- Konu Sahibi perikanadi
-
Caniiim
Canım benim erken doğumum oldu 25 haftalık bebeğini kaybettim.kızım 20 haftalıkken 20 mm altına düşmüştü acil serklaj oldum.Öyle dünyaya getirdim.şimdi ikizlere hamileyim.12.haftamda kanamam oldu.rahim ağzım 28 mm düşmüş.13 .haftada serklaj yapıldı.zaten kanana olmasa da serklaj olacaktım.5 haftayı geçti canım.buarada fitil kullandım enfeksiyon için antibiyotik kullandım ama enfeksiyon geçmemiş..kültür verdim üreme çıkmamış.doktor 2 hafta bekleyelim.sonra tekrar test versin dedi.pazartesi kasılmam oldu 1 gece hastane de kaldım serum verildi.şimdilik iyiyim.bu arada ben hamile kaldığını öğrendiğimden beri yatıyorum.hiç kalkmıyorum 18haf..başka birşey aklınıza takılırsa cevaplarim.inşallah herşey iyi olur..
Gecmis olsun canim, insallah bebeklerini zamani gelince saglikla kucagina alirsin. Ayrica bilgilendirdigin icinde cok tesekkur ederim. Sanirim seriklaj yaptirmiycam gerekli olmadikca
Benim dr konu ile ilgili hiç konuşmadı her şey iyi diyor ama araştırdığımda çoğul gebeliklerde pek etkili olmadığını okudum. Daha önce erken doğum yapanlara yapılıyor mutlaka ama dikişi olan kişilerin çok daha dikkatli olması gerekiyor. Dikiş yerine dinlenebiliyor isen bol bol Uzan ağır iş yapma daha etkili olabilir. İkiz gebelik süreci daha zorlu her şey daha erken başlıyor mesela daha erken ama benim kaburga ağrılarım şimdiden başladı. Dikisin acisi onun hijyenini sağlamak daha zor ama illa gerekli ise dr d bırakmak lazım karari.
@mel33 yaptırdı ondan fikir alabilirsin.
Valla canim bende anlamadim, hersey yolunda cocuklarda sıkinti yok, lekelenme yok, rahim boyu iyi, agri sizi yok, suan icin erken dogum riski bile yok gel seriklaj yapalim diyo. Ustelik 2 hafta once perinatolog gordu, oda hersey yolunda dedi. Benimde bildigim sorunlu gebeliklerde seriklajin yapildigi. Baska bir doktora daha gorunucem. Zaten benim doktorumdan cokta memnun degilim acikcasi. Gecen hafta atesle hastaneye kaldiriliyorum zaturreden kadina ulasabilecegim hic bisi yok, serum yapacaklar dunya kadar icine c grubu ilac katmislar benim kadin dogumcuma soramiyorum uygunmu diye. soledigim zaman polikinlige geliceksin, tatildi diyorum buranin aciline gel diyor, bi cep numarasini vermiyor. Tip merkezi falanda degil gittigim yer, isim yapmis iyi bir ozel hastane. Tavsiye edebileceginiz avrupa yakasinda iyi bir doktor varmi bana?Her sey yolunda ise neden boyle bir sey onermis anlamadim. Biraz arastir istersen. Eğer calismiyorsan evde dinlenerek gecirsen gunleri daha iyi olmaz mi ?
Benim dr da telefon vermedi ama Hacettepe de özel sayılmaz, mesai dışı muayene ücreti ödüyorum 122 lira. Mail verdi ama acil durumda zaten hastaneye gidiyorum onlar dr ile iletişim kuruyor gerekli testleri yapıp. Özelde dr numarasını verir normalde senin dr bir değişik o zamanValla canim bende anlamadim, hersey yolunda cocuklarda sıkinti yok, lekelenme yok, rahim boyu iyi, agri sizi yok, suan icin erken dogum riski bile yok gel seriklaj yapalim diyo. Ustelik 2 hafta once perinatolog gordu, oda hersey yolunda dedi. Benimde bildigim sorunlu gebeliklerde seriklajin yapildigi. Baska bir doktora daha gorunucem. Zaten benim doktorumdan cokta memnun degilim acikcasi. Gecen hafta atesle hastaneye kaldiriliyorum zaturreden kadina ulasabilecegim hic bisi yok, serum yapacaklar dunya kadar icine c grubu ilac katmislar benim kadin dogumcuma soramiyorum uygunmu diye. soledigim zaman polikinlige geliceksin, tatildi diyorum buranin aciline gel diyor, bi cep numarasini vermiyor. Tip merkezi falanda degil gittigim yer, isim yapmis iyi bir ozel hastane. Tavsiye edebileceginiz avrupa yakasinda iyi bir doktor varmi bana?
