2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba arkadaşlar. Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin İnşallah , ben de ikiz gebeyim 20+3 . haftamız . Tüp bebek yöntemi ve tek emriyo transfer edilmişti bölündü tek yumurta ikizlerine hamileyim Allah izin verirse oğluşlarım olacak :) , Perşembe günü Cerrahpaşa da detaylı ultrasona giricem inşallah güzel haberler alırım . Sevgiler

Ne güzel bak çabuk durdu kanama, iyi bir şey bu. İnşallah bir daha olmaz dikkat et iş yapma ağır kaldırma. Rabbim bağışlayacak ise zaten biz istediğimizi yapalım onlar sağlıkla gelir. Gönlünü ferah tutmaya çalış, bebeklerde strese girer m
Maşallah tedavi ile tek yumurta ikizi çok sık görülmez, sağlıkla gelsin minikler inşallah. Ayrıntılı sorunsuz geçer umarım.

gecmis olsun canim insallah bi an once atlatirsin saglikla bebislerini dunyaya getieirsin

Rabbimin mucizesi cnm , çok teşekkür ederim

Kızlar selam beni de aranıza alın. 36 yaşındayım ben de tüp bebekle ikizlere hamile kaldım. Hala ne oluyor, ne bitiyor pek bileyin farkında değilim:) buarada geçen hafta kalp atışlarını duyduk :)
benim de tüp bebek umarım sağlıcakla kucağımıza da alırızzz

Arkadaşlar istanbul’da tercihen anadolu yakasında gebelik eğitimi almak istiyorum, emzirme, bez değiştirme falan.. nerede gidebilirim bilen var mı?

Merhaba canim. Benimde iki embriyo transfer edilmisti, biri hic tutunmamis digeri iceride bolunmus. Tek plesanta cift kese tek yumirta ikizlerine hamileyim. Seninkiler nasil? Alkeseler ve plesanta ayrimi? Hayirlisiyla kizlarim olacak insallah. Detaylidan guzel haberler alirsin insallah :)

Mono amniyotik mono kardiyotik ikiz mi sizin

Benim de 7.haftadayken açık kırmızı renk kanamam olmuştu, adet oluyormuşum hissi vardı , kesin düşük yapıyorum düşüncesiyle doktora gittim , progestan verdi , başka bir yere gidecektim uçak biletimi bir hafta ötelettim, rahim içinde kanama alanı yoktu. sonra başka bir doktora sordum rahim genişlerken kılcal damarlarda çatlama ve ufak kanama olabilir dedi..ortalama bir ay sonra tekrar oldu az miktarda , bu sefer panik yapmadan dinlendim. Şimdi 24.haftadayım başka bir kanama vs sorunu yaşamadım..umarım senin de ilk ben son olur. Ben doktorumun söylediği “ düşecek bir embriyoyu tutamazsın” sözünü hiç unutmam, ya da bir gebelik devam etmiyorsa sağlıksız bir durum vardır tespitini. Bize düşen elimizden geleni yapmak ve strese girmemek:)

bu arada kesinliklikle perinatolog kontrollerini aksatmamamız lazım , malum 2’li 3’lü testler bizde olmuyor, en azından detaylı incelenmiş oluyor , ben 3 haftada bir başka bir şehire kontrole gidiyorum incelenmeleri yarım saatten fazla sürüyor bir de kız olan çok hareketli sabit durmuyor :) dün de normal devlet hastanesindeki doktoruma gittim , sakin ve ilgili biri plesanta aşağıdaymış ama Rahmi kapatmıyormuş, kontrol sıklığını arttırmamız lazım dedi, bir de benim yaşadığım şehirde özel hastane vs yok , devlet hastanesi var onun da yeni doğan yoğun bakımı yetersiz, doktor başka bir sorunları yoksa 34 hafta ve sonrasını burası idare eder ama öncesinde olursa sevk etmemiz gerekir dedi:/

Bir de ben İKEA’nın beşiklerinden alsam mı diye düşünüyorum :) arka arkaya çok yazdım ama gaz sancısı var bugün felaket derecede , uyuyamıyorum ben de buraya dadandım :))

Erdem 81 benim doktorumda dün girdiğim ultrasonda bebeğinin birinin kalbinde küçük bir leke var perinatologa görün dedi. Perinatolog ultrasonla alttan mı bakıyor acaba biraz tedirginim açılma felan olursa diye korkuyorum.

Umarım hiç bir sorun yoktur arkadaşım , alttan bakmıyor, ultrasonla kontrol ediyor ama baştan ayağa çok detaylı inceliyor , içini ferah tut

Benim yaşadığım şehirde de perinatolog yok. Bende en yakın şehre kontrole gitmeyi düşünüyorum. Henüz hiç perinatolog a gitmedim. Yaşadığım şehir küçük ve drlar çok ilgili değil tecrübesizler. Bir iki haftaya kadar ayrintili ultrason için randevu alacağım bende. Çok tedirginim umarım bir sıkıntı çıkmaz.

amin inşallah canım yarın giriyorum detaylı ultrasona , benim kese ve plesentalar ayrı rabbimin mucizesi işte , tek embriyo bölündü kese ve plesanta ayrı :)

Kızlar canım çok sıkıldı dün kontrolde bebeklerden birinin amniyotik sıvısı az cıktı dr bekleyip görelim dedi ..netten baktım bir sürü kötü senaryo var dünya başıma yıkıldı resmen .. bebek iki büklüm duruyo hatta tam ölçü alamadı bi yüzden ..ne olur akıl verin hiç uyuyamadım üzüntüden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…