- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.261
Merhaba canim. Benim keselerinde arasinda cok fark vardi, biri digerinin yarisi kadardi. Kucuk olanda kalp atisini bile gorememistik. Doktor herseye hazirlikli ol demisti ama 2 hafta sonraki kontrolde digerine yetistigini gorduk. Suanda da aralarinda sadece 3-4 gunluk farkla devam ediyorlar. Benimkiler tek yumurta ikizi, aralarindaki farkin ilk bolunme zamaniyla alakali oldugunu dusunuyorum. Sen icini ferah tut,allahtan hayirlisini nasip etmesini iste.Merhaba ,
şuanda bende aynı durumdayım inan rüyalarıma giriyor . bir kesem diğerinden baya küçük ikisinde de kalp atışı var . suan 9 haftalığım acaba büyür mü gelişir mi diğer kesede ??
Merhaba canim. Benim keselerinde arasinda cok fark vardi, biri digerinin yarisi kadardi. Kucuk olanda kalp atisini bile gorememistik. Doktor herseye hazirlikli ol demisti ama 2 hafta sonraki kontrolde digerine yetistigini gorduk. Suanda da aralarinda sadece 3-4 gunluk farkla devam ediyorlar. Benimkiler tek yumurta ikizi, aralarindaki farkin ilk bolunme zamaniyla alakali oldugunu dusunuyorum. Sen icini ferah tut,allahtan hayirlisini nasip etmesini iste.
çok ileri tarihli olmamama rağmen benimde biri büyük biri küçük ama dr anormal büyüklükte değil dedi. ve küçük keseli olan hep 1-2 gün daha ileri gidiyor. ayrıca nette dolu ultrason görüntüsü baktım. hepsinin biri büyük biri küçük. be de büyük olandan endişe ediyorum zaman zaman :)Merhaba ,
şuanda bende aynı durumdayım inan rüyalarıma giriyor . bir kesem diğerinden baya küçük ikisinde de kalp atışı var . suan 9 haftalığım acaba büyür mü gelişir mi diğer kesede ??
canım benim biri portakal büyüklüğündeyse diğer ceviz kadardı . içlerinde bebeklerim ve kalp atışları vardı . ancak küçük olan için dr aradaki fark çok fazla kaybedebiliriz dedi. bundan dolayı sormuştum bende .çok ileri tarihli olmamama rağmen benimde biri büyük biri küçük ama dr anormal büyüklükte değil dedi. ve küçük keseli olan hep 1-2 gün daha ileri gidiyor. ayrıca nette dolu ultrason görüntüsü baktım. hepsinin biri büyük biri küçük. be de büyük olandan endişe ediyorum zaman zaman :)
Merhaba ,
Bence o kadar para vermeye gerek yok emzirme yastıkları ikisini de destekler keza ikisi birlikte emmek istemeyebilir deneme yanılma yöntemi ile anlaşılacak birkaç farklı yöntem var emzirmek adına. Ben çift taraflı hamile yastığı aldım onu emzirme de kullanırım diye düşünüyorum. O vakit gelsin çözüm bulunur yeter ki süt gelsin ve bebekler emmek istesin bir yolunu buluruz.bir şey soracam arkadaşlar , ikiz emzirme yastığı bakıyorum ancak internette bir sitede gördüm sadece o da 450 tl ..çok pahalı , bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz ??
Benim kontrol 13 Aralık normalde ayda bir çağırıyordu bu sefer üç haftaya indirdi. Benim rapor da bitmişti cuma yenilendi daha imzalısi ni bekliyoruz bir ay daha verdi sonra zaten bir ay bile kalmıyor geride doğum iznine ayrılmam gerek. Hesaplarıma göre 14 Ocak ta doğum iznine ayrılıyorum 30 haftalık oluyor ikizlerde doğum öncesi 10 hafta idi değil mi.Sağol canım benim inşallah geçmiştir.haftaya pazartesi 3 buçukta randevum.bugün de girip rapor alacam.raporun bitti.
İkizlerde bende 10 hafta diye biliyorum.Bence o kadar para vermeye gerek yok emzirme yastıkları ikisini de destekler keza ikisi birlikte emmek istemeyebilir deneme yanılma yöntemi ile anlaşılacak birkaç farklı yöntem var emzirmek adına. Ben çift taraflı hamile yastığı aldım onu emzirme de kullanırım diye düşünüyorum. O vakit gelsin çözüm bulunur yeter ki süt gelsin ve bebekler emmek istesin bir yolunu buluruz.
Benim kontrol 13 Aralık normalde ayda bir çağırıyordu bu sefer üç haftaya indirdi. Benim rapor da bitmişti cuma yenilendi daha imzalısi ni bekliyoruz bir ay daha verdi sonra zaten bir ay bile kalmıyor geride doğum iznine ayrılmam gerek. Hesaplarıma göre 14 Ocak ta doğum iznine ayrılıyorum 30 haftalık oluyor ikizlerde doğum öncesi 10 hafta idi değil mi.
Bende öyle hatırlıyorum normalde 8+8 hafta, çoğul gebeliklerde 10+8 hafta diye.İkizlerde bende 10 hafta diye biliyorum.
Doğum iznine kadar olan süreci raporlu mu geçirdiniz. Bende raporluyum şu an baya kaybım var öncesinde. İşimde ağır raporu devam ettiririz dedi ama perinatalog bakalım ilerleyen dönemlerde nasıl olacakBende öyle hatırlıyorum normalde 8+8 hafta, çoğul gebeliklerde 10+8 hafta diye.