Aynen canim ya. Iyi bir doktor bulsamda daha basindayken degistirsem bariBenim dr da telefon vermedi ama Hacettepe de özel sayılmaz, mesai dışı muayene ücreti ödüyorum 122 lira. Mail verdi ama acil durumda zaten hastaneye gidiyorum onlar dr ile iletişim kuruyor gerekli testleri yapıp. Özelde dr numarasını verir normalde senin dr bir değişik o zaman
Gecikmeden bir araştır ileri haftalarda her dr kabul etmiyor.Aynen canim ya. Iyi bir doktor bulsamda daha basindayken degistirsem bari
Sağol canım benim.sen kiloda almamistn.kaburga batması erken başlamış.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Bazen yaşananlar yol gösteriyor işte, dediğim gibi dr gereklilik görürse zaten kesin yaptırmak gerekir der. İnşallah ihtiyaç duyulmaz bol bol dinlen yorulma.
M mel33 canım geçmiş olsun bu arada evet okudum başına geleni kendini çok yipratiyorsun her zaman söylüyorum biraz rahatlamaya çalış zor biliyorum ama kendinede bebeklerine de zarar veriyorsun. Allah korusun evlatlarımızı da bizi de. Daha sıkıntılı günler gelecek o günlerde ne olacak benim kaburgalar başladı şimdiden uyutmuyor. Kültür de bir şey çıkmamış çok şükür. İnşallah yeniden ilaca gerek olmaz. Dikkat et kendine.
Sağol canım benim.sen kiloda almamistn.kaburga batması erken başlamış.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Valla canim bende anlamadim, hersey yolunda cocuklarda sıkinti yok, lekelenme yok, rahim boyu iyi, agri sizi yok, suan icin erken dogum riski bile yok gel seriklaj yapalim diyo. Ustelik 2 hafta once perinatolog gordu, oda hersey yolunda dedi. Benimde bildigim sorunlu gebeliklerde seriklajin yapildigi. Baska bir doktora daha gorunucem. Zaten benim doktorumdan cokta memnun degilim acikcasi. Gecen hafta atesle hastaneye kaldiriliyorum zaturreden kadina ulasabilecegim hic bisi yok, serum yapacaklar dunya kadar icine c grubu ilac katmislar benim kadin dogumcuma soramiyorum uygunmu diye. soledigim zaman polikinlige geliceksin, tatildi diyorum buranin aciline gel diyor, bi cep numarasini vermiyor. Tip merkezi falanda degil gittigim yer, isim yapmis iyi bir ozel hastane. Tavsiye edebileceginiz avrupa yakasinda iyi bir doktor varmi bana?
Cok tesekkur ederim canim. Simdi musteri temsilcileriyle gorustum fiyatlar icin. Yarin geri donus yapicaklarmis. Oturdugun yere ulasim olarak biraz ters ama, iyi bir doktor olunda bi sekilde giderimBen iki yerde takipliyim. Cerrahpasa Perinatoloji ve Biruni Hastanesi Hazel Cagin Kuzey'e gidiyorum. Hazel Hanimdan cok memnunum. Ilk randevuda cep numarasini verdi ve whatsappdan 2 kere soru sordum cevapladi.
Acil bir sey olursa buranin aciline gelirsin benimle de irtibata gecilir dedi.
Gitmek istersen bir dusun hastane Florya'da.
Canım eminim sende aynı düşünüyorsundur.tek bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun da çekeriz canım bu acıları.bende 73 olmuşum.71 ile hamile kaldım.bende de gaz çok oluyor.karnım taş gibi oluyor arada.buna da şükür .Allahm hepimizin yardımcısı olsun.....72 ile hamile kaldım 67 ye inmişti simdi 69 aşırı bir kilo almadım evet ama ağrılar başladı belki de acı eşiği ile ilgili bir şeydir bilemiyorum. Rahim çok hızlı büyüdü organlar yer bulamıyor kendine sanırım sıkıştı. İkiz olanlar da 5. Ayda başlıyormus 4,5 ayımiz bitti çok şükür. Normal gebelere göre iki kat olacak bu gidişle her sıkıntı. Bugüne çok şükür.
