2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canım uzan dinlen bakalım.Inşallah geçer korkma.kanama akıntı olmadığı sürece birşey olmaz inşallah

Abla olmak özveri gerektirir mecburen erken başladı kızın, üzülme sonuçta babası var bakıcısı var. Az kaldı ikinci dönem ilgilenirsin.

Bebeklerinin iyi olmasına sevindim canım, kendini birden yorma hele ki normalde hareket az ediyorsan. Bir şey olmaz inşallah, belin için sıcak su torbası yap ayaklarını biraz yukarı kaldirmaya çalış. Daha ne ağrılar gelip geçecek dirayetli olmaya çalış. Yorma ama vücudunu üç can tasimak kolay değil.

Normalde evden hic cikmiyordum dedigin dogru alisik olmayinca yoruldum galiba. Haklisin ikiz gebeligi gercekten cok zor. Simdiden boyleysek, Allah ilerleyen surecte yardimcimiz olsun.

Ben de 1 haftadır anca yemek yiyorum öncesinde hiç yiyemedim ama 3 kilo almışım şaka gibi . Bir de karniniz belirginleşti mi .kaçıncı haftada belli.olmaya başlar

Ben de 1 haftadır anca yemek yiyorum öncesinde hiç yiyemedim ama 3 kilo almışım şaka gibi . Bir de karniniz belirginleşti mi .kaçıncı haftada belli.olmaya başlar

Benim 16. Haftada belli olmaya basladi. Kiloya dikkat etmemiz lazim bende bu aralar cok yiyorum. 16ya kadar 1 kilo almistim 2 haftada 2 kilo daha almisim.

çok gecmis olsun.
insallahb hersey daha guzel olur.daha kolay gecer gunlerin.
Bebeklerin saglikla buyusun.vakti gelince saglicakla doğsunlar.

çok gecmis olsun.
insallahb hersey daha guzel olur.daha kolay gecer gunlerin.
Bebeklerin saglikla buyusun.vakti gelince saglicakla doğsunlar.
Sağol canım, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalim bebeklerimize.
Canım çok zor sabah lavaboya gittim.yine geldi o su.Canım çok sıkkın.moralim bozuk.keyfim hiç yok
Canım Aniden mi geliyor su, ne kadar geliyor miktar olarak. İnşallah .Geçer tez vakitte durur bu sıvı çıkışı. Bende hala hastanedeyim leke devam ediyor çıkaracaklar mi bilmiyorum. Doğum sancısı dinledim bütün gece siyircam yakında.

Canım idrarını yaptıktan sonra geliyor.birde afedersin gazım gelince büyük abdestim gelince.birde karnım kasilinca geliyor.Canım ben senin moralini bozmayayım.benim psikolojim bozuldu.artık ne olacaksa olsun diyorum.o ıslaklık geldikçe allak bullak oluyorum.eşim annem kimse anlamıyor beni.Allahım yardım et diyorum.hayırlısını ver artık diyorum.iyi değilim boşver beni...Rabbim sanada çok çok yardım etsin

Umutsuz olma gün doğmadan neler doğar. Çok şükür yarısına geldin inşallah sağlıkla devam eder dua etmek kaldı elimizde başka bir şey yapamıyoruz.

İnan bize de zor her şey ben tedavi ile hamile kaldım 9 yıl oldu neredeyse çocuk isteyeli bir düşük 12 haftada down sendromlu. Onca yokluğun içinde paralar döktük maddi manevi yıprandik ama olumlu olmak zorundayız günler başka türlü geçmiyor hem bebeklerimiz de stres oluyor onlara da yazık. Üç haftada bir neredeyse hastanelik oluyorum kanama sancı bir şeyler oluyor sıkıntı bitmiyor. Yinede pozitif olacağız bırakma kendini. Yıkılmak nedir bilirim ama toplanıp yeniden başlamakta bir o kadar gerekli. Yıkılmamiz gereken bir şey yok iken yıkılma boşu boşuna dik dur. Zor biliyorum ama çabala.

Rabbim inşallah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip edecek evlatlarımızı. Yer Gök dua üzerine.

Canımsın Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.çok haklisin.yıpranıyor insan.Rabbim emeklerimizi çekiklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.ne zaman çıkacan hastaneden

Herkese merhaba nasipse bende tüp bebekle ikiz annesi olacağım. Şimdilik keseleri ve bebekleri gördük. İnşallah kalp atışlarını da duyarız. Hastanede olanlara, gebeliğinde sorun yaşayanlara çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

Canım a vitamini fazlalığı oluyur diye çokta tavsiye etmiyorlar bilemedim.sagolasin tavsiyem için canım.fazla olsa bir dert.azalma olsa bir dert.senin eğer suyun fazla ise sen niye iciyorsun ki canım
Benim suyu az birinin kesesi küçük o yüzden içiyorum A vitamini fazlalığı olunca ne oluyor canım

Benim suyu az birinin kesesi küçük o yüzden içiyorum A vitamini fazlalığı olunca ne oluyor canım
Canım yanlış yönlendirmeyeyim seni.hakkını helal et.ama hamilelikte alınan a vit.fazlalığı bebeğe zarar verir yazmışlardı yine bu sitede..sen kendinde bir araştır istersen.yada 1 gün üç 1 gün içme.Canım peki neden azalmış.seninde akıntı var mi

Canım sebep belli değil iki kontrolde de kese küçük ve suyu az deniliyor internetten bakiyorum çok kötü şeyler okuyorum .

Canım sebep belli değil iki kontrolde de kese küçük ve suyu az deniliyor internetten bakiyorum çok kötü şeyler okuyorum .
PEki su gibi akıntı sende geliyor mi.eğer gelmiyorsa korkma en azından enfeksiyon riskin yok.inşallah canım benim geçer bu günler ve inanın duyduğum her olumsuz mesajda kendim gibi ağlıyorum.çünkü Allahım kimseye evlat acısı vermesin.ben bebeğimi 25 haftalık erken doğumla kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden.şimdi serklajliyim.bu seferde bu akıntı çıktı hayırlısı....

Bende seni çok iyi anliyorum akıntı falan yok. Genelde bebekte anomali varsa suyu az olurmus öyle okumuştum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…