- 13 Ağustos 2018
- 10
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi perikanadi
-
Yeni gelen ikiz hamileler.hoşgeldiniz.İnşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız.bu arada doktoru serklaj öneren.ya da sizden teklif eden bu konuyu konuşan oldu mu
Merhaba maşallah siz baya ilerlemessiniz. Allah hepimize kolaylık versin.Selam kızlar benimde 19. Hafta ikizlere hamileyim herkese kolaylıklar diliyorum
Canım senin geçmişin buna uygun ama onun dışında dr uygun bulursa zaten önerir bizim sormamız gerekmez sanırım.Canım rahim ağzına dikiş atılıyor.benim maalesef 25 haftalık erken doğum kaybın var.kızımda 20 haftalıkken fark edildi ve dikiş atıldı.benim rahim ağzı yetmezliği var.bundada 12.haftadan sonra sanırım yapılacak gibi
Aynen canım bi şekilde ilerliyor seni diğer gruptan hatırlıyorum çift yumurta mı senin ikizlerMerhaba maşallah siz baya ilerlemessiniz. Allah hepimize kolaylık versin.
Çift yumurta canım evet sen diyince tanıdım nickini tüp Bebek grubu. Çok hamile var maşallah kafa gidip geliyor aradaAynen canım bi şekilde ilerliyor seni diğer gruptan hatırlıyorum çift yumurta mı senin ikizler
Aman canım rahim ağzımızı sık sık ölçtürün.maalesef benim ilk bebeğinde doktor bey sağolsun hiç bakmamış bile .kızımda başka doktora gitmiştim.o da son anda fark etti.yinede siz kontrollere gittiğimizde hatırlatın canım.Başıma geldi kimsenin başına gelmesin inşallah.....Canım senin geçmişin buna uygun ama onun dışında dr uygun bulursa zaten önerir bizim sormamız gerekmez sanırım.
Amin inşallah Rabbim bu evladına sağlık versin. Sağlıkla doğacak inşallah artık bilinçli annesin.Aman canım rahim ağzımızı sık sık ölçtürün.maalesef benim ilk bebeğinde doktor bey sağolsun hiç bakmamış bile .kızımda başka doktora gitmiştim.o da son anda fark etti.yinede siz kontrollere gittiğimizde hatırlatın canım.Başıma geldi kimsenin başına gelmesin inşallah.....
Benim tekti bikaç hafta kadar sonradan gördük ikinciyi de çok şükür :) tek yumurta ikizi ama benimkiler çift sarılı yumurta misali mucizelerim :)Çift yumurta canım evet sen diyince tanıdım nickini tüp Bebek grubu. Çok hamile var maşallah kafa gidip geliyor arada
Oyyy maşallah onlara benim yumurtanın biri de bölünecek gibi duruyordu dr üçüz olabilir dedi beni aldı bir sıkıntı nasıl olur diyeBenim tekti bikaç hafta kadar sonradan gördük ikinciyi de çok şükür :) tek yumurta ikizi ama benimkiler çift sarılı yumurta misali mucizelerim :)
Aynen öyle canım. Bende de iki embriyo vardı biri gelişmedi diğeri de bölündü o da dursa o da belkide bölünecekti 4 lermişizOyyy maşallah onlara benim yumurtanın biri de bölünecek gibi duruyordu dr üçüz olabilir dedi beni aldı bir sıkıntı nasıl olur diyeiki tane var Bebek ama tek mi çift mi bilmiyorum iki embriyo transferi yapıldığından çift olmalı diyorum. Sağlıklı olsunlar da tek çift Rabbimden hiç sorun değil. Rabbim veriyor mucizelerini sabırla denemeye devam edersen. Çok şükür.
İnşallah zamanında sağlıkla doğar hepsi, eskiden başka endişelerimiz vardı şimdi başka endişeler... Bitmiyor işte hayat kaidesi. Dört çok sıkıntı bu sefer Doktorlar döndürmek istiyor çok riskli diye bir arkadaşımın başına geldi ilaç tedavisi dördüz hamile kaldı hepsinin kalbi atarken ikisini ilaçla söndürdüler diğer ikisi sağlıklı doğdu çok şükür ama insan nasıl karar verir bilemedim.Aynen öyle canım. Bende de iki embriyo vardı biri gelişmedi diğeri de bölündü o da dursa o da belkide bölünecekti 4 lermişizAllahın hikmeti. Çok şükür. Umarım çok erken doğmayız gidebildiği kadar gider.
Çok zor bir karar olurdu Allah yardım etti. Beşiz doğuranlar var ne bilim yaşatan yaşatıyor:) kürtajdan farkı olmazdı heralde. Ama bakması daha zor olurdu:) mide bulantın falan var mı nasıl rahat geçiyo muİnşallah zamanında sağlıkla doğar hepsi, eskiden başka endişelerimiz vardı şimdi başka endişeler... Bitmiyor işte hayat kaidesi. Dört çok sıkıntı bu sefer Doktorlar döndürmek istiyor çok riskli diye bir arkadaşımın başına geldi ilaç tedavisi dördüz hamile kaldı hepsinin kalbi atarken ikisini ilaçla söndürdüler diğer ikisi sağlıklı doğdu çok şükür ama insan nasıl karar verir bilemedim.
Evet Amerika da besizler var program yapıyorlar çok tatlılar.Çok zor bir karar olurdu Allah yardım etti. Beşiz doğuranlar var ne bilim yaşatan yaşatıyor:) kürtajdan farkı olmazdı heralde. Ama bakması daha zor olurdu:) mide bulantın falan var mı nasıl rahat geçiyo mu
Yok canım vitaminlere aynı şekilde devam ediyorsun.Merhaba kızlar. Cuma günü doktor kontrolüne gittik. Tüp bebek tedavisi görmüştüm. Şuan 5+3 haftalık. İki tane kese gördük. 10 gün sonra da kalp atışını görmek için gideceğiz. Doktor bazı tahlilleri istedi rutinde yapılıyor sanırım. Prolutex ve estrofeme devam edecekmisim. Vitamin vb sormayı unuttum doktora. Siz neler kullanıyorsunuz?
Folik asit günde bir kez kullaniyordum. İkiz olunca gunde iki tane mi kullanılıyor?
Yok canım vitaminlere aynı şekilde devam ediyorsun.
İnşallah kalp atışlarını da sağlıkla duyarsınız.
Rahim büyüyor o yüzden kasık ağrıları normal adet dönemleri yine aynı sancılar geliyor. Kanama ve dinmeyen sancı birlikte olursa korkmak lazım yoksa normal diyor uzmanlar.İnşallah
Kasık ağrısı var mı sizin? Bende sanki rahmimin içi oyuluyormus gibi acı var.
Maşallah canım.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.ben vinalac kullanıyorum 5.haftadan beriMerhaba kızlar. Cuma günü doktor kontrolüne gittik. Tüp bebek tedavisi görmüştüm. Şuan 5+3 haftalık. İki tane kese gördük. 10 gün sonra da kalp atışını görmek için gideceğiz. Doktor bazı tahlilleri istedi rutinde yapılıyor sanırım. Prolutex ve estrofeme devam edecekmisim. Vitamin vb sormayı unuttum doktora. Siz neler kullanıyorsunuz?
Folik asit günde bir kez kullaniyordum. İkiz olunca gunde iki tane mi kullanılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?