- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.021
ben herkesten lierac ın çok iyi olduğunu duydum. hatta gitti gidiyordan aldım bile kullanıyorum şimdiden çünkü göğüslerim büyüdü ve çatlamaya başladı. 200 TL ye 2x200 gr aldım ve 21 mg hediye gönderdiler. 1 haftadır kullanıyorum memnunum.Sevgili ikiz anne adaylari karnimiz buyuyor olusacak catlaklar icin hangi kremleri yada yontemleri deniyorsunuz . tecrubeli olanlar yada bilgi sahibi olanlarin yardimlarini bekliyorum .
Benimde kızımın suyu fazla dedi doktor . Su az olsa dert fazla olsa dertCanım benimde bebeklerden birinin suyu az ileride neler bekliyor bizi bilmiyorum ama ben havuç suyuna başladım amniyotik sıvısı artsın diye azalmadan sende araştırıp başla istersen henüz artış oldu mu olmadimi bilmiyorum ama eğer artmazda benim bebegimde tehlikede.rabbim yardımcınız olsun
Aynen arkadaşım valla okuduklarım çok canımı sıkıyo artık rabbim korusun onlarıBenimde kızımın suyu fazla dedi doktor . Su az olsa dert fazla olsa dert
Tesekkur ederim cevabiniz icin.ben herkesten lierac ın çok iyi olduğunu duydum. hatta gitti gidiyordan aldım bile kullanıyorum şimdiden çünkü göğüslerim büyüdü ve çatlamaya başladı. 200 TL ye 2x200 gr aldım ve 21 mg hediye gönderdiler. 1 haftadır kullanıyorum memnunum.
İlk hamileliğimde badem yağı kullanmıştım ama bende işe yaramadı koca koca çizikler kaldıSevgili ikiz anne adaylari karnimiz buyuyor olusacak catlaklar icin hangi kremleri yada yontemleri deniyorsunuz . tecrubeli olanlar yada bilgi sahibi olanlarin yardimlarini bekliyorum .
Canım ben özel bir şey ekstra yapmıyorum zaten çok kilo alıp verdiğim için çok çatlak var. Gergin hissedince vücut Krem var lolabomb markasının onu sürüyorum. Çatlatacak ise önlenemez diye düşünüyorum hele ki ikiz mümkün değil varlar ama kaşıntı gerginlik hissini azaltır bir şeyler sür çok para boşuna verme derim. Meşhur iki krem var mustela ve lierac dediğim gibi gereksiz buluyorum önce para vermeyi.Sevgili ikiz anne adaylari karnimiz buyuyor olusacak catlaklar icin hangi kremleri yada yontemleri deniyorsunuz . tecrubeli olanlar yada bilgi sahibi olanlarin yardimlarini bekliyorum .
Canım şekerden şüphe ediyorlar suyu fazla olunca bir şey dedi mi drBenimde kızımın suyu fazla dedi doktor . Su az olsa dert fazla olsa dert
Canım vazelin petrol türevi yağdır cilt için iyi değil hava aldırmaz önermem. Zeytin yağı gayet güzel mantıklı. Kakao ve Hindistan cevizi yağı bu ikisi de çok ise yarar.Ben simdiye kadar krem, yag kullanmadim. Ama bu hafta baslamayi dusunuyorum. Biraz arastirdim ve sabahlari vazelin, gece yatarken de hakiki zeytinyagi surmeye karar verdim. Doktorum da hangi kremi alirsan al, catlak olacaksa olur engelleyemezsin dedi.
