- Konu Sahibi perikanadi
-
Amin inşallah canım.Canımsın Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.çok haklisin.yıpranıyor insan.Rabbim emeklerimizi çekiklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.ne zaman çıkacan hastaneden
Merhaba hoşgeldin inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin minikler sağlıkla hayırla gelirler.Herkese merhaba nasipse bende tüp bebekle ikiz annesi olacağım. Şimdilik keseleri ve bebekleri gördük. İnşallah kalp atışlarını da duyarız. Hastanede olanlara, gebeliğinde sorun yaşayanlara çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Allah razı olsun canım amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler. Aşlah sizlere de şifa versinAmin inşallah canım.
Ne zaman çıkacağım belli değil haftta sonu oldu bir de. Hayırlısı olsun bakalım.
Merhaba hoşgeldin inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin minikler sağlıkla hayırla gelirler.
Bebeklere sen yemiyorsun diye hiçbir şey olmaz onlar senin depolarından alıyor hiç sorun etme. Özellikle ilk üç ay anne deposundan beslenir bebekler. Bulantı nedeniyle 13-14. Hafftalara kadar 5kg verdim düşün bir şey yiyemedim ama bebekler gayet haftası ile uyumlu gelişti çok şükür, sadece halin olmuyor zaten ikiz gebelik yatmak demek nerdeyse. Üzülme yani.Merhabalar topiginizi yeni gordum bende 12haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. Plesantalari ayni keseleri ayri yani monokoryonik diamniyonik . doktorlar risklerinden bahsedip duruyor. Kontrollerimzi elden birakmayacagiz insaAllah. Bi de cogul gebelik olunca hormonlarimiz tavan bi care bulamadim bulantilarima . hafta olarak onde olan anne adaylari hep boyle mi devam ediyor dogru duzgun kendime bakmiyorum .bebislere de bir sey veremiyom diye uzuluyorum
Gecmis olsun canim hayirlisiyla sagliklariniza kavusun insaAllah. Gecmiste yazmissindir muhakkak kanamanin nedeni belli mi ? Rabbim sifa nasip etsin. Bende kilo verdim malesef dedigin gibi cok halsizim. Suan nasilsin bulantilarin devam ediyor mu azalma oluyor mu yarin 13.haftama girecegm.Bebeklere sen yemiyorsun diye hiçbir şey olmaz onlar senin depolarından alıyor hiç sorun etme. Özellikle ilk üç ay anne deposundan beslenir bebekler. Bulantı nedeniyle 13-14. Hafftalara kadar 5kg verdim düşün bir şey yiyemedim ama bebekler gayet haftası ile uyumlu gelişti çok şükür, sadece halin olmuyor zaten ikiz gebelik yatmak demek nerdeyse. Üzülme yani.
Plasenta paylaşımı olunca risk artıyor tabi, birine bir şey olursa diğeri de etkilenir diye endişe ediliyor. İkisi de sağlıkla doğar inşallah gönlünü ferah tut. Benimkiler tedavi ile çift yumurta ama bende sık sık hastanede geçiriyorum kanama var yine mesela. Yani her türlü ikiz gebelik risk dikkat et bol bol dinlen.
Canim uzme kendini. Seni anliyorum bisey olunca insanin elinde olmuyor bazi seyler ama Sonunda suan bebegin saglikli ve suyu henuz azalmadi. Bunu dusun kendini motive etmeye calis. Benim bir arkadasimin ilk kizinda suyu hep azar azar geldi ama gebeligi sonlanmadi, buyudu bile simdi. Hersey ilahi takdir, doktorun bana dedigi gibi "nasil dusunursen oyle olur, buyuzden sadece iyi seyler dusun"Canım idrarını yaptıktan sonra geliyor.birde afedersin gazım gelince büyük abdestim gelince.birde karnım kasilinca geliyor.Canım ben senin moralini bozmayayım.benim psikolojim bozuldu.artık ne olacaksa olsun diyorum.o ıslaklık geldikçe allak bullak oluyorum.eşim annem kimse anlamıyor beni.Allahım yardım et diyorum.hayırlısını ver artık diyorum.iyi değilim boşver beni...Rabbim sanada çok çok yardım etsin
Merbaba canim hosgeldin. Benimkilerde tek plesanta cift kese. Ben hic mide bulantisi yasamadim simdiye kadar. Riskler icinde yapacak bisey yok dua etmekten baska. Insallah hicbir sorunla karsilasmadan zamani gelince kavusuruz bebeislerimize.Merhabalar topiginizi yeni gordum bende 12haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. Plesantalari ayni keseleri ayri yani monokoryonik diamniyonik . doktorlar risklerinden bahsedip duruyor. Kontrollerimzi elden birakmayacagiz insaAllah. Bi de cogul gebelik olunca hormonlarimiz tavan bi care bulamadim bulantilarima . hafta olarak onde olan anne adaylari hep boyle mi devam ediyor dogru duzgun kendime bakmiyorum .bebislere de bir sey veremiyom diye uzuluyorum
Masallahin varmis nazar degmesin . ben 6.haftadan beri cekiyorum. İnsaAllah tez zamanda bulantim gecer . normal hayatin akisina giremiyorumMerbaba canim hosgeldin. Benimkilerde tek plesanta cift kese. Ben hic mide bulantisi yasamadim simdiye kadar. Riskler icinde yapacak bisey yok dua etmekten baska. Insallah hicbir sorunla karsilasmadan zamani gelince kavusuruz bebeislerimize.
