- Konu Sahibi perikanadi
-
Normal batma bende de oluyor rahim ağzında, arada sızlama geliyor çok kafa yormuyorum rahim ağzında sorun yok denmişti dr o yüzden sorun varmış gibi gelmiyor. Bir de hastalık günlük gebe takibi programları var ya onlarda bir çok şey yazıyor zaten benzer zamanlarda yaşıyorum normal o zaman diyorum.
Usg ses alt yapısı kullanan bir uygulama sorun olmaz.
Maşallah siz bitirmişsiniz başında gibi hissettim kendimi. Sağlıkla gelsin inşallah minikler, bir sorun olmaz inşallah ne kadar uzun kalırlarsa o kadar iyi olacaktır sonuçta. Rabbim hayırlı sağlıklı doğum ve evlatlar nasip etsin. Benimde bir kız bir erkek.
Ne gibi zorluklar oldu bu sürece kadar bize ışık olacak bilgiler var mi
İyi çok şükür, enfeksiyonda çok akıntı yapıyor ilaç alırsın en fazla. Fitillerden akıntı yapar. Rahatlamissindir biraz.
Maşallah badirelere rağmen çok güzel atlatmışsiniz. Benimkiler tüp Bebek korunmak ihtiyacı hiç olmadı neredeyse 9 yıl olacak. Önceki tedaviler hatrina iki miniği birden hediye göndermiş Rabbim ne güzel.Bizim ikizler biraz süpriz olduzorlu bir hamile kalma suresı geciriyordum hep evlendıkten 5 sene sonra ilk kızım tedavıyle olmustu daha sonra tekrar bebegımız olsun istedik yine 4,5 sene sonra yumurta takibi yapılarak ikinci kızım oldu aslında hep ugrasmalı oldugu için korunmaya pek dikkat ettmedık acıkcası sonrasında 4 sene daha sonra hıc bir takip tedavi olmadan hamıle kaldım test yaptıktan sonra doktora gıdıcektım doktor ıkı hafta daha bekle geldıgınde kalp atısınıda goruruz dedı ama benım 6 haftadayken kanama gelınce ben doktora gıttım doktor hersey yolunda nedensız bır kanama dedı tek bebek dedi ve bı sekılde 11 haftaya geldik bayram gunuydu ikili test icin gittigimizde doktor bebeklerın ikiz oldugunu soyledı tabi baya sok olduk cok sevındık Allahın bıze verdıgı bayram hedıyelerıydı 14 cü haftaa gedıgımızde ansızın carsıdayken sıvı su gıbı gelen ve koyu kanama geldı ben suyum patladı sandım cunkı pantalondan asagı aktı sureklıde akıyordu ambulansla hastaneye goturuldum doktor rahım damarının catladıgını hıc kalkmadan kanama kesılene kadar yatmam gerektıgını soyledı eger kesılme olmazsa cerrahi mudale yapıcaz dedı 8 gun hastanede kaldım cok sukur kesildi damar kapandı zorlu surecın ardında dusuk tansıyon dusuk kan derken sureklı yatak istirahıyla cok sukur 33 haftaya geldık suan bebeklerımın ıkısıde popo ustu oturuyor oyuzden sezeryan alıcanak donmus olsalardı normal olacaktı hayırlısı neyse o olsun uzun oldu hakkınızı helal edın ama hepsını anlatmak istedim
Bilemeyiz bunu endişe etmemeye çalış, bulantı bunun için etken değildir. Bazıları hiç bulantı yaşaymior. Kürtaj sonrası bile günlerce bulantılar devam etmişti mesela yani bunu ona yorma. Sen tedirgin olduğundan öyle geliyor. Karın ağrısı muhtemel kabızlık kaynaklı ama bebekler hareket edene kadar evham biraz daha fazla oluyor. Çok daralır isen dr a başvur ama bu gidişle her gün dr a gitmek istersin Doktorlar bu durumu çok hoş karşılamıyor maalesef. İnşallah kötü bir şey yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış.Kızlar biliyorsunuz, pazartesi gecesi kanamayla acilde aldım soluğu. Kanamam o gece durdu. Acilde ve ertesi gün kalp atışlarını duydum. Ama midem bulanmıyo bugün, tek belirtim karın ağrım. Bi yandan 3 gündür tuvalete çıkmadım, kabızlık ağrımda var. Korkuyorummm.yarın kontrolüm var ama ikisini birden bişi olmuş olabilir mi aynı anda?