Güzel haberler canım, çok şükür. Crp evet yüksek sayılmaz genelde vücutta iltihap varlığında çıkar gebe olunca bu değer senin için çok normal. Benim çok daha yüksek olduğunu biliyorum yüz civarında idi yanlış hatırlamıyorsam. Subakut Troid olduğumda olmuştu. İdrar yolu enfeksiyonu zamanında yine epey yüksekti. Sınıra yakın değerler sınırda sayılıyor.Kızlar ben doktordan geldim.hani kesede sızıntı vardı ya.kanda crp 0-5 arası olması gerekirken 6 çıktı .doktor çok önemli değil dedi.ultrasonda sularda çıktı.çok şükür.antibiyotiği bitir dedi.bir sıkıntı olmazsa 2 hafta sonra gel dedi.Yine su rahim ağzından spekylum ile alınan test var ya ondan tekrar yaparız dedi.ben ondan çok korkuyorum.dikisim var ya serklajliyim.öyle işte canlar.Rabbim hayırlısını versin
Evet canım o alet can sıkıcı.benim korku sebebim hani rahim ağzında dikiş var ya uyarsın orayı istemiyorum.neyse bakalım o zaman gelsin.Canım seninde kandilin mübarek olsun...Canım ben özel bir şey ekstra yapmıyorum zaten çok kilo alıp verdiğim için çok çatlak var. Gergin hissedince vücut Krem var lolabomb markasının onu sürüyorum. Çatlatacak ise önlenemez diye düşünüyorum hele ki ikiz mümkün değil varlar ama kaşıntı gerginlik hissini azaltır bir şeyler sür çok para boşuna verme derim. Meşhur iki krem var mustela ve lierac dediğim gibi gereksiz buluyorum önce para vermeyi.
Canım şekerden şüphe ediyorlar suyu fazla olunca bir şey dedi mi dr
Canım vazelin petrol türevi yağdır cilt için iyi değil hava aldırmaz önermem. Zeytin yağı gayet güzel mantıklı. Kakao ve Hindistan cevizi yağı bu ikisi de çok ise yarar.
Dr una katılıyorum.
Güzel haberler canım, çok şükür. Crp evet yüksek sayılmaz genelde vücutta iltihap varlığında çıkar gebe olunca bu değer senin için çok normal. Benim çok daha yüksek olduğunu biliyorum yüz civarında idi yanlış hatırlamıyorsam. Subakut Troid olduğumda olmuştu. İdrar yolu enfeksiyonu zamanında yine epey yüksekti. Sınıra yakın değerler sınırda sayılıyor.
Spekulumdan bende nefret ediyorum en son hastaneye yattığımda Perşembe yine bakıldı mecbur kanama olunca birde rahim ağzı ölçümü yapılıyor onunla mecbur kalınca el mahkum oluyor. İnşallah gerek kalmaz.
Gerekmez ise zaten yapmaz dr serklaji biliyor sonuçta. İkizler için serklaj çok etkili olmuyor diyor bazı yerlerde özellikle ileriki haftalarda. Ama sen yatiyorsun ya işlevli de olabilir. Hos bende istiyorum çoğunlukla, oturuyorum ya da uyanır pozisyonda. Bebek battaniyesi öruyorum iyi geliyor.Evet canım o alet can sıkıcı.benim korku sebebim hani rahim ağzında dikiş var ya uyarsın orayı istemiyorum.neyse bakalım o zaman gelsin.Canım seninde kandilin mübarek olsun...
.
Canım benim ki mecburi serklaj 25 haftalık erken doğunun var.kızımı 20.haftada son anda serklaj yapılarak doğurdum.mecburum.eğer serklaj olmasaydı ben bu haftaya kadar bile tutamazdım.ben oturamıyorum oturunca da karnım kaşıklarıma baskı yapıyor hep yatıyorum canım.maşallah sanada battaniye örüyorsun.bende yeltendim.ama tam yatınca zor oldu...Gerekmez ise zaten yapmaz dr serklaji biliyor sonuçta. İkizler için serklaj çok etkili olmuyor diyor bazı yerlerde özellikle ileriki haftalarda. Ama sen yatiyorsun ya işlevli de olabilir. Hos bende istiyorum çoğunlukla, oturuyorum ya da uyanır pozisyonda. Bebek battaniyesi öruyorum iyi geliyor.
Canım ben özel bir şey ekstra yapmıyorum zaten çok kilo alıp verdiğim için çok çatlak var. Gergin hissedince vücut Krem var lolabomb markasının onu sürüyorum. Çatlatacak ise önlenemez diye düşünüyorum hele ki ikiz mümkün değil varlar ama kaşıntı gerginlik hissini azaltır bir şeyler sür çok para boşuna verme derim. Meşhur iki krem var mustela ve lierac dediğim gibi gereksiz buluyorum önce para vermeyi.
