2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Aaa bunu bilmiyordum hemen alayim. Cok tesekkurler. Kivi severim zaten. Sadece meyveyle yasayabilirim. :)))

Kızlar bebeklerin aşağıda hareket ettikçe.afedersiniz cisim geliyor gibi.gidiyorum bir kaç damla.acaba aşağıda hareket ettikçe mesaneye baskı yapıp idrar yapma hissi mi veriyor.yoksa daha erken mi bu hafta da.
Canım gayet normal ikiz olunca rahim çok büyüyor ekstra iki Bebek iki eş bizde erken başlıyor bunlar. Bende de oluyor yani.

Nar zararlı diye duymuştum aklımda kalmış ben yemiyorum. Süt içiyorum hatta haftada üç gün manda Sütü bulup içiyorum. Biz ilçedeyiz yakın köylerde mandalar var. Et ve bakliyat yiyorum. Balık buralarda pek bulunmuyor göl balığı var onu tavsiye etmiyorlar deniz balıkları bayat oluyor korkuyoruz. Tavuktan tiksindim yerken burnuma koku geliyor domateste de o kokuyu alıyorum yiyemiyorum. Kuruyemiş ceviz baya yiyorum meyveyi çok severim özellikle portakalı günde 3 tane filan yiyorum gripten koruyor.

Yarin deneyeyim limonlu . az daha zorlayayim .Tesekkur ederim

Sağol canım afedersin bazen içten şeyini gıdıklar gibi cisim var gibi.....ah su su gibi alıntımda olmasa.....
Canim benimde hala var akintim, artik alisyim ben kafama takmiyorum. Senin keselerinin durumu ne oldu? Hala sizinti varmi?

Ben hamileligin basindan beri yiyorum. Annemde cok yermis her gun yerdim diyor. Cogu arkadasim da yermis. Hem antioksidan etkisi var narin gripten koruyor. Bir sey olmaz diye dusunuyorum. Allahin izniyle

Balik olarak dipte yuzen baliklari tercih etmemeliymisiz. Agir metaller iceriyormus.
Hamsi
Istavrit en saglikliklariymis. Ayrıca norvec somonu da yararli yaglar acisindan cok zengin. Bulabilirsen bunları tüket bence.

Balıkla çok fazla aram yok zaten önceden de çok sevmezdim. Valla saplantı bu ya bilgi yanlışta olsa uyguluyorsun. Nerden okudum bilmiyorum. Nar zararlı diye okuudm ya ağzıma almam artık.

Nar bende yiyorum bir problem olmaz. Gebelikte faydası çok fazla. Herşeyin aşırısı fazladır. Ben günde yarım yiyorum

Nar çok sık ve çok fazla yenmediği sürece zararlı değil faydalıdır.

Narin özü ve çekirdeği fazlası zarar veriyor ne açıdan rahim kasılması açısından. Narin kendisini yemek sorun değil hele ki Kazan kazan yemiyor isek hiç sorun olmaz.

Şifa olsun yiyin günde bir kase iyi gider. Bebeğin beyin gelişimi açısından da iyiymiş, kalsiyum, c vitamini vs vs...

Sağol canım afedersin bazen içten şeyini gıdıklar gibi cisim var gibi.....ah su su gibi alıntımda olmasa.....

Çok oluyor çok benim mide de var o gıdıklama hissi kızın kafası şimdi orada ayakları bıraktı kafaya geçti. Oğlanın kafası aşağıda oda rahime yapıyor işte.

İnşallah akıntı tez vakitte biter güzel haberler alırsın yakında. bebeklerini üzme pozitif olmaya çalış inşallah azalmış ya da tamamen geçmiştir.

benim öğünlerim azar azar çünkü hazımsızlık var çıkartıyorum yediklerimi , günde 1 yumurta , 1 bardak süt , 1 muz, bir elma ve sınırsız mandalina tüketiyorum mutlaka ( mandalinayı çok seviyorum ) öğlen yemeklerinde çorba ve biraz yemek , akşam yemeğini 6’dan önce yemiş oluyorum. Haftada bir et, bir balık ( ton balığı) , bir kez de bakliyat yemiş oluyorum sanırım , çok dikkat etmiyorum onlara, tatlı nadir yiyiyorum, 25 hafta bitiyor , ödem sorunun var ilk baştan beri, hastanedeki doktor ve aile hekimliğindeki hemşire tuzu kes dedi, perinatolog ise iki taneler ve senden alcaklar tuzu her zaman nasıl tüketiyorsan aynı devam et dedi

bir şey soracam arkadaşlar , ikiz emzirme yastığı bakıyorum ancak internette bir sitede gördüm sadece o da 450 tl ..çok pahalı , bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz ??

Günaydın bebeklerim ne durumda diye ayzayım dedim alttan da okuyayım :) iyi haftalar hepinizee

Sağol canım benim inşallah geçmiştir.haftaya pazartesi 3 buçukta randevum.bugün de girip rapor alacam.raporun bitti.

5+6 pardon.cok saol Allah sanada saglik sihhat verir insallah.keseler arasinda fark var ama biri kucuk biri daha buyuk. boyle olup da kucuk keseli bebegi devam eden var mi acaba ? sizlerin kese boyutlari ikisi aynimiydi cift yumurta bnm
Merhaba ,

şuanda bende aynı durumdayım inan rüyalarıma giriyor . bir kesem diğerinden baya küçük ikisinde de kalp atışı var . suan 9 haftalığım acaba büyür mü gelişir mi diğer kesede ??

Cok pahali. Kendin yapamaz misin yastigi? Annem bana bir yastik yapti. Ben onu kullanmayı düşünüyorum.
Yapmaya çalışacam, benim gördüğüm şöyle bir şeydi , anneniz nasıl yaptı ?? Sert olması gerekiyormuş galiba , 450 tl neredeyse bir beşik fiyatı

Eklentiler

• 33E3525D-35B1-4D37-9B87-BF57D1492482.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…