2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bizim ikizler biraz süpriz oldu zorlu bir hamile kalma suresı geciriyordum hep evlendıkten 5 sene sonra ilk kızım tedavıyle olmustu daha sonra tekrar bebegımız olsun istedik yine 4,5 sene sonra yumurta takibi yapılarak ikinci kızım oldu aslında hep ugrasmalı oldugu için korunmaya pek dikkat ettmedık acıkcası sonrasında 4 sene daha sonra hıc bir takip tedavi olmadan hamıle kaldım test yaptıktan sonra doktora gıdıcektım doktor ıkı hafta daha bekle geldıgınde kalp atısınıda goruruz dedı ama benım 6 haftadayken kanama gelınce ben doktora gıttım doktor hersey yolunda nedensız bır kanama dedı tek bebek dedi ve bı sekılde 11 haftaya geldik bayram gunuydu ikili test icin gittigimizde doktor bebeklerın ikiz oldugunu soyledı tabi baya sok olduk cok sevındık Allahın bıze verdıgı bayram hedıyelerıydı 14 cü haftaa gedıgımızde ansızın carsıdayken sıvı su gıbı gelen ve koyu kanama geldı ben suyum patladı sandım cunkı pantalondan asagı aktı sureklıde akıyordu ambulansla hastaneye goturuldum doktor rahım damarının catladıgını hıc kalkmadan kanama kesılene kadar yatmam gerektıgını soyledı eger kesılme olmazsa cerrahi mudale yapıcaz dedı 8 gun hastanede kaldım cok sukur kesildi damar kapandı zorlu surecın ardında dusuk tansıyon dusuk kan derken sureklı yatak istirahıyla cok sukur 33 haftaya geldık suan bebeklerımın ıkısıde popo ustu oturuyor oyuzden sezeryan alıcanak donmus olsalardı normal olacaktı hayırlısı neyse o olsun uzun oldu hakkınızı helal edın ama hepsını anlatmak istedim

[QUOTEbun="Lemmy, post: 57897448, member: 874537"]Kizlar azonce benden su gibi renksiz kokusuz akinti geldi, pantolonuma bile cikmis. Endiselendim. Boyle bir durum yasayan varmi?[/QUOTE]
Bundan önceki hamileliğinde bir kaç kez yaşadım korktum amniyotik sıvı mı diye ama bi sorun çıkmamıştı.

Maşallah badirelere rağmen çok güzel atlatmışsiniz. Benimkiler tüp Bebek korunmak ihtiyacı hiç olmadı neredeyse 9 yıl olacak. Önceki tedaviler hatrina iki miniği birden hediye göndermiş Rabbim ne güzel.
15. Haftada benimde yoğun kanama oldu sebep bulamadılar. Üç gün hastanede kaldım on günde geçti çok şükür.
Bir defa da sancı başladı sırtımdan bacağıma kadar mr bile çekildi sorun bulunamadı üç günde öyle kalsın kendiliğinden geçti, apandisit vs gibi şüphe edildi.
Rabbim hepimize sağlık versin inşallah. Yazın bize de inşallah zamanında doğarlar.

Kızlar biliyorsunuz, pazartesi gecesi kanamayla acilde aldım soluğu. Kanamam o gece durdu. Acilde ve ertesi gün kalp atışlarını duydum. Ama midem bulanmıyo bugün, tek belirtim karın ağrım. Bi yandan 3 gündür tuvalete çıkmadım, kabızlık ağrımda var. Korkuyorummm.yarın kontrolüm var ama ikisini birden bişi olmuş olabilir mi aynı anda?

Bilemeyiz bunu endişe etmemeye çalış, bulantı bunun için etken değildir. Bazıları hiç bulantı yaşaymior. Kürtaj sonrası bile günlerce bulantılar devam etmişti mesela yani bunu ona yorma. Sen tedirgin olduğundan öyle geliyor. Karın ağrısı muhtemel kabızlık kaynaklı ama bebekler hareket edene kadar evham biraz daha fazla oluyor. Çok daralır isen dr a başvur ama bu gidişle her gün dr a gitmek istersin Doktorlar bu durumu çok hoş karşılamıyor maalesef. İnşallah kötü bir şey yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış.

Maşallah Rabbim bunca bekleyişten sonra sağsalim kucagınıza nasıp etsin kuzularınızı mevlamın hedıyeleri emanetlerini inş tabiki yazarim hayırlısıyla dogsunlar inş zamanında gelir butun kuzular anne karnında bir gun bir gundur

Tesekkür ederim canım Allahtan yarın kontrolüm zaten var, tahminen kanama alanı küçükmüş mü vs, bebekler nasıl ona bakacak. Gerçekten hem ilk hamilelik, hem tüp bebek, hem ikiz vs. Endişe dolu bi süreç :) ben zaten kendini sürekli check eden bi manyağım, inşallah mercimekler bana benzemez :)

Canım bendede tam tersimiz solda başı aşağıda resmen şeyimin üstünde.erkek solda kafası midemde yukarıda ayakları aşağıda.if canım ya su gibi akıntı geliyor yine.daha dün doktordan geldim.rahat ol diyorum rahat ol diyorum.bilmiyorum canım ya.serkkaj olunca da ha deyince de doktorada gidemiyorum

Ayy canım neler olmuş.umut oldun bana .İnşallah benim bebeketimde o haftaya kadar gelir.sende sağlıcakla kucağına alırsın canim

Ayy canım neler olmuş.umut oldun bana .İnşallah benim bebeketimde o haftaya kadar gelir.sende sağlıcakla kucağına alırsın canim

İnş hepimiz umutla bekledıgımız kuzularımızı sagsalım alalım kucagımıza hıcbırsekılde umudunuzu yıtırmeyın ve posıtıf dusunmekten vazgecmeyın bide ufakta olsa kendınızı degısık hıssettıgınızde doktora gıtmekten cekınmeyın hersey guzel olucak inş gun gelıcek mınıklerımızı nasıl buyuttugumuzu konusucaz

teşekkür ederim arkadaşım.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı.

Canım çok sevindim.inan o akıntı benim sebebin olacak.sabah sabah kalktım yine aynı akıntı benden de geldi.daha dün doktordan geldim.birşey yok dedi böyle gidecek sanırım
Benimde hicbisi cikmadi canim, cok sukur. Sende progesteron kullaniyonmu? Bana onun yaptigini soledi. Bide kullanmaya cok uzun zaman devam edicekmisim. Alismam lazim anlasilan bu duruma.

Sevindim iyi olmaniza. Banada oyle dedi. Aman cocuklarimiz iyi olsunda herseyi cekmeye raziyim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…