- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.001
Öyle bir neden yok bu ikinci kanama oldu. Kendi dr um da baktı sorun görmedi ufak bir kanama alnı girdi sanırım ama yeri konusunda bir şey demedi. Desmiyorum artık çok önemli bir durum olsa söyler zaten. Kesildi çok şükür yatış evde devam. Aman kızlar bol bol dinlenin yorulmayin.Geçmiş olsun canım çok sevindimm kanamanın durmasına. Birdaha da olmaz inşallahhh! Nedenini bulabiliyorlar mı
Anldim canim saglikla kucagina alirsin insaAllah . bende evhamliyim durmadan bir seyleri okuyup duruyordum moralim bozuluyordu esim yasakladi. Moralimi bozuyordum . fazla da irdeleme tavsiyem :))Canım ben tüp bebekle hamile kaldım, aksini söylemedikleri için çift yumurta ikizi olduklarını tahmin ediyorum. Dediğin gibi hep en kötü senoryaları da öğrenmeye çalışıyorumbir tanr test varmış amerikaya yollanan, doğruluğu yzüde 99 dan fazla diyorlar buarada
Aynen canım bende de neden yoktu, iki kesenin ortasında bi yerlerdeydi kanama. Hatta küçük de değildi alanım, son gittiğimde baya küçülmüştü ama. Özellikle biz ikiz gebeler bence yatarak geçiricez hamileliği :)Öyle bir neden yok bu ikinci kanama oldu. Kendi dr um da baktı sorun görmedi ufak bir kanama alnı girdi sanırım ama yeri konusunda bir şey demedi. Desmiyorum artık çok önemli bir durum olsa söyler zaten. Kesildi çok şükür yatış evde devam. Aman kızlar bol bol dinlenin yorulmayin.
Yaaa evet bana da ailem yasakladı huyumu bildikleri için, Allahtan ipadim bozuldu dün. Cepten de zor oluyo detaylı araştırmak, diyorum Allah böyle istedi sanırım :)Anldim canim saglikla kucagina alirsin insaAllah . bende evhamliyim durmadan bir seyleri okuyup duruyordum moralim bozuluyordu esim yasakladi. Moralimi bozuyordum . fazla da irdeleme tavsiyem :))
Sevindim canım çıkmana.perşembe baktığında zaten bebeğim suyunda hiç eksilma yoktu çok şükür.bakalım pazartesi ola hayrola.....Dün akşama doğru çıktık canım. Çok şükür kanama kesildi, haftada bir proluton devam edeceğiz artık.
Yerleşimleri biraz daha yukarıdadir ama belki hareket edince ayaklarını falan orada hissediyorsundur. Benim soldaki aşağıda tekme atınca arada kasıkta hissediliyor mesela her zaman değil ama.
İnşallah kan sonuçları iyi çıkar tekrar usg yapacaktır bebeğin suyu artmıştır inşallah. Zor biliyorum ama pozitif olmaya çalış vücudunu etkileyecektir. Kanseri bile yeniyor insanlar pozitif düşünce olumlu hisler ile. Sende güzel düşün olur mu inşallah sorun kalmayacak hepsi geçecek.
Dün akşama doğru çıktık canım. Çok şükür kanama kesildi, haftada bir proluton devam edeceğiz artık.
Yerleşimleri biraz daha yukarıdadir ama belki hareket edince ayaklarını falan orada hissediyorsundur. Benim soldaki aşağıda tekme atınca arada kasıkta hissediliyor mesela her zaman değil ama.
İnşallah kan sonuçları iyi çıkar tekrar usg yapacaktır bebeğin suyu artmıştır inşallah. Zor biliyorum ama pozitif olmaya çalış vücudunu etkileyecektir. Kanseri bile yeniyor insanlar pozitif düşünce olumlu hisler ile. Sende güzel düşün olur mu inşallah sorun kalmayacak hepsi geçecek.
