- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.241
Maşallah guzel beslenıyosunuz ben gunde bir tane kivi tavsıye ederim uc kısmını soyup cay kasıgıyla yıyın bıcak vitamınını öldurmesin kivi hem bagırsagınız ıcın ıyı gelır hemde erken doguma karsı bebegın cıger gelısımıne cok faydalı kıvıdekı madde bebegın cıger gelısımı ıcın gerek olan madde barındırıyormus ıstersenın google yazın ben hergn bıtane tavsıye ederim
Canım gayet normal ikiz olunca rahim çok büyüyor ekstra iki Bebek iki eş bizde erken başlıyor bunlar. Bende de oluyor yani.Kızlar bebeklerin aşağıda hareket ettikçe.afedersiniz cisim geliyor gibi.gidiyorum bir kaç damla.acaba aşağıda hareket ettikçe mesaneye baskı yapıp idrar yapma hissi mi veriyor.yoksa daha erken mi bu hafta da.
Nar zararlı diye duymuştum aklımda kalmış ben yemiyorum. Süt içiyorum hatta haftada üç gün manda Sütü bulup içiyorum. Biz ilçedeyiz yakın köylerde mandalar var. Et ve bakliyat yiyorum. Balık buralarda pek bulunmuyor göl balığı var onu tavsiye etmiyorlar deniz balıkları bayat oluyor korkuyoruz. Tavuktan tiksindim yerken burnuma koku geliyor domateste de o kokuyu alıyorum yiyemiyorum. Kuruyemiş ceviz baya yiyorum meyveyi çok severim özellikle portakalı günde 3 tane filan yiyorum gripten koruyor.Kizlar beslenme hakkinda konusalim mi ?
Gunluk nasil besleniyorsunuz? Bu konuda birbirinize tavsiyede bulunmak, yanlis bir sey yapıyorsak uyarmak iyi olur bence.
Ben mesela sabahlari 1 bardak portakal suyu, peynir, kasar, domates ve tam bugday ekmegi yiyorum. Gun asiri yumurta yemeye calisiyorum. (Ilk 12 hafta yumurta hic yiyemedim.)
Gunde 1 tane muz, ayva ve gun asiri nar tuketiyorum.
2 litre su iciyorum.
Aksamlari haftada 1 gun balik, 2 gun et, 1 gun bakliyat, diger gunler sebze yemeye calisiyorum. Her yemekte salata ya da yogurt tuketiyorum.
Ceviz acikcasi cok duzenli bir sekilde degil, mutfakta gördükçe birkaç parca yiyorum.
Sut ile pek aram iyi degil. Haftada 1 ya da 2 bardak iciyorum.
Sizce yanlis ya da eksik yaptigim bir sey var mi ?
Yarin deneyeyim limonlu . az daha zorlayayim .Tesekkur ederimBen normalde hic su içmeyen insanim deswn yeridir. Inan 1 bardak icmedigin gunler oluyordu. Ama tup bebek tedavisine karar verince hep kendimi zorladım. Ocak ayından beri en az 1.5 litre icmeye calistim. Bence sende zorla kendini icine bir dilim limon ya da nane at.
Sağol canım afedersin bazen içten şeyini gıdıklar gibi cisim var gibi.....ah su su gibi alıntımda olmasa.....Canım gayet normal ikiz olunca rahim çok büyüyor ekstra iki Bebek iki eş bizde erken başlıyor bunlar. Bende de oluyor yani.
Canim benimde hala var akintim, artik alisyim ben kafama takmiyorum. Senin keselerinin durumu ne oldu? Hala sizinti varmi?Sağol canım afedersin bazen içten şeyini gıdıklar gibi cisim var gibi.....ah su su gibi alıntımda olmasa.....
Canım 3 aralik pazartesi testi tekrar edecek.antibiotik bitti canım.inşallah testte bebekler in suyu çıkmaz.sızıntı kapanmıştır.Canim benimde hala var akintim, artik alisyim ben kafama takmiyorum. Senin keselerinin durumu ne oldu? Hala sizinti varmi?
Insallah canim. Sen icini ferah tut, hersey yolunda cikicakCanım 3 aralik pazartesi testi tekrar edecek.antibiotik bitti canım.inşallah testte bebekler in suyu çıkmaz.sızıntı kapanmıştır.