Valla kiloyla alakali olacagini sanmiyorum. Neden oluyo veya olmuyo hicbir fikrim yok. Ben mide bulantisi yasamadim ama benimde farkli farkli sıkintilarim oldu, bide calisiyorum. Bebekler nasil? Benimkilerin arasinda 4-5 gun fark var.Masallahin varmis nazar degmesin . ben 6.haftadan beri cekiyorum. İnsaAllah tez zamanda bulantim gecer . normal hayatin akisina giremiyorum( bebislerimiz sagliklariyla hayirlisiyla dunyada gelirler insaAllah. Kilo vs durumun nasil ben biraz zayifim ondan mi oluyor acaba merak ettim simdi .
Olabilir bunyeden bunyeye degisiyordemekki. Bebislerim iyi cok sukur 3gunluk fark var. 20.haftadan sonra damar takibi yapilacak kan transferi olup olmayacagini dua ediyorum ins olmaz.Valla kiloyla alakali olacagini sanmiyorum. Neden oluyo veya olmuyo hicbir fikrim yok. Ben mide bulantisi yasamadim ama benimde farkli farkli sıkintilarim oldu, bide calisiyorum. Bebekler nasil? Benimkilerin arasinda 4-5 gun fark var.
Insallah canim. 20. Haftadan sonrami oluyomus? Bana bisey demedilerOlabilir bunyeden bunyeye degisiyordemekki. Bebislerim iyi cok sukur 3gunluk fark var. 20.haftadan sonra damar takibi yapilacak kan transferi olup olmayacagini dua ediyorum ins olmaz.
Doktor 20.haftadan itibaren bakacagiz dedi . kan tarnsferi olup olmdigina . oncesinde belirlenebiliyormu bilmiyorum .Insallah canim. 20. Haftadan sonrami oluyomus? Bana bisey demediler
İki yumurta ikizleri gorunuyor canim .dollenmenin 3.gunune kadar ayrilma olmussa tek yumurta da olabilir. İki kese iki ayri plesanta gorunumu var . sansli ikiz gebelik lerinden. Rabbim bu minikleri hayirlisiyla sana bagislar insaAllah. İlk haftalar moral onemli . gecmisi dusunme her gebelik kendine ozgu surecle ilerler.Kızlar ben 2017eylülde ikizlerimi kaybettim yüksek enfeksiyon doğumu başlattı 22. Haftada erken doğumla kaybettim. 8 aylık tedaviden sonra hamileyim bugün iki kese gördük ama emin olamadık haftaya pazartesi tekrar gideceğiEki Görüntüle 2206915
Hayirli olsun canimKızlar ben 2017eylülde ikizlerimi kaybettim yüksek enfeksiyon doğumu başlattı 22. Haftada erken doğumla kaybettim. 8 aylık tedaviden sonra hamileyim bugün iki kese gördük ama emin olamadık haftaya pazartesi tekrar gideceğiEki Görüntüle 2206915
Benim en cok korktugum sey de bu. Umarim allah ne bize nede baska bi kisiye yasatmazDoktor 20.haftadan itibaren bakacagiz dedi . kan tarnsferi olup olmdigina . oncesinde belirlenebiliyormu bilmiyorum .
Valla canım klomen ve merional iğne kullandım 2 yumurta vardı. Bilmiyorum ama kan artışım iki katıydi hiç şüphe duymadım. 68-150-300-650 şeklinde gitti. Hayırlısı inşallah sağlıcakla kavuşalım tekse de çoksa daİki yumurta ikizleri gorunuyor canim .dollenmenin 3.gunune kadar ayrilma olmussa tek yumurta da olabilir. İki kese iki ayri plesanta gorunumu var . sansli ikiz gebelik lerinden. Rabbim bu minikleri hayirlisiyla sana bagislar insaAllah. İlk haftalar moral onemli . gecmisi dusunme her gebelik kendine ozgu surecle ilerler.
Amin canim . bende o ihtimalle yatip kalkiyorum. İnsaAllah beslenme damarlari ortak degildir. Ankarada vs lazerle kurutuyorlarmis . perintolga henuz sormadim boyle bi tedavileri oluuor mu diye . bi de gelecekle ilgili bir sey sormamdan pek hazetmiyor . cunku kafamda kurup kurup gidiyorum. Gelecek kontrolde ne yapilacak onu soruyorum artik :))Benim en cok korktugum sey de bu. Umarim allah ne bize nede baska bi kisiye yasatmaz
Klomenle olanlar cift yumurta oluyormus genelde oyle okumustum bir yerde . hadi hayirli olsun sevindim canimValla canım klomen ve merional iğne kullandım 2 yumurta vardı. Bilmiyorum ama kan artışım iki katıydi hiç şüphe duymadım. 68-150-300-650 şeklinde gitti. Hayırlısı inşallah sağlıcakla kavuşalım tekse de çoksa da
Hacettepe capa ve cerrahpasada yapiliyormus diye okumustum ben internette. Oda kesin kurtarmiyor ikizleri. Bazen 1ini bazen 2inide kaybedebiliyorsun. Tabi basarili gecip 2 bebegin kurtuldugu durumlarda olmus. Benim 21. Haftada prrinatolog kontrolum var. Gidince ona sorarim. 12.haftada bahsetmisti bu risklerden ama 20. Haftadan sonra olur gibi bisi demedi.Amin canim . bende o ihtimalle yatip kalkiyorum. İnsaAllah beslenme damarlari ortak degildir. Ankarada vs lazerle kurutuyorlarmis . perintolga henuz sormadim boyle bi tedavileri oluuor mu diye . bi de gelecekle ilgili bir sey sormamdan pek hazetmiyor . cunku kafamda kurup kurup gidiyorum. Gelecek kontrolde ne yapilacak onu soruyorum artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?