- Konu Sahibi perikanadi
-
Ben şimdiden 1,5 kilo aldım napıcamHoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar, sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz.
Kişiye göre çok değişir bir durum ikiz gebeliği olup bulantısı olmayanda var. Benim 13. Hafta ile birlikte bitti ama ara ara yine gelebiliyor, normal yani. Ağızda tad bende pek olmadı ama bu da gebeliğe özgü bir mesele bazılarında doğuma kadar kalıyor. Kıyas yapmadan rahat olmakta fayda var bende 5 kg verdim geçti artık 3kg geri aldım.
Rabbim büyümesi bu tip sancılar yapıyor sürekliliği yoksa gitmek gerekmez. Kasılma biraz daha rahimde buzusme gibi bir his oluyor, kasılmaya benzetirsen dr a gitmekte fayda olur onunda yapabileceği tek şey magnezyum vermek oluyor.Kızlar ara ara karnimin sağ alt bölgesinde cok'şiddetli ağrı oluyor. Sanki kramp gibi orda bağlar kaslar geriliyor gibi belli bir süre saplanıyor sonra geçiyor. başına gelen varmı drunuza sordunuz mu hiç tehlikesi varmı Dr a randevuma daha var bunun için gitmem gerekirmi
İkiz gebelikte kilo çok büyük sorun oluyor dikkat etmeni öneririm benim aldığım üç kilo çok hızlı geldi fazla yemeden geldi desem yeridir zoraki geldi yani. Bebeklerin hızlı geliştiği dönemde hızlıca geliyor.Ben şimdiden 1,5 kilo aldım napıcam
Kasılma nasıl bişey bilmiyorum ama degil heralde. rahmi sıkıyorlarmıs gibi bacağıma giren kramp gibi bir ağrı oluyor. iki gündür magnezyuma başladım bacak krampları için biraz daha kullanayım bakalım. karnımada iyi gelir beralde. Cevabınız için teşekkür ederim.Kızlar ara ara karnimin sağ alt bölgesinde cok'şiddetli ağrı oluyor. Sanki kramp gibi orda bağlar kaslar geriliyor gibi belli bir süre saplanıyor sonra geçiyor. başına gelen varmı drunuza sordunuz mu hiç tehlikesi varmı Dr a randevuma daha var bunun için gitmem gerekirmi
60 la başladım şuan 61,5 oldum boyun 168 cm ama aldığım kilo tamamen düzensiz beslenmemden. Stresten sanırım yiyorum. Bulantıma rağmen yiyorum bi deİkiz gebelikte kilo çok büyük sorun oluyor dikkat etmeni öneririm benim aldığım üç kilo çok hızlı geldi fazla yemeden geldi desem yeridir zoraki geldi yani. Bebeklerin hızlı geliştiği dönemde hızlıca geliyor.
Şimdilik sorun olmaz ama nefes darlığı başladığında organlar yukarı sıkıştığında keşke kilo az alsaydim dersin. Ben az aldım ama zaten kilom vardı epey kilo vermiştim gebelik öncesi keşke daha çok verseydim diyorum.
Yani diyorum ki aman dikkat...
Çok kilon yok ama taşımak çok zor oluyor anlatılmaz yaşanır.60 la başladım şuan 61,5 oldum boyun 168 cm ama aldığım kilo tamamen düzensiz beslenmemden. Stresten sanırım yiyorum. Bulantıma rağmen yiyorum bi desen 3 kiloyu kaçıncı aydan itibaren aldın cnn
Böyle adet sancısı gibi bele bacağa mi vuruyorKasılma nasıl bişey bilmiyorum ama degil heralde. rahmi sıkıyorlarmıs gibi bacağıma giren kramp gibi bir ağrı oluyor. iki gündür magnezyuma başladım bacak krampları için biraz daha kullanayım bakalım. karnımada iyi gelir beralde. Cevabınız için teşekkür ederim.
Yok canım adet sancısı gibi değil karnımın neresine saplanirsa sadece o kısmı ağrıyor. Çoğunlukla sağa ama bazen solada giriyor. Ben kramp olduğunu düşünüyorum çünkü bu aralar bacağıma da geceleri çok girmeye başladı.Böyle adet sancısı gibi bele bacağa mi vuruyor
Aslında haftada bir gbi almışsın gerçi doktorlar bu konuda uyarıyolar mı, ben bugünden itibaren dikkat edicem kilo almamak lazım ilk 3 ay, hatta keşke verebilsemÇok kilon yok ama taşımak çok zor oluyor anlatılmaz yaşanır.
18. haftadan bu yana aldım kiloyu göbeğim birden kocaman oldu göğüslerde öyle ikisi birlikte 3 kilo etti işte. Asiri yemiyorum zaten yiyemiyorum midem yukarı itildigi için icsem mi yesem mi bilemiyorum. Yer yok yer öyle diyeyim.
