- 15 Ocak 2015
- 225
- 91
- 53
- 39
- Konu Sahibi perikanadi
-
Benim de 4m gebeligim. Hiç birj nasıl.olmadi inşallah bu olur. Kimin ne dediğini boşver. Yaşamayan bilmezNe yazık ki anlamıyorlar etrafımızdakiler . Bende size katılıyorum benzer seyler yasadim naz yaptığımızı düşünüyorlar ama benim 3. gebeliğim. hiç hamilelik yaşamamış biri degilim digerleriyle kiyaslayinca gerçekten herşeyi iki kat yaşıyorsun. Allah güç kuvvet versin hepimize.
Benim de 4m gebeligim. Hiç birj nasıl.olmadi inşallah bu olur. Kimin ne dediğini boşver. Yaşamayan bilmez
Keşke simarsimarabilsem. O kadar bitap haldeyimki
Allah yardımcın olsun sağ salim saglikla kucaklarsin inşallah bebeklerini. Zor şeyler yaşamışsın ama kendini bırakma bitap olma herşey Allahtan. Moralini yüksek tut bol dua et ve stres yapma kendine. İnşallah o kadar sağlıklı ve güzel bebeklerin olurki diğerlerinin acısını unutturur sana. Allaha emanet ol.Benim de 4m gebeligim. Hiç birj nasıl.olmadi inşallah bu olur. Kimin ne dediğini boşver. Yaşamayan bilmez
Keşke simarsimarabilsem. O kadar bitap haldeyimki
Yanlız olmadigima sevindim rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin arkadaşım .. ağrılar ve bulantı günlük yaşamımızı çok zorluyo bir de bende aşırı halsizlik var başım dönüyo ve gözümün önünde siyah noktalar uçuşuyor.. çok ayakta kalamıyorumNurcan82 ben de seninle aynı durumdayım 11 ve 6 yaşlarında çocuklarım var ikizlere hamileyim. Allahın izniyle sağlıcakla kucagımıza alalım gerisini boşverin. Bende öğretmenim bulantılarım çok yoğun eve geldiğimde çok ağrım oluyor ama fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum .dinlenmek ağrılara iyi geliyor. Bu arada biz 15+ 4 olduk
cevabınız için teşekkür ederim, sürekli kalabalık yerde bulunmamaları fikrinize kesinlikle katılıyorum , annemin odasında yerimiz var, park yatak almayı düşünüyorum oraya da..benim bebeklerim de tedavi sonrasında oldu, umarım hepimiz sağ Salim kavuşuruz onlara :)Evinin büyüklüğü odaların durumu gibi şeylere göre değişir. Alt katta annenin odasında yer açabilirsen eğer oraya da yatak hazırlayabilirsiniz onlar için ama dediğim gibi odanın durumu etken olur. Sürekli oturulan yerde çocukların sürekli olması çok uygun bence değil. Benimde ilk bebeklerim yaş 35 tüp Bebek yani seni iyi anlıyorum kaybetme korkusu bizde de yoğun. Yarısını geçtin çok şükür bak inşallah birşey olmaz sağlıkla doğar minikler.
Benimde bulantı ve kusmam çok fazla sabah ezanı ile gözümü açıyorum . Okulda ayakta kaldığım içinde ağrı ve kasılmam oluyor. Birkaç gün önce doktora uğradım fırsat buldukça yatarak dinlen dedi.[/QUOT
Park yatak uygun olabilir evet hem taşıması kolay olacaktır gerekirse salona taşınabilir. İnşallah.cevabınız için teşekkür ederim, sürekli kalabalık yerde bulunmamaları fikrinize kesinlikle katılıyorum , annemin odasında yerimiz var, park yatak almayı düşünüyorum oraya da..benim bebeklerim de tedavi sonrasında oldu, umarım hepimiz sağ Salim kavuşuruz onlara :)
Bende fazla bir şey almayacağım zaten durum yok ama iki oda bir salon ev zaten misafir odasını boşaltmak lazım bende bekleyeceğim biraz büyüsünler durumda göre oda hazırlıkları yaparız. Hem ihtiyaç belli olur. Tekli gibi olmuyor ikiz bazıları ayrı odada yatırıyormus birbirlerini uyutmayinca o yüzden erken yapmamak lazım. Ama durum el veriyorsa her türlü yapiyor insan özeniyor.Ben cok mu tedbirliyim bilmiyorum. Oda yapmayı dusunmuyorum. Bir tane buyuk besik almayi düşünüyorum. Anne yani beşik seklinde. Onu da doguma yakin zamanda alirim diyorum.