Nar zararlı diye duymuştum aklımda kalmış ben yemiyorum. Süt içiyorum hatta haftada üç gün manda Sütü bulup içiyorum. Biz ilçedeyiz yakın köylerde mandalar var. Et ve bakliyat yiyorum. Balık buralarda pek bulunmuyor göl balığı var onu tavsiye etmiyorlar deniz balıkları bayat oluyor korkuyoruz. Tavuktan tiksindim yerken burnuma koku geliyor domateste de o kokuyu alıyorum yiyemiyorum. Kuruyemiş ceviz baya yiyorum meyveyi çok severim özellikle portakalı günde 3 tane filan yiyorum gripten koruyor.
Balıkla çok fazla aram yok zaten önceden de çok sevmezdim. Valla saplantı bu ya bilgi yanlışta olsa uyguluyorsun. Nerden okudum bilmiyorum. Nar zararlı diye okuudm ya ağzıma almam artık.Ben hamileligin basindan beri yiyorum. Annemde cok yermis her gun yerdim diyor. Cogu arkadasim da yermis. Hem antioksidan etkisi var narin gripten koruyor. Bir sey olmaz diye dusunuyorum. Allahin izniyle
Balik olarak dipte yuzen baliklari tercih etmemeliymisiz. Agir metaller iceriyormus.
Hamsi
Istavrit en saglikliklariymis. Ayrıca norvec somonu da yararli yaglar acisindan cok zengin. Bulabilirsen bunları tüket bence.
Sağol canım afedersin bazen içten şeyini gıdıklar gibi cisim var gibi.....ah su su gibi alıntımda olmasa.....
bir şey soracam arkadaşlar , ikiz emzirme yastığı bakıyorum ancak internette bir sitede gördüm sadece o da 450 tl ..çok pahalı , bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz ??
Nar çok sık ve çok fazla yenmediği sürece zararlı değil faydalıdır.
Narin özü ve çekirdeği fazlası zarar veriyor ne açıdan rahim kasılması açısından. Narin kendisini yemek sorun değil hele ki Kazan kazan yemiyor isek hiç sorun olmaz.
Şifa olsun yiyin günde bir kase iyi gider. Bebeğin beyin gelişimi açısından da iyiymiş, kalsiyum, c vitamini vs vs...
Çok oluyor çok benim mide de var o gıdıklama hissi kızın kafası şimdi orada ayakları bıraktı kafaya geçti. Oğlanın kafası aşağıda oda rahime yapıyor işte.
İnşallah akıntı tez vakitte biter güzel haberler alırsın yakında. bebeklerini üzme pozitif olmaya çalış inşallah azalmış ya da tamamen geçmiştir.
Sağol canım benim inşallah geçmiştir.haftaya pazartesi 3 buçukta randevum.bugün de girip rapor alacam.raporun bitti.Nar çok sık ve çok fazla yenmediği sürece zararlı değil faydalıdır.
Narin özü ve çekirdeği fazlası zarar veriyor ne açıdan rahim kasılması açısından. Narin kendisini yemek sorun değil hele ki Kazan kazan yemiyor isek hiç sorun olmaz.
Şifa olsun yiyin günde bir kase iyi gider. Bebeğin beyin gelişimi açısından da iyiymiş, kalsiyum, c vitamini vs vs...
Çok oluyor çok benim mide de var o gıdıklama hissi kızın kafası şimdi orada ayakları bıraktı kafaya geçti. Oğlanın kafası aşağıda oda rahime yapıyor işte.
İnşallah akıntı tez vakitte biter güzel haberler alırsın yakında. bebeklerini üzme pozitif olmaya çalış inşallah azalmış ya da tamamen geçmiştir.
Merhaba ,5+6 pardon.cok saol Allah sanada saglik sihhat verir insallah.keseler arasinda fark var ama biri kucuk biri daha buyuk. boyle olup da kucuk keseli bebegi devam eden var mi acaba ? sizlerin kese boyutlari ikisi aynimiydi cift yumurta bnm
Yapmaya çalışacam, benim gördüğüm şöyle bir şeydi , anneniz nasıl yaptı ?? Sert olması gerekiyormuş galiba , 450 tl neredeyse bir beşik fiyatıCok pahali. Kendin yapamaz misin yastigi? Annem bana bir yastik yapti. Ben onu kullanmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?