- 12 Ağustos 2017
- 149
- 167
- 23
- Konu Sahibi perikanadi
-
Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bişey yoktur. İnşallah vakti zamanında sağlıkla. kavuşursun bebislerine.Benim yine kanamam oldu hastanedeyim, bebeklerimiz iyi rahim ağzı kapalı. Azaldı kanama takip edilecek.
Amin inşallah hepimizin evlatlarını kavuştursun Rabbim sağlıkla.
Senin akıntı fitil yüzünden oluyor hepimizde akıntı var sen çok dinliyorsun ondan çoğu kadın farkına bile varmıyor hayat telasinin içinde.
Seninkiler benimkinin tam tersi durumda. Çok aşağıda değil benim oglan çok şükür.
Yine korkuttular beni kanama oldu. Şimdi daha iyiyiz yine hastanedeyim.
Sağol canım Allah razı olsun, ciddi bir şey var demediler dr olumlu konuştu takip yapıyorlar sadece leke geliyor sadece.Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bişey yoktur. İnşallah vakti zamanında sağlıkla. kavuşursun bebislerine.
Çok geçmiş olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebekleri. Başka doktora da mı gitseniz acaba? Belki perinatologların başka çözümleri de vardır. Allah yardımcınız olsunGeçmiş olsun canım.ama maalesef bende yeni geldim hastaneden.o akıntı çoğalınca doktora gittim.spekulum ile sıvı aldı rahim ağzından maalesef sızıntı var.şuan bebeklerin suyu iyi ama.azalma olursa dikişi alırız.suyu gelen bebeği alır diğerini içer de tutarız dedi.ama çok zor.2 tane antibiyotik verdi.ama açıkçası benim umudum tükeniyor
Canım gittiğim petinotolog zaten.kendi kadın doğ.bana gelme dedi.zaten başından beri ikisi ne birden gidiyorum.Çok geçmiş olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebekleri. Başka doktora da mı gitseniz acaba? Belki perinatologların başka çözümleri de vardır. Allah yardımcınız olsun
Gözün aydın darısı bizim kanamaya inşallah.Kızlar çok şükür bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda bebişler iyi, kanamam durmuş, kanama alanım küçülmüş. İstirahata devam. Bugün tam 7 haftalık olmuşlar:)
Canım gittiğim petinotolog zaten.kendi kadın doğ.bana gelme dedi.zaten başından beri ikisi ne birden gidiyorum.
Saol canım, Senin geçmişti diye hatırlıyorum, hala devam ediyor mu? Buarada bana da istirahat devam dendi, bi şekilde riskli görüyolar herhaldeGözün aydın darısı bizim kanamaya inşallah.
Benim 15. Haftada bir kanama olmuştu on gün sürmüştü lekeler ile birlikte. Dün öğlen gibi kanama başladı şimdi kırmızı leke ile devam ediyor. Hoca hastaneden çıkarmadı proluton yapıldı takip ediyorlar. Kan idrar sonuclariu iyi sorun yok dediler. Kanama bir kez olduysa tekrar edebilir o yüzden riski oluyor. Dinlen bol bolSaol canım, Senin geçmişti diye hatırlıyorum, hala devam ediyor mu? Buarada bana da istirahat devam dendi, bi şekilde riskli görüyolar herhalde
Hay allah ya, ikiz gebelikler herhalde iice zor diye düşünüyorum. Ama 9 ay kanayıp doğuran da çok kişi okuduğum/duydugum için stres yapma canım. Eminim bebişlerimi zor da olsa kucağına alacaksın inşallah, bizleri haberdar etBenim 15. Haftada bir kanama olmuştu on gün sürmüştü lekeler ile birlikte. Dün öğlen gibi kanama başladı şimdi kırmızı leke ile devam ediyor. Hoca hastaneden çıkarmadı proluton yapıldı takip ediyorlar. Kan idrar sonuclariu iyi sorun yok dediler. Kanama bir kez olduysa tekrar edebilir o yüzden riski oluyor. Dinlen bol bol
Bebekler iyi çok şükür hareketlerini hissettigim için daha ferah için çok şükür. Geçecek inşallah çok azaldı zaten. İkiz gebelik zor boşuna riskli gebelik demiyorlar.Hay allah ya, ikiz gebelikler herhalde iice zor diye düşünüyorum. Ama 9 ay kanayıp doğuran da çok kişi okuduğum/duydugum için stres yapma canım. Eminim bebişlerimi zor da olsa kucağına alacaksın inşallah, bizleri haberdar et
Canım a vitamini fazlalığı oluyur diye çokta tavsiye etmiyorlar bilemedim.sagolasin tavsiyem için canım.fazla olsa bir dert.azalma olsa bir dert.senin eğer suyun fazla ise sen niye iciyorsun ki canımCanım benimde bebeklerden birinin suyu az ileride neler bekliyor bizi bilmiyorum ama ben havuç suyuna başladım amniyotik sıvısı artsın diye azalmadan sende araştırıp başla istersen henüz artış oldu mu olmadimi bilmiyorum ama eğer artmazda benim bebegimde tehlikede.rabbim yardımcınız olsun
Nasılsın canım bugün.arkadasın da dediği gibi doğuma kadar kanaması olan insanlar gördüm canım.İnşallah sağlıcakla gelirler...Bebekler iyi çok şükür hareketlerini hissettigim için daha ferah için çok şükür. Geçecek inşallah çok azaldı zaten. İkiz gebelik zor boşuna riskli gebelik demiyorlar.