Evet canım.30.haftada ayrılıyoruz.ben 2 aylık aldım.sonra zaten 30 oluyorum bende.sağolsun 2 ay verdi doktor canım valla ben 10 güne bir gidiyorum.mecburiyetten işte bir gün akıntı bir gün kasılma.İnşallah sağlıkla tamamlarız canımBence o kadar para vermeye gerek yok emzirme yastıkları ikisini de destekler keza ikisi birlikte emmek istemeyebilir deneme yanılma yöntemi ile anlaşılacak birkaç farklı yöntem var emzirmek adına. Ben çift taraflı hamile yastığı aldım onu emzirme de kullanırım diye düşünüyorum. O vakit gelsin çözüm bulunur yeter ki süt gelsin ve bebekler emmek istesin bir yolunu buluruz.
Benim kontrol 13 Aralık normalde ayda bir çağırıyordu bu sefer üç haftaya indirdi. Benim rapor da bitmişti cuma yenilendi daha imzalısi ni bekliyoruz bir ay daha verdi sonra zaten bir ay bile kalmıyor geride doğum iznine ayrılmam gerek. Hesaplarıma göre 14 Ocak ta doğum iznine ayrılıyorum 30 haftalık oluyor ikizlerde doğum öncesi 10 hafta idi değil mi.
Arkadasim bebeklerinin kilosuna nezaman bakıldı ve kaç kg dı kuzular?Evet canım.30.haftada ayrılıyoruz.ben 2 aylık aldım.sonra zaten 30 oluyorum bende.sağolsun 2 ay verdi doktor canım valla ben 10 güne bir gidiyorum.mecburiyetten işte bir gün akıntı bir gün kasılma.İnşallah sağlıkla tamamlarız canım
İki hafta gidebildim işe kanama vs gibi durumlar olunca rapor verdi dr ondan önce bulantı nedeniyle gidemedim hiç yiyemiyordum kötü durumdayfim o dönemde raporla geçti biraz izin vs derken böyle geçiyor. Benim işim masa başı memurum ama katlanmak zor tedavi ile oldu bir de kıymetli kaybetmek istemiyoruz. Özelde ya da işçilerde nasıl oluyor bilmiyorum izin rapor vs işi.Doğum iznine kadar olan süreci raporlu mu geçirdiniz. Bende raporluyum şu an baya kaybım var öncesinde. İşimde ağır raporu devam ettiririz dedi ama perinatalog bakalım ilerleyen dönemlerde nasıl olacak
Benim dr bir aylık veriyor dr kontrolü oluyor zaten arada. Senin durumda normal bir de iki dr takibi olunca öyle oluyor. İnşallah sağlıkla gelecekler güzel düşün.Evet canım.30.haftada ayrılıyoruz.ben 2 aylık aldım.sonra zaten 30 oluyorum bende.sağolsun 2 ay verdi doktor canım valla ben 10 güne bir gidiyorum.mecburiyetten işte bir gün akıntı bir gün kasılma.İnşallah sağlıkla tamamlarız canım
Dr kendisi diyor istirahat diye ekstra bir şey yapmıyorum. Bilemiyorum bulantı döneminde de sağlık ocağında dr yazıyordu kilo kaybı halsizlik bulantı bir arada olunca sorun etmiyordu dr. İyi iseniz vermeyebilir dr. Çok erken dönemfesin daha bulantı durumu nasıl. Keyfe keder vermiyor her dr onu anladım.aa arkadaşlar raporu nasıl yazdırıyorsunuz ben 2 günü zor alıyorum ya
aslında benim bulantım az kilo kaybımda yok ama inanılmaz yorgun oluyorum olduğum yerde gözleirm kapanıyor resmen :/ benim ilk dönemlerini komple yatarak geçen tanıdıklarım var ama hep dr veriyor diyorlardı. benim daha önce düşüğümde oldu ama kimsede gel sana rapor verelim demediDr kendisi diyor istirahat diye ekstra bir şey yapmıyorum. Bilemiyorum bulantı döneminde de sağlık ocağında dr yazıyordu kilo kaybı halsizlik bulantı bir arada olunca sorun etmiyordu dr. İyi iseniz vermeyebilir dr. Çok erken dönemfesin daha bulantı durumu nasıl. Keyfe keder vermiyor her dr onu anladım.
hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. vajinal mi konrtolmü yapıldı ultrason mu?Hanımlar bugün bebeğin iki kese olduğu belli oldu. Birinin içinde bebeği gördük kalbi de atıyor gördük diğerini göremedik haftaya tekrar gideceğiz inşallah o da doludur. Aralarında 3 günlük fark var tabi ultrason değeri ölçüme göre değişir
Doktorum vajinal yapmıyor canım. Yapsa ikisini de net görür kalbini bile duyardık ama hamilelikte alttan bakmıyor. Yumurta takibini vajinal yapıyordukhayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. vajinal mi konrtolmü yapıldı ultrason mu?
Kuzum ben zaten serklajliyim.rahminde dikiş var.sadece wc te kalkıyorum.arabanın arkasında yatıp kontrole gidiyorum.tekerlekli sandalye ile doktorun odasına çıkıyorum.öncelikli hastayım.bazen icerde hasta olunca beni yatırıyorlar sıra gelince alıyorlar.istesemde çalışamam ki canım.2 doktor bakıyor zaten.....aa arkadaşlar raporu nasıl yazdırıyorsunuz ben 2 günü zor alıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?