2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Çok dogru soyluyorsunuz ama düşünmeden yapamiyorum iste

Canim benimde 2 embriyo transfer edilmisti ama biri hic tutmamis digeri bolunmus. Perinatolog kontrolunde kesinlesti tek yumurta ikizi oldugu tek plesantadan beslendikleri anlasildiginda. Valla canim ben kanamalar hakkinda hic bisi bilmiyorum. Bir arkadasim vardi burada onun olmustu kanama alani. 10 gun istirahat vermisti doktoru. Gunleri bana yakin, simdi kanama alani duzeldi ve gebeligia saglikli bir sekilde devam ediyor. Insallah seninde yakin zamanda sorun kalmaz

Canim sen doktor arastiriyordun degil mi ? Naptin, kime gittin ?

Teşekkür ederim cnm ben şuan 7. Haftamın başındayım sana ne zmn tek yumurta şüikizi dediler?

Teşekkür ederim cnm ben şuan 7. Haftamın başındayım sana ne zmn tek yumurta şüikizi dediler?
Ben acibademde bi profa gitmistim 7-8 haftaydi sanirim. Aradaki zar cok ince tek yumurta ikizi olabilir demisti. Baska bir doktorda direk transferden dolayi cift yumurta ikizi tek degil demisti. Kesin degildi ozaman. 12. Haftamda perinatologa gittigimde sordum tek mi cift mi 2 farkli doktor farkli soyluyor dedim. Ozaman tek plesanta oldugu anlasilinca kesinlesti tek yumurta ikizi olduklari. Boyle olmasina ragmen aralarinda gun farki devam ediyor yaklasik 5 gun fark var.

Kizlar azonce benden su gibi renksiz kokusuz akinti geldi, pantolonuma bile cikmis. Endiselendim. Boyle bir durum yasayan varmi?

Florence nightingale yysuf olgaca gittim canim. Esimin calistigi firmaya ozel indirim yapiyormus hastane, fiyatta ciddi anlamda cok dusuyor. Oraya devam etmeyi dusunuyorum
Ben de en son florence kızıltoprakta bi prof.a gidiyorum canım annemin sigostasından yüzde 50 indirime falan geliyor.
Senin olayın acaip ilginçmiş cnm ben hiç tek yumurta ikizi vs aklıma gelmedi. İkisi de 5. Gün embriyosu, ikiside şuan 6+2 ymiş. Ben şuan 8. Haftadayım sanıodum ama her doktor geriletiyo süreyi. Çok farklı doktarlara gittim sanırım

Benim gittigim butun doktorlar sata gore hesaplama yapti, ama ben transfer tarihimide soluyorum ve 5. Gun embriyosu oldugunu sati sorduklarinda. Senin doktor transfer gunune gore hesaplamis sanki.

Crinone ya da progestan kullanıyor musun hala? Ondan olabilir mi? Ben birakali 1 hafta oldu o su gibi akintim azaldi.
Kullaniyorum canim sabah aksam. Insallah ondandir, baya endiselendim. Dun cok yorulmustum hafif kramp hissetmistim aksam eve geldigimde. Buda olunca ustune bide pantolonuma dahi cikincavkorktum acikcasi.

Kullaniyorum canim sabah aksam. Insallah ondandir, baya endiselendim. Dun cok yorulmustum hafif kramp hissetmistim aksam eve geldigimde. Buda olunca ustune bide pantolonuma dahi cikincavkorktum acikcasi.

Ondan olabilir diye düşünüyorum. Perinatologa sormustum o da crinonedandir artik kullanmana gerek yok gereksiz hormon aliyorsun dedi biraktim ben 1 hafta oluyor.

Ondan olabilir diye düşünüyorum. Perinatologa sormustum o da crinonedandir artik kullanmana gerek yok gereksiz hormon aliyorsun dedi biraktim ben 1 hafta oluyor.
Icimi rahatlattin valla. Benimde 16. Haftada azalticaz ama doguma kadar kesmeyecegiz dediler. Belki gunde 1 taneye dusurur

Kizlar azonce benden su gibi renksiz kokusuz akinti geldi, pantolonuma bile cikmis. Endiselendim. Boyle bir durum yasayan varmi?
Pantolona ne kadar çıkmıştı günlük ped falan varmıydi korkutmak istemem ama amniyon sıvısi gelmiş olabilir bebekleri susuz bırakabilir bu durum ve enfeksiyon riski oluyor bu durumda ilaç kullandırıyorlar Mart grubunda birinin başına geldi. Bir test yapmışlar sızıntı var demişler ve yatış verilmişti. Tekrar olursa mutlaka doktora başvurmak gerekir. İnşallah normal akintıdır

Esimi bekliyorum canim isten gelince doktora gidicez.

Canım nasılsın.ben bugün ayrıntıya girdim.benimde su gibi alıntım geliyordu.ama şükür bebekler in suyu iyiymiş.15 gün sonra kontrole çağırdı.Sen ne yaptın .nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…