- Konu Sahibi perikanadi
-
Bir eczaciyla konustum mutlaka doktora git dedi. Bende simdi esimi bekliyorum isten gelsin doktora gidicez,umarim cocuklarim iyidir.Canım nasılsın.ben bugün ayrıntıya girdim.benimde su gibi alıntım geliyordu.ama şükür bebekler in suyu iyiymiş.15 gün sonra kontrole çağırdı.Sen ne yaptın .nasılsın
İnşallah canım.benimde oluyor nerdeyse 4 haftadır su gibi akıntı.idrarda birşey çıkmadı.suyuda iyi dendi.bugün ayrıntılı da yine sordum.gayet iyi suyu dedi.öyle olsa şimdiye su kalmazdı dedi canım.19+6 günlüğüm ben.Bir eczaciyla konustum mutlaka doktora git dedi. Bende simdi esimi bekliyorum isten gelsin doktora gidicez,umarim cocuklarim iyidir.
Amin inşallahBir eczaciyla konustum mutlaka doktora git dedi. Bende simdi esimi bekliyorum isten gelsin doktora gidicez,umarim cocuklarim iyidir.
İyiyim canım sen nasılsın. Evet Mart annelerinde okudum iyi demişler çok şükür sevindim senin adına. Artık güzel düşün yariladin sende kötü şeyler getirme aklına.Canım nasılsın.ben bugün ayrıntıya girdim.benimde su gibi alıntım geliyordu.ama şükür bebekler in suyu iyiymiş.15 gün sonra kontrole çağırdı.Sen ne yaptın .nasılsın
Çok şükür canım sevindim bebeklerinin iyi olmasına.sırt ağrısı oluyor bendede.sürekli yatıyorum ya.ay canım benim serklajim da mi kaynaklı anlamadım.rahim ağzında batma oluyor arada cız ediyor.beni tedirgin ediyor.sendede oluyor mu.birde 10 güne bir kontrol amaçlı ultrasonda girecem zararı olur mu kiİyiyim canım sen nasılsın. Evet Mart annelerinde okudum iyi demişler çok şükür sevindim senin adına. Artık güzel düşün yariladin sende kötü şeyler getirme aklına.
Arkadaşım akıntısı anı gelmiş pantolona çıkmış ondan kontrol iyi olur. Sürekliliği olan akıntı bende de çok var normal.
Bende pazartesi devlet Hastanesi'ne gittim radyolog ayrıntılı yaptı iyiydi her şey çok şükür. 22sinde de perinatolog da randevum var.
Yoğun sağ tarafta kaburga ağrısı çekiyorum onun dışında iyi.
30 lu haftalara gelmek için dua ediyoruz.
Canım maşallah az kalmış ne güzel.bende o günleri görür müyüm acaba.İyi akşamlar arkadaşlar bende kısmetse 2019 ilk günlerinde ikizlerime kavusucam inş yani normalde dogum tarihi olarak 03.01.2019 verildi ama galiba erken olucaklar çift yumurta ikizleri biri kız biri erkek
ilk zamanlar insana öyle geliyor ikiz gebelik birazdaha sıtreslı gecıyor yanı nezaman ne olacagını anlayamıyosun inş o gunler gelecek hepımız evlatlarımızı kucaklıcazCanım maşallah az kalmış ne güzel.bende o günleri görür müyüm acaba.
.
İnşallah canım inşallahilk zamanlar insana öyle geliyor ikiz gebelik birazdaha sıtreslı gecıyor yanı nezaman ne olacagını anlayamıyosun inş o gunler gelecek hepımız evlatlarımızı kucaklıcaz
Oh süper, diğer sorunlar her türlü çözülür :)Kizlar ben doktordan geldim. Cok sukur gelen sivi amniyon sivisi degilmis. Ancak akintin cok var dediler yarin enfeksiyon testleri yapilacakmis.
Kizlar ben doktordan geldim. Cok sukur gelen sivi amniyon sivisi degilmis. Ancak akintin cok var dediler yarin enfeksiyon testleri yapilacakmis.
Evet gidiyorum. 2 doktor diye bahsettiğim teki perinatolog . Şehir dışında var zaten yaşadığım ilde yok. Çok sık çağırmıyor normal kadın dogumcuya 3 haftada bir gidiyorumPerinatologa gidiyorsun degilmi duzenli kontrole kadin dogumcunun disinda?
