2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Geçmiş olsun canım çok sevindimm kanamanın durmasına. Birdaha da olmaz inşallahhh! Nedenini bulabiliyorlar mı
Öyle bir neden yok bu ikinci kanama oldu. Kendi dr um da baktı sorun görmedi ufak bir kanama alnı girdi sanırım ama yeri konusunda bir şey demedi. Desmiyorum artık çok önemli bir durum olsa söyler zaten. Kesildi çok şükür yatış evde devam. Aman kızlar bol bol dinlenin yorulmayin.

Anldim canim saglikla kucagina alirsin insaAllah . bende evhamliyim durmadan bir seyleri okuyup duruyordum moralim bozuluyordu esim yasakladi. Moralimi bozuyordum . fazla da irdeleme tavsiyem :))

Aynen canım bende de neden yoktu, iki kesenin ortasında bi yerlerdeydi kanama. Hatta küçük de değildi alanım, son gittiğimde baya küçülmüştü ama. Özellikle biz ikiz gebeler bence yatarak geçiricez hamileliği :)

Anldim canim saglikla kucagina alirsin insaAllah . bende evhamliyim durmadan bir seyleri okuyup duruyordum moralim bozuluyordu esim yasakladi. Moralimi bozuyordum . fazla da irdeleme tavsiyem :))
Yaaa evet bana da ailem yasakladı huyumu bildikleri için, Allahtan ipadim bozuldu dün. Cepten de zor oluyo detaylı araştırmak, diyorum Allah böyle istedi sanırım :)

Kizlar benim vajen kultur sonucum bugun cikti daha once yaptiran ve sonuclardan anlayan varmi?

Sevindim canım çıkmana.perşembe baktığında zaten bebeğim suyunda hiç eksilma yoktu çok şükür.bakalım pazartesi ola hayrola.....

Canm bol su iç ve tze sıkılmş havuc suyu iç keseye ve suya iyi geliyor

Ne testi Lemmy bu ilk defa duyuyorum ?
Canim benim 5 gun once su gibi akintim olmustu pantolonuma bile cikmisti. Testlerde amniyon sivisi olmadigi cikti, vajinal enfeksiyonmu diye kultur alinmistida onun sonucu cikmis. Pamuklu cubukla rahim agzindan aliniyo. Benimde ilk defa yapildi.

Canim benim 5 gun once su gibi akintim olmustu pantolonuma bile cikmisti. Testlerde amniyon sivisi olmadigi cikti, vajinal enfeksiyonmu diye kultur alinmistida onun sonucu cikmis. Pamuklu cubukla rahim agzindan aliniyo. Benimde ilk defa yapildi.
Anladim canim cok gecmis olsun. cok sukur bebislerden gelmemis . ins aALlah ciddi bir durum degildir .

Plasenteler neresi nerede görünüyor

Plasenteler neresi nerede görünüyor
İki ayrik bosluklari var . benim plesantam tek tek plesanta icinde iki amniyonlari var. Benim ultrason goruntum tek goruntuydu sende iki ayri goruntu var . iki pesantali olmak avantajdir. İkiz gebeliklerde riskleri az olan gruptadir.
Senin haftalrinda benim gebeligim tekil gibiydi . yani goruntum tekti. Benim ptirciklar 7.haftada kendilerini gosterdiler .

Hmm anladım. Diğer ikizlerimde böyleydi herşeyleri ayrıydı. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım .sendemi aynı sorunu yaşadın .ne kadar içtin ve ne kadar sürede fayda gördün ...biraz bahseder misin buna çok ihtiyacım var
Ben yeni hamileym daha tüp bebek ikiz benimde sayfalarda İnstagram cok gezıyrm oraladra senn gibi problemleri olanalr hep havıc sıyu ve bol su tavsıyesınde bulunuluyr bana da ilk zamanlar havuc suyu içmemi kese buyumesine iyi geliyor demişlerdi allah yardmcn olsn hiç korkma allahın izni ile sapa saglam doğsun bebeklern. Benm iş arkadasm normal gebelikte suyu azaldı ve 3 gunde kontrol oluyorsu bebeği sedece 1 ay felan erk m doğdu ama hiç bir sıkıntısı yok bebeğin

Sevindim canım çıkmana.perşembe baktığında zaten bebeğim suyunda hiç eksilma yoktu çok şükür.bakalım pazartesi ola hayrola.....
Sağol canım. Bebeğin suyu iyi ise zaten Süper sende bol su içerek takviye edersin olmaz mi öyle. Yarın haber et inşallah güzel haberler verirsin.

Sevgili ikiz anne adaylari karnimiz buyuyor olusacak catlaklar icin hangi kremleri yada yontemleri deniyorsunuz . tecrubeli olanlar yada bilgi sahibi olanlarin yardimlarini bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…