Kizlar benim vajen kultur sonucum bugun cikti daha once yaptiran ve sonuclardan anlayan varmi?[/QUO
Canım yollasa na benimki gibiyse fikir verebilirim
Canm bol su iç ve tze sıkılmş havuc suyu iç keseye ve suya iyi geliyorKızlar canım çok sıkıldı dün kontrolde bebeklerden birinin amniyotik sıvısı az cıktı dr bekleyip görelim dedi ..netten baktım bir sürü kötü senaryo var dünya başıma yıkıldı resmen .. bebek iki büklüm duruyo hatta tam ölçü alamadı bi yüzden ..ne olur akıl verin hiç uyuyamadım üzüntüden
Ne testi Lemmy bu ilk defa duyuyorum ?Kizlar benim vajen kultur sonucum bugun cikti daha once yaptiran ve sonuclardan anlayan varmi?
Canim benim 5 gun once su gibi akintim olmustu pantolonuma bile cikmisti. Testlerde amniyon sivisi olmadigi cikti, vajinal enfeksiyonmu diye kultur alinmistida onun sonucu cikmis. Pamuklu cubukla rahim agzindan aliniyo. Benimde ilk defa yapildi.Ne testi Lemmy bu ilk defa duyuyorum ?
Anladim canim cok gecmis olsun. cok sukur bebislerden gelmemis . ins aALlah ciddi bir durum degildir .Canim benim 5 gun once su gibi akintim olmustu pantolonuma bile cikmisti. Testlerde amniyon sivisi olmadigi cikti, vajinal enfeksiyonmu diye kultur alinmistida onun sonucu cikmis. Pamuklu cubukla rahim agzindan aliniyo. Benimde ilk defa yapildi.
Canm bol su iç ve tze sıkılmş havuc suyu iç keseye ve suya iyi geliyor
Saol canim. Cok sukur hicbisey cikmadiAnladim canim cok gecmis olsun. cok sukur bebislerden gelmemis . ins aALlah ciddi bir durum degildir .
Plasenteler neresi nerede görünüyorİki yumurta ikizleri gorunuyor canim .dollenmenin 3.gunune kadar ayrilma olmussa tek yumurta da olabilir. İki kese iki ayri plesanta gorunumu var . sansli ikiz gebelik lerinden. Rabbim bu minikleri hayirlisiyla sana bagislar insaAllah. İlk haftalar moral onemli . gecmisi dusunme her gebelik kendine ozgu surecle ilerler.
İki ayrik bosluklari var . benim plesantam tek tek plesanta icinde iki amniyonlari var. Benim ultrason goruntum tek goruntuydu sende iki ayri goruntu var . iki pesantali olmak avantajdir. İkiz gebeliklerde riskleri az olan gruptadir.Plasenteler neresi nerede görünüyor
Hmm anladım. Diğer ikizlerimde böyleydi herşeyleri ayrıydı. Teşekkür ederimİki ayrik bosluklari var . benim plesantam tek tek plesanta icinde iki amniyonlari var. Benim ultrason goruntum tek goruntuydu sende iki ayri goruntu var . iki pesantali olmak avantajdir. İkiz gebeliklerde riskleri az olan gruptadir.
Senin haftalrinda benim gebeligim tekil gibiydi . yani goruntum tekti. Benim ptirciklar 7.haftada kendilerini gosterdiler .
Ben yeni hamileym daha tüp bebek ikiz benimde sayfalarda İnstagram cok gezıyrm oraladra senn gibi problemleri olanalr hep havıc sıyu ve bol su tavsıyesınde bulunuluyr bana da ilk zamanlar havuc suyu içmemi kese buyumesine iyi geliyor demişlerdi allah yardmcn olsn hiç korkma allahın izni ile sapa saglam doğsun bebeklern. Benm iş arkadasm normal gebelikte suyu azaldı ve 3 gunde kontrol oluyorsu bebeği sedece 1 ay felan erk m doğdu ama hiç bir sıkıntısı yok bebeğinTeşekkür ederim canım .sendemi aynı sorunu yaşadın .ne kadar içtin ve ne kadar sürede fayda gördün ...biraz bahseder misin buna çok ihtiyacım var
Sağol canım. Bebeğin suyu iyi ise zaten Süper sende bol su içerek takviye edersin olmaz mi öyle. Yarın haber et inşallah güzel haberler verirsin.Sevindim canım çıkmana.perşembe baktığında zaten bebeğim suyunda hiç eksilma yoktu çok şükür.bakalım pazartesi ola hayrola.....
Hangi hastanede Doğum yapacaksınEvet var ben ankara dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?