Normal batma bende de oluyor rahim ağzında, arada sızlama geliyor çok kafa yormuyorum rahim ağzında sorun yok denmişti dr o yüzden sorun varmış gibi gelmiyor. Bir de hastalık günlük gebe takibi programları var ya onlarda bir çok şey yazıyor zaten benzer zamanlarda yaşıyorum normal o zaman diyorum.Çok şükür canım sevindim bebeklerinin iyi olmasına.sırt ağrısı oluyor bendede.sürekli yatıyorum ya.ay canım benim serklajim da mi kaynaklı anlamadım.rahim ağzında batma oluyor arada cız ediyor.beni tedirgin ediyor.sendede oluyor mu.birde 10 güne bir kontrol amaçlı ultrasonda girecem zararı olur mu ki
Maşallah siz bitirmişsiniz başında gibi hissettim kendimi. Sağlıkla gelsin inşallah minikler, bir sorun olmaz inşallah ne kadar uzun kalırlarsa o kadar iyi olacaktır sonuçta. Rabbim hayırlı sağlıklı doğum ve evlatlar nasip etsin. Benimde bir kız bir erkek.İyi akşamlar arkadaşlar bende kısmetse 2019 ilk günlerinde ikizlerime kavusucam inş yani normalde dogum tarihi olarak 03.01.2019 verildi ama galiba erken olucaklar çift yumurta ikizleri biri kız biri erkek
İyi çok şükür, enfeksiyonda çok akıntı yapıyor ilaç alırsın en fazla. Fitillerden akıntı yapar. Rahatlamissindir biraz.Kizlar ben doktordan geldim. Cok sukur gelen sivi amniyon sivisi degilmis. Ancak akintin cok var dediler yarin enfeksiyon testleri yapilacakmis.
Evet canim benimki tek yimurta. Şu tipaatıp benzeyen ikizlerden olacaklar insallahCanim senin tek kese icindeymis bebekler. Cift yumurta ikizlerinin keseler ayri oluyo. Senin kesinlikle tek yumurta ikizi
Canım çok sevindim.inan o akıntı benim sebebin olacak.sabah sabah kalktım yine aynı akıntı benden de geldi.daha dün doktordan geldim.birşey yok dedi böyle gidecek sanırımKizlar ben doktordan geldim. Cok sukur gelen sivi amniyon sivisi degilmis. Ancak akintin cok var dediler yarin enfeksiyon testleri yapilacakmis.
Canım bana 12 haftada 2 kız denmişti.şimdi biri kız biri erkek kesin dedi doktor.erkek daha iri gözüktü bana .Kız daha minik bir de altta kalmış kız:)Normal batma bende de oluyor rahim ağzında, arada sızlama geliyor çok kafa yormuyorum rahim ağzında sorun yok denmişti dr o yüzden sorun varmış gibi gelmiyor. Bir de hastalık günlük gebe takibi programları var ya onlarda bir çok şey yazıyor zaten benzer zamanlarda yaşıyorum normal o zaman diyorum.
Usg ses alt yapısı kullanan bir uygulama sorun olmaz.
Maşallah siz bitirmişsiniz başında gibi hissettim kendimi. Sağlıkla gelsin inşallah minikler, bir sorun olmaz inşallah ne kadar uzun kalırlarsa o kadar iyi olacaktır sonuçta. Rabbim hayırlı sağlıklı doğum ve evlatlar nasip etsin. Benimde bir kız bir erkek.
Ne gibi zorluklar oldu bu sürece kadar bize ışık olacak bilgiler var mi
İyi çok şükür, enfeksiyonda çok akıntı yapıyor ilaç alırsın en fazla. Fitillerden akıntı yapar. Rahatlamissindir biraz.
Çok geçmiş olsun dün en son sizin postlarınızı okudum uyudum sabah aynı şey basıma geldi bir arkadaş hemen gidin diye yazınca korkudan öldüm gittim saat 9 da çok şükür bizde çok iyiyiz doktor progestanın yapabiliceğini söylediKizlar ben doktordan geldim. Cok sukur gelen sivi amniyon sivisi degilmis. Ancak akintin cok var dediler yarin enfeksiyon testleri yapilacakmis.
Tüp Bebek doktorum banda fetal dna hasar testi önermişti yaptırmadim zaten genetik inceleme yapılmıştı embriyolara o yüzden için rahat Rabbim sağlık versin hepsine aldırmak düşüncesi yok ise zaten çok anlamlı gelmiyor bu testler bana. Üzerinden yük kalkmış gözün aydın.merhaba arkadaşlar.
Tedbir amaçlı perinatologum dna kromozon testi önermisti.
detayli ultrasonda ense ve burun ölçümlerinde her hangi bi problem yoktu ama 30 yaş üstü kadınlar down sendrom açısından risk grubundaymış..Malum ikiz olunca ikili üçlü tarama testleride doğrudanu netice vermediği için yapılmıyor.
Bu sebeple bu NiFTY dna testi yaptırdık.
şükür bebeklerime sağlıklı rapor geldi.
inanın içim rahatladı.
Hepimiz sorunsuz hamilelikler geçirelim Inşallahh.
Bizimde kız az daha büyük, sağlıkla gelsinler biz onları esitleriz. Oğlan sol altta başı üstte, kız sağ üstte başı altta. Çok şükür çok aşağıda değiller hatta kızin ayakları midemi zorluyor arada maşallah diyorum.Canım bana 12 haftada 2 kız denmişti.şimdi biri kız biri erkek kesin dedi doktor.erkek daha iri gözüktü bana .Kız daha minik bir de altta kalmış kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?