2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canım rahim ağzına dikiş atılıyor.benim maalesef 25 haftalık erken doğum kaybın var.kızımda 20 haftalıkken fark edildi ve dikiş atıldı.benim rahim ağzı yetmezliği var.bundada 12.haftadan sonra sanırım yapılacak gibi

Canım senin geçmişin buna uygun ama onun dışında dr uygun bulursa zaten önerir bizim sormamız gerekmez sanırım.

Canım senin geçmişin buna uygun ama onun dışında dr uygun bulursa zaten önerir bizim sormamız gerekmez sanırım.
Aman canım rahim ağzımızı sık sık ölçtürün.maalesef benim ilk bebeğinde doktor bey sağolsun hiç bakmamış bile .kızımda başka doktora gitmiştim.o da son anda fark etti.yinede siz kontrollere gittiğimizde hatırlatın canım.Başıma geldi kimsenin başına gelmesin inşallah.....

Amin inşallah Rabbim bu evladına sağlık versin. Sağlıkla doğacak inşallah artık bilinçli annesin.

Çift yumurta canım evet sen diyince tanıdım nickini tüp Bebek grubu. Çok hamile var maşallah kafa gidip geliyor arada
Benim tekti bikaç hafta kadar sonradan gördük ikinciyi de çok şükür :) tek yumurta ikizi ama benimkiler çift sarılı yumurta misali mucizelerim :)

Benim tekti bikaç hafta kadar sonradan gördük ikinciyi de çok şükür :) tek yumurta ikizi ama benimkiler çift sarılı yumurta misali mucizelerim :)
Oyyy maşallah onlara benim yumurtanın biri de bölünecek gibi duruyordu dr üçüz olabilir dedi beni aldı bir sıkıntı nasıl olur diye iki tane var Bebek ama tek mi çift mi bilmiyorum iki embriyo transferi yapıldığından çift olmalı diyorum. Sağlıklı olsunlar da tek çift Rabbimden hiç sorun değil. Rabbim veriyor mucizelerini sabırla denemeye devam edersen. Çok şükür.

Aynen öyle canım. Bende de iki embriyo vardı biri gelişmedi diğeri de bölündü o da dursa o da belkide bölünecekti 4 lermişiz Allahın hikmeti. Çok şükür. Umarım çok erken doğmayız gidebildiği kadar gider.

İnşallah zamanında sağlıkla doğar hepsi, eskiden başka endişelerimiz vardı şimdi başka endişeler... Bitmiyor işte hayat kaidesi. Dört çok sıkıntı bu sefer Doktorlar döndürmek istiyor çok riskli diye bir arkadaşımın başına geldi ilaç tedavisi dördüz hamile kaldı hepsinin kalbi atarken ikisini ilaçla söndürdüler diğer ikisi sağlıklı doğdu çok şükür ama insan nasıl karar verir bilemedim.

Çok zor bir karar olurdu Allah yardım etti. Beşiz doğuranlar var ne bilim yaşatan yaşatıyor:) kürtajdan farkı olmazdı heralde. Ama bakması daha zor olurdu:) mide bulantın falan var mı nasıl rahat geçiyo mu

Çok zor bir karar olurdu Allah yardım etti. Beşiz doğuranlar var ne bilim yaşatan yaşatıyor:) kürtajdan farkı olmazdı heralde. Ama bakması daha zor olurdu:) mide bulantın falan var mı nasıl rahat geçiyo mu
Evet Amerika da besizler var program yapıyorlar çok tatlılar.
Bulantı epey oldu 5kg verdim ama son bir haftadır sanki biraz daha iyi yine bulantı oluyor kokulardan falan ama sabah bulantısı daha nadir olmaya başladı. Kusmadim hiç çok şükür. Öğürme oluyor arada. Senin nasıl geçti o dönem.

Merhaba kızlar. Cuma günü doktor kontrolüne gittik. Tüp bebek tedavisi görmüştüm. Şuan 5+3 haftalık. İki tane kese gördük. 10 gün sonra da kalp atışını görmek için gideceğiz. Doktor bazı tahlilleri istedi rutinde yapılıyor sanırım. Prolutex ve estrofeme devam edecekmisim. Vitamin vb sormayı unuttum doktora. Siz neler kullanıyorsunuz?
Folik asit günde bir kez kullaniyordum. İkiz olunca gunde iki tane mi kullanılıyor?

Yok canım vitaminlere aynı şekilde devam ediyorsun.
İnşallah kalp atışlarını da sağlıkla duyarsınız.

İnşallah
Kasık ağrısı var mı sizin? Bende sanki rahmimin içi oyuluyormus gibi acı var.
Rahim büyüyor o yüzden kasık ağrıları normal adet dönemleri yine aynı sancılar geliyor. Kanama ve dinmeyen sancı birlikte olursa korkmak lazım yoksa normal diyor uzmanlar.

Maşallah canım.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.ben vinalac kullanıyorum 5.haftadan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…