Cok tesekkur ederim canim. Simdi musteri temsilcileriyle gorustum fiyatlar icin. Yarin geri donus yapicaklarmis. Oturdugun yere ulasim olarak biraz ters ama, iyi bir doktor olunda bi sekilde giderim
Fiyatlar cok uygun. Yusuf olgaca da randevu aldim yarin icin. Onada tavsiye ettiler, ama o evime dahada uzak. Ikisinide bi goreyim artik ona gore karar veririm. Cok tesekkur ederim canim <3Canim muayene ucreti 75 tl. Dogum ucreti sormadim ama bir arkadasim gecen hafta dogum yapti 3000 tl vermisler. Insallah memnun kalirsin.
Metrobüse yakin Florya duragindan.
Canım bademcik ameliyatı olmuştum küçükken, akıntı çok iltihaplıydı afedersin. Bugün hem sarımsak yuttum, hem zencefil vs, çok şükür boğazımda ağrı yapan o kötü akıntı bitti, geniz akıntısı ve baş ağrısı var, çok şükür nezle gibi oldu yani.İltihap varsa çok ılık iç canım sıcak çoğaltır. Hatta görebiliyorsan iltihaplı bölgeleri bademcik civarında bir kulak pamuğu yardımıyla onları tahliye et iyileşmesi hızlanır. Ben bu şekilde yapıyorum genelde ilaçsız geçer.
Canım ben bu sabah doktoruma mesaj attım strepsils pastil kullanabilir miyim diye, hemen aradılar bir kulak burun boğaz doktoruna görünün, hamilelikte gribal durumlar ağırlaşabiliyor diye, aman kendine çok dikkat et çok geçmiş olsun. Zatürre çok ciddi senin kendi sağlığın için de, tedavi dışında beslenmene ve dinlenmene çok dikkat et, kemik suları yap kendine bol limonşa iç, acil şifalar olsunGecmis olsun canim. Dikkat et kendine. Doktora git bi gorun. Bende zaturre olmusum onunla ugrasiyom hergun doktordayim. Mecburen antibiyotige basladik haftasonu.
Canım arkadaşlar da yazmış zaten senni de aklına yatmıyormuş yol yakınken bırak sen bu doktoruKeske canimbugun bebeklerimide kontroo ettirdim, rahim boyu iyi ve bebeklerde suan icin bi sorun olmamasina ragmen karar ver haftaya seriklaj yapalim dedi doktorum. Onlem icinmis. Kafam allak bullak oldu, sizin fikriniz nedir, yaptirmalimiyim sizce?
Canım bende öğretmenim bulantılar yüzünden resmen sürünüyorum her gün sabah okula gitmek eziyet resmen. Çevremden acaba psikolojik olabilir mi kendini bu kadar bırakma lafını duyunca çıldırıyorum. Naz kapris yapıyorum zannediyolar . Yaşayan bilir çok zor herşeyden tiksinmek ..halsiz kalmak ..seni çok iyi anliyorumBenim de bulantim çok fazla . Öğretmenim ve okul eziyete dönüştü
Haftalardır susuz yaşıyorum. Su içtiğim gibi her sey çıkıyor
Ne zaman biter bu bulanti
Sağlıkla doğacaklar inşallah canım. Sende çok almadin iyi birden aldım aldığımida ben. Az hareket ettiğinden şişkinlik çok olur gaz sancısı evet karinda şişlik yapıyor maalesef. Amin.Canım eminim sende aynı düşünüyorsundur.tek bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun da çekeriz canım bu acıları.bende 73 olmuşum.71 ile hamile kaldım.bende de gaz çok oluyor.karnım taş gibi oluyor arada.buna da şükür .Allahm hepimizin yardımcısı olsun.....
İyi çok şükür tamamen geçer tez vakitte inşallah.Canım bademcik ameliyatı olmuştum küçükken, akıntı çok iltihaplıydı afedersin. Bugün hem sarımsak yuttum, hem zencefil vs, çok şükür boğazımda ağrı yapan o kötü akıntı bitti, geniz akıntısı ve baş ağrısı var, çok şükür nezle gibi oldu yani.
Kızlar
Transferimin
8.günü10
10.günü60
12.günü190
14.günü565
Sizce bu değerlere göre ikiz olma şansım varmı?
2tane 3.gün emriyosu transfer edildi
Ooo maşallah subanallahBu işler hiç belli olmuyo ama kendimden örnek vereyim, 5. Gün embriyoları:
12.Gün: 2736
14.Gün: 6975
16.Gün: 18890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?