar. Terleme yok dinleniyorum zaten genelde doğal olarak az içiyorum. Biraz daha büyüdüğünde biraz daha zorlamak gerek ama amniyon sıvıları üç güne Bir yenileniyormus bol su gerek ikiz olunca. Karnımdan hareket zorlamaya başladı beni. Balon var sanki içi su dolu karnimda kalkınca aşağı asiliyor. Rabbim hepimize yardım etsin ikiz zormuş gerçekten taşıması çok erken geliyor bazı şeyler için ama oluyor.Pazartesi aile hekimine gidecektim zaten kan ve idrar tahlilleri icin. Sonucları alir almaz doktoruma da gideyim en iyisi icim rahat etsin.
Kizlar normalde ben hic su icmezdim. Simdi zorluyorum kendimi 1.5 - 2 lt arasi iciyorum. Az mi ? Siz ne kadar iciyorsunuz?
Kış için ancak diyebilirim benimde o civarda su. Diğer sıvıları da eklersek biraz daha artar. Terleme yok dinleniyorum zaten genelde doğal olarak az içiyorum. Biraz daha büyüdüğünde biraz daha zorlamak gerek ama amniyon sıvıları üç güne Bir yenileniyormus bol su gerek ikiz olunca. Karnımdan hareket zorlamaya başladı beni. Balon var sanki içi su dolu karnimda kalkınca aşağı asiliyor. Rabbim hepimize yardım etsin ikiz zormuş gerçekten taşıması çok erken geliyor bazı şeyler için ama oluyor.
Benim ikizleriminde cinsiyetleri sonunda belli oldu.öğrendik.
Gönlümüzden geçen oldu 1 kız 1 erkek
Gerçekten ikiz hamileliği zormuş.
3 boyunca mide bulantısından biraz kilo bile veren ben.Bi istahım açıldı durdurabilene aşkolsun.
ilk 3 ay hep ekşi yedim şimdi de tatlı.
Hızla kilo alıyorum zaten pekde zayıf başlamadım hamileliğe :)
Sırt ağrısı için.internetten hamilelik yastığı sipariş ettik.bakalım gelince nasıl bi faydası olucak.
Benim ağrılarda çok erken başladı bazen çok mızmız olduğumu düşünüyorum ama sonra gerçekten ağrıyor diyorumEvet gercekten zor benimde simdiden belim agrimaya başladı geceleri yatarken.
Gözünüz aydın maşallah bebelerinizeBenim ikizleriminde cinsiyetleri sonunda belli oldu.öğrendik.
3 boyunca mide bulantısından biraz kilo bile veren ben.Bi istahım açıldı durdurabilene aşkolsun.
Sırt ağrısı için.internetten hamilelik yastığı sipariş ettik.bakalım gelince nasıl bi faydası olucak.
Teşekkür ederim : )Hayırlı olsun, maşallah ne güzel :) bakalım ben neler yaşıcam, yarın 12. Haftaya giriyorum.
Teşekkür ederim : )Benim ağrılarda çok erken başladı bazen çok mızmız olduğumu düşünüyorum ama sonra gerçekten ağrıyor diyorum
Çok şükür yine de sağlıklı olsunlar da.
Gözünüz aydın maşallah bebelerinize
Hamile yastığı bu aldım ama gündüz daha rahat kullanılıyor otururken falan gece içinde dönemedim rahatsız oldum.
Ben çift taraflı olanlardan almıştım siz nasıl aldınızTeşekkür ederim : )
Bakalım merakla bekliyorum yastığı..ben rahat edebilcekmiyim.
Merhaba bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı 3 hafta önce Dr ilaç vermedi bol bol su iç 3-4 litre demisti. ama ben içemedim o kadar su. Cuma gunu tekrar tahlil verdim enfeksiyon oranım çok artmış mecburen 3g lik monural şase verdi Dr. Şu içmek çok önemli aslında en az 3 litre icebilsek iyi olur.Pazartesi aile hekimine gidecektim zaten kan ve idrar tahlilleri icin. Sonucları alir almaz doktoruma da gideyim en iyisi icim rahat etsin.
Kizlar normalde ben hic su icmezdim. Simdi zorluyorum kendimi 1.5 - 2 lt arasi iciyorum. Az mi ? Siz ne kadar iciyorsunuz?