Maşallah badirelere rağmen çok güzel atlatmışsiniz. Benimkiler tüp Bebek korunmak ihtiyacı hiç olmadı neredeyse 9 yıl olacak. Önceki tedaviler hatrina iki miniği birden hediye göndermiş Rabbim ne güzel.
15. Haftada benimde yoğun kanama oldu sebep bulamadılar. Üç gün hastanede kaldım on günde geçti çok şükür.
Bir defa da sancı başladı sırtımdan bacağıma kadar mr bile çekildi sorun bulunamadı üç günde öyle kalsın kendiliğinden geçti, apandisit vs gibi şüphe edildi.
Rabbim hepimize sağlık versin inşallah. Yazın bize de inşallah zamanında doğarlar.
Tesekkür ederim canım Allahtan yarın kontrolüm zaten var, tahminen kanama alanı küçükmüş mü vs, bebekler nasıl ona bakacak. Gerçekten hem ilk hamilelik, hem tüp bebek, hem ikiz vs. Endişe dolu bi süreç :) ben zaten kendini sürekli check eden bi manyağım, inşallah mercimekler bana benzemez :)Bilemeyiz bunu endişe etmemeye çalış, bulantı bunun için etken değildir. Bazıları hiç bulantı yaşaymior. Kürtaj sonrası bile günlerce bulantılar devam etmişti mesela yani bunu ona yorma. Sen tedirgin olduğundan öyle geliyor. Karın ağrısı muhtemel kabızlık kaynaklı ama bebekler hareket edene kadar evham biraz daha fazla oluyor. Çok daralır isen dr a başvur ama bu gidişle her gün dr a gitmek istersin Doktorlar bu durumu çok hoş karşılamıyor maalesef. İnşallah kötü bir şey yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış.
Canım bendede tam tersimiz solda başı aşağıda resmen şeyimin üstünde.erkek solda kafası midemde yukarıda ayakları aşağıda.if canım ya su gibi akıntı geliyor yine.daha dün doktordan geldim.rahat ol diyorum rahat ol diyorum.bilmiyorum canım ya.serkkaj olunca da ha deyince de doktorada gidemiyorumTüp Bebek doktorum banda fetal dna hasar testi önermişti yaptırmadim zaten genetik inceleme yapılmıştı embriyolara o yüzden için rahat Rabbim sağlık versin hepsine aldırmak düşüncesi yok ise zaten çok anlamlı gelmiyor bu testler bana. Üzerinden yük kalkmış gözün aydın.
Bizimde kız az daha büyük, sağlıkla gelsinler biz onları esitleriz. Oğlan sol altta başı üstte, kız sağ üstte başı altta. Çok şükür çok aşağıda değiller hatta kızin ayakları midemi zorluyor arada maşallah diyorum.
Organlar yukarı çok erken çıktı o yüzden kaburga ağrısı var bende.