Canım şekerden şüphe ediyorlar suyu fazla olunca bir şey dedi mi dr
Canım vazelin petrol türevi yağdır cilt için iyi değil hava aldırmaz önermem. Zeytin yağı gayet güzel mantıklı. Kakao ve Hindistan cevizi yağı bu ikisi de çok ise yarar.
Dr una katılıyorum.
Güzel haberler canım, çok şükür. Crp evet yüksek sayılmaz genelde vücutta iltihap varlığında çıkar gebe olunca bu değer senin için çok normal. Benim çok daha yüksek olduğunu biliyorum yüz civarında idi yanlış hatırlamıyorsam. Subakut Troid olduğumda olmuştu. İdrar yolu enfeksiyonu zamanında yine epey yüksekti. Sınıra yakın değerler sınırda sayılıyor.
Spekulumdan bende nefret ediyorum en son hastaneye yattığımda Perşembe yine bakıldı mecbur kanama olunca birde rahim ağzı ölçümü yapılıyor onunla mecbur kalınca el mahkum oluyor. İnşallah gerek kalmaz.
Canım senin serklaj hikayeni biliyorum, bazı dr lar serklaj için ikizlerde işe yaramıyor diyor ama dediğim gibi sen sürekli yatıyorsun belki ondan faydası olur.Canım benim ki mecburi serklaj 25 haftalık erken doğunun var.kızımı 20.haftada son anda serklaj yapılarak doğurdum.mecburum.eğer serklaj olmasaydı ben bu haftaya kadar bile tutamazdım.ben oturamıyorum oturunca da karnım kaşıklarıma baskı yapıyor hep yatıyorum canım.maşallah sanada battaniye örüyorsun.bende yeltendim.ama tam yatınca zor oldu...
İçerik araştırması bir dönem çok yaptığım için oradan biliyorum. Yumuşatır o kesin ama cilt için uygun değil.Ay ben daha dun araştırdım. Bir suru hamile vazelin onermisti o yuzden düşünmustum ama iyiki buraya yazmisim senden bunu duydum. Kesinlikle kullanmam artik. Cok sagol canimm.
Canim iyi olmana cok sevindim, gozun aydin. Crpe kafani takma, benimki kac kere 28lara cikti, kullandigin antibiyotik bitene kadar daha da dusurur onu. Sanada hayirli kandillerKızlar ben doktordan geldim.hani kesede sızıntı vardı ya.kanda crp 0-5 arası olması gerekirken 6 çıktı .doktor çok önemli değil dedi.ultrasonda sularda çıktı.çok şükür.antibiyotiği bitir dedi.bir sıkıntı olmazsa 2 hafta sonra gel dedi.Yine su rahim ağzından spekylum ile alınan test var ya ondan tekrar yaparız dedi.ben ondan çok korkuyorum.dikisim var ya serklajliyim.öyle işte canlar.Rabbim hayırlısını versin
Sağol canım.hayırlı kandiller...Canim iyi olmana cok sevindim, gozun aydin. Crpe kafani takma, benimki kac kere 28lara cikti, kullandigin antibiyotik bitene kadar daha da dusurur onu. Sanada hayirli kandiller
CRP çok önemli canım. Ben öğrendiğimde 80e çıkmış doğum başlamıştı. 200e kadar çıktı antibigptiğe dirençliydi en güçlü serumla antibiyotikler işe yaramadı. Sana tavsiyem sıfırladığından emin ol. Çok az seninki ama benşm ağzım yanınca uyarmak istedimKızlar ben doktordan geldim.hani kesede sızıntı vardı ya.kanda crp 0-5 arası olması gerekirken 6 çıktı .doktor çok önemli değil dedi.ultrasonda sularda çıktı.çok şükür.antibiyotiği bitir dedi.bir sıkıntı olmazsa 2 hafta sonra gel dedi.Yine su rahim ağzından spekylum ile alınan test var ya ondan tekrar yaparız dedi.ben ondan çok korkuyorum.dikisim var ya serklajliyim.öyle işte canlar.Rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?