Benim bebeklere de Dr bir kız digerı erkeğe benziyor dedi. ama net değil bir ay sonra net söylerim dedi. bizim ailede 3 ikiz var 3 de kız hep ikizler. Dedigin gib ekşiye daha duskunum bende. Eskiden cikolata krizine giren ben agzima almadim diyebilirim cikolatayi. Benim iki oğlum var hayırlısını versin Rabbim sağlıklı olsunlar da önemli değil.Benim ikizleriminde cinsiyetleri sonunda belli oldu.öğrendik.
Çok şükür ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım bu güne kadar. Kefir içiyorum günde bir bardak bazen iki. İyi geliyor. Abartmamak kaydıyla bir zararı olduğunu düşünmüyorum kefirin Dr unuza danışarak sizde kullanabilirsiniz isterseniz. Evde kendim mayaliyorum doğal tüketiyorumTeşekkür ederim : )
4.aydan sonra lifli gıda yemeğe çalışsamda .bagırsaklarım pek çalısmadi bu da şiddetli ağrılara sebep olmustu.sonra magnesie saba toz ile sorunu çözmüştüm.
inşallah sizin daha rahat geçer
Aynen hepimiz çok benzer şeyler yaşıyoruz. Bazen benmi böyleyim acaba diyorum sonra sizlerin paylaşımlarını görünce ikizlerin genel durumu bu diyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sen benden bir ay ilerdesin o yüzden hak veriyorum sana ben şimdi böyleysem ilerledikce daha zorlasiyor diye. Benim karnımda taş gibi oluyor şimdiden göğüs altımdan kasıga kadar çok sis duruyor. Bebekler şimdiden bu kadar yukarı çıkmış olabilirlermi. Sizde de aynı sıkıntı oluyor muKış için ancak diyebilirim benimde o civarda su. Diğer sıvıları da eklersek biraz daha artar. Terleme yok dinleniyorum zaten genelde doğal olarak az içiyorum. Biraz daha büyüdüğünde biraz daha zorlamak gerek ama amniyon sıvıları üç güne Bir yenileniyormus bol su gerek ikiz olunca. Karnımdan hareket zorlamaya başladı beni. Balon var sanki içi su dolu karnimda kalkınca aşağı asiliyor. Rabbim hepimize yardım etsin ikiz zormuş gerçekten taşıması çok erken geliyor bazı şeyler için ama oluyor.
Merhaba bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı 3 hafta önce Dr ilaç vermedi bol bol su iç 3-4 litre demisti. ama ben içemedim o kadar su. Cuma gunu tekrar tahlil verdim enfeksiyon oranım çok artmış mecburen 3g lik monural şase verdi Dr. Şu içmek çok önemli aslında en az 3 litre icebilsek iyi olur.
Üsutmus olabilir misin mideni, benimde ara ara geliiyor bulantı ama kusmuyorum.Iyi aksamlar kizlar. Resmen kendime nazar ettim. 1 haftadir midem cok iyiydi. Yemekleri pisirebiliyordum ama 2 gundur mahvolmuş haldeyim ne yesem cikariyorum.
Benimde çok erken başladı ikiz olunca bünye alışma safhasını yaşayamadan bir sonraki safhaya geçiyor. Rahim çoktan mideye dayandı bebeğin biri de dayandı üst yerleşimli olan ayağı mideme geliyor arada. Bugün dr a sorduk hatta kaburga ağrısıni organlar yukarı itildiginden dedi yapacak bir şey yokmuş çok ağrı olursa parol alabilirmisim ancak. Yani normal gebelik gibi gerçekten değil o kadar hızlı büyüyor ki karın maşallah bebeklerime gerip duruyorlar. Midemde yemek için yer olmuyor genelde. O kadar su da içermiyorum doğal olarak. Yani normal yaşadıklarınk ikiziçin en azından.Aynen hepimiz çok benzer şeyler yaşıyoruz. Bazen benmi böyleyim acaba diyorum sonra sizlerin paylaşımlarını görünce ikizlerin genel durumu bu diyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sen benden bir ay ilerdesin o yüzden hak veriyorum sana ben şimdi böyleysem ilerledikce daha zorlasiyor diye. Benim karnımda taş gibi oluyor şimdiden göğüs altımdan kasıga kadar çok sis duruyor. Bebekler şimdiden bu kadar yukarı çıkmış olabilirlermi. Sizde de aynı sıkıntı oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?