Ayy canım neler olmuş.umut oldun bana .İnşallah benim bebeketimde o haftaya kadar gelir.sende sağlıcakla kucağına alırsın canimBizim ikizler biraz süpriz olduzorlu bir hamile kalma suresı geciriyordum hep evlendıkten 5 sene sonra ilk kızım tedavıyle olmustu daha sonra tekrar bebegımız olsun istedik yine 4,5 sene sonra yumurta takibi yapılarak ikinci kızım oldu aslında hep ugrasmalı oldugu için korunmaya pek dikkat ettmedık acıkcası sonrasında 4 sene daha sonra hıc bir takip tedavi olmadan hamıle kaldım test yaptıktan sonra doktora gıdıcektım doktor ıkı hafta daha bekle geldıgınde kalp atısınıda goruruz dedı ama benım 6 haftadayken kanama gelınce ben doktora gıttım doktor hersey yolunda nedensız bır kanama dedı tek bebek dedi ve bı sekılde 11 haftaya geldik bayram gunuydu ikili test icin gittigimizde doktor bebeklerın ikiz oldugunu soyledı tabi baya sok olduk cok sevındık Allahın bıze verdıgı bayram hedıyelerıydı 14 cü haftaa gedıgımızde ansızın carsıdayken sıvı su gıbı gelen ve koyu kanama geldı ben suyum patladı sandım cunkı pantalondan asagı aktı sureklıde akıyordu ambulansla hastaneye goturuldum doktor rahım damarının catladıgını hıc kalkmadan kanama kesılene kadar yatmam gerektıgını soyledı eger kesılme olmazsa cerrahi mudale yapıcaz dedı 8 gun hastanede kaldım cok sukur kesildi damar kapandı zorlu surecın ardında dusuk tansıyon dusuk kan derken sureklı yatak istirahıyla cok sukur 33 haftaya geldık suan bebeklerımın ıkısıde popo ustu oturuyor oyuzden sezeryan alıcanak donmus olsalardı normal olacaktı hayırlısı neyse o olsun uzun oldu hakkınızı helal edın ama hepsını anlatmak istedim
Ayy canım neler olmuş.umut oldun bana .İnşallah benim bebeketimde o haftaya kadar gelir.sende sağlıcakla kucağına alırsın canim
teşekkür ederim arkadaşım.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı.Tüp Bebek doktorum banda fetal dna hasar testi önermişti yaptırmadim zaten genetik inceleme yapılmıştı embriyolara o yüzden için rahat Rabbim sağlık versin hepsine aldırmak düşüncesi yok ise zaten çok anlamlı gelmiyor bu testler bana. Üzerinden yük kalkmış gözün aydın.
Bizimde kız az daha büyük, sağlıkla gelsinler biz onları esitleriz. Oğlan sol altta başı üstte, kız sağ üstte başı altta. Çok şükür çok aşağıda değiller hatta kızin ayakları midemi zorluyor arada maşallah diyorum.
Organlar yukarı çok erken çıktı o yüzden kaburga ağrısı var bende.
Test sonuclarim temiz cokti canim ayni dedigin gibi. Doktor progesteron ve crinonejel yapiyor dedi. Cok sukur icim cok rahatladiCok şükür. Bence test sonuçların temiz çıkacak. Crinome gercekten inanilmaz akinti yapiyor. Ondandir baska sorun yoktur insallah.
Benimde hicbisi cikmadi canim, cok sukur. Sende progesteron kullaniyonmu? Bana onun yaptigini soledi. Bide kullanmaya cok uzun zaman devam edicekmisim. Alismam lazim anlasilan bu duruma.Canım çok sevindim.inan o akıntı benim sebebin olacak.sabah sabah kalktım yine aynı akıntı benden de geldi.daha dün doktordan geldim.birşey yok dedi böyle gidecek sanırım
Sevindim iyi olmaniza. Banada oyle dedi. Aman cocuklarimiz iyi olsunda herseyi cekmeye raziyim vallaÇok geçmiş olsun dün en son sizin postlarınızı okudum uyudum sabah aynı şey basıma geldi bir arkadaş hemen gidin diye yazınca korkudan öldüm gittim saat 9 da çok şükür bizde çok iyiyiz doktor progestanın yapabiliceğini söyledi
Sevindim iyi olmaniza. Banada oyle dedi. Aman cocuklarimiz iyi olsunda herseyi cekmeye raziyim valla
ay iki prenses geliyor yaniBuarada bebeklerimin cinsiyeti de kesinlesti >>>> ikiside kiz
Tahmin edilmisti ama kesin degil demislerdi. Saol canim benimay iki prenses geliyor yanitebrik ederim daha oncekı haftalarda tahmin edılmısmıydı yoksa bu haftamı ogrendınız direk
biz henüz 9+5 iz meraktan ölüyorum,kacıncı hafta tahmin edilmişti pekiTahmin edilmisti ama kesin degil demislerdi. Saol canim benim
Ilk kez 11. Haftaydi sanirimbiz henüz 9+5 iz meraktan ölüyorum,kacıncı hafta tahmin edilmişti peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?