Kızlar ara ara karnimin sağ alt bölgesinde cok'şiddetli ağrı oluyor. Sanki kramp gibi orda bağlar kaslar geriliyor gibi belli bir süre saplanıyor sonra geçiyor. başına gelen varmı drunuza sordunuz mu hiç tehlikesi varmı Dr a randevuma daha var bunun için gitmem gerekirmi
Bebekler olabilir bazen hareketleri kasıyor karnimi, olmadı dr görsün canım. İnşallah bir sorun yoktur ama çok böyle sancı vs var bu süreçte.Yok canım adet sancısı gibi değil karnımın neresine saplanirsa sadece o kısmı ağrıyor. Çoğunlukla sağa ama bazen solada giriyor. Ben kramp olduğunu düşünüyorum çünkü bu aralar bacağıma da geceleri çok girmeye başladı.
Gittiğim dr bir şey demedi hiç sorun görmedi sanırım ama tüp Bebek dr um kilo alma dikkat et az ye sık ye diyordu. Çok kilo verdim sayesinde tedaviye başlamadi yoksa. Verme alma da en iyisi şimdilik.Aslında haftada bir gbi almışsın gerçi doktorlar bu konuda uyarıyolar mı, ben bugünden itibaren dikkat edicem kilo almamak lazım ilk 3 ay, hatta keşke verebilsem
Ben daha ileriki haftalardaki birinde yaşamıştım üç gün kadar daha yoğun kırmızı sürdü bir hafta kadar kahverengi leke sürdü. Yatıp dinlenme iğne ona dışında bir şey yapılamıyor maalesef. Bebekler iyi ise içinizi ferah tutun geçer inşallah bir d çok gebenin başına gelir.Kızlar nolur tecrübeli biri yazsın bu akşam ilk defa baya kanamam oldu, direk acile gittim bebeklerin kalp atışı var hala,düşük tehdidi için iğne yaptılar.kontrol altında tutucaz vs. Bu durumu yasayan var mı
Evet buda çift taraflı.Ben çift taraflı olanlardan almıştım siz nasıl aldınız
inşallah sağlıklı doğsunlarda.Benim bebeklere de Dr bir kız digerı erkeğe benziyor dedi. ama net değil bir ay sonra net söylerim dedi. bizim ailede 3 ikiz var 3 de kız hep ikizler. Dedigin gib ekşiye daha duskunum bende. Eskiden cikolata krizine giren ben agzima almadim diyebilirim cikolatayi. Benim iki oğlum var hayırlısını versin Rabbim sağlıklı olsunlar da önemli değil.
tesekkur ederim ama bende kefir kayisi yulaf lapasi hic biri işe yaramiyo.sadece dr a danisip kullandigim magnesie saba toz iyi geliyo 2 hafta 1 iciyorum.yeterli geliyoÇok şükür ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım bu güne kadar. Kefir içiyorum günde bir bardak bazen iki. İyi geliyor. Abartmamak kaydıyla bir zararı olduğunu düşünmüyorum kefirin Dr unuza danışarak sizde kullanabilirsiniz isterseniz. Evde kendim mayaliyorum doğal tüketiyorum
Peki regl ağrısı da var mıydı canım sende. Ben de durmaksızın orta şiddetle ağrı da varBen daha ileriki haftalardaki birinde yaşamıştım üç gün kadar daha yoğun kırmızı sürdü bir hafta kadar kahverengi leke sürdü. Yatıp dinlenme iğne ona dışında bir şey yapılamıyor maalesef. Bebekler iyi ise içinizi ferah tutun geçer inşallah bir d çok gebenin başına gelir.
Durmaksızın bir ağrı olmadı hatta kanama süresince ağrı neredeyse hiç olmadı ki adet dönemleri ağrı yaşıyorum. Ağrı v var ise takip önemli inşallah geçer. Sağlıklı gebeliklerde de kanama oluyor ama genelde sağlıksız olanlar kendiliğinden gidiyor. Bir kaybım var benimde sürekli kanama vardı 12. Hafta bitimi kalbi durdu genetik inceleme sonucu down sendromu olduğu anlaşıldı. Seninkiler sağlıklıdır ve devam eder inşallah. Sakin olmaya çalış Rabbim şifa versin.Peki regl ağrısı da var mıydı canım sende. Ben de durmaksızın orta şiddetle ağrı da var
Canım bende yasamıstım önce kırmızı sonra kahverengi sekılde aynı sekılde bana da iğne vuruldu ve bol bol istirahat sonra düzeldi çok şükür umarım bir daha olmaz strese girmemek gerekiyor diyolar ama yaşayan bilir zorKızlar nolur tecrübeli biri yazsın bu akşam ilk defa baya kanamam oldu, direk acile gittim bebeklerin kalp atışı var hala,düşük tehdidi için iğne yaptılar.kontrol altında tutucaz vs. Bu durumu yasayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?