2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Benim yine kanamam oldu hastanedeyim, bebeklerimiz iyi rahim ağzı kapalı. Azaldı kanama takip edilecek.

Amin inşallah hepimizin evlatlarını kavuştursun Rabbim sağlıkla.
Senin akıntı fitil yüzünden oluyor hepimizde akıntı var sen çok dinliyorsun ondan çoğu kadın farkına bile varmıyor hayat telasinin içinde.
Seninkiler benimkinin tam tersi durumda. Çok aşağıda değil benim oglan çok şükür.
Yine korkuttular beni kanama oldu. Şimdi daha iyiyiz yine hastanedeyim.

Geçmiş olsun canım.ama maalesef bende yeni geldim hastaneden.o akıntı çoğalınca doktora gittim.spekulum ile sıvı aldı rahim ağzından maalesef sızıntı var.şuan bebeklerin suyu iyi ama.azalma olursa dikişi alırız.suyu gelen bebeği alır diğerini içer de tutarız dedi.ama çok zor.2 tane antibiyotik verdi.ama açıkçası benim umudum tükeniyor

Bu arada fitil kullanmıyorum canim

kizlar esimin sulalesinde cok ikiz var. iki gunde hamilelik testinde cok fark atacak derecede renk koyulasmasi buna delalet olabilir mi :) ay bilemedim

Bizimde kaderimiz de bunlar varmış ne gelirse Rabbimden diyeceğiz yapacak bir şey yok. Progesteron kullanıyorsun diye hatırlıyorum ben yanlış hatırlıyorum demek ki.
Bol bol dua edeceğiz Rabbim sağlık sıhhat versin hem bizlere hem bebeklerimize inşallah.

Öyle canım.gerçekten Rabbim yardımcınız olsun.bilmiyorum tarifsiz duygular içindeyim....anlatamoyirum

Cok uzuldum canim Senin icin dua edicem buaksam, insallah bebegini almak zorunda kalmazlar

İnşallah canım.hayırlısı diyorum artık.bebeklerin kasiliyor üzüntüden.antibiyotiklerin zararı olmaz değil mi canım
Yok canim olmaz bence, kullan sen kullanmazsan daha kotu olur. Beni biliyon zaturre olunca mecburen kullandim, bebeklerimde iyi.

becidina M mel33 kizlar ikinize de cok gecmis olsun. Insallah bununla kalir baska bir sorun yasanmaz.
Bende dua edecegim. Hepimizin yavrularini korusun Mevla. Cuma aksami hepimiz birbirimize dua edelim.
Amin Allah razı olsun inşallah böyle şeyler bir daha yasamayiz. Rabbim hepimizi ve evlatlarını korusun.

gecmis olsun arkadaslar..Rabbim yardimciniz olsun bi an once sıkıntılarınız(mız) feraha ulasir insallah..

Cok gecmiş olsun hastanede gözetim altında olmam kanamam varken daha ıyı cok ayaga kalkma tuvalet harıcı bol bol dınlen dualarım sizinle

Cok gecmiş olsun hastanede gözetim altında olmam kanamam varken daha ıyı cok ayaga kalkma tuvalet harıcı bol bol dınlen dualarım sizinle
Çok sağol Allah razı olsun. Azaldı iyice leke şeklinde su anda ama korkuttu çok şükür yine de bugünümuze. Sadece tuvalete kalkıyorum zaten yatıyorum. Dualarımız hepimiz için sağlıcakla gelsinler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…