İyiyim canım kesilecek diye bekliyorum ya da kahverengi ye dönecek diye çok azaldı. Proluton yapıldı bugün hastanede yatıyorum hala. Dr kırmızı leke geliyor diye bırakmadı. Rabbim kısmet edecekse eder bunlar bahane arada inşallah hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşacağız.Nasılsın canım bugün.arkadasın da dediği gibi doğuma kadar kanaması olan insanlar gördüm canım.İnşallah sağlıcakla gelirler...
Canım benim benimde bugün o kadar gelmedi şükür birde evde kalorifer yaktık artık.kendimi kasmaktan terde oluyor sanki.kiloda var bende.sabah sildiğimde altı mi sanki hafiften koyulasmus gibiydi.idrara çıkınca altı mi siliyorum.ondan sonra hafif ıslaklık geliyor .acaba tam silmiyormuyum diyorum.dediğin gibi canım herşey nasip.Rabbim bize ikiz nasip etti vardır bir bildiği....İyiyim canım kesilecek diye bekliyorum ya da kahverengi ye dönecek diye çok azaldı. Proluton yapıldı bugün hastanede yatıyorum hala. Dr kırmızı leke geliyor diye bırakmadı. Rabbim kısmet edecekse eder bunlar bahane arada inşallah hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşacağız.
Sen nasıl oldun akıntının durumu nasıl.
Kendini strese sokuyorsun ya mutlaka terleme de yapar kiloda var. Azalmasına sevindim, inşallah tamamen kesilir normale döner. Zaten gebelikte sıcak basmalari var normal. Bizim evde nerdeyse bir aydır kombi açık Ankara soğudu erken bizim evde soğuk oluyor.Canım benim benimde bugün o kadar gelmedi şükür birde evde kalorifer yaktık artık.kendimi kasmaktan terde oluyor sanki.kiloda var bende.sabah sildiğimde altı mi sanki hafiften koyulasmus gibiydi.idrara çıkınca altı mi siliyorum.ondan sonra hafif ıslaklık geliyor .acaba tam silmiyormuyum diyorum.dediğin gibi canım herşey nasip.Rabbim bize ikiz nasip etti vardır bir bildiği....
Burası sabah soğuktu canım.ilk defa bu gece yaktık.hemen kapattık sıcak oldu.Canım maşallah kıpır kipirlar.iyi mı kötü mi bilemedim.ama durmuyorlar.ama ikisini ayrı ayrı hissedemiyorum.aynı bebek mi ikisi mi bilemiyorum.Canım aranız da 10 gün var.İnşallah şubat ayını bari görürüz kuzum .Allahım sen büyüksün....Kendini strese sokuyorsun ya mutlaka terleme de yapar kiloda var. Azalmasına sevindim, inşallah tamamen kesilir normale döner. Zaten gebelikte sıcak basmalari var normal. Bizim evde nerdeyse bir aydır kombi açık Ankara soğudu erken bizim evde soğuk oluyor.
Rabbim inşallah sağlıkla kavusturacak pozitif düşün güzel şeyler düşün iyi etkilenirsin. Hareketlerini hissediyor musun miniklerin iyice.
Görürüz inşallah canım ben umutluyum göreceğiz Şubat sonu Mart başı gibi en erken, inşallah Rabbim zamanında kısmet eder inşallah onlar sağlıklı olsunlar hayırlı zamanı Rabbim bilir.Burası sabah soğuktu canım.ilk defa bu gece yaktık.hemen kapattık sıcak oldu.Canım maşallah kıpır kipirlar.iyi mı kötü mi bilemedim.ama durmuyorlar.ama ikisini ayrı ayrı hissedemiyorum.aynı bebek mi ikisi mi bilemiyorum.Canım aranız da 10 gün var.İnşallah şubat ayını bari görürüz kuzum .Allahım sen büyüksün....
Canım inşallah görürüz.Rabbim büyük.kızım var canım biliyorsun.hastaneye giderken onu bir yere bırakmak.ona bakamamak beni çok üzüyor.ilgilenemiyorum.1.sınıf ödevleri oluyor.bana ihtiyacı oluyor.eşim bakıcı bakmaya çalışıyorlar.sürekli yatıyorum kuzum bayağı yordu beni.İnşallah Rabbim mükafatını verirGörürüz inşallah canım ben umutluyum göreceğiz Şubat sonu Mart başı gibi en erken, inşallah Rabbim zamanında kısmet eder inşallah onlar sağlıklı olsunlar hayırlı zamanı Rabbim bilir.
Benimkiler çok ayrı bölgeleri biri sağda biri solda çekiştiriyor yakın zamanda sende ayirtt edersin. Hareketli olmaları iyi iyiler mi endişesi olmuyor en azından. Yaşadıklarını biliyorum çok şükür, dün kanama oldu ya daha çok hareketliydiler moral verdiler bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?