Park yatak uygun olabilir evet hem taşıması kolay olacaktır gerekirse salona taşınabilir. İnşallah.
Bende fazla bir şey almayacağım zaten durum yok ama iki oda bir salon ev zaten misafir odasını boşaltmak lazım bende bekleyeceğim biraz büyüsünler durumda göre oda hazırlıkları yaparız. Hem ihtiyaç belli olur. Tekli gibi olmuyor ikiz bazıları ayrı odada yatırıyormus birbirlerini uyutmayinca o yüzden erken yapmamak lazım. Ama durum el veriyorsa her türlü yapiyor insan özeniyor.
Çoğumuz aynı durumdayız tüp Bebek çok masraflı hele ki özelde yapıldı ise bugünümuze çok şükür. Sağlıkla doğsun minikler bereketleri ile gelirler inşallah.Evet canim bizim durumda aynen oyle. Ben ogretmenim bir kolejde ama riske atmak istemedim isten ayrildim. Kirada olunca tek maasla biraz daha dikkatli etmek durumunda kaliyoruz. Tum birikimde tup bebek tedavisinde gitti.
Benimde bir tv odam bir salonum var. Ilk bir yil benimle yatarlar sonra tvyi salona alirim. O odayi cocuk odasi yaparim diyorum. Bakalim nasip Allah o gunleri gostersin de hayirlisiyla hepimize insallah.
Bende son ana kadar hiç bişey almayı düşünmüyorum.Ben cok mu tedbirliyim bilmiyorum. Oda yapmayı dusunmuyorum. Bir tane buyuk besik almayi düşünüyorum. Anne yani beşik seklinde. Onu da doguma yakin zamanda alirim diyorum.
Ayda bir baktırmak iyi aslında kan idrar. Sık iltihap sorunu olur gebelerde kan vs düşerse takviye gerekir. Takip iyidir yaptır bence bende birkaç haftaya gider yaptırırım. Aramalarını beklemem. Tetanoz aşısı içinde ararlar ama benim dr yaptırmak istemedi biraz sorunlu geçiyor diye sanırım.Kizlar ben aile hekimliginde 10. Haftada kan ve idrar tahlili vermistim. Az once hemsire aradi yarin yine ayni sey icin çağırıyor. Surekli bunlari yaptirmaya gerek var mi ? Siz yaptırıyor musunuz?
Ayda bir baktırmak iyi aslında kan idrar. Sık iltihap sorunu olur gebelerde kan vs düşerse takviye gerekir. Takip iyidir yaptır bence bende birkaç haftaya gider yaptırırım. Aramalarını beklemem. Tetanoz aşısı içinde ararlar ama benim dr yaptırmak istemedi biraz sorunlu geçiyor diye sanırım.
Sağlık ocağı dr una Danış diyor zaten tetanoz aşısı için. Benim hemşire söylemişti. İki kez hastanede yattım en son kötü bir sancimalar oldu vs nedenini bulamadı dr a sorduk o arada zaten belirsiz durumlar var bir de aşı eklenmesin şimdi dedi gerek yok dedi. Bende yaptirmiyorum yoksa bu hafta için çağırdı sağlık ocağı.Yaptirayim oyleyse. Tetanos icin henuz bir sey demediler ama madem sorun olabilir Carsamba doktorumda randevum var sorayim yaptirayim mi diye.
Merhaba bende öğretmenim okulda kusmaktan mahvoldum artık. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Zor bir surec.Benimde bulantı ve kusmam çok fazla sabah ezanı ile gözümü açıyorum . Okulda ayakta kaldığım içinde ağrı ve kasılmam oluyor. Birkaç gün önce doktora uğradım fırsat buldukça yatarak dinlen dedi.
Amin canim inşallah.Allah yardımcın olsun sağ salim saglikla kucaklarsin inşallah bebeklerini. Zor şeyler yaşamışsın ama kendini bırakma bitap olma herşey Allahtan. Moralini yüksek tut bol dua et ve stres yapma kendine. İnşallah o kadar sağlıklı ve güzel bebeklerin olurki diğerlerinin acısını unutturur sana. Allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?