2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Usuttugumu sanmiyorum. Cunku bir seyler yedikten sonra cikariyorum hep.
Masallah bebeklerin hareketlerini iyi hissediyorsun.
Benim erken mi acaba daha bilmiyorum ama pek anlamiyorum. Bazen bir tarafimda uyusma ve kaşınma oluyor bu bebegin hareketi mi acaba?

Hormon dengeleri yeniden değişiyor demek ki ondan olsa gerek o vakit. Geçer inşallah yakında.

Ben erken hissettim birinin yeri uygundu sanırım 16. Hafta falandı ama sürekli değildi. Kıpırtı hissediyorsun titreşim halinde. 300-350 gr civarında geldiğinde hissedilir hale geliyormuş yakındır seninde. Biri çok hareketli benim diğeri çok daha az ya da ben onu hissedemiyorum çok fazla bende bilemedim.

Bugün devlet hastanesi radyoloji de ayrıntılı randevum var inşallah hayırlı sonuçlar alırım. Kendi dr um yapıyor zaten ama değişiklik olsun devlet hastanesi riskli bölümüne bir ugrayim dedim ayrıntılı zamanı gelmiş yapalım dediler bende olur dedim. Bakalım ne kadar detaylı bakacak.

Evet galiba benimde hareketleri boyle ama sadece sag alt kasiga dogru hissediyorum digerinde hareket yok gibi.
Ayrıntılı sonucun da iyi cikar insallah her sey yolundadir.

Evet galiba benimde hareketleri boyle ama sadece sag alt kasiga dogru hissediyorum digerinde hareket yok gibi.
Ayrıntılı sonucun da iyi cikar insallah her sey yolundadir.
Sağol inşallah.
Biri sol altta bu çok hareketli, digeri sağ üstte arada mideme tekme atıyor. Yerleşimleri hiç değişmedi sadece bulunduğu yerde biraz yukarı biraz aşağı oynuyorlar. Seninkiler nasıl yerleşti biliyor musun.

Ben hic bilmiyorum. Doktoruma mi sormaliyim? O da hiç bir sey soylemedi bu konuda. Ultrasonda heyecandan ona hic dikkat etmiyordum.

hayırlı günler arkadaşlar. bugün benim de ilk defa perinatoloji uzmanıyla randevum vardı. bebeklerden birinin amniyon sıvısının az olduğunu söyledi ve 3 gün diğerinden küçük görünüyor. haftaya tekrar çağırdı ayrıntılı bakıcam dedi. biraz moralim bozuldu. dua edin bana lütfen

Amniyon sivisinin az olmasi konusunda bilgim yok ama birinin digerinden 3 gun geri olmasi cok ciddi degildir diye dusunuyorum. 1 hafta geride olanlari duyuyorum. Moralini bozma hemen doktorlar hep en kotu durumu söylüyor. Hep dua ediyorum hepimiz icin. Rabbim cumlemizin evlatlarini korusun.

Merhaba canim. 3 gun geri olmasi cok onemli degil. Benim de 4-5 gun fark var aralarinda ama sordugumda onemli deil dedi. Sivi konusundan cagirmis olabilir tekrardan

normal doktorum problem görmemişti hep pozitif konuşuyordu. ondan biraz canım sıkıldı. amin canım hepimizinkini korusun inşallah..

Merhaba canim. 3 gun geri olmasi cok onemli degil. Benim de 4-5 gun fark var aralarinda ama sordugumda onemli deil dedi. Sivi konusundan cagirmis olabilir tekrardan
sanırım ikisinin bi arada olmasını riskli gördü. inşallah haftaya kadar normale döner sıvı miktarı.teşekkür ederim.

Canm bol su iç havuc suyu iç taze sıkılmş iyi geliyrmş keseye

Selamlar.. geçmişe yönelik msjlari okumak iyi geliyor.. yaşadıklarımın ikiz gebelikler de normal olduğunu bilmek rahatlatıcı.. da ne zaman geçiyor bulantı hissi ve ağızdaki bu tat bir bilen varsa desin

Merhaba arkadaşlar...

İkiz gebelik hepimiz için endişe demek...tutunacakalarmı, biri kaybolacakmı,ilk 12 hafta önemli atlatıyosun sonra aman erken doğum olmasın

Ama içinde 2 kalp atışı olduğunu bilmek güzel bir duygu ben 23 haftayı devirdim. 24. Haftadayım. 14 haftaya kadar çok zorlu geçti mide bulantısı,kusma,kilo kaybı.ama sonraki süreç daha rahat geçti.e şimdide karın büyüdü nefes almak güçleşiyor :)
Henüz yeni öğrenmiş olan soruları olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
İnşallah bu süreci hepimiz kolaylıkla atlatır yavrularımıza kavuşuruz

Kızlar selam beni de aranıza alın. 36 yaşındayım ben de tüp bebekle ikizlere hamile kaldım. Hala ne oluyor, ne bitiyor pek bileyin farkında değilim:) buarada geçen hafta kalp atışlarını duyduk :)
merhabalar umarım bende ikiz annesi olabilirim. henüz çok küçükler ama korkuyorum..

Hosgeldiniz arkadaslar. Insallah hepimiz saglikla yavrularımıza kavuşuruz.

Ben hic bilmiyorum. Doktoruma mi sormaliyim? O da hiç bir sey soylemedi bu konuda. Ultrasonda heyecandan ona hic dikkat etmiyordum.
Yerini hissediyirsun genelde top gibi oluyor arada yerleri. Ayrıca dr usg de bakarken sol alt, sağ üst diye bebekleri a b şeklinde kodluyor ölçümleri yaparken karışmasın kayıtlar diye. Benim dr öyle yapıyor. Dikkat etsen anlarsın aslında.

Birkaç gün önemli değil bebekte arasında zaten aynı olmaları imkansız gibi. Benimkilerin arasında da oluyor üç beş gün. Buna takılma.
Amniyon sıvısi inşallah artar bol bol su iç. Haftaya ense kalınlığı falan bakacaktır.
Sürekli olarak gittiğin bir perinatolog olursa iyi olur ikiz için elzem.

Hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar, sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz.

Selamlar.. geçmişe yönelik msjlari okumak iyi geliyor.. yaşadıklarımın ikiz gebelikler de normal olduğunu bilmek rahatlatıcı.. da ne zaman geçiyor bulantı hissi ve ağızdaki bu tat bir bilen varsa desin

Kişiye göre çok değişir bir durum ikiz gebeliği olup bulantısı olmayanda var. Benim 13. Hafta ile birlikte bitti ama ara ara yine gelebiliyor, normal yani. Ağızda tad bende pek olmadı ama bu da gebeliğe özgü bir mesele bazılarında doğuma kadar kalıyor. Kıyas yapmadan rahat olmakta fayda var bende 5 kg verdim geçti artık 3kg geri aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…